canım çok sağol.denedim..inşallah olmuştur..ay ne beceriksiziiiim
yaşasınnnnn..olmuşşş.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
neden olmadıııı
merhaba arkadaslar bende antalyalı hamişleri bulmustum gldrm arkadaısmız bana burayı tavsıye ettı yenı gordumm.ama daha gecmıs yazılanları okuyamadım.Herkesın hamılelıgı hayırlı olsun.Sağlıkla kucagımıza alalım bebıslerı.
canım bir ara kızının fotolarını koyda gözümüz gönlümüz açılsın
hoşgeldin canım artık burdan devam edersin biraz paylaştıkça anlarsın biz birbirimizi tanımıyoruz ama herkes çok iyi ve sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz hatta ilk bebeğimiz doğdu bile darısı banaeyvahedigeldismile
kıssslarrrr bennn geldimmmm ama kisme yok sanırsammm ohaoldumsmile beni faceden ekleyenleri bende onayladım.. bu arada verdiğim mail adresi aynı zamanda msn adresim bilgilerinizeee
benim facebook um yoook:gitme: ben eksik kalcam şimdi tüüüh
yasemin bugün ayferle senden bahsettik yani ben seni netten tanıdığımı söyledim.
bana neden eğitim vermedin diye azarladım.kayınvalidem biz biliyoruz herşeyi demiş konuşturmamış kızı bende şok oldum.akannehir bugün sağolsun verdi eğitim ve kızım memeyi aldı ama sütüm yok çok üzüldüğüm için olmuyor.kızım bugün hiç uyanmadı sarılığı artttığı için çocuk dr.una götürdük.iyiki mama takviyesi yapmışsın dedi.şekeri düşermiş yoksa parmağından kan alırlarken idil ağladı ben ağladım anne olmak böle bişeymiş.ama üzülünce olan sütümde gitti işte:gitme:
canım hoşgeldin... özelden mesaj attım sana...
ana.. kulaklarım neden çınlıyor dedim bende kaydirigubbakcemile3 tanıdımı ayfer beni ismimle falan.. tanımıştır tabii özgür beyi yiyen başka hasta yoktur kii kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın ama bak dedim ben sana... ayfer titizdir çünkü.. altından kaynana çıktı olayın akannehir
bak diyorum sana üzme kendini diye... rezene iç.. bol su içç... sıkıntı yapma.. olan bebeğine ve sana oluyor canım benimm.. başka kimseye olmuyorrr...sütüm olacak de..
tanıdı sanırım eşin ne iş yapıyor senin eşinin işini sordu bilmiyorum dedim.
sütüm gelecek inş inanıyorum.bu gerginlik geçecek.ve sütüm akacakaklinialirimsmile
ya kızlar göğüs kremı almamız sartmı ıllkaı yara olurmu,ben kararsız kaldım.
hoşgeldin canım artık burdan devam edersin biraz paylaştıkça anlarsın biz birbirimizi tanımıyoruz ama herkes çok iyi ve sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz hatta ilk bebeğimiz doğdu bile darısı banaeyvahedigeldismile
şimdiye kadar doğum yapıp emzirenlerden hepsinin yara oldu canım.. ama krem yerine soğan sürende var... bende krem alıp 30. haftadan itibaren sürmeyi düşünüyorum..
evet olmuş canım e senin doğum ocak değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?