Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar benide eklemek isterseniz özelden mesaj atın
denizcim kabul ettim seni..

ya kızlar bende deniz ve yasmini ekledim face ama diğerlerini bilmiyorum ekleyemedim 50 msj olmadan özel msj da atamıoyrum en iyisi siz beni ekleyin sultan çatlıoğlu yazarsanız facede bulursunuz profilimde burdaki bebişin aynısı var :kedi:

hoşgeldin canım artık burdan devam edersin biraz paylaştıkça anlarsın biz birbirimizi tanımıyoruz ama herkes çok iyi ve sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz hatta ilk bebeğimiz doğdu bile darısı banaeyvahedigeldismile

kıssslarrrr bennn geldimmmm ama kisme yok sanırsammm ohaoldumsmile beni faceden ekleyenleri bende onayladım.. bu arada verdiğim mail adresi aynı zamanda msn adresim bilgilerinizeee

evet şeker sıra sende allahın izniyle :Saruboceq:

kıssslarrrr bennn geldimmmm ama kisme yok sanırsammm ohaoldumsmile beni faceden ekleyenleri bende onayladım.. bu arada verdiğim mail adresi aynı zamanda msn adresim bilgilerinizeee

yasemin bugün ayferle senden bahsettik yani ben seni netten tanıdığımı söyledim.

bana neden eğitim vermedin diye azarladım.kayınvalidem biz biliyoruz herşeyi demiş konuşturmamış kızı bende şok oldum.akannehir bugün sağolsun verdi eğitim ve kızım memeyi aldı ama sütüm yok çok üzüldüğüm için olmuyor.kızım bugün hiç uyanmadı sarılığı artttığı için çocuk dr.una götürdük.iyiki mama takviyesi yapmışsın dedi.şekeri düşermiş yoksa parmağından kan alırlarken idil ağladı ben ağladım anne olmak böle bişeymiş.ama üzülünce olan sütümde gitti işte:gitme:

canım hoşgeldin... özelden mesaj attım sana...

ana.. kulaklarım neden çınlıyor dedim bende kaydirigubbakcemile3 tanıdımı ayfer beni ismimle falan.. tanımıştır tabii özgür beyi yiyen başka hasta yoktur kii kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın ama bak dedim ben sana... ayfer titizdir çünkü.. altından kaynana çıktı olayın akannehir

bak diyorum sana üzme kendini diye... rezene iç.. bol su içç... sıkıntı yapma.. olan bebeğine ve sana oluyor canım benimm.. başka kimseye olmuyorrr...sütüm olacak de..

tanıdı sanırım eşin ne iş yapıyor senin eşinin işini sordu bilmiyorum dedim.

sütüm gelecek inş inanıyorum.bu gerginlik geçecek.ve sütüm akacakaklinialirimsmile

eşimin ne iş yaptığını sorduysa kesin tanıdı:)))) eşim bi internet sitesinde çalışıyor... onunda bir işi vardıda ordan çıkarmıştır...

bol bol sütün olacak... akacak akacak taşacak... idil bebeğimde süte doyacakk... allahımın izniyle...

tanıdı sanırım eşin ne iş yapıyor senin eşinin işini sordu bilmiyorum dedim.

sütüm gelecek inş inanıyorum.bu gerginlik geçecek.ve sütüm akacakaklinialirimsmile

klmasm; bu arada göğsün nasıl oldu??? kremin işe yaraamaamasına hayret ettim ya..okremi kim kullandıysa memnun kalmıştı:bbo:

süperr doguran arkadası hayırlı evlat olsun,saglıkla buyutsun ınsallah,Allah kolaylıgınıda verır ınsallah.cnm senın ne zman kacıncı haftadasın.ne gıbı testler yaptırdın.su ayrıntılıyı merak edıorum ne farkı var?

şimdiye kadar doğum yapıp emzirenlerden hepsinin yara oldu canım.. ama krem yerine soğan sürende var... bende krem alıp 30. haftadan itibaren sürmeyi düşünüyorum..

dogum yapmadan mı sürmemız gerekıor kremı,hangısı en ııyısı pekı.Ha bıde anne sutunu surun yanı onunla silin diyorlar göğüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…