- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
canım markasını yazarmısın ?? ben balık hapı kullanıyorum.. çokda memnunum.. ama bebek için düşünebilirim.. hatta doğumundan itibaren kaşıkla şurup verir gibi verilse zararı olur mu ??
kent oramnı kepezin üstünde hani kepezi inerken bir atatürk silüeti var işte orası...piknik yeri değil heralde yad aben görmedim hiç piknik yapanı ,kafe tarzı işletmeler var orda..yemek olmasa ben gidermiyim hiç ormana kaydirigubbakcemile3
oğluşumla açmı kalalım :roflol:
semaverde bir çay geliyor sorma...çay seven hamileler için çok ideal ben pek aramam
...sen ya bakalım tuzluyu ekşiyi...tatlı kısmını bir peçeye sar at çantana...sempatiksalakcinni
heeee orası mııı ohaoldumsmile
dün gitmişsiniz ya yemekten sonra çamların arasında yürüyüş yaptık falan da demişsin ne bilem bende piknik alanı sandımmm :kedi:
offf semaverde çay hee kaydirigubbakcemile
araba olmadan da gidilmez oraya be ya.. uzak baya.. hep beraber toplansakta gitsek iyi olurdu havalar soğumadan alkisalkisalkis
evet arabasız gidilmez zaten üstümüze birşeyler aldık üşüdük..en kısa zamanda toplanalım...orası olmasa bile özdilek, migros gerçi migrosta oturacak yer değil ayakta duracak yer bile olmuyor.
neyse benim kociş eve geliyormuş, ben halen yatakta gecelikleerleyim,,yatağa toplayıp tazelenmem lazım..
görüşürüzz.opuyorumnanaktan
ben ilk başlarda balık yiyemiyordum omega3 alıyordum ama şimdi balık yiyorum haftada 3 kez falan
midenmi mi yanıyor yemek borunmu canım?beenimde yemek borumda hafif yanma oluyor 5 dakika sonra geçiyor..
leblebi yesen iyi gelir mi acaba?yada patlamış mısır mide asiti alır bunlar çünkü..
yüksek yastıkta yatmanı tavsiye edebilirim(zaten biliyorssundur)
doğum çizelgen olmadığından emininki onlarca kez söyledin ama kaç haftalık oldu bebişin?
hamililiğie bağlı unutkanlıkta başladı bendekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar benide ekleyebilirsiniz facede deniz akbaba
ben görümcesi olmayan ve kaynanasıyla anne kız gibi olan şanslı gelinlerdenim maşallah bize
midenmi mi yanıyor yemek borunmu canım?beenimde yemek borumda hafif yanma oluyor 5 dakika sonra geçiyor..
leblebi yesen iyi gelir mi acaba?yada patlamış mısır mide asiti alır bunlar çünkü..
yüksek yastıkta yatmanı tavsiye edebilirim(zaten biliyorssundur)
doğum çizelgen olmadığından emininki onlarca kez söyledin ama kaç haftalık oldu bebişin?
hamililiğie bağlı unutkanlıkta başladı bendekaydirigubbakcemile3[/QUO
sorma canım..midede başlıyor..ağzıma kadar yanıyorum..hiçbişey yiyip içemiyorum ve saatler boyu bir an bile geçmiyor.gözlerimden yaşlar akıyor.
leblebi deniyim bakalım..
çizelgenin nasıl yapıldığını bulabilirsem yapıcam şimdi.
benim 25+4
günaydın canım geçmiş olsun... doktoruna danışmıştın bunu ve sana bir ilaç vermişti.. bence içmelisin... bişey yiyip içmemen bebek için daha sakıncalı... ve birde yastığını yükselt.. yüksek yastıkta yatmak iyi gelir reflüye.. aman prense de kendine de iyi bak şeker.. dikkat et kendine..
biz nasıl olalım.. gerginiz hala biraz.. şu sonuçlar bir gelseydi allahın izniyle.. acayip rahatlıycaz.. hayırlısı artık...opuyorumnanaktan
canım hiiiç gerilme..
senin bu pozitif enerjin bizede yetiyor inan..
ilacımı içtim dün ama tık yokkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sanada ii eğlenceler diyim..zemuszemus
evet tahmin etmiştim..eşinle düğün fotoları olanmışsın kaydirigubbakcemile3 ekledim canım
ayy ne güzel maviş maviş gözlerin maşallah kızında sana çeksin
neden olmadıııı
neden olmadıııı
bişileri yanlış yaptın sanırım canım.. deniz bana geçen sayfalarda yazmıştı yapılışını ordan bakarak yapıyorsun demi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?