Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben ilk başlarda balık yiyemiyordum omega3 alıyordum ama şimdi balık yiyorum haftada 3 kez falan

canım markasını yazarmısın ?? ben balık hapı kullanıyorum.. çokda memnunum.. ama bebek için düşünebilirim.. hatta doğumundan itibaren kaşıkla şurup verir gibi verilse zararı olur mu ??

hapla bu bir değil canım..hayır balık yağının zararı yok...kemik cilt beyin gelişimi için birebir..
carlson norveç balık yağı 200ml 36.50tl
her eczanede bulunmuyor ama ecz. deposundan getirebiliyorlar.

heeee orası mııı ohaoldumsmile

dün gitmişsiniz ya yemekten sonra çamların arasında yürüyüş yaptık falan da demişsin ne bilem bende piknik alanı sandımmm :kedi:

offf semaverde çay hee kaydirigubbakcemile

araba olmadan da gidilmez oraya be ya.. uzak baya.. hep beraber toplansakta gitsek iyi olurdu havalar soğumadan alkisalkisalkis

evet arabasız gidilmez zaten üstümüze birşeyler aldık üşüdük..en kısa zamanda toplanalım...orası olmasa bile özdilek, migros gerçi migrosta oturacak yer değil ayakta duracak yer bile olmuyor.
neyse benim kociş eve geliyormuş, ben halen yatakta gecelikleerleyim,,yatağa toplayıp tazelenmem lazım..
görüşürüzz.opuyorumnanaktan

hadi bakalım süslen kocişine görüşürüz canım bye kaydirigubbakcemile3

ben ilk başlarda balık yiyemiyordum omega3 alıyordum ama şimdi balık yiyorum haftada 3 kez falan

canım benim ,sanşlı gelinlerdensin...keyfini sür..

hafta 3balık yemeni takdir ettim..bende çok severim balığı,şuana kadar 3 kere yedim balık :kedi:ama havyar çok yedim bilmem aynı şeymi ama oyüzden biraz vicdanım rahat..bilmiyorumkismile

canım mideden başlıyor yanma..ağzıma kadar çıkıyor..ama çook şiddetli.dün rennie duo içtim.ama fayda etmedi.bide leblebi deniyim bakalım.çok sağol.
bende şimdi çizelge yapıcam bulabilirsem nasıl yapıldığını.bende hiç akılda trutamamki..
25+4 benim.

canım hiiiç gerilme..
senin bu pozitif enerjin bizede yetiyor inan..
ilacımı içtim dün ama tık yokkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sanada ii eğlenceler diyim..zemuszemus

sağol canım benim sağol.. inşallah sonuçlarım ve detaylım temiz çıksın ozaman görün siz bendeki enerji patlamasını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yüksek yastık denedin mi?? benim görümcede de vardı... son haftalarda başlamış ve oturarak uyuyordu resmen...

o yüzden dahada ilerlemeden yüksek yastık dene.. olmazsa doktorunla konuş canım..

geçmiş olsun.. dikkat et kendine..

eğlencemiii???? yok be güzelimm.. eğlence değil işkence bence kaydirigubbakcemile3 ( anacığım duymasın) yardıma geldim akşama kadar burdayım... allah yardımcım olsun kaydirigubbakcemile3

canım hiiiç gerilme..
senin bu pozitif enerjin bizede yetiyor inan..
ilacımı içtim dün ama tık yokkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sanada ii eğlenceler diyim..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…