Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dikişini aynı yerden açarlar.dr.ların kouşmalarını duymazsın yani öle ameliyatla ilgili konuşmuyolar.güzel şeyler hissediyor insan merak etme.bebeğine kavuşcan anı bekliyosun oda ilk 5 dk zaten sonra ıngaaa:))sonrda bebeğini görmek istiyosun hep ben yattığım yerden bebeğimi temizlemelerini izledim.sonrada istersen sakinleştirci veriyolar.ben uyutmayın dedim bebk çıkınca ama biraz uyuşturdu yaparken söylüyor alkkollü ibi olacaksın dedi.eşim diyor herşeyi 2 kere sordun:))ben hatırlamıyorum.
bebeğe mama verdim aptamil sütüm az ek olarak veriyorum ama olan sütümüde yemiyor artık mamayı bırakcam azda olsa.

sağol canım anlattığın için.

rezene içmedim ama aklımda humana içiyorum olan sütüde o getirdi zaten.

göğüslerim yara oldu sağmaktan lansinoh sürüyorum fakat iyi geldiğini söyleyemem.

bende öptüm sizi..

rezene iç canım ve bol bol su iç gelmiyecek diyede strese girme sakın.. bebeğinde hisseder gerginliğini oda huzursuz olur....görüşürüz canım.. idil bebeyi de kokla canım benim için...

rezene içmedim ama aklımda humana içiyorum olan sütüde o getirdi zaten.

göğüslerim yara oldu sağmaktan lansinoh sürüyorum fakat iyi geldiğini söyleyemem.

bende öptüm sizi..

eşinin isteği seni rahatlatıyorsa sorun yok.ilerde karar verirsin dediğin gibi.

allah yardımcınız olsun.

kızlar ben kaçıyorum... sözde anacığıma yardıma geldim oturdum kaldım bilgisayarın başında.. akşama görüşürüz artık... bebişlerinizede kendinizede iyi bakın..kaydirigubbakcemile3

ha bide face kullanıpta ekleyemediğimiz arkadaşlar vardır tabii...bana özelden mesaj atarlarsa akşam açınca eklerim... görüşürüzz opuyorumnanaktan

o sayfayı bulamadım canım..nerde acaba?

gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

canım çok sağol.denedim..inşallah olmuştur..ay ne beceriksiziiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…