face de bende varım eklemek istiyorum nasıl yapcaz yasmin?
canım özelden sana mesaj atayım ekle beni olur mu ??
yapamadım ya...
ben daha önce dış gebelik geçirdim.ve sezeryan oldum.yine aynı yerden açılıcak bildiğim kadarıyla o zaman ne acı yaşadıysam şimdide öyle olur değilmi.ama o zaman genel anestezi olmuştum.şimdi spinal yada epidural istiyorum.bebeğimin ilk anını görmek istiyorum.doktorların konuşmaları tansiyonumu oynatırmı diye korkuyorum.çok şanslısın eşin yanındaymış benim eşim hiç dayanamaz beni bırakıp ona müdahale ederler bende anlatıyorum aşkım bişey görmiyceksin diyorum bakalım şubatta görücez.bu arada bebeğini ilk emzirmeden önce 1 tane nar tanesini ağzını sıkıcakmışsın kesinlikle gazı olmuyormuş sonra.internette çok yorum var bunla ilgili.mama mı veriyorsun bebişe canım?bi de göbeğin hala şiştir dimi.korse falan takılabiliyormusun sarkmaması için?
dikişini aynı yerden açarlar.dr.ların kouşmalarını duymazsın yani öle ameliyatla ilgili konuşmuyolar.güzel şeyler hissediyor insan merak etme.bebeğine kavuşcan anı bekliyosun oda ilk 5 dk zaten sonra ıngaaa:))sonrda bebeğini görmek istiyosun hep ben yattığım yerden bebeğimi temizlemelerini izledim.sonrada istersen sakinleştirci veriyolar.ben uyutmayın dedim bebk çıkınca ama biraz uyuşturdu yaparken söylüyor alkkollü ibi olacaksın dedi.eşim diyor herşeyi 2 kere sordun:))ben hatırlamıyorum.
bebeğe mama verdim aptamil sütüm az ek olarak veriyorum ama olan sütümüde yemiyor artık mamayı bırakcam azda olsa.
sen kendini yaz bana özelden bide ben deniyeyim??
günaydın canım...
o kadar şeker anlatmışsın kiii.. sabah sabah güldüğrdün beni valla :roflol:
sana bişi diyeyim mi.. yatıp kalkıp normal doğum için dua ediyorum.. sen anlattıkça benim şimdiden kanım dondu... sezeryan olursamda tamamen bayıltsınlar beni ancak öyle... :bbo:
seyide ha :)))) tuttum bunu.. aşk olsun sende neden doktorunun ismini koymadın kii :)))
canım rezene çayı denedin mi süt için.... bak tavsiye ederimm... hem süt yapar... hem gazına iyi gelir.. hemde bebek senden emdikçe bebeğinin gazınada iyi gelir.. bide humana steel tea diye bir çay var ( doğrumu yazdım bilemiyorum) oda süt yapıyor.. bide bol su iç.. günde 2-3 litre falan.. arkadaşlarım var ordan biliyorum.. dene istersen...,,
göğüslerin yara oldumu?? bunun için herhangi bişi yaptın mı??
canım allah yardımcın olsun.. idil bebek uyurken sende bol bol uyu...dikkat et kendine.. öpüyoruz idil bebeğide senide opuyorumnanaktan
rezene içmedim ama aklımda humana içiyorum olan sütüde o getirdi zaten.
göğüslerim yara oldu sağmaktan lansinoh sürüyorum fakat iyi geldiğini söyleyemem.
bende öptüm sizi..
canım,gökbay ile randevum ayın 13de..fazla düşünmemeye çalışıyorum...sonanda bende manevra yapabilirim.ama şuan için benim gibi panik ataklı hamileyede ancak o doktor yakışırdı zaten rahatlık bakımından..eşimlede paylaşıyorum kafamdaki soru işaretlerini ama gökbay diyor başka birşey demiyor.on numara doktor diyor..kaydirigubbakcemile3
şuan için risk teşkil eden bir durumum yok ama ilrde neolur bilemeyiz.Allah hepimiz korusun.
sonda konusunu okudum yukarda belirtmişsin ablamda 2007de topçularda oldu genel anestesi ile ona sondayı anestesi aldıktan sonra taktılar diye biliyorum.:uhm:
bide normalde takarken çok acıyormuş...akannehir
çok hoşsun kızında sana benzer inşallah boncuk boncuk.
kızlar ben kaçıyorum... sözde anacığıma yardıma geldim oturdum kaldım bilgisayarın başında.. akşama görüşürüz artık... bebişlerinizede kendinizede iyi bakın..kaydirigubbakcemile3
bişileri yanlış yaptın sanırım canım.. deniz bana geçen sayfalarda yazmıştı yapılışını ordan bakarak yapıyorsun demi ???
tarihleri yanlış yazmışsın senin bebiş baya beklemiş durum da :))
o sayfayı bulamadım canım..nerde acaba?
sft ve bebek7 bende ekledim sizi faceden yasemin sayesinde haberiniz olsun
bende ekledim canım seni.
yasemin özelden msj at senide ekleyeyim face e.
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?