Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dün ben kom da geceliklere baktım cnm 3 lü ince yazlıklar var onları kullanamayız kışlıklarda 2 li takımlar var 50ile 75 tl arasında değişiyor fiyatları icime sinen model olmadığı için başka yerlere bakmayı düşünüyorum

canım göbeğim indi gibi bişey 3.gün sağlıkocağına gittik kadının biri abla sen genemi hamilesin içerde bebek var gibi dedi(ama harbiden öyleydi hızla iniyor merak etmeyin.hiçbirşey sarmadık sarmayın dedi dr.umuz rahimde sarkma sarınca oluyormuş.kendi toparlayacak dedi.9.gün bugün çok hafif göbek var.

hiç duymadım... epidural yada spiral gibi bişi demekki.. işlem beldense eğer...

epiduralin diğer adı evet prenses doğum ama normal doğumda ıkınma hissini ortadan kaldırıp vakum gerektiği için tavsiye edilmiyor.

kızlar sakın topuklu terlik almayın lohusalıkta kullanılmıyor dikişler izin vermiyoki yürümeye(

ben konyaaltındaki çileğe gittim..
sadece iki perde vardı..
ellerinde yokmuş,gidersen öbürüne bak bence..
belki orda vardır.
ben uzun tülü çok seviyorum..
ama hepte bebek bir süre sonra dolaşır,boğulur diyolar..
sadece ondan korkuyorum..
uzun daha gösterişli ve şık oluyor kesinlikle..
ben uzun düşünüyorum kendim içinde..
perdeyide katlamalı yaptırsan stor gibi olmazmı?

hadi ya bende konyaaltında olduğum için oraya bakıcaktım.stor güneşlik silinebiliyor yya ondan düşünüyorum tül mekanizma yaptırmam temizliğiyle uğraşamam tülün boyunu 2.00 ya da 2.10 kısa mı olur yere kadar da abartı olmazmı bebek odası için bişey sorucam pilesiz tül nasıl durur çilektekiler hazır perde pilesiz değilmi nasıl görünüyor pile yaptırmasam nasıl durur acaba fiyat da düşüyor ya hem off çok zor acemilik...

canım konyaaltındakinde genç bi çocuk vardı.safari güneşlik varmı dedik,
güneşlikler yok sipariş üzerine getiriyoruz dedi..
bide baktım orda asılı..
haberi yok..
yine bak istersen
senin aradığın model vardır belki..
ama katalogtan gösteriyor..
çilekteki tüller pilesiz..
çok pahalıya geliyor..
koçtaşa baktım ben perde için..
çok hoş çocuk perdeleri var..
pilesiz 3 metre,30tl-40 tl arası..
pilesiz düşünürsen koçtaşa bak derim..
bence eğer yanlarına fon yapacaksan pilesiz yap..
eğer sadece tül olacaksa pileli daha iyi oluyor..
boy konusundada ara boy çok hoş durmuyor..
ya yere kadar(yani yerden 10 cm falan kısa) yada kısa olsun bence..
pileli perdeyle katlamalı perde aynı fiyat yaklaşık..

canım ben bide mayıs gibi mutfağa katlamalı tül ve stor güneşlik yaptırdım..
ikisi toplam 270 tuttu..
ölçüde 220 cm..
kapalı yolun arkasında ekol perde var..
çeşit çok
ve fiyatıda diğer perdecilere göre çok uygun..
çokta memnun kaldım..
orayada bi bak bence.
sana ne kadar fiyat verdiler ve ölçü nekadar?

aslında senin bebek odanı uyku setini ve almış olduğun aksesuarları görsem daha rahat fikir veririm sana perde için..
nette yokmu aldıkların?

bana stor güneşlik 1/3 pileli tül 300 tl dendi.2.00 mt en hesaplandı sanırım aslında mekanizma olsa pile ekstrası da olmuyo ya doğru o zaman fiyat nasıl olur acaba bide hangi koçtaş a baktın perdeye sen.benim oda beyaz renk duvarlarımız bulut mavisi uyku seti beyaz üstünde balıklar falan denizci bişey sence mavi odaya ne renk perde olur daha bide halı var beğendiğim halılar 200 tl avize alıncak daha yani biryerden kısmak gerekiyor da perdeden bişeyler yapmaya çalışıyorum katlamalı perdenin mekanizma fiyatı ne kadar
mekanizmayı hiç sormadım...

mekanizmalı perdede fiyat çok oynamıyor..
bence benim söylediğim perdeciye bi bak..
çünkü benim ölçü biraz daha büyüktü ama fiyat daha uygun..
stor güneşlik+mekanizmalı tül 270 tl..
belki söylediğim yerdede güzel modeller bulursun..
ben özdilekteki koçtaşa baktım..
bebek odası için az model kalmıştı ama fiyatları çok uygundu..tabi büzgüsüz..
bebek desenli halı istemezsen merinosun ipek shaggy ler falan çok uygun..,
120x170 ebadındaki 145 tl diyor ama daha uygun mağazada..en fazla 120 dir.
düz beyazı olabilir mesela..
aslında kirpi ipten örgü okadar şık duruyorki..
makinedede yıkanıyor.ben kullanıyorum..çok kullanışlı ve şık..
50 tl lik ip gidiyor..
bence herşey maviyse rengi çok dağıtma..beyaz üzerine az mavisi olan bi perde düşün..

kızlar günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 amniyosentez sonucumuz TEMİZ ÇIKTI....

allahıma binlerce şükürler olsun... doktorum aradı.. gözün aydın dedi... çok şükür kızlar... kızımda problem çıkmadı... bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... allah razı olsun...

cuma günü detaylıya giricez... allahım hepimizin bebeklerine sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:

sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah... evet uyku setim sevimli.. hediye edildi zaten o... ama ben 1-2 tane daha uyku seti almak istiyorum.. renk olarak daha uygun bişiler yani..

anlattığın kadarı ile hoş bişi çıkacak ortaya...

duvar rengide böyle olabilir diye düşündük..nasıl sizce?

[/URL][/IMG]

renk güzel canım...

yasmin çoooooooooook sevindim ya ben biliyodum temiz çıkıcağını rahat bi nefes al canım benim.gözün aydın...

krokan günaydın canım gönderdiğin halı modelleri için tşkrlr.ama kime ördürtücem senin perdeci tam olarak nerde verdiğin fikirler için sağol arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…