Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Son düzenleme:
krokan günaydın canım gönderdiğin halı modelleri için tşkrlr.ama kime ördürtücem senin perdeci tam olarak nerde verdiğin fikirler için sağol arkadaşım...

bende tarif özürlüyümdür ama bi deniyim..
evdede kartı varsa bakarım gidince
kapalı yolun arka sokağında perdecilerin çok olduğu yer..
o sokak hep perdeci gibi.
galeria nın olduğu yerde sanırım..
daha detaylı hatırlarsam söylerim canım yerini..
kartını bulursam numarasınıda veririm..
ama oraya gitsen bulursun..
ekol perde.,

kızlar dün sabah çok başım dönmüştü.bayılacak gibi olmuştum..8 saat kadar sonra tansiyonumu ölçtürdüm..
8-5 çıktı..
normalim hep 12-8 dir..
düşük tansiyon ile ilgili bir bilginiz var mı?
önemlimidir?
sizde yaşıyormusunuz?

tansiyon önemli cnm ama yüksek olması çok riskli aç kalmamaya dikkat et cnm

canım gözünüz aydın çok sevindim inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde

kızlar çok ama çok teşekkür ederimm... allah razı olsun hepinizden... allahım kimseye yaşatmasın...neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum...kabuslar.. sıçrayarak uyaanmalar... ağlama krizleri vss... evet içinizden inanıyorsunuz sorun yok benim kızım sağlıklı diyorsunuz... ama ya değilse ????? demeden de geçemiyorsunuz??? allahım hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli bizlere bağışlasın....ve allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın...

yasmin çoooooooooook sevindim ya ben biliyodum temiz çıkıcağını rahat bi nefes al canım benim.gözün aydın...

sağola canım benim sağol...

canım şaka maka seninde az kaldı... ne durumdasın... iyi misin??

canım bende hamilelikte tansiyon düşer diye biliyorum.. yani benim normalim 12-8 ken şuan 8-5 çıkıyor... biraz yükselsin başım ağrıyor... doktorumda hamilelik tansiyonu bu diyor... yani 8-5 hamiller için normal diyor...ama yinede kontrole gittiğinde doktorunla konuş istersen....geçmiş olsun canım... dikkat et kendine...

teşekkür ederim canım..
bende yüksek olursa kötü diye biliyorum..
2 gündür üzerimde bir sersemlik,kafamda bir uyuşukluk..

benimde yarın dr kontrolüm var artık 15 günde bir gidiyorum bakalım ufaklık ne kadar olmuş ayrıca bizim minik kendisi uyuyana kadar beni uyutmuyo yaa karnımın yan tarafından elimi aağımı tam bilmiyorum ama bir çıkarıyo allah acıdan kıvrandırıyo tabi bide 35.haftaya girdiğim için kasık ağrılarım arttı off off ne zormuş anne olmak ama bi o kadar da güzel işte bir başkası bunları yapsa insan kaldıramaz bebişler yapınca gülünüp geçiliyo valla:ecrin_bebek:

allah yar ve yardımcın olsun canım benim... anne olmak evet çok zormuşş... kii biz bunu daha doğurmadan anladık... yaşadıklarımız hiç bişey olmadığı halde... annelerimizin kıymetini daha net anladık sanırım... insan yaşayınca anlııyor...

kontrolden gelince yaz bizede olur mu canım... bizimde görüş günü cuma kaydirigubbakcemile3 detaylıya giricez ilk defa... hayırlısı bakalım...

geçmiş olsun canım...
düşük tansiyondan korkma...bana doktorum aynen söyle demişti:
tansiyonun düşük olması NORMAL önemli olan son aylarda yüksek tansiyonun olmaması...
not: lütfen kızlar normal kelimesine dikkat... :roflol: (benim doktorum prototip kelimesi)

teyzesi yarın bende oğluşumu görmeye gideceğim koçişle...sanki açık görüş gibi...heray iple çekiyoruz..benim sıpada beni yatırmıyor ne ehli keyif anlamadım..illaki onun istediği pozisyonda yatacağım ama herzamanda BEN istemiyorum.şimdiden emrinde oynuyorum paşanın..valla elimi dirseğimi anlamdım ama birgün göbeğimden çıkıcak bir yeri gerdire gerdire nasıl acıtıyor...bazen kazı çalışması yapıyor gibi geliyor bende diyorum bizimki içerde hazine buldu heralde aklinialirimsmile valla dediğin doğru başkası yapsa kaldıramam...

naber canım ?? iyi misin ??? aşağıdada yazdım ama görmezsin diye tekrar yazayım dedim... bayadır yoksun.. bir yaramazlık yoktur inşallah??

canım ben buralardayım,aradasırada girip baktım çıktım...
problem yok ama i kafama taka taka bazı olayları içimden atmam biraz zaman alıyor :bbo:
buakşam koçiş halısaha maçına gidiyor..biraz ütüm var onuda yapıp mısır patlatıp kolamı alıp tv koltuğuma geçip mumu yakıp aşk ve cezaya bakmayı planlıyorum..:CüvCüv:
Not:güne positif bir haberle başlamak ayrı bir güzel SAYENDE :lepi:

sevdim teyzesi sevmem mii zemuszemus sen iyi misin ?? ortalarda yoksun bayadır?? bir problem yok değil mi??

iyi canım iyi olmana sevindim... o kafaya takmaları hiç sorma... benimde içimden atmam da unutmam da zaman alıyor.. zaten unutturmuyorlarda... kayınpederle tartıştım az önce... bebeklerimiz için yutuyoruz bişileri.. onlar için iyi olmaya çalışıyoruz...

bencede keyif yap.. bende eşimi bekliyorum yemek yesek aşk ve ceza başlasa.. izlesek diyorum...

hiç sorma canım... pozitif ki ne pozitiff... süper ötesi.. cumayıda detaylıyı da sağ salim atlatalım inşallah..

seninde görüş günün yarınmış... hadi bakalım hasret gider prensinle... selam söyle yasemin teyzesiyle, duru yağmurdan kaydirigubbakcemile3

kızlar,
ablam benim koçişe geçen gün d and r dan bebeğimin ilk yılları diye bir günlük almış..süper.tavsiye ederim..özellikle fanatik babalar için :lepi:

içidekiler:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün lisanslı ürünüdür.

*ilk beşiktaş formalı fotoğrafım
*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan sorularım
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*beşiktaş ve ben
*kişiliğim

Eklentiler

• $0000000194815_3_1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 30
kızlar merhabalar nasılsınız?

yasmin gözünaydın ben sana demiştim temiz çıkcak diye:))ohhhh hepimizin içi rahatladı çok sevindim cnm.

haftasonu bebek mevlüdü yapma ihtimalimiz var bebek şekeri nerde yaptırablirim antalyada bildiğinz biyer varmı yada güvenilir bi site biliyomusunuz netten sipariş versem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…