kızlar günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 amniyosentez sonucumuz TEMİZ ÇIKTI....
allahıma binlerce şükürler olsun... doktorum aradı.. gözün aydın dedi... çok şükür kızlar... kızımda problem çıkmadı... bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... allah razı olsun...
cuma günü detaylıya giricez... allahım hepimizin bebeklerine sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:
canım çok sevindim..
gözün aydın..
artık içine sine sine yaparsın hazırlıklarını..
yedek uyku seti gerekebilir belki ama iyileride çok pahalı..
banada bi tane ablam verdi.
onuda park yatak için kullanıcam..
gerçi park yatak uyku set fiyatları daha uygun ama..
inşallah uyumlu olur odayla ..
krokan günaydın canım gönderdiğin halı modelleri için tşkrlr.ama kime ördürtücem senin perdeci tam olarak nerde verdiğin fikirler için sağol arkadaşım...
kızlar dün sabah çok başım dönmüştü.bayılacak gibi olmuştum..8 saat kadar sonra tansiyonumu ölçtürdüm..
8-5 çıktı..
normalim hep 12-8 dir..
düşük tansiyon ile ilgili bir bilginiz var mı?
önemlimidir?
sizde yaşıyormusunuz?
kızlar günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 amniyosentez sonucumuz TEMİZ ÇIKTI....
allahıma binlerce şükürler olsun... doktorum aradı.. gözün aydın dedi... çok şükür kızlar... kızımda problem çıkmadı... bana verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... allah razı olsun...
cuma günü detaylıya giricez... allahım hepimizin bebeklerine sağ salim kavuştursun inşallahhh :Saruboceq:
tansiyon önemli cnm ama yüksek olması çok riskli aç kalmamaya dikkat et cnm
yasmin çok sevindim canım ya bak üzüldüğüne değmedi neyse inşallah bundan sonra hiç sorun çıkmaz sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın ayyy gerçekten çok sevindim yaa bende takıntılı biri olduğum için ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum ee artık zamanı gelince gelsin prenseslerzemuszemus
yasmin çoooooooooook sevindim ya ben biliyodum temiz çıkıcağını rahat bi nefes al canım benim.gözün aydın...
:teytey: :teytey: :içelim: hihoyyyt :lepi: olumunekankayizsmile
ohhh beee!!!! inanılmaz mutlu oldum... alkisalkisalkis
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.... bundan sonra sıkmıyorsun canını birşeye !!!
dışardan sev prensesi benim yerime...opuyorumnanaktan
sevdim teyzesi sevmem mii zemuszemus sen iyi misin ?? ortalarda yoksun bayadır?? bir problem yok değil mi??
canım çok sevindim..
gözün aydın..
artık içine sine sine yaparsın hazırlıklarını..
yedek uyku seti gerekebilir belki ama iyileride çok pahalı..
banada bi tane ablam verdi.
onuda park yatak için kullanıcam..
gerçi park yatak uyku set fiyatları daha uygun ama..
inşallah uyumlu olur odayla ..
canım gözünüz aydın çok sevindim inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde
yasmin çok sevindim canım ya bak üzüldüğüne değmedi neyse inşallah bundan sonra hiç sorun çıkmaz sende bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın ayyy gerçekten çok sevindim yaa bende takıntılı biri olduğum için ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum ee artık zamanı gelince gelsin prenseslerzemuszemus
teşekkür ederim canım..
bende yüksek olursa kötü diye biliyorum..
2 gündür üzerimde bir sersemlik,kafamda bir uyuşukluk..
benimde yarın dr kontrolüm var artık 15 günde bir gidiyorum bakalım ufaklık ne kadar olmuş ayrıca bizim minik kendisi uyuyana kadar beni uyutmuyo yaa karnımın yan tarafından elimi aağımı tam bilmiyorum ama bir çıkarıyo allah acıdan kıvrandırıyo tabi bide 35.haftaya girdiğim için kasık ağrılarım arttı off off ne zormuş anne olmak ama bi o kadar da güzel işte bir başkası bunları yapsa insan kaldıramaz bebişler yapınca gülünüp geçiliyo valla:ecrin_bebek:
kızlar dün sabah çok başım dönmüştü.bayılacak gibi olmuştum..8 saat kadar sonra tansiyonumu ölçtürdüm..
8-5 çıktı..
normalim hep 12-8 dir..
düşük tansiyon ile ilgili bir bilginiz var mı?
önemlimidir?
sizde yaşıyormusunuz?
benimde yarın dr kontrolüm var artık 15 günde bir gidiyorum bakalım ufaklık ne kadar olmuş ayrıca bizim minik kendisi uyuyana kadar beni uyutmuyo yaa karnımın yan tarafından elimi aağımı tam bilmiyorum ama bir çıkarıyo allah acıdan kıvrandırıyo tabi bide 35.haftaya girdiğim için kasık ağrılarım arttı off off ne zormuş anne olmak ama bi o kadar da güzel işte bir başkası bunları yapsa insan kaldıramaz bebişler yapınca gülünüp geçiliyo valla:ecrin_bebek:
sevdim teyzesi sevmem mii zemuszemus sen iyi misin ?? ortalarda yoksun bayadır?? bir problem yok değil mi??
canım ben buralardayım,aradasırada girip baktım çıktım...
problem yok ama i kafama taka taka bazı olayları içimden atmam biraz zaman alıyor :bbo:
buakşam koçiş halısaha maçına gidiyor..biraz ütüm var onuda yapıp mısır patlatıp kolamı alıp tv koltuğuma geçip mumu yakıp aşk ve cezaya bakmayı planlıyorum..:CüvCüv:
Not:güne positif bir haberle başlamak ayrı bir güzel SAYENDE :lepi:
iyi canım iyi olmana sevindim... o kafaya takmaları hiç sorma... benimde içimden atmam da unutmam da zaman alıyor.. zaten unutturmuyorlarda... kayınpederle tartıştım az önce... bebeklerimiz için yutuyoruz bişileri.. onlar için iyi olmaya çalışıyoruz...
bencede keyif yap.. bende eşimi bekliyorum yemek yesek aşk ve ceza başlasa.. izlesek diyorum...
hiç sorma canım... pozitif ki ne pozitiff... süper ötesi.. cumayıda detaylıyı da sağ salim atlatalım inşallah..
seninde görüş günün yarınmış... hadi bakalım hasret gider prensinle... selam söyle yasemin teyzesiyle, duru yağmurdan kaydirigubbakcemile3
eşinin ailesi antalyadamı yaşıyoralr? benimkiler öyle ama nötrlerdir..ne etliye ne tuzluya misalde bazende batıyor işte geçenlerde şöyle yüzeysel demiştim sana...
Allah bana gamsızlık duygusu vermemiş ...bir verseydi herkonuda çok rahat olurdum ...gamsız olanlara okaaaadaaaaar imreniyorum ki....
evet evet keyif yapacağımda ütü yapmak istemiyorum oyüzden halen takılıyorum buralarda...kaydirigubbakcemile3
son zamanlarda bişi keşfettim bizim oğlanın müziğe karşı verdiği tepkiler ...arabaya biner binmez içerde tepeniyor...rapçimi olacak başımıza delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?