kızlar merhabalar nasılsınız?
yasmin gözünaydın ben sana demiştim temiz çıkcak diye:))ohhhh hepimizin içi rahatladı çok sevindim cnm.
haftasonu bebek mevlüdü yapma ihtimalimiz var bebek şekeri nerde yaptırablirim antalyada bildiğinz biyer varmı yada güvenilir bi site biliyomusunuz netten sipariş versem?
Herkese iyi akşamlar......topigi okuyunca ben daha işin başındaymışım ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz paylaşmınlarınız çok güzel benim gibi işiin başında olanlara o kadar yardımcı oluyorki yazdıklarınız teşekkürler açık yürekliliğiniz için benide aranıza alırmısınızzzzzzz
yasmin gözünaydın ben sana demiştim temiz çıkcak diye:))ohhhh hepimizin içi rahatladı çok sevindim cnm.
haftasonu bebek mevlüdü yapma ihtimalimiz var bebek şekeri nerde yaptırablirim antalyada bildiğinz biyer varmı yada güvenilir bi site biliyomusunuz netten sipariş versem?
geçmiş olsun canım...
düşük tansiyondan korkma...bana doktorum aynen söyle demişti:
tansiyonun düşük olması NORMAL önemli olan son aylarda yüksek tansiyonun olmaması...
not: lütfen kızlar normal kelimesine dikkat... :roflol: (benim doktorum prototip kelimesi)
Herkese iyi akşamlar......topigi okuyunca ben daha işin başındaymışım ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz paylaşmınlarınız çok güzel benim gibi işiin başında olanlara o kadar yardımcı oluyorki yazdıklarınız teşekkürler açık yürekliliğiniz için benide aranıza alırmısınızzzzzzz
teyzesi yarın bende oğluşumu görmeye gideceğim koçişle...sanki açık görüş gibi...heray iple çekiyoruz..benim sıpada beni yatırmıyor ne ehli keyif anlamadım..illaki onun istediği pozisyonda yatacağım ama herzamanda BEN istemiyorum.şimdiden emrinde oynuyorum paşanın..valla elimi dirseğimi anlamdım ama birgün göbeğimden çıkıcak bir yeri gerdire gerdire nasıl acıtıyor...bazen kazı çalışması yapıyor gibi geliyor bende diyorum bizimki içerde hazine buldu heralde aklinialirimsmile valla dediğin doğru başkası yapsa kaldıramam...
banucum merhaba
vallaha benimki telaşmı korkumu anlayamadım..
bebişin çok minik daha..ay birden aklıma kendi halim geldi o haftalarda..mide bulantısından ismimi söyleyemezdim..-tatlicadiarzu-
ilk bebeğinmi?
birde doktorun kim?
bizde hastanede çikolata verdim bence şeker siparişini şimdiden verme.oooo kıdemli annemiz maşaallahh...ben kara kara düşünüyorum bu çoçuk nasıl çıkcak diye sen mevlüt yapcaksın....canım ya acaba bende böyle rahat olabilcekmiyim...gün geçtikçe korku sarıyor....
ben giitigidiyorda baktım bebek şekerlerine..
birde talyaseker.com var oraya bak güzel ve fiyatlar uygun..
eğer nete güvenmiyorsan trt caddesinin köşeşinde Bulvar şekercisi var orasıda yapıyormuş..
vallaha iyiki hatırlattın bend eartık sipariş vereyim...gerçi hastanede çikolata dağıtmayı düşünüyorum nedersiniz??
bebek şekerini mevlütüne ve diş dilgitine saklayayım diye düşündüm..tabi kısmetse..
dikişlerim ilk 2 gün çok acıdı şimdi rahat geziyorum ani kalkışlarda acıyor canım.klmsm çizelgende .43 haftalık gözüküyorsun sırnaşık şey
ameliyat yerlerin acıyormu buarada, işte daha öncede dedim kafamda devamlı böyle şeyler var.. :1rolleyes:
annem bu hafta sonu gidecek bide memlketten akrabalar geliyor bebk görmeye hazır herkes burdayken erkenden yapalım dedik.bu arada bişi anlamadım canım ben ya CADIARZU 40 ı çıkmadı daha... ne mevlüdü bu :uhm: bizde sadece 40 çıkınca yapılır mevlüt ama :bbo:
teşekkür ederim canım ya bu bilgiler iyi oldu bi bakayım.canım kapalı yolda kışlahan çarşısının karşısında bi ayakkabıcı var..
onun ara sokağında bi dükkan var..
çok fazla çeşit var..
fiyatlarda fena değil..
annemde geldiğinde ordan aldı malzemeleri..
hazırda çok var..
bide selakler çarşısının alt katında var...
trt dekinde pahalıydı biraz..
KLMASM canım bebişin nasıl sarılık geçti mi bize de zaman geçsede bizde alsak kucağımıza yavrularımızı 85 günüm var daha boshayallersmile
aaa süpermiş fenerbahçe olan da varmı acaba?d&r da mı satılıyor?kızlar,
ablam benim koçişe geçen gün d and r dan bebeğimin ilk yılları diye bir günlük almış..süper.tavsiye ederim..özellikle fanatik babalar için :lepi:
içidekiler:
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün lisanslı ürünüdür.
*ilk beşiktaş formalı fotoğrafım
*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan sorularım
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*beşiktaş ve ben
*kişiliğim
yasemincim bende özlüyorum herşeyi:)özgürlüğümü:))bu cadı herşeyimi elimden aldı ama feda olsun yavruma.gözümü bile kırpmadan onu izliyorum.ihtiyaçları için koşturuyorum.10 günde 10 kilo verdim.gerçi 5i ameliyatta gitti.uykusuzluk zor oluyor gece 2 saatte1 kalkıp 1 saat uyanık duruyoruz ben dinlenemeyince sütümde olmuyor.sarılığı geçti nihayet tek derdimiz meme.yetiremiyorum sütümü.gece emzirmek çok zor ya uyuyakalıyor insan bebek kucağındayken allah korusun yavrumu.
10 günde 50lilik 2 paket bez gitti.pamuk kullanırım diyordum ama zor oluyor ıslak mendil kullanıyorum unibaby 3lü paket alıyoruz 4 gün felan gidiyor.baya masraflı bizim kız.
kızlar hastane çıkışlarındaki zıbınlar kullanılmıyor ben bide çok lazım olur diye tekli de almıştım.ayaklı patik çok alın.içinede uzun kollu çıtçıtlı badi.tulumlarda kullanışlı oluyor.eldiven ve şapkaları hep küçük geldi eldivenlerin lastikleri sıkıyor.penye yelek çok kullanışlı.
[COLOR="[COLOR="Red"]Lime"]canım ,sen uykusuzluktan bahsedince bol bl uyuyorum sayende
gerçi uyku depolanan birşey değil ama ben yinede uyumaya devam...
demek bez ve ıslak mendil yetmiyor,hmmm bakmak lazım bir çaresine ozaman...
daha göğüs ucu kremi alamdım..
hastanede mama lazım oldumu?
birde göğüs pompası ihtiyaçmıdır??
ggöğüs kalkanı lazımm?
bunlar hastane çantasında bulunmalı mı?[/COLOR]
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?