Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese iyi akşamlar......topigi okuyunca ben daha işin başındaymışım ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz paylaşmınlarınız çok güzel benim gibi işiin başında olanlara o kadar yardımcı oluyorki yazdıklarınız teşekkürler açık yürekliliğiniz için benide aranıza alırmısınızzzzzzz

oooo kıdemli annemiz maşaallahh...ben kara kara düşünüyorum bu çoçuk nasıl çıkcak diye sen mevlüt yapcaksın....canım ya acaba bende böyle rahat olabilcekmiyim...gün geçtikçe korku sarıyor....
ben giitigidiyorda baktım bebek şekerlerine..
birde talyaseker.com var oraya bak güzel ve fiyatlar uygun..
eğer nete güvenmiyorsan trt caddesinin köşeşinde Bulvar şekercisi var orasıda yapıyormuş..
vallaha iyiki hatırlattın bend eartık sipariş vereyim...gerçi hastanede çikolata dağıtmayı düşünüyorum nedersiniz??
bebek şekerini mevlütüne ve diş dilgitine saklayayım diye düşündüm..tabi kısmetse..

klmsm çizelgende .43 haftalık gözüküyorsun sırnaşık şey
ameliyat yerlerin acıyormu buarada, işte daha öncede dedim kafamda devamlı böyle şeyler var.. :1rolleyes:

banucum merhaba
vallaha benimki telaşmı korkumu anlayamadım..
bebişin çok minik daha..ay birden aklıma kendi halim geldi o haftalarda..mide bulantısından ismimi söyleyemezdim..-tatlicadiarzu-
ilk bebeğinmi?
birde doktorun kim?

klmasm

yasmin gözünaydın ben sana demiştim temiz çıkcak diye:))ohhhh hepimizin içi rahatladı çok sevindim cnm.

haftasonu bebek mevlüdü yapma ihtimalimiz var bebek şekeri nerde yaptırablirim antalyada bildiğinz biyer varmı yada güvenilir bi site biliyomusunuz netten sipariş versem?[/QUOTE]

canım... taze anne... hoşgeşdinnn... özlüyoruz seni... iyimisiniz.. idil bebenin sarılığı nasıl???

bende bebek şekerine bakındım.. sahibinden.com da beğendim bir tane... bende onu sipariş etmeyi düşünüyorum... orayada bakabilirsin...

sağol canım benim sağolll... nasıl sevindik bi bilsen var yaaa kaydirigubbakcemile3

kendine de idil bebeğede iyi bak canım.. görüşmek üzere...

bebek7

eşinin ailesi antalyadamı yaşıyoralr? benimkiler öyle ama nötrlerdir..ne etliye ne tuzluya misalde bazende batıyor işte geçenlerde şöyle yüzeysel demiştim sana...
Allah bana gamsızlık duygusu vermemiş ...bir verseydi herkonuda çok rahat olurdum ...gamsız olanlara okaaaadaaaaar imreniyorum ki....

evet evet keyif yapacağımda ütü yapmak istemiyorum oyüzden halen takılıyorum buralarda...kaydirigubbakcemile3

son zamanlarda bişi keşfettim bizim oğlanın müziğe karşı verdiği tepkiler ...arabaya biner binmez içerde tepeniyor...rapçimi olacak başımıza delikafadulden[/QUOTE]

hayır canım antalyada değiller... istanbuldalar.. ama oradan buraya yetişiyorlar... biz eşimle ne zaman bişeye sevinsek.. mutlu olsak... ogün mutlaka bizim neşemizin içine ediyorlar... aynen bugün olduğu gibi işte... ne derler bilmiyorum doğrumu ama... deveye hendek atlatmak cahile laf anlatmaktan daha kolay...allah bildiği gibi yapsın.. beni bu halimle üzüp ağlattılar ya ne diyeyim ki başka...

banada gamsızlık duygusu vermemiş maalesef.. keşkeeee verseydi keşkeeee...aynen bende inanılmaz imreniyorum valla....

bende bugün keşfettim canım.. laptop kucağımda son ses klasik müzik açtım... kudurdu bugün kızım kudurdu...çok güzel şeyler bunlar çoooooooooookkkkkkkk... allahım herkese nasip etsin... yerim ben onları yaa...

banu77

Herkese iyi akşamlar......topigi okuyunca ben daha işin başındaymışım ne güzel telaşlar yaşıyorsunuz paylaşmınlarınız çok güzel benim gibi işiin başında olanlara o kadar yardımcı oluyorki yazdıklarınız teşekkürler açık yürekliliğiniz için benide aranıza alırmısınızzzzzzz[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza... sormak istediğin bişiler olursa ve bildiğimiz şeyler olursa.. tabiiki yardımcı olmaya çalışırız... allah tamamına erdirsin...tekrar hoşgeldin aramıza...

bu arada bişi anlamadım canım ben ya CADIARZU 40 ı çıkmadı daha... ne mevlüdü bu :uhm: bizde sadece 40 çıkınca yapılır mevlüt ama :bbo:

sağol canım..
bugün ölçtürdüm 13-8..
okul çok yoruyor..
bütün gün çığlık çığlığayım..
artı bağırmaktan karnım kasılıyor..
bayram sonu rapor alcam olmazsa..
sonrada izin..

canım kapalı yolda kışlahan çarşısının karşısında bi ayakkabıcı var..
onun ara sokağında bi dükkan var..
çok fazla çeşit var..
fiyatlarda fena değil..
annemde geldiğinde ordan aldı malzemeleri..
hazırda çok var..
bide selakler çarşısının alt katında var...
trt dekinde pahalıydı biraz..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım..
senin macera yeni başlamış..
ne güzel..
biz buralardayız..
soruların olursa..

ohh ne güzel desene ikimizde görcez yarın bebişleri inşallah güzel haberlerle geliriz ben artık son ayımda olduğum için doğumuda sormayı düşünüyorum çünkü normalden çok tırsıyorum sezeryan yaparsa eğer bana bir tarih versin bende kendimi ona göre ayarlayayım diyorum eyvahedigeldismile benim şansıma devlette isteğe bağlı sezeryana savaş açtı biraz daha dursalar olmaz mıydı sanki off ya inşallah dr bir kılıfına uydurup kabul eder yoksa ben bu çocuğu hayatta normal doğuramamlmaz: hayırlısı bakalım n e olacakohaoldumsmile

Canım allaha şükür bende mide bulantısı falan olmadı ama acayip mide yanması var daha ilk bebişim canım benim SİNAN kURŞUN canım doktorum walla çok araştırdım ilk önce ali şengüle gittim zaten aynı hastanelerdeler ama ali bey çok yoğun o yüzden sinan beye geçtim çoook memnunum hem ilgileniyor hemde uzun uzadıya açıklama yapıyor

bizde hastanede çikolata verdim bence şeker siparişini şimdiden verme.

klmsm çizelgende .43 haftalık gözüküyorsun sırnaşık şey
ameliyat yerlerin acıyormu buarada, işte daha öncede dedim kafamda devamlı böyle şeyler var.. :1rolleyes:
dikişlerim ilk 2 gün çok acıdı şimdi rahat geziyorum ani kalkışlarda acıyor canım.

bu arada bişi anlamadım canım ben ya CADIARZU 40 ı çıkmadı daha... ne mevlüdü bu :uhm: bizde sadece 40 çıkınca yapılır mevlüt ama :bbo:
annem bu hafta sonu gidecek bide memlketten akrabalar geliyor bebk görmeye hazır herkes burdayken erkenden yapalım dedik.
teşekkür ederim canım ya bu bilgiler iyi oldu bi bakayım.

KLMASM canım bebişin nasıl sarılık geçti mi bize de zaman geçsede bizde alsak kucağımıza yavrularımızı 85 günüm var daha boshayallersmile

yasemincim bende özlüyorum herşeyi:)özgürlüğümü:))bu cadı herşeyimi elimden aldı ama feda olsun yavruma.gözümü bile kırpmadan onu izliyorum.ihtiyaçları için koşturuyorum.10 günde 10 kilo verdim.gerçi 5i ameliyatta gitti.uykusuzluk zor oluyor gece 2 saatte1 kalkıp 1 saat uyanık duruyoruz ben dinlenemeyince sütümde olmuyor.sarılığı geçti nihayet tek derdimiz meme.yetiremiyorum sütümü.gece emzirmek çok zor ya uyuyakalıyor insan bebek kucağındayken allah korusun yavrumu.

10 günde 50lilik 2 paket bez gitti.pamuk kullanırım diyordum ama zor oluyor ıslak mendil kullanıyorum unibaby 3lü paket alıyoruz 4 gün felan gidiyor.baya masraflı bizim kız.

kızlar hastane çıkışlarındaki zıbınlar kullanılmıyor ben bide çok lazım olur diye tekli de almıştım.ayaklı patik çok alın.içinede uzun kollu çıtçıtlı badi.tulumlarda kullanışlı oluyor.eldiven ve şapkaları hep küçük geldi eldivenlerin lastikleri sıkıyor.penye yelek çok kullanışlı.

bebek7 tickeri değiştiremedim.zaten önden gidiyordu amaaaaan kalsın öle önemli değil.

idil parmaklarını yalıyor doyurayım şunu öptüm hepinizi..

KLMASM canım bebişin nasıl sarılık geçti mi bize de zaman geçsede bizde alsak kucağımıza yavrularımızı 85 günüm var daha boshayallersmile

canım benim teşekkür ederiz iyiyiz artık teyzesi sen nasılsın.inş hızla geçer o 85 gün ben hamilelikten çok sıkılmıştım son zamanlar bitmek bilmemişti.bol bol gez alışveriş yap ve uyu o zmn hızla geçer canım.allah kurtarsın sizi.öpüyorum.

aaa süpermiş fenerbahçe olan da varmı acaba?d&r da mı satılıyor?

Son düzenleme:

ayy ne güzel biraz erken değilmi mevlüt için en azından 40 gün olsaydı kendinde bebekde toparlansaydı biraz daha ama bi bildiğin vardır tabiii.bebek şekeri de seleklerin alt katında çikolata shop var internet sitesi de var bak istersen fiyatlarına modeline en çeşitli orası diye biliyorum..idili kokla bizim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…