Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:

süpermiş!!! güle güle giydir annesi :lepi:

ya bizim oda normal çocuk odalarına göre büyük biraz halının ebatı da 120*180 çocuk odalarının hepsi bu ebatta beğendiğim modelde bu ebattı almak zorunda kaldım ama daha oyuncak sandığı ve çocuk koltuğu istiyorum onları koyunca belki daha iyi görünür...

tşk ederiz teyzoşlar hihoyyyt daha güzelleri sizlerin olsun inşallahh :Saruboceq: benim hediyemde bugün gitti sahibine... çok beğenmişşş.. o sevinçle anlatırken gözlerim doldu valla benimde :kedi: çok heyecanlı oldu valla.. hiç tanımadığın birinden sana hediye geliyor.. sende hiç tanımadığın birine gönderiyorsun.. hoş oldu valla...

canım odayı çekip koyarım.. bugün misafirim vardı yapamadım.. yarında evde değilim.. cuma günü doğum günüm aynı zamanda eşim izinli.. cumartesi görüş günümüz kaydirigubbakcemile3 :roflol: en kısa zaman desek olur herhalde :roflol:

öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

çok güzelmiş hediyen..:lepi:
güle güle giysin prensesin..
pembişli galiba..
walla odanı bekliyorum şeker en kısa zamanda..
halıyıda şöyle yalancıktan seriverirsin yerehihoyyyt
hadi çeeeekkkzemuszemus

kızlar günaydın,
artık kış hissettirmeye başladı kendini..
dün doktordaydık,tabiki herşey normal dedi benim doktorum..çoçuk normal doğuma hazırmış bende dayanamadım sordın annesi peki normalmi dedim?? normal normal dedi geçti.
nst girdim,hafif sancım çıktı tabikide buda normal..birde bebeğin hareketleri az dedilerde neresi az anlamıyorum.
8 aydır normal kelimesinden farklı bişi duyamadım.kaydirigubbakcemile3
kesinlikle şikayetci değilim ama sizcede bunların hepsi normalmi??:roflol:
dün akşam üstündende beri bendede bi ağırlık sormayın..hiçbi yerim kalkmıyor zaten olmuşum 70.5 kilo daha ne olsunki?
Aralık annelerinin topiğinde bir annemiz doğum yaptı sabaha karşı...benide birheyecan sardı sormayın.doktorda bayramdan sonra bekleyin dedi doğumu.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dünkü ultrasonda önümüzde ayın 29da bekleniyor diyor,tabi bu +10 -10 gibi değişebilirde...
buarada nezaman nste bağlansam çoçuk uyuyor.
oysa hastaneden bi çıktık eve gece eeve gelinceye kadar okadar kıpır kıpırdı ki arkadaşlar bile yandın kızım sen diyip durdu.

gözünaydın bebek7 prensini görmüşsün kiloları takma kafana nasıl olsa doğunca uykusuzluk yorgunluk derken yok olur gider bende 69 olmuşum toplamda 12 kilo almışım valla hiç üzülmüyorum bende senin dr a şaşıyorum neden herşey normal diyoki ilk hamileliğimi öğrendiğimde gökbaya mide bulantısından tesadüfen gitmiştim banada ilk haftalar normal bulantı demişti ama ben sonra hastanelik oldum o ayrı kaydirigubbakcemile3 senin sancılar için erken değil mi ben daha hiç nstye girmedim 5 kasımda inşallah gireceğim yani sancım varsada bilmiyorum boshayallersmile hakkımızda hayırlısı bakalım:Saruboceq:

bu arada dün dr gittim kızım 2700 olmuş şu an için herşey normal görünüyo 10 gün sonra haftaya cuma çatı muayenesi yapacakmış drum bakalım nasıl geçecek korkmuyoda değilim yani eyvahedigeldismile 2 gündür de diş ağrısı çekiyordum valla canımdan can gitti dayanamadım dişçiye gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi biraz iyi geldi son ay ilaç almak istemedim ama dayanamadım zaten drumda alabilirsin dedi :sinifsinif: kızım da bu aralar aşağı okadar baskı yapıyor ki anlatamam yolunu bulmaya çalışıyo herhalde günlerde yaklaştı allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:2:

[QUOTE=yasminkamu;15898622cuma günü benimmm doğum günümmm.. tüm türkiye ile birlikte kutluyorum süper demi hihoyyyt cuma tatil olunca cumartesiye randevu aldım kontrole gidiyoruz doktor amcamıza... prenses iyi teyzesi (sanırım)

yasmin bu arada doğum günün kutlu olsun canım inşallah kızınla ve eşinle çok uzun yıllar geçirirsin sağlıklı ve mutlu tabiki kaydirigubbakcemile3

cumartesi de kızını görcekmişsin şimdiden gözünaydın iyi haberlerle gelirsin umarım :Saruboceq:

kızının odasıda gelmiş ohhh hayırlı uğurlu olsun güle güle yatsın miniğimizzemuszemus

:

Son düzenleme:
canım benim güzel dileklerin için çoookkk tşk ederimmm...evet cumartesi görüş günümüz.. inşallah güzel haberlerle gelirim canım..

kızımın odası geldi yerleşti.. foto çekilecek ama ben gezenti kaydirigubbakcemile3 bir türlü çekip koyamadım.. en kısa zamanda inşallah opuyorumnanaktan

iyi geceler allah rahatlık versinnn zemuszemus

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :teytey: :teytey:

kızımlada ilk doğum günüm :dance: :dance:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle :kedi:

delikafadulden delikafadulden

yasmin doğum günün kutlu olsun canım..
kızınla nice güzel yaşlara girersin inşallah..
bugün eşiminde doğum günüzemuszemus
istediğin kadar şımar,tadını da çıkar..
nice yaşlara canım..

ne güzel kız işte..
normal diyo bak..
benim doktorda öyle..
sessiz sessiz muayene ediyor.
sonrada herşey normal diyor..
70.5 kilo benim hamileliğe başlangıç kilom bile değilkaydirigubbakcemile3
bide çook aldım.
bel ağrısından yatamıyorum..
walla eşime yazıkk..
yatır beni,kaldır beni,:kaydirigubbakcemile3
yattığım yerden inleyerek kalkıyorum..
uzanmaya korkar oldum..

canım seninde az kalmışş.
maşallah kilosunada
ağrılar bitmiyor ki..
geçmiş olsun canım..
diş ağrısı çok zor oldur..
bende hamilelikten önce dişlerime dolgu ve kanal tedavileri yaptırdım.
ona rağmen geçen ay kanal tedavisi yaptordığım dişin yarısı kırıldı..
içindeki dolguda gittii.
alan yarısıyla devam..
sol tarafımla hiiiç yiyemiyorum..

canım,sen kaç haftalıksın ki nstye almadılar seni...bu benim 2. girişim.:uhm:
buda bana ilginç geldi doğrusu.
ee şimdi klmsmdan sonra sıra sende.hayırlısıyle sende bebişini al kollarına..

:teytey::teyteypuyorumnanaktana.s. doğum günü çoçuğu!!! nice huzurlu yıllara canım!!!
Güzel bir gün geçirmen dileğiylea.s.

Canım seninde eşinin doğum günü kutlu olsun...Nice yıllara....:teytey:

ay o bel ağrısı ne öyleeeedelikafadulden
hayatımdan bezdim..bende kablumbağa gibiyim,kalkamıyorum oturduğum ve yattığım yerden..sen daha 28 haftadasın ilerki haftalarda daha ağırlaşacaksın ona göre işlerini erken bitirmeye bak..aklinialirimsmile

arkadaşlar,herkese merhabalar...aranızda yeniyim.buradaki tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum..forumun her sayfasını malesef okuyamadım ,çok sayfa varmış..:)ben vitale kadın sağlığında,dr.ali fuat şengör'e histeroskopi olan arkadaşlar var mı aranızda onu öğrenmek istiyorum.bu konuyla ilgili bilgileri olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim..

walla iş bitmiyoki..
çocuk odası eşya dolu..
şifonyer,yatak,dolap,sebzelik,fazla halılar,süpürge,ütü masası ..daha neler neler...
yatak odası balkonunu kapatıyoruz..
inşallah 1 hafta 10 güne kapanacak..
siparişini verdik..
birsürü iş çıkacak..
oooff..
sonrada hemen bebek odası gelecek..
inşallah balkon kapanmadan oda takımı gelmez..
bebek kıyafetleride yıkanıp ütülenecek ..
onları annemin bi gelişinde yaparız artık..

merhaba kızlar
hepimizin bayramı kutlu olsun turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
sabahtan tören alanına gittik, bayramı kutlayıp geldik.
unutmadan migrosta dalin sıvı deterjan 2litre 13 liraydı haberiniz olsun.dalin yumuşatıcıda indirimde,onun fiyatını hatırlayamadım...
fisfisfis
Hepimize iyi haftasonları!!!!!

merhaba canım,
ben daha önce o doktorun ismini duymadım.sen heralde tüp bebek düşünüyorsun.
benim en yakın arkadaşım tüp bebek yaptı oda antalyadaki tüp bebek merkezinde kemal bey varmış ona yaptırdılar.
başkada bir bilgim yok.
merak ettim histeroskopiyi neden olacaksın?

canım hoşgeldin.. taşındın mı ...işlerin bitti mi...

Mrb güzel annişler
Evet nihayet ben taşındım,bir yardımcı tuttum 3 günde evi yerleştirdik.
Şimdi ince işler var ,spot ışık olmayan yerlere avizeler takılacak,duvarlara tablolar,alçıların düşen yerleri yeniden yapılacak yarın da bu işler bitecek inşallah.

Sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.
Daha önce Miniço ya gidip sadece giriş katı gezmiştim pekte beğenmemiştim alt kata indim bu hafta güzel şeyler buldum.Civilim den (internet sitesi) alışveriş yapacaktım birçok ürün miniçoda var vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…