şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:
merak ettim sadece.sonuçta ortak dr.umuz belki bahsim geçmiştir dedim.beni 3-5 gün içinde doğuma bekliyordu farkında bile değildr belki hastasını kaybettiğinin.
yok canım benim,bahsetmedim.yanıona gidince aklıma soracağımsorular bile gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3
eminim farkında değildir,farkında olssada pek takacak birdoktor değil bilmiyorumkismile
ben tetenoz olmadım doktorum isteğe bağlı olduğunu söyledi illaki olunması gerekmiyormuş sonuçta hastaneler oldukça steril evde doğum yapmadığın sürece sorun yok dedi ....
perdelerimizde takıldı bugün halımız da geldi halı biraz odaya küçük gibi geldi ama bilmiyorum fotoğrafları çekebilirsem eklerim bugün daha tamamlanmadı ama...
çok güzel güle güle kullanın inşallah...
bugün benim şeker yüklemem vardı çok şükür sonuçlar iyi çıktı.tmall e gittik aydınlatma bakmak için hiç güzel yoktu.sonra görümcemde toplantı vardı oraya gittim.bu arada şu ana kadar 10 kilo almışım ya canım sıkıldı doktorda sütü peyniri yağsız yememi söyledi.artık daha hızlı kilo alıcağım için dikkat etmem gerekmiş bebişim de 850 gr haftaya göre çok uyumlu gidiyormuş.sizlerin kilo durumu nasıl?
canım ben 20 kilo aldım akannehir.
tetanoz olmanı şiddtle öneririm..bebek için çok önemli..benim geçen hafta arkadaşımın evinde civi battı parmağıma,aklım çıktı aklım...
topraktan bile geçiyor tetanoz unutma...
sft cim 10 kilo bence hiiç çok değil..
hiç üzülme.
benim çevremde genellikle 20-30 arası kiloyla tamamlıyorlar hamileliklerini ve 1 yıl içindede eski hallerine dönüyorlar..
benim moralim o kadar bozukki..
düğün resmime bakıp ağladım geçenlerde.
2 yıllık evliyim ve düğün sabahına göre tam 39 kilo aldım..
napiyim..
allah sağlıklı bi doğum nasibetsin çaresine bakıcaz artık..
artık battı balık yan gider hesabı herşeyi yiyorum..
dahada 2 ayım var..
en önemli, şeylerden biri ekmeği hamuru çok azaltmakmış.
tuzuda yemek piştikten sonra ekmeliymişiz..
önce eklersek iyot bi işe yaramıyomuuşş.
sen çok iyi durumdasın walla haline şükret..
canım benim,kiloları hiç dert etme,doğumdan sonra antalyalı anneler birlikte yaazıflıyor topiği açarız.yaza kadar eski formumuza kavuşuruz...ebru şallıdan ne eksiğimiz var ki hatta fazlamız var :roflol::roflol:
şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:
ayy..ne güzel seninde kolaylamış..
ay çek walla resim bekliyorum çoook merak ettim..
halı küçük güzel olur aslında..
ayy annemde benimkini öyle bir başlamışkiii...
ben küçük istemiştim..
150*210 sanırım ölçüler..
ay kadın baya örmüş..sökte diyemedim artık..
büyük iyi olur..çocuk sıcacık oynasın dedi..kaydirigubbakcemile3
bende küçük halı çok severim..senin halı çok mu küçük,değişmezmiki küçükse..
bi bakarız küçük mü ama bence iyidir ya..
hadi sende çek resim..
hihoyyyt
kilo konusunu hiiiç sorma walla tartıldım dün..taaaam 22 kilo aldımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:roflol::roflol:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
çok güzelmiş hediyen..:lepi:
güle güle giysin prensesin..
pembişli galiba..
walla odanı bekliyorum şeker en kısa zamanda..
halıyıda şöyle yalancıktan seriverirsin yerehihoyyyt
hadi çeeeekkkzemuszemus
süpermiş!!! güle güle giydir annesi :lepi:
yok canım benim,bahsetmedim.yanıona gidince aklıma soracağımsorular bile gelmiyor ki kaydirigubbakcemile3
eminim farkında değildir,farkında olssada pek takacak birdoktor değil bilmiyorumkismile
canım ben 20 kilo aldım akannehir.
tetanoz olmanı şiddtle öneririm..bebek için çok önemli..benim geçen hafta arkadaşımın evinde civi battı parmağıma,aklım çıktı aklım...
topraktan bile geçiyor tetanoz unutma...
canım benim,kiloları hiç dert etme,doğumdan sonra antalyalı anneler birlikte yaazıflıyor topiği açarız.yaza kadar eski formumuza kavuşuruz...ebru şallıdan ne eksiğimiz var ki hatta fazlamız var :roflol::roflol:
cnm güle güle kullan takımını
kızlar günaydın,
artık kış hissettirmeye başladı kendini..
dün doktordaydık,tabiki herşey normal dedi benim doktorum..çoçuk normal doğuma hazırmış bende dayanamadım sordın annesi peki normalmi dedim?? normal normal dedi geçti.
nst girdim,hafif sancım çıktı tabikide buda normal..birde bebeğin hareketleri az dedilerde neresi az anlamıyorum.
8 aydır normal kelimesinden farklı bişi duyamadım.kaydirigubbakcemile3
kesinlikle şikayetci değilim ama sizcede bunların hepsi normalmi??:roflol:
dün akşam üstündende beri bendede bi ağırlık sormayın..hiçbi yerim kalkmıyor zaten olmuşum 70.5 kilo daha ne olsunki?
Aralık annelerinin topiğinde bir annemiz doğum yaptı sabaha karşı...benide birheyecan sardı sormayın.doktorda bayramdan sonra bekleyin dedi doğumu.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dünkü ultrasonda önümüzde ayın 29da bekleniyor diyor,tabi bu +10 -10 gibi değişebilirde...
buarada nezaman nste bağlansam çoçuk uyuyor.
oysa hastaneden bi çıktık eve gece eeve gelinceye kadar okadar kıpır kıpırdı ki arkadaşlar bile yandın kızım sen diyip durdu.
kızlar günaydın,
artık kış hissettirmeye başladı kendini..
dün doktordaydık,tabiki herşey normal dedi benim doktorum..çoçuk normal doğuma hazırmış bende dayanamadım sordın annesi peki normalmi dedim?? normal normal dedi geçti.
nst girdim,hafif sancım çıktı tabikide buda normal..birde bebeğin hareketleri az dedilerde neresi az anlamıyorum.
8 aydır normal kelimesinden farklı bişi duyamadım.kaydirigubbakcemile3
kesinlikle şikayetci değilim ama sizcede bunların hepsi normalmi??:roflol:
dün akşam üstündende beri bendede bi ağırlık sormayın..hiçbi yerim kalkmıyor zaten olmuşum 70.5 kilo daha ne olsunki?
Aralık annelerinin topiğinde bir annemiz doğum yaptı sabaha karşı...benide birheyecan sardı sormayın.doktorda bayramdan sonra bekleyin dedi doğumu.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dünkü ultrasonda önümüzde ayın 29da bekleniyor diyor,tabi bu +10 -10 gibi değişebilirde...
buarada nezaman nste bağlansam çoçuk uyuyor.
oysa hastaneden bi çıktık eve gece eeve gelinceye kadar okadar kıpır kıpırdı ki arkadaşlar bile yandın kızım sen diyip durdu.
bu arada dün dr gittim kızım 2700 olmuş şu an için herşey normal görünüyo 10 gün sonra haftaya cuma çatı muayenesi yapacakmış drum bakalım nasıl geçecek korkmuyoda değilim yani eyvahedigeldismile 2 gündür de diş ağrısı çekiyordum valla canımdan can gitti dayanamadım dişçiye gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi biraz iyi geldi son ay ilaç almak istemedim ama dayanamadım zaten drumda alabilirsin dedi :sinifsinif: kızım da bu aralar aşağı okadar baskı yapıyor ki anlatamam yolunu bulmaya çalışıyo herhalde günlerde yaklaştı allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:2:
canım,sen kaç haftalıksın ki nstye almadılar seni...bu benim 2. girişim.:uhm:gözünaydın bebek7 prensini görmüşsün kiloları takma kafana nasıl olsa doğunca uykusuzluk yorgunluk derken yok olur gider bende 69 olmuşum toplamda 12 kilo almışım valla hiç üzülmüyorum bende senin dr a şaşıyorum neden herşey normal diyoki ilk hamileliğimi öğrendiğimde gökbaya mide bulantısından tesadüfen gitmiştim banada ilk haftalar normal bulantı demişti ama ben sonra hastanelik oldum o ayrı kaydirigubbakcemile3 senin sancılar için erken değil mi ben daha hiç nstye girmedim 5 kasımda inşallah gireceğim yani sancım varsada bilmiyorum boshayallersmile hakkımızda hayırlısı bakalım:Saruboceq:
:teytey::teyteybugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt
çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :teytey: :teytey:
kızımlada ilk doğum günüm :dance: :dance:
bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle :kedi:
delikafadulden delikafadulden
yasmin doğum günün kutlu olsun canım..
kızınla nice güzel yaşlara girersin inşallah..
bugün eşiminde doğum günüzemuszemus
istediğin kadar şımar,tadını da çıkar..
nice yaşlara canım..
ne güzel kız işte..
normal diyo bak..
benim doktorda öyle..
sessiz sessiz muayene ediyor.
sonrada herşey normal diyor..
70.5 kilo benim hamileliğe başlangıç kilom bile değilkaydirigubbakcemile3
bide çook aldım.
bel ağrısından yatamıyorum..
walla eşime yazıkk..
yatır beni,kaldır beni,:kaydirigubbakcemile3
yattığım yerden inleyerek kalkıyorum..
uzanmaya korkar oldum..
ay o bel ağrısı ne öyleeeedelikafadulden
hayatımdan bezdim..bende kablumbağa gibiyim,kalkamıyorum oturduğum ve yattığım yerden..sen daha 28 haftadasın ilerki haftalarda daha ağırlaşacaksın ona göre işlerini erken bitirmeye bak..aklinialirimsmile
arkadaşlar,herkese merhabalar...aranızda yeniyim.buradaki tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum..forumun her sayfasını malesef okuyamadım ,çok sayfa varmış..:)ben vitale kadın sağlığında,dr.ali fuat şengör'e histeroskopi olan arkadaşlar var mı aranızda onu öğrenmek istiyorum.bu konuyla ilgili bilgileri olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim..
sağol canım..
ben geç bile kaldım ama doktor bişey demeyince işte..
aşı basitmi yoksa o gün azıcık istirahat ister mi..eve gelip yatacak bahane arıyorumdakaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın gelmişsin..
taşındın yerleştin mi?
canım hoşgeldin.. taşındın mı ...işlerin bitti mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?