Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haklısın canım..
en iyisi olmak.
sonradan pişman olmaktansa..

teşekkürler haless...
sende hoşgeldin aramıza..
gerçi sen bebek beklemiyorsun ama...
paylaşımın için teşekkürler.

benimde doktorum demedi arkadaşlardan duyunca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
2. dozunu bile oldum hiç acımadı sonrasında 5 dk bir sızladı o kadar olur da sezaryen olursak ameliyat sırasında mikrop kapmamak için de çok önemliymiş

bu arada yasmin ve sft odalarınızı tamamladınız mı?
walla merakla bekliyorum resimlerinizi..
benimki daha gelemedi..
fikir olsun istiyorum..

evet yaptırmak lazım..
iki doz arasıda en az 4 hafta gerekiyor sanırım..
iyi benim yetişir doğuma kadar..kaydirigubbakcemile3

hepinize merhaba ...
ben hala yataktan kalmış değilim,hemen bunuda yazıp hızlandırılmış tura geçmem lazım.
bebeşin odasını bitirmek üzereyiz son bir ayar çekeceğiz.kapı süsünü yaptık kendimiz yaptık ama gerçekten prof oldu.
biberon ve emziklerini kaynakttık hastane için...emziğin silikon taraffını sabunla yıkadıktan sonra iyi suyla kaynatıyorsun 10 dakika..
araba koltuğumuzda geldi.kociş görmemiş gibi monte etmek istiyor oysa 9 kilodan itibaren kullanılacak:roflol:
arabada prens var yazısı bulmaya çalışıyorum,hiç bir yerde gözünüze çarptımı??
onu şimdiden aasıcağım ama...şimdi kocam için 44 gün sonra oğluş için olacak..
kızlar,anne karnında bebek cimcik atarmı?
benimki sanki cimcik atıyor gibi canımda yanıyor..çözemedim gitti..
dün akşam karnımın şekli bir değişti yatarken ..eşim kalk kalk oğlanı şıkıştırdın biraz yürü dedi.gece 12 de evde dolandım,neymiş oğluşu dar mekanları sevmezmiş....aman allahım,düşünün neyle uğraşıyorum..sempatiksalakcinni
şuan aklımda olanlar bunlar,benim şimdi gerçekten harekete geçmem lazım,balina gibiyim yatakta

ayy iyi güldüm wallakaydirigubbakcemile3
annesine cimcik atmaz herhalde ya..
söylediğin gibi yazı koçtaşta gördüm sanırım..ama yazının o olup olmadığından tam emin değilim..
kapı süsünü nasıl yaptın..müsait olursan bi resim eklermisin..
bende karar veremedim yapsammı alsammı diye..

canım buralardayım.. yazıyorum çıkıyorum ama denk gelemedik bayadır seninle...iyiyiz canım.. çok şükür.. cuma günü benimmm doğum günümmm.. tüm türkiye ile birlikte kutluyorum süper demi hihoyyyt cuma tatil olunca cumartesiye randevu aldım kontrole gidiyoruz doktor amcamıza... prenses iyi teyzesi (sanırım)

sen nasılsın... prensim paşam nasıl..

yorma kendinide paşamıda klava: olur gider.. bir yapan bulunur kaydirigubbakcemile3 ütü yapmayı sevmem ama yardıma gelebiliriz kızımla a.s

sağol yasmin..
bende yaptırayım bari..
canımda hiiiç istemiyor ama..
doktordan doktorada okadar çok değişiyor ki.

her ihtimale karşı yaptırmak lazım canım...

valla canım alışveriş bitmiyor.. ateş pahası yanlarına yaklaşılmıyor... ben hediye almak için gittim özdileğe.. şubat anneleri ile çekiliş yaptık aramızda.. kızı olacak olan bir arkadaşıma aldım hediye.. bugünde kargoya veriyorum.. yoksa özdilej bana çok ters.. kendim için gitmezdim... ama gitmişkende kipada bübchenler indirimde falan yazınca siz bi bakayım dedim.. bübchen düşünüyorum ben bakım malzemeleri olarak.. ama hayal kırıklığı oldu.. indirim göremedim ben.. ama bebedor da baya indirim vardı.. göğüs pedinde giderseniz uğrayın derim..

ayy kıyamam ya bende de migren var.. korktum baya ilerler diye ama açlıktan ağrımış sanırım... iyiyim şimdi... senin yerinede prensinin yerine de yedim kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin aramıza.. allah bağışlasın bebelerini... tabiiki tecrübeli bir anne olunca bizi aydınlatacak çok şeyin vardır eminim... aklına geldikçe paylaşırsan bizimle güzel olur..

benimki daha gelemedi..
fikir olsun istiyorum..

canım oda tamamlamak derken... mobilyalar ok.. perdeside ok.. ama yatağın örtüsünü falan sermedim tabii.. halısınıda sermedim... daha 3 ay var çabuk kirlenir toz olur diye... ama bu haliyle dersen çekip koyayım resim canım..

:roflol: bilmem ki :roflol: atarmı bende merak ettim şimdi... kendini fazla yormadan canım aman dikkat süprizzzzz

şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:

ben tetenoz olmadım doktorum isteğe bağlı olduğunu söyledi illaki olunması gerekmiyormuş sonuçta hastaneler oldukça steril evde doğum yapmadığın sürece sorun yok dedi ....
benimki daha gelemedi..
fikir olsun istiyorum..
perdelerimizde takıldı bugün halımız da geldi halı biraz odaya küçük gibi geldi ama bilmiyorum fotoğrafları çekebilirsem eklerim bugün daha tamamlanmadı ama...
şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:

çok güzel güle güle kullanın inşallah...
bugün benim şeker yüklemem vardı çok şükür sonuçlar iyi çıktı.tmall e gittik aydınlatma bakmak için hiç güzel yoktu.sonra görümcemde toplantı vardı oraya gittim.bu arada şu ana kadar 10 kilo almışım ya canım sıkıldı doktorda sütü peyniri yağsız yememi söyledi.artık daha hızlı kilo alıcağım için dikkat etmem gerekmiş bebişim de 850 gr haftaya göre çok uyumlu gidiyormuş.sizlerin kilo durumu nasıl?

sağol canım daha güzelleri senin olsun inşalllah :Saruboceq: canım hamileykende düşebilirsin elini bişey kesebilir.. bence her ihtimali düşünerek yaptırmalısın.. bak bebek7 nin eline küflü çivi batmış.. ne olacağını bilemezsin.. evet hastaneler artık steril ama dışarılar değil :bbo:

çok güzelmiş hediyen..:lepi:
güle güle giysin prensesin..
pembişli galiba..
walla odanı bekliyorum şeker en kısa zamanda..
halıyıda şöyle yalancıktan seriverirsin yerehihoyyyt
hadi çeeeekkkzemuszemus

ayy..ne güzel seninde kolaylamış..
ay çek walla resim bekliyorum çoook merak ettim..
halı küçük güzel olur aslında..
ayy annemde benimkini öyle bir başlamışkiii...
ben küçük istemiştim..
150*210 sanırım ölçüler..
ay kadın baya örmüş..sökte diyemedim artık..
büyük iyi olur..çocuk sıcacık oynasın dedi..kaydirigubbakcemile3
bende küçük halı çok severim..senin halı çok mu küçük,değişmezmiki küçükse..
bi bakarız küçük mü ama bence iyidir ya..
hadi sende çek resim..
hihoyyyt
kilo konusunu hiiiç sorma walla tartıldım dün..taaaam 22 kilo aldımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:roflol::roflol:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:
sft cim 10 kilo bence hiiç çok değil..
hiç üzülme.
benim çevremde genellikle 20-30 arası kiloyla tamamlıyorlar hamileliklerini ve 1 yıl içindede eski hallerine dönüyorlar..
benim moralim o kadar bozukki..
düğün resmime bakıp ağladım geçenlerde.
2 yıllık evliyim ve düğün sabahına göre tam 39 kilo aldım..
napiyim..
allah sağlıklı bi doğum nasibetsin çaresine bakıcaz artık..
artık battı balık yan gider hesabı herşeyi yiyorum..
dahada 2 ayım var..
en önemli, şeylerden biri ekmeği hamuru çok azaltmakmış.
tuzuda yemek piştikten sonra ekmeliymişiz..
önce eklersek iyot bi işe yaramıyomuuşş.
sen çok iyi durumdasın walla haline şükret..

kızlaarr bekledim ama kimsecikler gelmedi..
hadi artık yarın görüşürüzzz..
yasmin ve sft bekliyorum sizin resimleridezemuszemus
ii geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…