merhaba canım-
ben 2 dozumuda oldum martta 3. doz var,ozaman oğuşla gideriz onun o zamana bir aşısı varmış ona denk geliyormuş hemşire öylde dedi gamyoncuiremsu
bende doktora sordum sen bilirsin dedi..ben şu tıp olayını çözemedim zaten.kaydirigubbakcemile3
ben iğneden korkarımki sorma ,okul vakti çoçuklara iğne yapılırken ben öğretmenler odasına kaçardım.ama bu tetanoz iğnesi minicik kıl kadar,ve hiç acımadı,sonrasındada.gerçi ben ilk akşam üstüne yatmışım biraz kolum sızladı ama normaladede oluyor üstüne yatınca..
bencede olaşını bana geçen hafta paslı çivi baktı arkadaşın evinde.sehbası kırılmış bende tutayım dedim,azıcık deldi etimi...ben tetenoz oldum diye çığlık atınca arkadaş boşunamı aşı oldun dedi,rahatlayı vermişim...olmaz olmaz deme sen önlemi al..
canlarım bende ant.lı hamişlerdenim.15 haftalık.aslında elmalıda oturuyorum ama dr.um ant.da oldugu icin sıksık gidip geliyorum.alışverişlerimide ant.dan yapıyorum.birde 10aylık oglum var.ilk kez hamile kalıpta aklına bişey takılan olursa soru sorabilirler severek elimden geleni yaparım.cevaplarım.alış veriş icin bir yer tavsiyem var:özdilek karşısında bebegimin dünyası adlı yer.gidip bir bakın.fiyatları uygun.herkezi öpüyorum.:enbuyukkk::lepi:
günaydın kızlarrr...
yine kimsecikler yok:gitme:
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
bana doktorum bu konuda bişey dememişti..
dün sağlık ocağına gittik..
çarşamba gel hemen yapalım
ancak yetişir 2.doz dediler..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
olsanda olur olmasanda yani..
bi riski sakıncası yok dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
benimde doktorum demedi arkadaşlardan duyunca sağlık ocağına kaydımı yaptırdım
2. dozunu bile oldum hiç acımadı sonrasında 5 dk bir sızladı o kadar olur da sezaryen olursak ameliyat sırasında mikrop kapmamak için de çok önemliymiş
teşekkürler haless...
sende hoşgeldin aramıza..
gerçi sen bebek beklemiyorsun ama...
paylaşımın için teşekkürler.
canım arkadaşın yanlış anlamışsın 15 haftalık hamileymiş
ve birde 10 aylık bebişi varmış
hepinize merhaba ...
ben hala yataktan kalmış değilim,hemen bunuda yazıp hızlandırılmış tura geçmem lazım.
bebeşin odasını bitirmek üzereyiz son bir ayar çekeceğiz.kapı süsünü yaptık kendimiz yaptık ama gerçekten prof oldu.
biberon ve emziklerini kaynakttık hastane için...emziğin silikon taraffını sabunla yıkadıktan sonra iyi suyla kaynatıyorsun 10 dakika..
araba koltuğumuzda geldi.kociş görmemiş gibi monte etmek istiyor oysa 9 kilodan itibaren kullanılacak:roflol:
arabada prens var yazısı bulmaya çalışıyorum,hiç bir yerde gözünüze çarptımı??
onu şimdiden aasıcağım ama...şimdi kocam için 44 gün sonra oğluş için olacak..
kızlar,anne karnında bebek cimcik atarmı?
benimki sanki cimcik atıyor gibi canımda yanıyor..çözemedim gitti..
dün akşam karnımın şekli bir değişti yatarken ..eşim kalk kalk oğlanı şıkıştırdın biraz yürü dedi.gece 12 de evde dolandım,neymiş oğluşu dar mekanları sevmezmiş....aman allahım,düşünün neyle uğraşıyorum..sempatiksalakcinni
şuan aklımda olanlar bunlar,benim şimdi gerçekten harekete geçmem lazım,balina gibiyim yatakta
canım bugün gördüm bizde 33 haftalık olmuşuz delikafadulden
imdat zaman çok çabuk geçiyor...biz aslında oğluşla böyle iyiyiz, o karnımdayken yani...
senin yazdıklarını okuyunca içimden derin bir nefes almışımki sorma...
gökbay ile devam,daha öncede demiştim eşim tek kelimeyle bayılıyor doktora, arkadaş ortamındada anlatıyor devamlı, geçen gün arkadaşına deerken duydum, benimkine ancak böyle bir doktor paklar...:roflol:
bana normal doğum yap dedi doktor, herşey yolunda diyor..
bende sezeryan düşünüyorum panik atağım var dedim.
oda aynen şöyle bir tavırla geldi,,eee varsa var bu senin kaçamağın olmasın dedi..
tabiki bir doktor olarak en iyi şekilde yönlerdirme yapmak zorunda ,ama nihai karar galiba ben vereceğim.ohaoldumsmileeyvahedigeldismile
zaman çabuk geçiyor dewğilmi hamileliği özlemiyorum ben bebeğime kavuştuğum için şanslı hissediyorum.allah herkese nasip etsin.lohusalık bi geçse biraz daha alışsak birbirimize eminim daha kolay olacak.o bizi biz onu tanımaya çalışıyoruz henüz:))
gökbaya benden bahsettinmi hiç?
seni korkuna rağmen normal doğuma zorlamasına izin verme!bencede son kararı sen vermelisin cnm.
hepinize merhaba ...
ben hala yataktan kalmış değilim,hemen bunuda yazıp hızlandırılmış tura geçmem lazım.
bebeşin odasını bitirmek üzereyiz son bir ayar çekeceğiz.kapı süsünü yaptık kendimiz yaptık ama gerçekten prof oldu.
biberon ve emziklerini kaynakttık hastane için...emziğin silikon taraffını sabunla yıkadıktan sonra iyi suyla kaynatıyorsun 10 dakika..
araba koltuğumuzda geldi.kociş görmemiş gibi monte etmek istiyor oysa 9 kilodan itibaren kullanılacak:roflol:
dün akşam karnımın şekli bir değişti yatarken ..eşim kalk kalk oğlanı şıkıştırdın biraz yürü dedi.gece 12 de evde dolandım,neymiş oğluşu dar mekanları sevmezmiş....aman allahım,düşünün neyle uğraşıyorum..sempatiksalakcinni
şuan aklımda olanlar bunlar,benim şimdi gerçekten harekete geçmem lazım,balina gibiyim yatakta
arabada prens var yazısı koçtaşta var tatlım
zaman çabuk geçiyor dewğilmi hamileliği özlemiyorum ben bebeğime kavuştuğum için şanslı hissediyorum.allah herkese nasip etsin.lohusalık bi geçse biraz daha alışsak birbirimize eminim daha kolay olacak.o bizi biz onu tanımaya çalışıyoruz henüz:))
gökbaya benden bahsettinmi hiç?
seni korkuna rağmen normal doğuma zorlamasına izin verme!bencede son kararı sen vermelisin cnm.
arabada prens var yazısı koçtaşta var tatlım
saol canım ,oraya bakıyım ilk fırsatta..
gökbaya bahsetmedim.eşime bahsettim sadece senden okadar,yani senden derken doktorla olan dialogundan..neolduki?
selam,nerelerdesiniz bakiyim yerimseniben
2 gündür göremeyince merak ettim..iyimisiniz?minik prenses nasıl?
kipada bebek panayırı gibi bişi varmış..bebek ürünlerinde %30muş indirim.bende kocişi kandırsam bugün bi gitsem diyordum..
saatde kaç olmuş.ohaoldumsmile
yemek yapmalı,çamaşır toplamalı,evi süpürmeli hatttaaaa ütü yapmalı ama bunları yapacakda adam lazım:roflol:
sağol yasmin..
bende yaptırayım bari..
canımda hiiiç istemiyor ama..
doktordan doktorada okadar çok değişiyor ki.
alışveriş hiç bitmiyor dimi..zevkli ve masraflı bi yol..
göğüs pedi 1 paket aldım bende ama takviye yapmam lazım sanırım biraz daha..lcw de kız çocuk için var yine ama yeni doğan erkek çocuk için sadece çıttçıtlı badi var 1-2 model..
onlarda bitiveriyor hemen..
başağrısı dedinde benimde başladı inceden inceden..bendede migren var sanırım..nezaman başım ağrısa midemde bulanıyor..
ayy bide kahvaltı demişsin canım..cokacimcoookbenim yerimede yiyver azıcık..oooohhhh.
canlarım bende ant.lı hamişlerdenim.15 haftalık.aslında elmalıda oturuyorum ama dr.um ant.da oldugu icin sıksık gidip geliyorum.alışverişlerimide ant.dan yapıyorum.birde 10aylık oglum var.ilk kez hamile kalıpta aklına bişey takılan olursa soru sorabilirler severek elimden geleni yaparım.cevaplarım.alış veriş icin bir yer tavsiyem var:özdilek karşısında bebegimin dünyası adlı yer.gidip bir bakın.fiyatları uygun.herkezi öpüyorum.:enbuyukkk::lepi:
bu arada yasmin ve sft odalarınızı tamamladınız mı?
walla merakla bekliyorum resimlerinizi..
benimki daha gelemedi..
fikir olsun istiyorum..
hepinize merhaba ...
saol canım ,oraya bakıyım ilk fırsatta..
gökbaya bahsetmedim.eşime bahsettim sadece senden okadar,yani senden derken doktorla olan dialogundan..neolduki?
merak ettim sadece.sonuçta ortak dr.umuz belki bahsim geçmiştir dedim.beni 3-5 gün içinde doğuma bekliyordu farkında bile değildr belki hastasını kaybettiğinin.
ben tetenoz olmadım doktorum isteğe bağlı olduğunu söyledi illaki olunması gerekmiyormuş sonuçta hastaneler oldukça steril evde doğum yapmadığın sürece sorun yok dedi ....günaydın kızlarrr...
yine kimsecikler yok:gitme:
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
bana doktorum bu konuda bişey dememişti..
dün sağlık ocağına gittik..
çarşamba gel hemen yapalım
ancak yetişir 2.doz dediler..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
olsanda olur olmasanda yani..
bi riski sakıncası yok dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
perdelerimizde takıldı bugün halımız da geldi halı biraz odaya küçük gibi geldi ama bilmiyorum fotoğrafları çekebilirsem eklerim bugün daha tamamlanmadı ama...bu arada yasmin ve sft odalarınızı tamamladınız mı?
walla merakla bekliyorum resimlerinizi..
benimki daha gelemedi..
fikir olsun istiyorum..
şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:
ben tetenoz olmadım doktorum isteğe bağlı olduğunu söyledi illaki olunması gerekmiyormuş sonuçta hastaneler oldukça steril evde doğum yapmadığın sürece sorun yok dedi ....
perdelerimizde takıldı bugün halımız da geldi halı biraz odaya küçük gibi geldi ama bilmiyorum fotoğrafları çekebilirsem eklerim bugün daha tamamlanmadı ama...
çok güzel güle güle kullanın inşallah...
bugün benim şeker yüklemem vardı çok şükür sonuçlar iyi çıktı.tmall e gittik aydınlatma bakmak için hiç güzel yoktu.sonra görümcemde toplantı vardı oraya gittim.bu arada şu ana kadar 10 kilo almışım ya canım sıkıldı doktorda sütü peyniri yağsız yememi söyledi.artık daha hızlı kilo alıcağım için dikkat etmem gerekmiş bebişim de 850 gr haftaya göre çok uyumlu gidiyormuş.sizlerin kilo durumu nasıl?
şubat anneleri arasında yaptığımız çekilişte yalovadan bir arkadaşıma çıkmışım ben... ve hediyemiz bugün geldi.. hihoyyyt resmini ekliyorum bakın bakalım :lepi:
ben tetenoz olmadım doktorum isteğe bağlı olduğunu söyledi illaki olunması gerekmiyormuş sonuçta hastaneler oldukça steril evde doğum yapmadığın sürece sorun yok dedi ....
perdelerimizde takıldı bugün halımız da geldi halı biraz odaya küçük gibi geldi ama bilmiyorum fotoğrafları çekebilirsem eklerim bugün daha tamamlanmadı ama...
çok güzel güle güle kullanın inşallah...
bugün benim şeker yüklemem vardı çok şükür sonuçlar iyi çıktı.tmall e gittik aydınlatma bakmak için hiç güzel yoktu.sonra görümcemde toplantı vardı oraya gittim.bu arada şu ana kadar 10 kilo almışım ya canım sıkıldı doktorda sütü peyniri yağsız yememi söyledi.artık daha hızlı kilo alıcağım için dikkat etmem gerekmiş bebişim de 850 gr haftaya göre çok uyumlu gidiyormuş.sizlerin kilo durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?