güle güle kullanın canımkaça aldınız.. bende irem bebeden aldım araba,puseti ve 5li seti...( çanta, kanguru,ana kucağı,alt açma, port bebe)
ne kadar ucuza almışsınız ben sadece araba koltuğuna 125 verdimbilsem böle ucuz olduğunu takım alırdım
iyiyiz canım..sağol..
bebek arabası+puset takım zaten..270 tl..
önce 320 falan dediler ama..,
çokta hafif..
6,2 kg.
taşıması ve kullanımı çook rahat..
senin neydi markası?
takımmı aldın sende pusetle arabayı?
fiyatı bana uygun geldi bunun..sen ne kadara aldın?
ee ben geldim ...annede yok bebişte yok topikte...pazar keyfinemi daldınız hepiniz..
bendede arkadaş var yardıma geldi ama hala oğlunu uyutmakla meşgul..
dah açoçuk odasını halledicektik ama saat ona geliyor bizde tık yok.
bugün bebişin artık son kıyafetlerini yıkadım ev yine miiiiss gibi bebek koktu...
ama ütü kısmını hiiç düşünmek istemiyorum..zaten kuramadılar yarına belki kururlar.
ütü yapmam için motive olmam gerekiyor..motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ütü konusunda :roflol:
Çarşamba günü doktara gideceğim(bişi yok sadece rutin kontrol)
daha 10 gün önce çektirdiğim nts sonucumu göstermedim.ayyy ben çok rahatım...doktorumdan bulaştı bu rahatlık banakaydirigubbakcemile3
buarada klmsm ortalıkta yok uzun zamandır...:ecrin_bebek:
tatlım idil hanım fırsat vermiyorki anca geçmişe bakıyorum yazamadan mızırdanıyor.uyku düzenimiz sıfır.o uyudukça bende uyuyorum gecem gündüzüme karıştı.sütüm hala az mama takviye veriyorum.medelanın pompasını mutlaka alın biraz sütüm varsa ona borçluyum.
bu arada kızımı yıkadık missss gibi kokuyor:) göbeğimiz hala düşmedi ki kendisi 3 haftalık
hava çok güzel dışarı çıkasım var kızımı çıkarsam hasta olurmukibilmiyorumkismile
chicco slikon 0+ biberon (karbon neydi o yaa hmmm...) 6+ cam kauçuk 3 akışlı chicco biberon.
emzikleride 0+ silikon avent
3+ silikon chicco..
hepside yumurlak uç..bakalım elimde patlaycakmı bide bunların damaklı olanları var..
kauçuk ve silikon olayı dişleri çıkınca farkediyormuş dedi satıcı kız.
ilk etapta silikon daha iimiş..
canım çok detay var..birisi öylediyor birisi öyle.:uhm:
emzik almıyor bizimki tükürüyor zaten doğardoğmaz vermeyin ağzına büyük geliyor ben kıyamadım burnuna dayanınca zorlamadım şöyle bikaç aylık olsun veririrm yada almasada sorun değil böylede idare ediyoz onun memesi benim nasılsa süt yok bütün gün mememde boş boş çekiyor:ecrin_bebek:
tatlım idil hanım fırsat vermiyorki anca geçmişe bakıyorum yazamadan mızırdanıyor.uyku düzenimiz sıfır.o uyudukça bende uyuyorum gecem gündüzüme karıştı.sütüm hala az mama takviye veriyorum.medelanın pompasını mutlaka alın biraz sütüm varsa ona borçluyum.
bu arada kızımı yıkadık missss gibi kokuyor:) göbeğimiz hala düşmedi ki kendisi 3 haftalık
hava çok güzel dışarı çıkasım var kızımı çıkarsam hasta olurmukibilmiyorumkismile
emzik almıyor bizimki tükürüyor zaten doğardoğmaz vermeyin ağzına büyük geliyor ben kıyamadım burnuna dayanınca zorlamadım şöyle bikaç aylık olsun veririrm yada almasada sorun değil böylede idare ediyoz onun memesi benim nasılsa süt yok bütün gün mememde boş boş çekiyor:ecrin_bebek:
canım benim, tahmin ettim uzun zamandır girmiyince kesin yamuldu yorgunluktan giremiyor diye düşündüm.
sütün neden olmadı ki acaba...milupanın çayı lohusa şerbeti veya sütlü tatlı yesen...bak mıısırda süt yaparmış..galiba bulgurda..bol şekerli yiyecek tüket ablam öyle yapmıştı..
canım benim, tahmin ettim uzun zamandır girmiyince kesin yamuldu yorgunluktan giremiyor diye düşündüm.
sütün neden olmadı ki acaba...milupanın çayı lohusa şerbeti veya sütlü tatlı yesen...bak mıısırda süt yaparmış..galiba bulgurda..bol şekerli yiyecek tüket ablam öyle yapmıştı..
denemediğim ot çay gıda kalmadı canım ya olmayınca olmuyorişin özü ne yersen ye sütün olması için lazım 3 şey bol su içmek ki o saydığın yiyeceklerin tek yararı su içirmesi,huzur ve iyi uyku imiş.su tüketiyorum elbet ama yorgunluk ve stres çok fazla bu sebeple sütüm olamıyor inş düzene girerde olur artık.bebek birden hayatımıza girince afalladık güzel tarafları çok fazla ama cidden hayatın bitiyor herşey ona endeksli yaşıyormuyum farkında değilim.ben çok tüketiyorum kendimi.pek yardım kabul etmiyorum.kıyamıyorum.herşeyiyle kendim ilgileneyim istiyorum zaten anneye çok muhtaç başkası bişey yapamıyor hep kucağımda hiç ağlatmıyorum.başka anneler böyle değilmiş gece gık deyince kalkıp pışpışlıyorum o uyuyor ben sabaha kadar gözü açık:)bu kadarı iyi değil farkındayımda annelik bu sanırım.yaşamadan bilemezdim böyle olacağını.kendimi tanıyamıyorum:))meğer ne hevesliymişim anne olmaya bilseydim yıllar önce yapardım çocuğuı:))amaaan böyle işte sizde ne var ne yok nasıl gidiyor gökbayla:?
Oi oi...sen neşartlar altında çalışıyosun öyle.tebeşir tozu beni hemen franjit yaapardı..
50 kişilik sınıfmı??en son staj yaparken 63 kişilik sınıfa ders vermiştim aman allahım.akannehir
temizlik konusu müdürle veya hizmetli ile görüş.yada herhafta 1 saat temizliğe ayır,sonuçta oda bir eğitim..biz toplum olarak çöp kutusu nedir bilmeyiz.evimiz temizdir ama çevremiz mamak çöplüğü...bence toplumsal bir mesele el atılması gereken!!
ben geçen sene bebek düşündüğüm için okulu bıraktım.benim kolej olduğundan çoçukları zor durumda bırakmak istemeedim.benim branşım ingilizce.
doğumdan sonrada uzun bir süre çalışmam belki bizimki kreş yaşına gelince diye düşünüyorum bakalım kısmet.
walla sorma canım..
ilk burdura atandım..
sınılar 13 er kişi falandı okulumda..
daha metrelerce öteden görünce düğme iliklerdi öğrenciler..
burda zorlanıyor insan.
buraya eş durumu geldim..
bakalım tayin istiyorum arada ama daha çıkmaz puanım daha çok az..
en azından okul merkez ve ulaşımım rahat..
walla en iyisini yapmışsın..
çocuğunu kendin büyütmek gibisi var mı?
iş kaçmıyor ya..
canın isterse yine çalışırsın..zemuszemus
chicco slikon 0+ biberon (karbon neydi o yaa hmmm...) 6+ cam kauçuk 3 akışlı chicco biberon.
emzikleride 0+ silikon avent
3+ silikon chicco..
hepside yumurlak uç..bakalım elimde patlaycakmı bide bunların damaklı olanları var..
kauçuk ve silikon olayı dişleri çıkınca farkediyormuş dedi satıcı kız.
ilk etapta silikon daha iimiş..
canım çok detay var..birisi öylediyor birisi öyle.:uhm:
hoşgeldin klmasm
kolay gelsin canım..
hava iyide olsa bence aldanma..
dışarı çıkarmasan daha iyi olur gibi geldi bana...
bebek ilk ne zaman yıkanıyor?
göbeği düşmedende yıkanıyor sanırım değil mi?
siz ilk nezaman yıkadınız?
hoşgeldin klmasm
kolay gelsin canım..
hava iyide olsa bence aldanma..
dışarı çıkarmasan daha iyi olur gibi geldi bana...
bebek ilk ne zaman yıkanıyor?
göbeği düşmedende yıkanıyor sanırım değil mi?
siz ilk nezaman yıkadınız?
sağol cnm hoşbuldum
çıkmadık dışarıya korkuyo insan hasta olcak diye
bebeği göbeği düşünce yıkayın diyorlar.bizim 25gün oldu göbek duruyor
dr.a kontrole gittik çok olmuş bandajlayıp yıkayın dedi.önemli olan göbeğe mikrop kaptırmamak doğardoğmaz yıkayanlardavar.biz 3 haftalıkken yıkadık ekşi ekşi kokmuştu
ben daha önceki gebeliğimde yaptırmıştım bunda yaptırmadım gerek duymadı dr um zatengünaydın kızlarrr...
yine kimsecikler yok:gitme:
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
bana doktorum bu konuda bişey dememişti..
dün sağlık ocağına gittik..
çarşamba gel hemen yapalım
ancak yetişir 2.doz dediler..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
olsanda olur olmasanda yani..
bi riski sakıncası yok dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
günaydın kızlarrr...
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
Canım bu aşı çok önemli ben geçen hafta ilk dozu yaptırdım.Bayramdan sonra da ikinci dozum yapılacak.Kesinlikle yaptırmalısın.Hiçbir yan etkisi yok endişelenme
günaydın kızlarrr...
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
Canım bu aşı çok önemli ben geçen hafta ilk dozu yaptırdım.Bayramdan sonra da ikinci dozum yapılacak.Kesinlikle yaptırmalısın.Hiçbir yan etkisi yok endişelenme
günaydın kızlarrr...
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?
sağol canım..
ben geç bile kaldım ama doktor bişey demeyince işte..
aşı basitmi yoksa o gün azıcık istirahat ister mi..eve gelip yatacak bahane arıyorumdakaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın gelmişsin..
taşındın yerleştin mi?
günaydın kızlar ve bebişler...
dün özdileğe gittim ve hediyemi aldım.. bugün kagoya veriyorum... kipada bübchenler indirimde diye yazmıştınız sanki.. bana hiç inmiş gelmedi.. bebedorun göğüs pedi 40 lının fiyatı iyi geldi.. ondan aldım 2 kutu.. lcw baktım ama beğendiğim bişi olmadı.. özdileğin kendi mağazasından aldım hediyemide.. umarım beğenir göndereceğim arkadaşımda..
hafif baş ağrım var..mirmirmirmir umarım ilerlemez.. annem gelecek.. onunla annemin eski komşusu benim yeni komşum olan aynur ablaya kahvaltıya gidicez..
iyi bakın kendinize... cokacimcoook
canım doktorlar söylemiyorlar ya atlıyorlar yada önemsemiyorlar.. sağlık ocağına kayıt yaptırılacağınıda söylemediler.. ben şubat annelerinden duydumda öyle gidip kayıt yaptırdım.. tetanoz evet her ihtimale karşı yapılması gereken bir aşı canım.. hamileyken elini bişey keser, düşersin bir yere çarparsın vss. vsss önlem amaçlı yaptırmak gerekiyor.. bende ilk dozumu yaptırdım.. 12 kasımda ikinci doz için gidicem..benim etim yani tenim baya sıkı ve sert.. koluma iğne girerken bile kütürt diye ses geldi.. aslında acımıyor kan alır gibi aynı.. ama sonrasında sanıyorum benim derimin sertliğinden sanki ağır poşet taşımışım gibi bir ağrı yaptı.. 3.günüde geçti.. ama hiç hissetmeyen ağrımayanda var.. değişiyor yani..
denemediğim ot çay gıda kalmadı canım ya olmayınca olmuyorişin özü ne yersen ye sütün olması için lazım 3 şey bol su içmek ki o saydığın yiyeceklerin tek yararı su içirmesi,huzur ve iyi uyku imiş.su tüketiyorum elbet ama yorgunluk ve stres çok fazla bu sebeple sütüm olamıyor inş düzene girerde olur artık.bebek birden hayatımıza girince afalladık güzel tarafları çok fazla ama cidden hayatın bitiyor herşey ona endeksli yaşıyormuyum farkında değilim.ben çok tüketiyorum kendimi.pek yardım kabul etmiyorum.kıyamıyorum.herşeyiyle kendim ilgileneyim istiyorum zaten anneye çok muhtaç başkası bişey yapamıyor hep kucağımda hiç ağlatmıyorum.başka anneler böyle değilmiş gece gık deyince kalkıp pışpışlıyorum o uyuyor ben sabaha kadar gözü açık:)bu kadarı iyi değil farkındayımda annelik bu sanırım.yaşamadan bilemezdim böyle olacağını.kendimi tanıyamıyorum:))meğer ne hevesliymişim anne olmaya bilseydim yıllar önce yapardım çocuğuı:))amaaan böyle işte sizde ne var ne yok nasıl gidiyor gökbayla:?
canım bugün gördüm bizde 33 haftalık olmuşuz delikafadulden
imdat zaman çok çabuk geçiyor...biz aslında oğluşla böyle iyiyiz, o karnımdayken yani...
senin yazdıklarını okuyunca içimden derin bir nefes almışımki sorma...
gökbay ile devam,daha öncede demiştim eşim tek kelimeyle bayılıyor doktora, arkadaş ortamındada anlatıyor devamlı, geçen gün arkadaşına deerken duydum, benimkine ancak böyle bir doktor paklar...:roflol:
bana normal doğum yap dedi doktor, herşey yolunda diyor..
bende sezeryan düşünüyorum panik atağım var dedim.
oda aynen şöyle bir tavırla geldi,,eee varsa var bu senin kaçamağın olmasın dedi..
tabiki bir doktor olarak en iyi şekilde yönlerdirme yapmak zorunda ,ama nihai karar galiba ben vereceğim.ohaoldumsmileeyvahedigeldismile
günaydın kızlar ve bebişler...
dün özdileğe gittim ve hediyemi aldım.. bugün kagoya veriyorum... kipada bübchenler indirimde diye yazmıştınız sanki.. bana hiç inmiş gelmedi.. bebedorun göğüs pedi 40 lının fiyatı iyi geldi.. ondan aldım 2 kutu.. lcw baktım ama beğendiğim bişi olmadı.. özdileğin kendi mağazasından aldım hediyemide.. umarım beğenir göndereceğim arkadaşımda..
hafif baş ağrım var..mirmirmirmir umarım ilerlemez.. annem gelecek.. onunla annemin eski komşusu benim yeni komşum olan aynur ablaya kahvaltıya gidicez..
iyi bakın kendinize... cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?