Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende şaşırdım..
ilk doğunca farketmezmiş..
ama diş çıkmaya başlayınca kauçuk iyiymiş..
çünkü silikonu dişleriyle koparabiliyormuş..
herkes bişey söylüyo..
silikonun görüntüsü çok güzel..
kauçuktan benim bile midem bulanıyor..

günaydın kızlarrr...
yine kimsecikler yok:gitme:
hadi uyanın artık...
bişey sorcam size..
tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
bana doktorum bu konuda bişey dememişti..
dün sağlık ocağına gittik..
çarşamba gel hemen yapalım
ancak yetişir 2.doz dediler..
doktorumu aradım..
sen bilirsin dedi..
olsanda olur olmasanda yani..
bi riski sakıncası yok dedi..
siz ne düşünüyorsunuz..
yaptırayım mı?
zor mu?

ben daha önceki gebeliğimde yaptırmıştım bunda yaptırmadım gerek duymadı dr um zaten

Canım bu aşı çok önemli ben geçen hafta ilk dozu yaptırdım.Bayramdan sonra da ikinci dozum yapılacak.Kesinlikle yaptırmalısın.Hiçbir yan etkisi yok endişelenme

Canım bu aşı çok önemli ben geçen hafta ilk dozu yaptırdım.Bayramdan sonra da ikinci dozum yapılacak.Kesinlikle yaptırmalısın.Hiçbir yan etkisi yok endişelenme

sağol canım..
ben geç bile kaldım ama doktor bişey demeyince işte..
aşı basitmi yoksa o gün azıcık istirahat ister mi..eve gelip yatacak bahane arıyorumdakaydirigubbakcemile3
sen ne yaptın gelmişsin..
taşındın yerleştin mi?

canım doktorlar söylemiyorlar ya atlıyorlar yada önemsemiyorlar.. sağlık ocağına kayıt yaptırılacağınıda söylemediler.. ben şubat annelerinden duydumda öyle gidip kayıt yaptırdım.. tetanoz evet her ihtimale karşı yapılması gereken bir aşı canım.. hamileyken elini bişey keser, düşersin bir yere çarparsın vss. vsss önlem amaçlı yaptırmak gerekiyor.. bende ilk dozumu yaptırdım.. 12 kasımda ikinci doz için gidicem..benim etim yani tenim baya sıkı ve sert.. koluma iğne girerken bile kütürt diye ses geldi.. aslında acımıyor kan alır gibi aynı.. ama sonrasında sanıyorum benim derimin sertliğinden sanki ağır poşet taşımışım gibi bir ağrı yaptı.. 3.günüde geçti.. ama hiç hissetmeyen ağrımayanda var.. değişiyor yani..

günaydın kızlar ve bebişler...

dün özdileğe gittim ve hediyemi aldım.. bugün kagoya veriyorum... kipada bübchenler indirimde diye yazmıştınız sanki.. bana hiç inmiş gelmedi.. bebedorun göğüs pedi 40 lının fiyatı iyi geldi.. ondan aldım 2 kutu.. lcw baktım ama beğendiğim bişi olmadı.. özdileğin kendi mağazasından aldım hediyemide.. umarım beğenir göndereceğim arkadaşımda..

hafif baş ağrım var..mirmirmirmir umarım ilerlemez.. annem gelecek.. onunla annemin eski komşusu benim yeni komşum olan aynur ablaya kahvaltıya gidicez..

iyi bakın kendinize... cokacimcoook

canlarım bende ant.lı hamişlerdenim.15 haftalık.aslında elmalıda oturuyorum ama dr.um ant.da oldugu icin sıksık gidip geliyorum.alışverişlerimide ant.dan yapıyorum.birde 10aylık oglum var.ilk kez hamile kalıpta aklına bişey takılan olursa soru sorabilirler severek elimden geleni yaparım.cevaplarım.alış veriş icin bir yer tavsiyem var:özdilek karşısında bebegimin dünyası adlı yer.gidip bir bakın.fiyatları uygun.herkezi öpüyorum.:enbuyukkk::lepi:

merhaba canım-
ben 2 dozumuda oldum martta 3. doz var,ozaman oğuşla gideriz onun o zamana bir aşısı varmış ona denk geliyormuş hemşire öylde dedi gamyoncuiremsu
bende doktora sordum sen bilirsin dedi..ben şu tıp olayını çözemedim zaten.kaydirigubbakcemile3
ben iğneden korkarımki sorma ,okul vakti çoçuklara iğne yapılırken ben öğretmenler odasına kaçardım.ama bu tetanoz iğnesi minicik kıl kadar,ve hiç acımadı,sonrasındada.gerçi ben ilk akşam üstüne yatmışım biraz kolum sızladı ama normaladede oluyor üstüne yatınca..
bencede olaşını bana geçen hafta paslı çivi baktı arkadaşın evinde.sehbası kırılmış bende tutayım dedim,azıcık deldi etimi...ben tetenoz oldum diye çığlık atınca arkadaş boşunamı aşı oldun dedi,rahatlayı vermişim...olmaz olmaz deme sen önlemi al..

selam,nerelerdesiniz bakiyim yerimseniben
2 gündür göremeyince merak ettim..iyimisiniz?minik prenses nasıl?
kipada bebek panayırı gibi bişi varmış..bebek ürünlerinde %30muş indirim.bende kocişi kandırsam bugün bi gitsem diyordum..
saatde kaç olmuş.ohaoldumsmile
yemek yapmalı,çamaşır toplamalı,evi süpürmeli hatttaaaa ütü yapmalı ama bunları yapacakda adam lazım:roflol:

sağol yasmin..
bende yaptırayım bari..
canımda hiiiç istemiyor ama..
doktordan doktorada okadar çok değişiyor ki.

alışveriş hiç bitmiyor dimi..zevkli ve masraflı bi yol..
göğüs pedi 1 paket aldım bende ama takviye yapmam lazım sanırım biraz daha..lcw de kız çocuk için var yine ama yeni doğan erkek çocuk için sadece çıttçıtlı badi var 1-2 model..
onlarda bitiveriyor hemen..
başağrısı dedinde benimde başladı inceden inceden..bendede migren var sanırım..nezaman başım ağrısa midemde bulanıyor..
ayy bide kahvaltı demişsin canım..cokacimcoookbenim yerimede yiyver azıcık..oooohhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…