Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet canım az kaldı aslında banada kanal tedavisi yapmam gerek dedi dr ama son ay olduğu için müdahele edemedi allahtan haplar iyi geldi yoksa katlanılacak gibi değildi bu kadar diş ağrısı yerine sancı çeksem bebişim kucağımda olurdu herhalde inşallah bidaha ağrımaz sende bol bol süt iç ben çok içmedim başlarda sanırım o yüzden bebiş benden kalsiyum alınca daha çabuk çürüdü dişlerim aman sütü ihmal etmeyin:gitme:

Yasemin doğum günün kutlu olsun a.s. bir sonraki sene inşalalh bebişin kollarında kutlayacaksın

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin... beni düşünen, bu özel ve güzel günümde varolduklarını gösteren bütün arkadaşlarıma çoookk ama çookk teşekkür ediyorum... iyiki sizlerde varsınız... iyiki bir şekilde hayatımdasınız... kızımla birlikte opuyorumnanaktan

merhaba kızlar,
ee yine kimsecikler yok ...çok sessiiz yine buaralar...
size kapı süsümü ekliyorum ayrıca odamdan bi kaç kare,daha bitmediği için tamamını çekmedim.
sizlerinkinide bekliyorum...
aranızda çiğdem sert isimi olan varmı?bana faceden arkadaşlık teklifi göndermiş tanıyamadımda ???:uhm:
buarada resimler küçük olduğu için güzel çıkmıyor bu siteye daha büyük nasıl yükleyebilirim resimleri??

Son düzenleme:
slm kızlarrrr a.s. slm bıdıklar zemuszemus

doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana... haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..

ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz.... :1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..

benden bu kadar.. çok şükür :Saruboceq:

bebek7 resim demişsin koymamışsın canım :uhm: canım ben mesaj yaz bölümünün altında eklenti ekleden ekliyorum resimleri.. başka bir yer bilmiyorum CADIARZU
bu arada gökbay yine yapmış yapacağını NORMAL' e bağlamış herşeyi :roflol: canım eğer sen mutluysan bence sorun yok a.s

resimleeeer....

Eklentiler

• $IMG_0221.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_0223.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0224.webp
    9 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0225.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 21

Canım tebrik ederim,2 haftada bebeği tosun yapmışsın ..boşuna endişe etmiş oldun..
akıntı meselesi bende olacak doktorum normal der geçerdi :roflol: :roflol:
gerçi bendede var ama öyle acayip yoğun ve kokulu değilki hamililikte NORMAL diye okudum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üzüm üzüme baka baka misal ....bende doktoruma fazla alıştım heralde..
canım senin doktorda maşaallah hiçbişiyi şansa bırakmıyor.anında müdale ediyor.
benim nstde sancım çıktı hafif, herşey yolunda dedi zaten bir elinde cebi bir elinde nst sonucum vardı bende bilemedim acaba telefonun ucundakine mi dedi banama dedi ..gerçi bana bakarak dedi :roflol: :roflol: farklı bişi demesi beklenemez benimkinde.artık eşim bile benle dalga geçiyor normal normal diye...
benim sıpacanda kuduruk içerde,bu çoçuğun yeri meri dar değil söyleyeyim.bir sağa dönüyor bir sola...karnım şekilden şekile giryor.
aşkam yemeği esnasında karnımdan baloncuk sesleri geldi,inanamdım eşime söyledim ,sadece kaşını kaldırdı,tvnin sesini kıs bekle dedim veee oda duydu, gözleri yerinden çıkıyordu kocişin :roflol: :roflol:
içerde baloncuk yapıyor,oyunbaz bir bebek olacak delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: allah senin iyiliğini versin :roflol: allahımda seni güldürsün heee :roflol:

yarım kiloyu geçmiş kızım teyzesi evet caanım onun için seviyorum doktorumu kaydirigubbakcemile3 bugün senin doktorunun kulaklarını çınlattık.. dedim herşeye normal diyor .. hiç bana göre değil dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok güldü oda kaydirigubbakcemile3

canım hamilelikte beklenen bişi dedi.. ama ben beyaz,kokulu ve yanma var değince adamcağız el atma gereksinimi duydu :roflol: :roflol:

baloncuk mu yapıyor :uhm: paşaya bak sennn kaydirigubbakcemile3 zaman geçiriyor içerde desene kaydirigubbakcemile3

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
şeker yüklemende normal çıkar inşallahh..
doktor işinde bitti..
doğumgünüde geçti..
misafirde yok..
hadi çek artık resimlerikaydirigubbakcemile3
ay ne çok sıkıştırdım ama seni dimi..
kızmıyosun inşallah..

ayy canım daha yeni konuştuk dişi..
sorma bugünde benin o kırık diş bi başladı..
ağrıdan duramıyorum..
:gitme:

canım çok güzel olmuşş..
bu beşiklere bayılıyorum beeenn..
bembeyaz...
bambu sanırım diğer dolapta..
güle güle kullansın annesiiii.
kapı süsüde bitmiş..
senin yatak odasında duracak bu beşik ve dolap değil mi?

sağol canım benim :) evet işler bitti kaydirigubbakcemile3 estağfurullah canım.. yarın eşimle beraber çekip koyarım canım olur mu ?? kızmak mı yok canım daha neler kaydirigubbakcemile3

kızlar selamm..
nasılsınız..
ben tam iyileşmiştim kii...
dün çok cereyanda kaldım..
sabah bademciklerim çok şiş uyandım..
konuşamıyorum,yutkunamıyorum,su bile içemiyorum..
napiyim şimdi ben..
ballı ılık süt içtim,limon yedim,portakal suyu içtim..pelte bile yaptım sıcacık..
ama geçmedi:sinifsinif:
bu arada dün balkonumuzu kapatmaya geldiler ve kapandı..
çocuk odasındaki tüm eşyaları oraya taşıdık..
kayınvalidem eşimikayınperderim..
camlarda açıktı hep..
kötü oldum..
ama bebek odamız bomboş şimdi oohhzemuszemus
irem bebeyide aradık..
bebek odası nezaman gelecek diye..
bayram önceside olabilir,bayram sonrasınada kalabilir dediler.
bide koçtaştan düz organze tül aldım beyaz..
3 metre 24 tl..
annemde düz mavi organze diktirmiş..
hangisini kullanırsam artık..
bide koçtaştan beko alından ateşölçer aldık..bkk 201 modeli..
19 tl..
indirimdeymiş sanırım..
oğluma meyve suyu sıkarız diye katı meyve sıkacağı da aldık..
aslında annesine mi bilinmez..kaydirigubbakcemile3
hemen bi havuç sıksa kocişte içsem.zemuszemus
başkada aldık bişilerde unuttum..
bebek 7 yumuşatıcı söylemiş..
bende migrosa gittim bugün..
2 lt dalin sıvı deterjan alana 2 lt dalin yumuşatıcı hediye..ve 14.90 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…