canım,sen kaç haftalıksın ki nstye almadılar seni...bu benim 2. girişim.:uhm:
buda bana ilginç geldi doğrusu.
ee şimdi klmsmdan sonra sıra sende.hayırlısıyle sende bebişini al kollarına..
ben 37+2 oldum daha hiç girmedim son iki haftadır gierim umuduyla gidiyorum ama boş bu hafta kesin girerdim ama benim dr un 2tane normal doğumu varmış nstler doluymuş son haftada olanları bile almadılar yani bakalım kısmet haftaya zaten ondan sonra 2 haftam kalıyo bizim bıdık ne zaman gelirse artıkınsempatiksalakcinni
canım seninde az kalmışş.
maşallah kilosunada
ağrılar bitmiyor ki..
geçmiş olsun canım..
diş ağrısı çok zor oldur..
bende hamilelikten önce dişlerime dolgu ve kanal tedavileri yaptırdım.
ona rağmen geçen ay kanal tedavisi yaptordığım dişin yarısı kırıldı..
içindeki dolguda gittii.
alan yarısıyla devam..
sol tarafımla hiiiç yiyemiyorum..
resimleeeer....
slm kızlarrrr a.s. slm bıdıklar zemuszemus
doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana... haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..
ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz.... :1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..
benden bu kadar.. çok şükür :Saruboceq:
bebek7 resim demişsin koymamışsın canım :uhm: canım ben mesaj yaz bölümünün altında eklenti ekleden ekliyorum resimleri.. başka bir yer bilmiyorum CADIARZU
bu arada gökbay yine yapmış yapacağını NORMAL' e bağlamış herşeyi :roflol: canım eğer sen mutluysan bence sorun yok a.s
Canım tebrik ederim,2 haftada bebeği tosun yapmışsın..boşuna endişe etmiş oldun..
akıntı meselesi bende olacak doktorum normal der geçerdi :roflol: :roflol:
gerçi bendede var ama öyle acayip yoğun ve kokulu değilki hamililikte NORMAL diye okudum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üzüm üzüme baka baka misal ....bende doktoruma fazla alıştım heralde..
canım senin doktorda maşaallah hiçbişiyi şansa bırakmıyor.anında müdale ediyor.
benim nstde sancım çıktı hafif, herşey yolunda dedi zaten bir elinde cebi bir elinde nst sonucum vardı bende bilemedim acaba telefonun ucundakine mi dedi banama dedi ..gerçi bana bakarak dedi :roflol: :roflol: farklı bişi demesi beklenemez benimkinde.artık eşim bile benle dalga geçiyor normal normal diye...
benim sıpacanda kuduruk içerde,bu çoçuğun yeri meri dar değil söyleyeyim.bir sağa dönüyor bir sola...karnım şekilden şekile giryor.
aşkam yemeği esnasında karnımdan baloncuk sesleri geldi,inanamdım eşime söyledim ,sadece kaşını kaldırdı,tvnin sesini kıs bekle dedim veee oda duydu, gözleri yerinden çıkıyordu kocişin :roflol: :roflol:
içerde baloncuk yapıyor,oyunbaz bir bebek olacak delikafadulden
resimleeeer....
slm kızlarrrr a.s. slm bıdıklar zemuszemus
doktor amcamıza gittik bugün.. kızım 1 haftalık açığını 2 haftada yakalamış.. herşey yolunda dedi doktorum.. banada afferim verdi.. hamileliğin başından beri 3 kilo 100 g almışım.. kontrolde gidiyorsun dedi bana... haftaya pazartesi yani ayın 8 inde şeker yüklemesi için gidicem..
ha bu arada beyaz akıntımın olduğunu ve kokulu olduğunu söyledim.. alttan muayene etti aylar sonra ilk kezzz.... :1no2: fenaydı fenaaa :1no2: fitil verdi.. bide bir kerelik kullanılan suda eriyen antibiyotik verdi.. önemli beyaz ve kokulu olması hemen önleyelim dedi..
benden bu kadar.. çok şükür :Saruboceq:
bebek7 resim demişsin koymamışsın canım :uhm: canım ben mesaj yaz bölümünün altında eklenti ekleden ekliyorum resimleri.. başka bir yer bilmiyorum CADIARZU
bu arada gökbay yine yapmış yapacağını NORMAL' e bağlamış herşeyi :roflol: canım eğer sen mutluysan bence sorun yok a.s
evet canım az kaldı aslında banada kanal tedavisi yapmam gerek dedi dr ama son ay olduğu için müdahele edemedi allahtan haplar iyi geldi yoksa katlanılacak gibi değildi bu kadar diş ağrısı yerine sancı çeksem bebişim kucağımda olurdu herhalde inşallah bidaha ağrımaz sende bol bol süt iç ben çok içmedim başlarda sanırım o yüzden bebiş benden kalsiyum alınca daha çabuk çürüdü dişlerim aman sütü ihmal etmeyin:gitme:
resimleeeer....
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
şeker yüklemende normal çıkar inşallahh..
doktor işinde bitti..
doğumgünüde geçti..
misafirde yok..
hadi çek artık resimlerikaydirigubbakcemile3
ay ne çok sıkıştırdım ama seni dimi..
kızmıyosun inşallah..
ayy canım daha yeni konuştuk dişi..
sorma bugünde benin o kırık diş bi başladı..
ağrıdan duramıyorum..
:gitme:
geçmiş olsun canım fisfisfis
bu arada eşininde doğum günüymüş sanırım.. onunda doğum günü kutlu olsun a.s
sağol canım..
bizde kutladık dün..
sende hep aklımdaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?