Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

başka bölümdende olmuyormuş sanırım canım..
baya araştırdım..
eğer 32.haftanda çalışabilir kağıdı alırsan doktorundan,bu tarihten sonra aldığın her rapor doğum sonrası izninden düşüyormuş sanırım..
hayallerim yıkıldı benimde.
kurban bayramından sonra ayrılırım diyordum..
benim erkek..

sağlıklı doğsunlarda baska bişey istemıyorum.bu arada sanada gecmiş olsun.dikkat et kendıne.bende çok korkuyorum grıp olmaktan.

canım fotoğraf makinamızda sorun vardı.. pilleri şarz olmuyor bir türlü.. cep telefonumla çektim.. ama o sinirle halıyı sermeyi unuttum artık bununla idare edersin demi

kocamanda MAŞALLAHHH istiyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0027.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0032.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0030.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf0029.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf0028.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22
sonunda geldi resimleeerr..
maşallah diyimde önce
çok güzel olmuuş..
uyku seti ve halısıyla çok daha güzel olur..
2 kapılı dolap yetermiş tabi sana..
oda boydan boya dolap..
seninki 7 kapılı falan olmuş
bide şifonyerin arkasında görüyordum ben o aparatı..
duvara yapınca çok gösterişli ve hoş olmuş..
güle güle kullansın prensesin.
sıra bizde artıkta..
odamız bi gelse..
bu arada oda takımını bu renk seçmende isabetli olmuşş.
odandaki dolaplarla takım gibi..

Son düzenleme:
canım benim sağolasın.. sonunda çektim koydum.. uyku seti,halısı toz olur kirlenir diye sermedim.. sende mobilyaların gelsin görürsün inanılmaz mobilya kokuyor içerisi.. havalansın diye sabah bir açıyorum akşama kadar açık.. evet şifonyerin arkadasındaydı o aparat.. o şifonyerde şimdi pufun olduğu yerdeydi..ama oda inanılmaz daraldı.. arkadaşlar geldi geçen hafta pazar.. ben fikrimi söyledim.. deneyelim dediler.. valla süperde oldu.. oda açıldı baya.. evet canım benim o odamda komple gömme dolap var.. o yüzden odam küçük zaten..dediğin gibi 7 kapılı dolap oldu odan gelsin sıra sende bekliyorum merakla

kızlar ne sorcam size..güneşliklerin metresi ne kadar oluyor..
ben 3,5 metre bi güneşlik diktirsem ne kadara malolur?
kapalı yolda falan oluyorrdu hazır dikilmişler..hatta dükkanın dışına koyuyorlardı.
gencerlerin yan tarafında bi perdecide ama hiç sormadım..
benim güneşliğim kremdi çocuk odasındaki..
dün beyaz organze perde aldım..
onlarda çok ince oluyor ya..
alttan sarı sarı göründü gibi güneşlik..
beyaz alsam daha iyi olacak..

hiç fikrim yok canım :44:

böyle çok güzel olmuş şifonyerin yeri falan..
bide ev kaloriferli mi sizin
gelsin hemen yerleştirip eklerim bende resimlerini..
inşallah bayram öncesi getirirler..
bayram sonrasına kalabilir dediler.
bende taktım mı takarım kafaya..
çok sabırsızım..
halıyı da örmüş annem bitmiş.
uyku seti,perde falan hazır.
bi tek mobilya eksik..
mobilya kokusu geçmedi mi hala?

kat kaloriferi var canım.. ama çalıştırmıyoruz.. öyle duruyor petekler.. balkonda kilerdede kocaman sanayii tüpü.. bende çok sabırsızımdır.. tezcanlıyım yani.. eşim çok yaka silkiyor ama yapacak bişi yok can çıkmayınca huy çıkmıyor işte mobilya kokusu tam gitmedi daha canım.. uzun süre alıyor çıkması..

içerdeki yüklüğün ve yerlerin rengini düşünüp uygun olsun sırıtmasın dedik.. kesinlikle isabetli oldu.. ha bide stickerlerımızı gördün mü teyzesi

merhaba canım..
hoşgeldin aramıza..
yardımcı olabileceğimiz konularda yardımcı oluruz herzaman..
hangi hastane senin?

Henüz doğum yapacağım hastane belli değil, muayeneler Jinefem'de.. Doğumla ilgili konuları daha konuşamadık çünkü sorunlu başladık. İkiz gebelik gibi başladı, kesenin biri boş çıktı, öbüründe sorun olabilir dendi, suyu az dendi falan.. O yüzden bir yandan da Ankara'da bir doktora daha gidiyorum. Daha yeni normale döndük biraz, haftaya cumartesi amniyosentez yapılacak, onun da sonucu belli olsun içim rahat rahat plan yapayım istiyorum.. O yüzden daha cinsiyet falan bile söyletmiyorum doktora , şimdilik sadece okuyup araştırıyorum :)

içerdeki yüklüğün ve yerlerin rengini düşünüp uygun olsun sırıtmasın dedik.. kesinlikle isabetli oldu.. ha bide stickerlerımızı gördün mü teyzesi

gördüm,görmezmiyim hiç..
güzel olmuş
sanki senin takımın orjinalinin kız için olanı gibi olmuş ama daha sadesi..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım.28 haftalık hamıleyım.ilk bebeğim burdakı bilgilere çok ihtıyacım olacak.şimdiden tesekkür ederim...
hoşgeldin aramıza bende 30 haftalık hamileyim ocak annesi olacaksın sende ocak anneleri var oradada paylaşımlar yapabilirsin

canım fotoğraf makinamızda sorun vardı.. pilleri şarz olmuyor bir türlü.. cep telefonumla çektim.. ama o sinirle halıyı sermeyi unuttum artık bununla idare edersin demi

kocamanda MAŞALLAHHH istiyorum
gülegüle kullan cnm takımını

cnm sağ salim kavuşursun inşllh bebeğine

canım cevap yazamadım bende çünkü hiç bilgim yok bu konuda..
ama baika onularda yardım istersen yardımcı olurum her zaman..
bu arada hoşgeldin topiğimize..

yine de teşekkürler yanıtladığın için..hoşbulduk..:))herkese hayırlı doğumlar..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım.28 haftalık hamıleyım.ilk bebeğim burdakı bilgilere çok ihtıyacım olacak.şimdiden tesekkür ederim...

merhaba kızlar ,aramıza hoşgeldeniz.
bende 34 haftalığım,paşamızı bekliyoruz,
doktorum gökbay elpek yıldız andevaya gidiyorum..
topiğimiz genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…