BENDE ANTALYALI HAMİLELERDENİM.AMA 10AY ÖNCE ELMALIYA TAŞINDIM.YİNEDE KABUL EDERSENİZ :)))))))AMA HERŞEYİM YİNE ANT.DA DOKTORUM ALIŞVERİŞ DÜKKANIM FALAN.BİDE BENİM 10AYLIK OGLUM VARRRR.17HAFTLIKDA HAMİLEYİM.KIZMAYIN YAAA((( KAZARA OLDU.BEN ALIŞVERİŞLERİMİ ÖZDİLEK KARŞISINDAKİ BEBEGİMİNDÜNYASINDAN YAPTIM.FİYATLARI COK UYGUN.BİDE BABY JUNİORDAN ALDIM.BEBEK ARABASI,MAMASANDALYESİ,ANA KUCAGI TARZI ÜRÜNLERİDE NETTEN ALDIK.hepsiburada.com,,e-bebek,,enucuz.com...BİBERON TARZI ŞEYLERİDE REALDEN ALDIM DALİN,BEBEDOR MARKALI.İŞTE BÖLE CANLAR....::)))))))))))))))
selam kızlar,
bugün biraz iş çok yatış yaptım.halada yataktayım,oğluşta aynı yere bir baskı yapıyor çürüdü resmen o bölge.gittim ılık duşj aldım bebeyağı sürdüm karnıma , banamısın demiyor koydu oraya dizinimi elinimi bilmem çekmiyor sıpacaninat belli
belki keyfi gelir diye anne karnındaki bebekler için müzük açtım oğluşa ,çekmiyor çekmiyor, dahada o bölgeyi deşiyor!
akşama arkadaşalar gelicek son detayları bitireceğiz inş.hastane çantamı falan.....
yarında hotele gidiyoruz, kocişte yarın şöyle kendine güzel bi spa yaptır diyor...
nereme yaptırayım spayı koca göbeğime mi dedim
oğluşum rahatlasın diyo, beni düşünen yok gördüğünüz gibi ...
kayalar tekstili biliyorum demek kapanıyor..hmmm...doğumdan sonraya saklıyorum kendime alışverişi hemen eski kiloma dönmek istiyorum...tabiki önce oğluşun sütüde, neolur yapışmasın şu kilolar.
buarada kızlar dua eden gülümsemeyi kaldırmışlar farkettinzmi yoksa sadece bende mi yok,sizde wamı?
sizde fena sıkıştırcaksınız walla beni
bizde lamba için koçtaşa baktık..
silindir şeklinde düzleri beğenmiştim..turuncu pembe mavi ve yeşili vardı..14.90
tam alıyorduk
onların içinede 80 lik ampul takılabiliyormuş
banada çok az geldi.
çok sönük olur..
oyüzden vazgeçtik..
senin baktığın nasıl..
oyuncak sandığı bende düşünüyorum düz beyaz..
bakarsan bana da haber verir misin?
koçtaşın ikisinede baktık istediğim yoktu odanın teması biraz denizci halı,perde,
uyku seti denizci avizede gemi şeklinde istiyorum.banio da buldum 90 tl dı.erciyeste 50 tl ikiside gemi şeklinde ama biz hiç ampul olayını sormadık..oyuncak sandığını bende düz beyaz istiyorum ..baktığım haber veririm sanada....
koçtaşın ikisinede baktık istediğim yoktu odanın teması biraz denizci halı,perde,
uyku seti denizci avizede gemi şeklinde istiyorum.banio da buldum 90 tl dı.erciyeste 50 tl ikiside gemi şeklinde ama biz hiç ampul olayını sormadık..oyuncak sandığını bende düz beyaz istiyorum ..baktığım haber veririm sanada....
bak bakalım canım..
ampulüde sor ama..
bazılarına az oluyormuş..
bende ışıl ışıl severim odaları..
oyuncak sandığıda bulsak
haber verirsen sevinirim banada sandığa bakarsan.
sağol şimdiden..
bu arada sen çalışıyomuydun:44:
kızlar bugün uyandım sol kasığımda böyle kasılmalar gibi bişey hissettim korktuk ve doktoru aradık doktor da bi gel istersen dedi ve eşimle gittik.doktor alttan muayene ediceğini söyledi ve çoook korktum bebeğime bişey olur diye.neyse alttan muayene olmak zorunda kaldık rahimin açılıp açılmadığına baktı çok şükür açılma falan yokmuş.ama muayenede canım çook acıdı.muhtemelen idrar yollarınla alakalı dedi.idrar tahlili yaptırdık ve kan sayımı.idrar yollarını üşütmüşsün biraz dedi monurol diye tek doz ilaç verdi magnezyum yazdı kramp ve kasılmalar içinmiş.bu arada progestan hormon ilacı verdi şimdi sizlere sorum idrar yollarıyla ilgili sorun yaşayanınız oldumu bu ilaçları kullandınızmı.bu hormon ilacını da kullanmak pek istemiyorum bebeğime zararı olurmu diye korkuyorum hoş doktoruma da çook güveniyorum off bugün çook gerildim çok korktum çoook ağladım bebeğime hiç bişey olmasın lütfen...
geçiş olsun cnm merak etme bebeğin iyi durumdadır. dr. mutlaka kontrol etmiştir. benimde ağrım olmuştu 1 iğne yaptırdık sonra düzeldi şimdi üşüttüğüm zaman ve iş yapıp yorulduğum zaman oluyor bizim hep istirahat etmemiz gerekiyormuş cnm benimde idrar testi yapıldı birşey çıkmadı nst ye girdim oda normaldi. sadece dikkatli takip ediyoruz şimdi
sağol canım.progestan hapını kullanıyım bilemedim bebeğime bi zararı olurmu...
kızlar bugün uyandım sol kasığımda böyle kasılmalar gibi bişey hissettim korktuk ve doktoru aradık doktor da bi gel istersen dedi ve eşimle gittik.doktor alttan muayene ediceğini söyledi ve çoook korktum bebeğime bişey olur diye.neyse alttan muayene olmak zorunda kaldık rahimin açılıp açılmadığına baktı çok şükür açılma falan yokmuş.ama muayenede canım çook acıdı.muhtemelen idrar yollarınla alakalı dedi.idrar tahlili yaptırdık ve kan sayımı.idrar yollarını üşütmüşsün biraz dedi monurol diye tek doz ilaç verdi magnezyum yazdı kramp ve kasılmalar içinmiş.bu arada progestan hormon ilacı verdi şimdi sizlere sorum idrar yollarıyla ilgili sorun yaşayanınız oldumu bu ilaçları kullandınızmı.bu hormon ilacını da kullanmak pek istemiyorum bebeğime zararı olurmu diye korkuyorum hoş doktoruma da çook güveniyorum off bugün çook gerildim çok korktum çoook ağladım bebeğime hiç bişey olmasın lütfen...
canım geçmiş olsun... cumartesi günü hastaneye gittiğimde benimde akıntı şikayetim vardı ve doktorum alttan muayene etti..benimde canım çok acıdı. hatta burayada yazdım.. doktorum korkma bebeğe bişey olmayacak dedi.. bende üşütmüşüm ve bana tek kullanımlık antibiyotikle, vajinadan fitil verdi.. antibiyotik tek kullanımlıktı.. aynı gün gece içtim.. fitillerime de devam ediyorum..
progestana gelince.. ilk hamile kaldığım günden başlayarak 4. ayıma kadar kullandım.. her ihtimale karşı düşük önleyici bir ilaçtır.. bebeğe bi zararı olsa bir doktorlar vermez..iki benim bebeğime olurdu şimdiye kadar.. allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim gayet iyi ve sağlıklı.. bunu amniyosentezden sonra daha net gördük sende biliyorsun.. kasıklarında ağrı olduğu zaman ani erken doğuma yada düşüğe karşı doktorun önlem almıştır canım.. doktoruna güveniyorsan neden kendi kendini tedirgin ediyorsun ki... korkma doktorun sana ve bebeğine zarar verecek bişey yapmaz.. gönül rahatlığı ile kullan ilaçlarını.. asıl üşütme, akıntı,koku varsa korkmak lazım.. erken doğuma sebep olabiliyor.. bunları önlemek içinde ilaç kullanmak gerekiyor.. sakin ol ve ilaçlarını kullan canım..
sağol yasmin yazdıkların için napıyım şimdi içiyimmi hormon ilacını
canım geçmiş olsun..
ilaçalrın bir sakıncası olsa doktorun vermez bence..
korkma..
bendede kasılmalar çok şiddetliydi ve kasıklarıma çok kramp giriyordu.
banada magnezyum verdi.
kullandım geçti.
ama diğer ilaçları bilmiyorum..içini ferah tut canım,bebeğin içinde hiç endişelenme..
bunlar normal sıkıntılar bence..
evet canım korkmadan iç.. gönül rahatlığı ile... ben 4 ay kullandım.. merak etme.. doktorun önlem olarak vermiş onu.. düşük riskin olmasın diye... korkma iç.. ve hatta düzenli iç.. ne kadar verdi günde.. ben günde 3 tane içerdim.. 4 ay boyunca..
çok sağol canım magnezyumu kullanmaya başladım bakalım allah yardımcımız olsun...
günde 1 tane verdi...bu ayda artık düşük olurmu ya...anlamadım..
oooo sen benim kullandığım ilaçları görsen.. kafayı yiyeceksin demekki güzelim... doktorlar bile bile hem sana hem bebeğine zarar verir mi canım benim yaaa :)) sen canını sıkma.. ben bi poşet ilaçla dolaşıyorum.. allahıma şükürler olsun bebeğim çok sağlıklı...
ok.içimi rahatlattın şimdi kalkıp içiyorum.çok sağolun yanımda olduğunuz için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?