Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım fotoğraf makinamızda sorun vardı.. pilleri şarz olmuyor bir türlü.. cep telefonumla çektim.. ama o sinirle halıyı sermeyi unuttum artık bununla idare edersin demi

kocamanda MAŞALLAHHH istiyorum

saymadım ama 41 olmuştur heralde
çok güsel olmuş,biraz daha yakından stickersları çekseydin keşke benim laptop hüçük olduğundan seçemeedim net

kızlar yattırdınızmı bebişleri
ben daha yeni yatağa uzandım, bugün deepoya gittik aman ne kalabalık.2 tane xxl uzun kollu body aldım kendime okadar..ordan havalimanına gidip valizi değiştirdik thy valizimizi patlatmıştı seyehat esnasında bide onla uğraştık..migrosa gidelim dedik kalabalıktır diye gitmedik sealife otelinin ordaki iba cafe ye gittik ağaçların arasında oturduk kafa dinledik.
malum kv uğradık akşam -hastane çantanı hazırla diyor ,,aslında taslak halinde hazırda çantaya koymaya korkuyorum sanki heran doğuma gidebilirmişim gibi geliyor
salı günü koçişle belek'e hotele gidiyoruz 2 günlüğüne
benden son durum bukadar..
hepinize ii geceler....

canım günaydın..
ben dün erkenden uyumuşum..
sabahta 4.30 da açtım gözümü
badini güle güle giy..
doğuma kadar kaç x olucaz akalım..
sen yinede çantanı hazırla canım,korkma..
ii tatiller şimdiden..
bi güzel dinlen,ye iç..oohhh

merhaba ben de antalyadayım.16.haftama girdim.doğumu hangi hastanede yapacaksınız.ben kararsızım.yaşam has.nasıl.

merhaba ben de antalyadayım.16.haftama girdim.doğumu hangi hastanede yapacaksınız.ben kararsızım.yaşam has.nasıl.

merhaba canım..
ben tıp fakültesinde inanç mendilcioğluna gidiyorum..doğumada aynı doktor yapacak kısmet olursa.
doğum ücretleri özel hastanelerle hemen hemen aynı tıpta hoca girerse..
en azından doktor doçent..
o yüzden biraz daha bilgili olabileceğini düşünüyorum..
ama en azından doğum ücretini ödeyip sonrasına karışmıyorsun..

selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
Yasemin odanız güzel olmuş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

hoşgeldiin canım aramıza, kalabalık olmaya başladık iyice...
yıldız andevada yapmayı düşünüyürom zaten doktorumda orda.
Allah hepimize bebişlerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

herkese merhaba.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.yasmin odan çoook güzel olmuş.kızlar kayalar tekstili biliyormusunuz.t mall hizasında liman tarafı neyse.oraası 1 aya kadar kapanıyormuş bugün oraya gittik iyiki de gitmişim.harika pijama ve eşofman takımları var hemde relax ve sementa marka ama alamadım üstler oluyor sanki altların beli sıkı gibi ama pişman oldum yine gidicem ve alıcam fiyatlar 30 tl 50 tl arası dışarda aynı modeller 100 tl ile 150 arası.taytlı tunik takımı aldım 30 tl triko hemde.10 ar tl ya bluzlar aldım.yarasa kol şık bi bluz hep 10 tl yazlıklar da var harika elbiseler tşörtler herkes dolduruyordu arabaları gidebilirsiniz bir bakın derim.bide galeriadan babet aldım.aldıklarım bana yeter artık bitek pijama almam kaldı loya ya yeni şeyler gelmiş görümcem söyledi oraya bakıcam alıncak bişey kalmıyor artık ohhh bitti.işte böyle hadi görüşürüz...

kayalar tekstil nerede tam olarak tarif edermisin

ortalıklarda yoksun diyodum..
meğer alışverişteymişsin
kıyafet işi zor walla..
bende okula heeep aynı şeyleri giyiyorum..
bide hep siyah
napiyim az kaldı diye kendimi avutuyorum.
ne alsam yakışmıyo gibi geliyo..
daha 15 gün önce pantolon almıştım okul için
penye ve kumaşın birleştiği kasıkta kalan yer sıkıyor yine..
offf..
15 güne bir pantolon mu alıcam..
bu arada yasmin odayı koydu sıra sende
bende taktım odaya dimi..
ama çook hoşuma gidiyo bakmak..
bebeklerimiz ve cicilerinde bakacak oda kalmadı..
napiyim bende size söylüyorum..
bitti mi senin işler?

saymadım ama 41 olmuştur heralde
çok güsel olmuş,biraz daha yakından stickersları çekseydin keşke benim laptop hüçük olduğundan seçemeedim net

saymadım valla olmuştur canım olmuştur çok tşk ederim tamam senin için stickerleri da çekip koyarım

ohh sefan olsun.. maşallahh git gez toz..ye iç...değişiklik değişikliktir her zaman... fırsatları değerlendirmek lazım...

aramıza hoşgeldin... allah tamamına erdirsin inşallahh.. medisu hastanesi özgür kavaza gidiyorum.. doğumumda orada olacak allah nasip ederse..

selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
Yasemin odanız güzel olmuş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

sağol canım tşk ederim..

sağol canım tşk ederim

kendinize ve bebeğinize nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
BENDE ANTALYALI HAMİLELERDENİM.AMA 10AY ÖNCE ELMALIYA TAŞINDIM.YİNEDE KABUL EDERSENİZ :)))))))AMA HERŞEYİM YİNE ANT.DA DOKTORUM ALIŞVERİŞ DÜKKANIM FALAN.BİDE BENİM 10AYLIK OGLUM VARRRR.17HAFTLIKDA HAMİLEYİM.KIZMAYIN YAAA ((( KAZARA OLDU.BEN ALIŞVERİŞLERİMİ ÖZDİLEK KARŞISINDAKİ BEBEGİMİNDÜNYASINDAN YAPTIM.FİYATLARI COK UYGUN.BİDE BABY JUNİORDAN ALDIM.BEBEK ARABASI,MAMASANDALYESİ,ANA KUCAGI TARZI ÜRÜNLERİDE NETTEN ALDIK.hepsiburada.com,,e-bebek,,enucuz.com...BİBERON TARZI ŞEYLERİDE REALDEN ALDIM DALİN,BEBEDOR MARKALI.İŞTE BÖLE CANLAR....::)))))))))))))))

selam kızlar,
bugün biraz iş çok yatış yaptım.halada yataktayım,oğluşta aynı yere bir baskı yapıyor çürüdü resmen o bölge.gittim ılık duşj aldım bebeyağı sürdüm karnıma , banamısın demiyor koydu oraya dizinimi elinimi bilmem çekmiyor sıpacan inat belli
belki keyfi gelir diye anne karnındaki bebekler için müzük açtım oğluşa ,çekmiyor çekmiyor, dahada o bölgeyi deşiyor!
akşama arkadaşalar gelicek son detayları bitireceğiz inş.hastane çantamı falan.....
yarında hotele gidiyoruz, kocişte yarın şöyle kendine güzel bi spa yaptır diyor...
nereme yaptırayım spayı koca göbeğime mi dedim
oğluşum rahatlasın diyo, beni düşünen yok gördüğünüz gibi ...

kayalar tekstili biliyorum demek kapanıyor..hmmm...doğumdan sonraya saklıyorum kendime alışverişi hemen eski kiloma dönmek istiyorum...tabiki önce oğluşun sütüde, neolur yapışmasın şu kilolar.

buarada kızlar dua eden gülümsemeyi kaldırmışlar farkettinzmi yoksa sadece bende mi yok,sizde wamı?

hoşgeldin...
Allah analı babalı büyütsün.
zor olmuyormu elmalıdan gitgel gerçi sen daha şimdiden alışverişi bitirmiş gibisin...
doktorun kim buarada?

hoşgeldin...
Allah analı babalı büyütsün.
zor olmuyormu elmalıdan gitgel gerçi sen daha şimdiden alışverişi bitirmiş gibisin...
doktorun kim buarada?
canım ikinciye daha bişey almadım ilkinden kalanlar falan var pek bişey almam galiba zaten araları az.gitgel zor plmuyr ama kışın napcaz bilmem.dr.um yıdız andeveden fatmaseda soylu.ilk bebişimdede ona gittim.cokcok memnunum cok iyi yaaa.netten büyük ugraşlar sonucu buldum.işte böle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…