canım fotoğraf makinamızda sorun vardı.. pilleri şarz olmuyor bir türlü.. cep telefonumla çektim.. ama o sinirle halıyı sermeyi unuttumartık bununla idare edersin demi
kocamanda MAŞALLAHHH istiyorum
kızlar yattırdınızmı bebişleri
ben daha yeni yatağa uzandım, bugün deepoya gittik aman ne kalabalık.2 tane xxl uzun kollu body aldım kendime okadar..ordan havalimanına gidip valizi değiştirdik thy valizimizi patlatmıştı seyehat esnasında bide onla uğraştık..migrosa gidelim dedik kalabalıktır diye gitmedik sealife otelinin ordaki iba cafe ye gittik ağaçların arasında oturduk kafa dinledik.
malum kv uğradık akşam -hastane çantanı hazırla diyor ,,aslında taslak halinde hazırda çantaya koymaya korkuyorum sanki heran doğuma gidebilirmişim gibi geliyor
salı günü koçişle belek'e hotele gidiyoruz 2 günlüğüne
benden son durum bukadar..
hepinize ii geceler....
merhaba ben de antalyadayım.16.haftama girdim.doğumu hangi hastanede yapacaksınız.ben kararsızım.yaşam has.nasıl.
merhaba ben de antalyadayım.16.haftama girdim.doğumu hangi hastanede yapacaksınız.ben kararsızım.yaşam has.nasıl.
herkese merhaba.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.yasmin odan çoook güzel olmuş.kızlar kayalar tekstili biliyormusunuz.t mall hizasında liman tarafı neyse.oraası 1 aya kadar kapanıyormuş bugün oraya gittik iyiki de gitmişim.harika pijama ve eşofman takımları var hemde relax ve sementa marka ama alamadım üstler oluyor sanki altların beli sıkı gibi ama pişman oldum yine gidicem ve alıcam fiyatlar 30 tl 50 tl arası dışarda aynı modeller 100 tl ile 150 arası.taytlı tunik takımı aldım 30 tl triko hemde.10 ar tl ya bluzlar aldım.yarasa kol şık bi bluz hep 10 tl yazlıklar da var harika elbiseler tşörtler herkes dolduruyordu arabaları gidebilirsiniz bir bakın derim.bide galeriadan babet aldım.aldıklarım bana yeter artık bitek pijama almam kaldı loya ya yeni şeyler gelmiş görümcem söyledi oraya bakıcam alıncak bişey kalmıyor artık ohhh bitti.işte böyle hadi görüşürüz...
herkese merhaba.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.yasmin odan çoook güzel olmuş.kızlar kayalar tekstili biliyormusunuz.t mall hizasında liman tarafı neyse.oraası 1 aya kadar kapanıyormuş bugün oraya gittik iyiki de gitmişim.harika pijama ve eşofman takımları var hemde relax ve sementa marka ama alamadım üstler oluyor sanki altların beli sıkı gibi ama pişman oldum yine gidicem ve alıcam fiyatlar 30 tl 50 tl arası dışarda aynı modeller 100 tl ile 150 arası.taytlı tunik takımı aldım 30 tl triko hemde.10 ar tl ya bluzlar aldım.yarasa kol şık bi bluz hep 10 tl yazlıklar da var harika elbiseler tşörtler herkes dolduruyordu arabaları gidebilirsiniz bir bakın derim.bide galeriadan babet aldım.aldıklarım bana yeter artık bitek pijama almam kaldı loya ya yeni şeyler gelmiş görümcem söyledi oraya bakıcam alıncak bişey kalmıyor artık ohhh bitti.işte böyle hadi görüşürüz...
kayalar tekstil nerede tam olarak tarif edermisin
ortalıklarda yoksun diyodum..
meğer alışverişteymişsin
kıyafet işi zor walla..
bende okula heeep aynı şeyleri giyiyorum..
bide hep siyah
napiyim az kaldı diye kendimi avutuyorum.
ne alsam yakışmıyo gibi geliyo..
daha 15 gün önce pantolon almıştım okul için
penye ve kumaşın birleştiği kasıkta kalan yer sıkıyor yine..
offf..
15 güne bir pantolon mu alıcam..
bu arada yasmin odayı koydu sıra sende
bende taktım odaya dimi..
ama çook hoşuma gidiyo bakmak..
bebeklerimiz ve cicilerinde bakacak oda kalmadı..
napiyim bende size söylüyorum..
bitti mi senin işler?[/QUOTE
çok hoşsun gerçekten taktın ha odalara bizde seni sıkıştırıcaz böyle şaka şaka fotoğraf makinamızın şarjını bulamıyorum bulsam çekip hemen koyucam canım.oda işi bitti gibi erciyes elektrikte avize beğendik ama hemen karar vermeyelim dedik almadık bi avizemiz kaldı senin anlıycağın bide dolabın içine örtü diktiricem o kadar haaa birde oyuncak sandığı da ona sanayi ye bakıyım diyorum bu kadar sanırım...
ortalıklarda yoksun diyodum..
meğer alışverişteymişsin
kıyafet işi zor walla..
bende okula heeep aynı şeyleri giyiyorum..
bide hep siyah
napiyim az kaldı diye kendimi avutuyorum.
ne alsam yakışmıyo gibi geliyo..
daha 15 gün önce pantolon almıştım okul için
penye ve kumaşın birleştiği kasıkta kalan yer sıkıyor yine..
offf..
15 güne bir pantolon mu alıcam..
bu arada yasmin odayı koydu sıra sende
bende taktım odaya dimi..
ama çook hoşuma gidiyo bakmak..
bebeklerimiz ve cicilerinde bakacak oda kalmadı..
napiyim bende size söylüyorum..
bitti mi senin işler?[/QUOTE
çok hoşsun gerçekten taktın ha odalara bizde seni sıkıştırıcaz böyle şaka şaka fotoğraf makinamızın şarjını bulamıyorum bulsam çekip hemen koyucam canım.oda işi bitti gibi erciyes elektrikte avize beğendik ama hemen karar vermeyelim dedik almadık bi avizemiz kaldı senin anlıycağın bide dolabın içine örtü diktiricem o kadar haaa birde oyuncak sandığı da ona sanayi ye bakıyım diyorum bu kadar sanırım...
sizde fena sıkıştırcaksınız walla beni
bizde lamba için koçtaşa baktık..
silindir şeklinde düzleri beğenmiştim..turuncu pembe mavi ve yeşili vardı..14.90
tam alıyorduk
onların içinede 80 lik ampul takılabiliyormuş
banada çok az geldi.
çok sönük olur..
oyüzden vazgeçtik..
senin baktığın nasıl..
oyuncak sandığı bende düşünüyorum düz beyaz..
bakarsan bana da haber verir misin?
saymadım ama 41 olmuştur heralde
çok güsel olmuş,biraz daha yakından stickersları çekseydin keşke benim laptop hüçük olduğundan seçemeedim net
kızlar yattırdınızmı bebişleri
ben daha yeni yatağa uzandım, bugün deepoya gittik aman ne kalabalık.2 tane xxl uzun kollu body aldım kendime okadar..ordan havalimanına gidip valizi değiştirdik thy valizimizi patlatmıştı seyehat esnasında bide onla uğraştık..migrosa gidelim dedik kalabalıktır diye gitmedik sealife otelinin ordaki iba cafe ye gittik ağaçların arasında oturduk kafa dinledik.
malum kv uğradık akşam -hastane çantanı hazırla diyor ,,aslında taslak halinde hazırda çantaya koymaya korkuyorum sanki heran doğuma gidebilirmişim gibi geliyor
salı günü koçişle belek'e hotele gidiyoruz 2 günlüğüne
benden son durum bukadar..
hepinize ii geceler....
selam kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
Yasemin odanız güzel olmuş iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
BENDE ANTALYALI HAMİLELERDENİM.AMA 10AY ÖNCE ELMALIYA TAŞINDIM.YİNEDE KABUL EDERSENİZ :)))))))AMA HERŞEYİM YİNE ANT.DA DOKTORUM ALIŞVERİŞ DÜKKANIM FALAN.BİDE BENİM 10AYLIK OGLUM VARRRR.17HAFTLIKDA HAMİLEYİM.KIZMAYIN YAAAkendinize ve bebeğinize nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
BENDE ANTALYALI HAMİLELERDENİM.AMA 10AY ÖNCE ELMALIYA TAŞINDIM.YİNEDE KABUL EDERSENİZ :)))))))AMA HERŞEYİM YİNE ANT.DA DOKTORUM ALIŞVERİŞ DÜKKANIM FALAN.BİDE BENİM 10AYLIK OGLUM VARRRR.17HAFTLIKDA HAMİLEYİM.KIZMAYIN YAAA((( KAZARA OLDU.BEN ALIŞVERİŞLERİMİ ÖZDİLEK KARŞISINDAKİ BEBEGİMİNDÜNYASINDAN YAPTIM.FİYATLARI COK UYGUN.BİDE BABY JUNİORDAN ALDIM.BEBEK ARABASI,MAMASANDALYESİ,ANA KUCAGI TARZI ÜRÜNLERİDE NETTEN ALDIK.hepsiburada.com,,e-bebek,,enucuz.com...BİBERON TARZI ŞEYLERİDE REALDEN ALDIM DALİN,BEBEDOR MARKALI.İŞTE BÖLE CANLAR....::)))))))))))))))
canım ikinciye daha bişey almadım ilkinden kalanlar falan var pek bişey almam galiba zaten araları az.gitgel zor plmuyr ama kışın napcaz bilmem.dr.um yıdız andeveden fatmaseda soylu.ilk bebişimdede ona gittim.cokcok memnunum cok iyi yaaa.netten büyük ugraşlar sonucu buldum.işte böle tatlımhoşgeldin...
Allah analı babalı büyütsün.
zor olmuyormu elmalıdan gitgelgerçi sen daha şimdiden alışverişi bitirmiş gibisin...
doktorun kim buarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?