Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
iyi geceler canım sanada miniğinede sakın kendini üzme.. bebeğinede yazık... allahın izniyle bişey olmayacak.. ve doğacak bebeklerimiz.. önce allahıma sonra doktorlarımıza emanet yavrularımız..

ben ilacımı içtim ve yatıyorum.bugün çok hırpadım bebeğimide kendimi de artık dinlenelim dimi.iyi geceler dostlarım iyi ki varsınız...

Günaydın arkadaşlar ben birkaç gündür yoktum nöbet izinlerimi kullanıyordum.Umarım herşey yolundadır.
Biz Uras Paşayla akşamları okul öncesi eğitim seminerine katılıyoruz çok uykumuz geliyor
Onun dışında iyiyiz,gelişimide 5 gün önden gidiyor maşallah

canım benim geçmiş olsun...umarım bugün daha iyisindir....benim ilaçlar hakkında bilgim yok ama yasemin bu konuda deneyimli çıktı
ben birgün bile kan hapımı içmeyince kendimi kötü hissediyorum, bu ilaçlar hep bebişlerimizin sağlığı için,üzülme.
bencede ilaçlarını kullan,fazlada gezinme...bol bol uzan...su iç...tekrar geçmiş olsun...

bende bugün gidicem dr a hamileyken alttan muayne tehlikeli mi oluyor? benim henüz 3 haftalık olduğundan heralde alttan bakar bir riski var mı bunun?

günaydın güzel anneler ve bal kaymakları!!!
malum ben tatildeyim,dün gürültülü bi gecenin ardından şahane bir manzaraya uyandım...
gece discoda oğluşu kudurttuk sabaha kadarda o beni kudurttu.sağ üst tarafımda toplandı sanki yumak oldu sıpacan, korktum ama en çok eşim korktu , kalktım gezindim sabahta bişiyim yoktu.şuan kahvaltımızı yaptık odamızda dinleniyorum..tursitler denize ve havuza giriyor,acaba bende girsemmi??? yada kapalı havuza girsem sıcak mı olur?çok kararsız kaldım.hastalık kaparmıyım ki?

bende bugün gidicem dr a hamileyken alttan muayne tehlikeli mi oluyor? benim henüz 3 haftalık olduğundan heralde alttan bakar bir riski var mı bunun?

cnm normal ultrasoy muayenesi yapılıyor karından eğer bebek görünmez ise alttan ultrason ile bakılır senin daha çok küçük zaten

ben hamileliğimin başından beri hiç alttan muayne olmadım.düşük riskini artırdığını duymuştum ama bilimsel bi dayanağı varmı bilmiyorum..
buarada bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla al yavrunu kucağına.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bakalım öğrenicez siz hangi dr a gidiyorsunuz ben aslı vural sesver e gidiyorum.

maşallah canım
benimde öndeydi ama bakalım cuma kontroluüm var.
hala öndemidir acaba..
seminer?
bu arada evine aşıştın mı
bittimi işler

canım benim ilk muayenemde alttan oldu..
çok şükür bişey olmadı..
genellikle erken gidersen o şekilde muayene ediyorlar..

mısracım merhaba.. oğlunun adını uras koymuşsun sanırım... o kdar sevindim ki anlatamam.. isim aradığını söylediğin zaman sana özelden mesaj atmıştım.. benim oğlum olsaydı ismi belliydi uras kaya olacaktı demiştim.. uras mutluluk demek demiştim.. ben koyamadım ama sen koymuşsun.. çok sevindim.. adı gibi mutlu olsun inşallahh..

merhaba aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin.. alttan muayene etmenin hiç bir sıkıntısı yok canım.. ben 1.5 aylık oluncaya kadar karnımdan görünmediği için alttan ultrason cihazıyla bakıldım.. çünkü henüz küçücük bir kese o.. 1.5 aydan sonra karnından net görünür hale gelince karnından bakar doktorun.. dediğim gibi benim karnımdan kese net görünemediği için alttan baktı doktorum.. çok şükür bir problemde olmadı..

oohhh sefan olsun valla...allah sindirsin... sen daha doğmamış çocuğu discolara o kadar gürültülü ortamlara sokarsan korkar yavrucak topak olur tabii.. denize girebilirsen bence denize gir.. havuzda hastalık kapma riskin daha yüksek.. ama daha bencesi çık tertemiz doğada deniz kenarında yürüyüş yap.. son haftaları riske atma deniz havuz derken.. allah korusun hasta olma derim naçizaneee iyi eğlenceler...

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bakalım öğrenicez siz hangi dr a gidiyorsunuz ben aslı vural sesver e gidiyorum.

sen hiç takma kafana.. doktorun senin için en iyisini biliyordur..ve yapar.. ben medisu hastanesi özgür kavaz'a gidiyorum..

maşallah canım
benimde öndeydi ama bakalım cuma kontroluüm var.
hala öndemidir acaba..
seminer?
bu arada evine aşıştın mı
bittimi işler

Mrb cnm
Seminer üniversite mezunu olup formasyon eğitimi bulunan herkesi okul öncesi öğretmeni yapmak için.Çok fazla sayıda açık olduğu için bu yönteme başvurmuşlar.Ben belge elimde bulunsun,hayat bu ne olacağımız belli olmaz düşüncesiyle gidiyorum.

Eve nihayet taşındık 10 gün kadar oldu,yerleşme konusunda yatak odası hariç birşey yapmadım.Yardımcı bir kadın tuttuk 3 gün geldi yerleştirdi saolsun.
Çok cücel oldu,hergün dua ediyoruz eşimle bu evi alalım diye inşallah Allah nasip eder

şaka maka kızlar ama.. bende hamileliğimin başından beri amma çok şey yaşamışım... kimsenin kullanmadığı ilaçları kullanmışım.. kimsenin muayene olmadığı şekilde muayene olmuşum... halada bir torba ilaçla geziniyorum... allah beterinden saklasın.. kızım bir gelseydi sağ salim dünyaya... allahımın izniyle.. kızım annesi gibi inaatçı keçi olacak sanırım ne dersiniz..

3 haftalık nasıl olur ya anlamadım doğrusu en az 4 haftalıkken öğrenilir ki
benimde ilk muayenem alttan oldu karnımdan görünmedi çünkü hiç bir sakıncası da yok ben hamileliğim boyunca çok alttan muayene oldum çünkü
canım bana yasak vermişti doktorum ama bir problemin olmadığı sürece yüzmek iyi geliyor ama havuz tehlikeli işte denizde yüzmek en iyisi
bende aslı vural sesvere gidiyorum canım
canım bebişlerimiz bir gelsin sağ salim bunların hepsini unuturuz

Yasmin cim saol cnm.Evet URAS:Mutluluk,şans talih demek.İsmiyle bütünleşsin inşallah

söylediğin gibi bugün dr a gittim daha 3 haftalık görememki ultrasonla dedi kan testi yaptırmaya tekrar gönderdi haftaya salı gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…