ben ilacımı içtim ve yatıyorum.bugün çok hırpadım bebeğimide kendimi de artık dinlenelim dimi.iyi geceler dostlarım iyi ki varsınız...
kızlar bugün uyandım sol kasığımda böyle kasılmalar gibi bişey hissettim korktuk ve doktoru aradık doktor da bi gel istersen dedi ve eşimle gittik.doktor alttan muayene ediceğini söyledi ve çoook korktum bebeğime bişey olur diye.neyse alttan muayene olmak zorunda kaldık rahimin açılıp açılmadığına baktı çok şükür açılma falan yokmuş.ama muayenede canım çook acıdı.muhtemelen idrar yollarınla alakalı dedi.idrar tahlili yaptırdık ve kan sayımı.idrar yollarını üşütmüşsün biraz dedi monurol diye tek doz ilaç verdi magnezyum yazdı kramp ve kasılmalar içinmiş.bu arada progestan hormon ilacı verdi şimdi sizlere sorum idrar yollarıyla ilgili sorun yaşayanınız oldumu bu ilaçları kullandınızmı.bu hormon ilacını da kullanmak pek istemiyorum bebeğime zararı olurmu diye korkuyorum hoş doktoruma da çook güveniyorum off bugün çook gerildim çok korktum çoook ağladım bebeğime hiç bişey olmasın lütfen...
bende bugün gidicem dr a hamileyken alttan muayne tehlikeli mi oluyor? benim henüz 3 haftalık olduğundan heralde alttan bakar bir riski var mı bunun?
bende bugün gidicem dr a hamileyken alttan muayne tehlikeli mi oluyor? benim henüz 3 haftalık olduğundan heralde alttan bakar bir riski var mı bunun?
Günaydın arkadaşlar ben birkaç gündür yoktum nöbet izinlerimi kullanıyordum.Umarım herşey yolundadır.
Biz Uras Paşayla akşamları okul öncesi eğitim seminerine katılıyoruz çok uykumuz geliyor
Onun dışında iyiyiz,gelişimide 5 gün önden gidiyor maşallah
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bakalım öğrenicez siz hangi dr a gidiyorsunuz ben aslı vural sesver e gidiyorum.
Günaydın arkadaşlar ben birkaç gündür yoktum nöbet izinlerimi kullanıyordum.Umarım herşey yolundadır.
Biz Uras Paşayla akşamları okul öncesi eğitim seminerine katılıyoruz çok uykumuz geliyor
Onun dışında iyiyiz,gelişimide 5 gün önden gidiyor maşallah
günaydın güzel anneler ve bal kaymakları!!!
malum ben tatildeyim,dün gürültülü bi gecenin ardından şahane bir manzaraya uyandım...
gece discoda oğluşu kudurttuk sabaha kadarda o beni kudurttu.sağ üst tarafımda toplandı sanki yumak oldu sıpacan, korktum ama en çok eşim korktu , kalktım gezindim sabahta bişiyim yoktu.şuan kahvaltımızı yaptık odamızda dinleniyorum..tursitler denize ve havuza giriyor,acaba bende girsemmi??? yada kapalı havuza girsem sıcak mı olur?çok kararsız kaldım.hastalık kaparmıyım ki?
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bakalım öğrenicez siz hangi dr a gidiyorsunuz ben aslı vural sesver e gidiyorum.
maşallah canım
benimde öndeydi ama bakalım cuma kontroluüm var.
hala öndemidir acaba..
seminer?
bu arada evine aşıştın mı
bittimi işler
3 haftalık nasıl olur ya anlamadım doğrusu en az 4 haftalıkken öğrenilir kibende bugün gidicem dr a hamileyken alttan muayne tehlikeli mi oluyor? benim henüz 3 haftalık olduğundan heralde alttan bakar bir riski var mı bunun?
canım bana yasak vermişti doktorum ama bir problemin olmadığı sürece yüzmek iyi geliyor ama havuz tehlikeli işte denizde yüzmek en iyisigünaydın güzel anneler ve bal kaymakları!!!
malum ben tatildeyim,dün gürültülü bi gecenin ardından şahane bir manzaraya uyandım...
gece discoda oğluşu kudurttuk sabaha kadarda o beni kudurttu.sağ üst tarafımda toplandı sanki yumak oldu sıpacan, korktum ama en çok eşim korktu , kalktım gezindim sabahta bişiyim yoktu.şuan kahvaltımızı yaptık odamızda dinleniyorum..tursitler denize ve havuza giriyor,acaba bende girsemmi??? yada kapalı havuza girsem sıcak mı olur?çok kararsız kaldım.hastalık kaparmıyım ki?
bende aslı vural sesvere gidiyorum canımiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bakalım öğrenicez siz hangi dr a gidiyorsunuz ben aslı vural sesver e gidiyorum.
canım bebişlerimiz bir gelsin sağ salim bunların hepsini unuturuzşaka maka kızlar ama.. bende hamileliğimin başından beri amma çok şey yaşamışım... kimsenin kullanmadığı ilaçları kullanmışım.. kimsenin muayene olmadığı şekilde muayene olmuşum... halada bir torba ilaçla geziniyorum... allah beterinden saklasın.. kızım bir gelseydi sağ salim dünyaya... allahımın izniyle.. kızım annesi gibi inaatçı keçi olacak sanırımne dersiniz..
söylediğin gibi bugün dr a gittim daha 3 haftalık görememki ultrasonla dedi kan testi yaptırmaya tekrar gönderdi haftaya salı gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?