kızlar bide hangi doğum şeklini düşünüyosunuz?
doktorum karşı çıkıyor ama ben sezeryen olmak istiyorum .
Eh eskiden hamilelikler bu kadar ilerlememişti, kimse de tat tuz kalmamış valla.
Son düzlüğe girince :) böyle oluyor demek ki.. ben de kendimi hazırlayayım iyisi mi
Ben dün Amniyosentez yaptırdım, iğne fobim dolayısıyla panikledim biraz. Bugün bile düşündükçe tüylerim ürperiyor, brrrrrrrrrrr
4 aralıkta sonucu almaya gidicez bakalım..
canım kaç haftalık diye sordum sana ama çizelgen varmış yeni gördüm..
sen daha başındasın yolunn.
amniyosentez ne için?
ikili test sonrasımı?
inşallah sonucun güzel gelir canım..
Benim ikili testten değil, genetik anomali taşıma ihtimali var ondan yaptırdık. İkiz gibi başlayan ancak biri boş kese olan bir gebeliğim var-iki kese, tek bebek. Tek yumurta ikizi olunca sorun olma ihtimali oluyormuş ancak son ultrason görüntülerinde, ense kalınlığı-burun kemiğinde bir sorun yok. İnşallah sonuçlar da temiz çıkar. Gerçi ne olursa olsun yolun sonuna kadar endişeler de bitmiyor :))
Yolun başındayım evet, o yüzden sizlerin deneyimlerini izliyorum buradan :)
miğdem kötü.. ekşime..yanma.. ağrı..sızı..
bakıyorum okuyorum çıkıyorum genelde.. kimse kimsenin yazdığına cevap vermiyor da artık.. ulu orta yazılıp çıkılıyor .. bende okuyup çıkıyorum işte :89:
evde durmuyorum dışardayım genelde.. yürüyüş yapıyorum bol bol..
pazartesi şeker yüklememiz var..sabah erken hastanedeyiz.. benden bu kadar canım..
geçmişolsun canım,iiolur inş sonucun.Ben dün Amniyosentez yaptırdım, iğne fobim dolayısıyla panikledim biraz. Bugün bile düşündükçe tüylerim ürperiyor, brrrrrrrrrrr
4 aralıkta sonucu almaya gidicez bakalım..
doğum korkusunun alası var bende ....korkudan doğurasım yok :18::18::18:bende doktoruma sordum siz ne önerirsiniz diye.
siz karar verin dedi..
ben ikisinede giriyorum,hangisini istersen dedi..
normal doğum yapabilirim dersen olur çatım müsait dedii..
normal doğumda bebeğin başı büyük olursa zor olabilir,omuz tzkılması olabilir,bide solunum sıkıntısı görülebilir.riskleri bunlar dedii.
sezeryanın zorluğuda sonuçta bi ameliyat dedii.
cumaya kadar doğum şeklime karar vermem lazım..:18:
allah yardımcımız olsun ama ben çok korkuyorum..
sezeryan iyi gibi geliyo bana sanki bebek için..
bide dahamı kolay ne:18:
sizdede var mı doğum korkusu..
yasmin kaçta gidecektin hastaneye bilmiyorum ama sonucunu bekliyorum merakla..
gelince yazarsın..
şeker yüklemeside biraz bekletiyor..
iç şekerli suyu bekle bi saat..
hiç sevmemiştim..
geldim kızlar.. herkese merhaba..
idarar tahlili, kan tahlili, şeker yüklemesi ee bunların sonuçları derken yeni geldim eve... çok şükür herşey yolunda.. kızımıda gördüm.. el salladı anneyeşekerim 120 çıktı.. sınır 140 mış.. doktorum harika dedi..
yalnız canım acayip sıkıldı.. ben geçen hafta cumartesi gittim kontrole.. tartıldım.. bugün gittim yine tartıldım.. 1 haftada 2 kilo kızlar... acayip canım sıkıldı.. doktorumda inanamadı.. vücudun ödem tutmuş olabilir bence bu kilo değil dedi.. 1 haftada mümkün değil dedi.. ama gözlerimle gördüm tartıyı...1 ay sonra yani 28. haftada gidicez tekrar...
bebek7 sevdim prensesi senin için... canım geçmişe bi bak istersen.. o kadar cevapsız kalan yazım var ki :82: neyse artık hamilelik alınganlığı işte.. hassasım bu ara... :80:
idarar tahlili, kan tahlili, şeker yüklemesi ee bunların sonuçları derken yeni geldim eve... çok şükür herşey yolunda.. kızımıda gördüm.. el salladı anneyeşekerim 120 çıktı.. sınır 140 mış.. doktorum harika dedi..
yalnız canım acayip sıkıldı.. ben geçen hafta cumartesi gittim kontrole.. tartıldım.. bugün gittim yine tartıldım.. 1 haftada 2 kilo kızlar... acayip canım sıkıldı.. doktorumda inanamadı.. vücudun ödem tutmuş olabilir bence bu kilo değil dedi.. 1 haftada mümkün değil dedi.. ama gözlerimle gördüm tartıyı...1 ay sonra yani 28. haftada gidicez tekrar...
bebek7 sevdim prensesi senin için... canım geçmişe bi bak istersen.. o kadar cevapsız kalan yazım var ki :82: neyse artık hamilelik alınganlığı işte.. hassasım bu ara... :80:
ben 5 haftadayım bu hafta dr a gidicem bakalım kese görnecek mi. dr hangi testleri ister şekerli sudan bahsetmişsiniz içiyomuyuz neymiş dertleri yabu arada ben sezeryen düşünüyorum epiduralle. çünkü bende çok korkuyorum tabi dr um neder ne önerir bilemem sevgiler...:97:
sağol canım.. evet bende sevindim.. polikistik over hastaları potansiyel şeker hastası olarak dolaşırlar.. bende polikistik over olunca tedirgindim baya.. ama çok şükür.. kilo konusu evet bundan sonra benimde canımı sıkmaya başladı doğrusugeçmiş olsun canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına benim 138 çıkmıştı kilo ya hiç girmeyelim can sıkıcı oluyor ...
canım bak ne güzel haberlerle gelmişsin ..çok sevindim valla..
bende 1 haftada 2 kilo aldığım dönemi bilirim..hiçççç sorun yapma inan yterki prensesin sağlıklı olsun ...
bende keşke hassas olabilsem,kimse nazımı çekmez diye olamıyorum...hüüüüü....
herkese merhaba..
bugün oğluşla gezdik gezdik yorulduk geldik..
eşimin kardeşine kendimi junior clube bıraktırdım,hoşuma gitti orası doğrusu..
fiyatları uygun hatta çok uygun.
kendin rahat rahat geziyorsun böyle tepende durmuyorlar ki ben bu konuya çok önem veriririm..
prense beşiktaşlı body aldım
peluş emzik tutacağı aldım ki sormayın çok tatlı.
digital termometre aldım ..ne olur neolmaz evde bulunsun diye.
ıslak medil ve elma yağı aldım..
sonrada kv geçtim malum buaralar burda kalıyorum koçiş diyarbakırda..
son bombada kayınpeder doğumdan sonra bizde kal kendini toplayıncaya kadar dedi ...hüüüüüüüüüü...gelen giden ,kalabalık hiç sevmem..
evde düzenim var benim tabi bunu anlayan yok o ayrı..
kötülüğünden demiyorlar biliyorum ama bende çok evcilim kimsede kalamıyorum,kendi çöplüğümde ötenlerdenim ....
kızlar bişi sorucağım,
daha aranızada junior clubtan alışveriş yapan vardı ama şimdi hatırlayamadım kimdi geçmişi okumakta zor geldi..
lasinoh göğüs kremini sankı poradan aldım demişti biriside,bugün sordum bizde yok dediler...
canım sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim..
kız 2 kilo neki..haftada 3 kilo aldığım oluyor benim..
en son 22 kilo almıştım..
artık protesto ediyorum baskülü çıkmıyorum
seninki o haftalık bişeydir..
öyle devam etmez merak etme..
topiğimizi devam ettirmekte bizim elimizde..
walla ben her gün aynı merak ve heyecanla açıyorum..:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?