Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yani izninle yuhhh demek istiyorum kızma lütfen.. Çıldırdın mı sen yaa naptın halı kaldırmalar falan. Bence de eşin kızsa da haksız değil yani şimdi... Anacım evi batsın bebeğinle senden kıymetli mi?!?

Cemre seninle hemen hemen aynı gidiyoruz :) Ben de 16+dayım.. Ben daha cinsiyet sormadım, 1 ay sonra sorcam :) Sağlıklı olsunlar da, gerisi alışveriş için
Elektrik işini bilmiyorum ama yine de yerinde olsam sorarım doktoruma, en azından için rahat eder..
Hamile kıyafeti konusunda bu Antalya Köyü'nden çok şikayetçiyim yaa.. O ne öyle yaşlı teyze desenleri modelleri falan, daha karnım pek çıkmadı ama yavaştan bakıyorum da, kıyafetler hiç göze hitap etmiyor.. En iyisi normal mağazalarda, robalı mı derler, oluyor ya şöyle göğsün hemen altından kemerli gibi modeller adını unuttum, öyle model elbiselere bakıyorum artık. Kışa denk geldiği için de triko elbiseler rahat olacak gibi geliyor bana. Bu ne be, hamileyiz diye şık olamicak mıyız? Bi de bana bi haller oldu, eskiden giyimimi pek önemsemezdim, makyaj falan bile yapmazdım, şimdi çok şık olmak istiyorum yaaa..
Pantolon rahatsız ediyor, elbise bakıyorum artık sadece.. Şimdiye kadar Kışlahan'ın oradaki hamile mağazalarına baktım, ı-ıh Bi ara (bayramdan sonra artık) Bellamom ve Daisymom'a bakacağım-Şirinyalı'da ikisi de.. Sinirlendim Roman'a baktım bi de :) Dünya para ama bi tane beğendim, indirimde alırım artık

cemre elektrik kazan eçmiş olsun sn ayda bir kontrole gitmiyormusun dr.una mutlaka sor cnm bebek hareketleri erken hissedende olabiliyor 20 haftalık hissedende belli olmuyor yani.hamile kıyafetleri ben kışlahanı biliyorum lcw de var birde orayı biliyorum bir bak istersen

ayşe kıyafetlerini alınca resim eklede bakalım

:) Eklerim tabii.. Hatta gaza geldim şimdi bile bir yandan giyim mağazalarının internet sitelerinden koleksiyonlara bakıyorum.. Zara'nın elbiseler çok kısa, sıra Mango'ya geldi..

saol canım...sizide kolay gelsin,fazla yorma kendini ve bebişi...

geçmiş olsun, dikkat et aman ha...senin acilen tatile ihtiyacın var belli ...9 gün çabuk geçerbol bol dinlen canım...
planlı olacak ama bu cumartesi tekrar bi doktorla görüşeceğiz...

Günaydın şekerler.
Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
saol canım ben rahatım biraz daha çünkü sırada guldrm var....

AFERİN TEBRİK EDERİM...NE GÜZEL HALI KALDIRMIŞŞSIN ...CAM KAPIDA SİLSEYDİN CANIM...
niye bukadar birden iş yaptın?? canınmı sıkkıındı??

geçmiş olsun..artık yavaşyavaş hissedersin bebişini..banada o haftalarda cinsiyetini söylemişleri yoksa dahamı erken söledi..hmmm unutmuşum ...artık ufak not tutmaya başlasam olacak..

canım elektrik konusunu bilemiyorum..
hamile kıyafetleri kışlahan çarşısında 2 yerde var..ilke giyim biri..diğerinin ismini hatırlayamadım..
ama bence kilo problemin yoksa üst kıyafetleri normal mağazalardan büyük beden all..
hamile kıyafetleri hem çok pahalı,hemde çok hoş değil..
16+1 deysen cinsiyet görünür canım..

günaydın kızlaaarr...
yasmin nasılsın bugün?
güzel birgün, yeni atraksiyonlar için :92:
bende şaka maka 36 haftalık oldum, koçiş yokken doğurmasam bari...

günaydın kızlaaarr...
yasmin nasılsın bugün?
güzel birgün, yeni atraksiyonlar için :92:
bende şaka maka 36 haftalık oldum, koçiş yokken doğurmasam bari...

günaydın canım..
ben bu günüde sevmedim
dünüde sevmemiştim
inşallah yarını severim
ay ne bunalımım ama dimi 2 gündür..
idare edin artık geçer yakında..

günaydın kızlar ... valla ne deseniz haklısınız eşim kıyameti kopardı tabii haklı olarak tabiiki benden ve kızımdan kıymetli değilde.. dediğim gibi ben hala hamileliğe alışamadım... paldır küldürüm.. bende nefret ediyorum krokan gibi bu huyumdan ama.. can çıkıyor huy çıkmıyor kızlar..

canım mı sıkkındı ?? yok canım canım sıkkın değildide.. şuan sıkkın.. dün akşamdan beri ağlıyorum... çok sevdiğimiz yıllardır tanıdığım arkadaşlarım..dostlarım.. istanbula taşınıyoılar... sevdiğim insanlar teker teker gidiyor.. çok sevdiğim ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız karı koca 4 ay önce falan ayrıldılar.. boşandılar.. kız izmire, diğeri fethiyeye yerleşti.. şimdide bunlar istanbula taşınıyorlar.. allah haklarında hayırlısını versin inşallah..

sft canım doğum fotoğrafçısı düşünüyorum.. hatta pazar günü çağırdım eve geldi ön görüşme yaptık.. 400 tl tutuyor... özel yapım bir albüm veriyor.. 3 şarkılı resimli dvd veriyor.. 3 gün senle oluyor.. hamilelik fotolarını değişik konseptlerde çekiyor.. sonra doğuma geliyor.. sonrada doğumdan sonraki gün ister hastaneye geliyor bebeği çekiyor.. istersende 50 tl fazldan veriyorsun eve geliyor bebeği değişik konseptlerde çekiyor.. bana pahalı geldi ama.. eşim çok ısrarcı.. daha geri dönüş yapmadım bayana... araştırmak istiyorum herkesin fiyatı aynımı.. sen soruşturdun mu hiç???

cemre 18 aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallah.. bende 14-15 haftalıkken hissetmiştim.. seyirme şeklinde olmuştu ilk olarak... hamile kıyafeti ben almıyorum.. lcw den.. defactodan.. büyük bedenler alıp (xxl gibi) onları giyiyorum..

krokan aynıyız.... o kadar çok benziyoruz kii... o kadar yorgunluğun üzerine belim kopa kopa yemek yaptım... yapma artık bişi demi.. dışardan söyle.. dışarda ye.. annene git.. yok illa o yemek yapılacak..
umarım bu bayram tatili sana iyi gelir canım.. iyice dinlenirsin...

AFERİN TEBRİK EDERİM...NE GÜZEL HALI KALDIRMIŞŞSIN ...CAM KAPIDA SİLSEYDİN CANIM...
niye bukadar birden iş yaptın?? canınmı sıkkıındı??

doğum fotoğrafçısı hiiç düşünmedim nedense ben..
yasmin üzülme sende..
eskiler gibi olmasada yeni yeni dostlar edinirsin..
walla hafta sonu balkon demirlerini boyadı eşim..
bende öööyyyle eğilip yerleri sildim arkasından..saatlerce..3 balkon..kocaman bide..
bana kaldı sanki..
karnım kasıldı kaldı..
üstüne içi çay dolu demlenmiş çaydanlık kendi kendine ocağa devrildi ve 2 saate yakın bir süre eşimle temizledik..
sen git içeri dediii.
durmuyum..
fırın falan çekildi..
ya istediğim gibi silinmezse diye resmen yerlerde sürünerek sildim..ocağın yanan kısımlarının içi bile tane tane çay dolmuş sulu sulu..
eee
böyle yaparsam beter olayım dimi...
dün bacak topal..
nefes nefese eve geldim okuldan..
yemek falan yapma ne olsa yeriz dedi yine eşim..
daha üzerimi değiştirmeden elimi yıkadım..
doğru mutfağa..
ayağımın acısından üzerine basamazken..
yemek yaptım ev topladım..
kaşınıyorum ben kendim..
ama napiyim..
ben yapmasam kim yapıverecek bütün işimi..istediğim gibi..
ama bugün itibariyle aklımı başıma toplıcam..
dün sinirlerim iyice bozulunca anladım bunu..
temizliğe kadın geliyodu 15 te bir..
kaç haftadır fırsat bulamadım çağırmaya..
cumaya onu çağırdım..
ev temizlensin..
bayramdada hiiçbiyere gitmeden yatıcam..
canım isterse iş yapıcam..istemezse yapmıcam...
çünkü 3 gündür yorgunluğumun üzerine 3 gün oğlumun hareketlerini hiiiç hissetmedim..azıcıkta ona ağladım dün..
çok şükür bugün biraz başladı...
benden ve bebeğimden kıymetli mi?
yada ona vereceğim bir zararın telafisi var mı?
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
öyle değil mi?

ya kızlar bide resim ekleme işini imageshack ten yapıyodum hep ben..
sitede sıkıntı var herhalde..
başka nerden ve nasıl yapabilirim..?

canım ben başka programlar kullnmıyorum hiç.. cevap yazdığımız yerde eklenti ekle bölümü var aşağıda oraya tıklayıp ordan yüklüyorum resimleri..

ya kızlar bide resim ekleme işini imageshack ten yapıyodum hep ben..
sitede sıkıntı var herhalde..
başka nerden ve nasıl yapabilirim..?

seninde dediğin gibi eski dostlar gibi olmaz canım mümkün değil.. en çok ihtiyacım olduğu zaman onlar gidiyorlar.. neyse allah haklarında hayırlısını versin inşallahh...

al benden de o kadar dayanamıyorum bende işte.. güven duygusu eksikliğinden oluyor sanırım bu canım yaaa.. eşimde temizlik yapıyor.. ama illa arkadasından ben bi daha yapıyorum.. yada başında duruyorum kii yaa benim istediğim gibi olmazsa diye..

yanlış bizde ama huy işte

kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))

Bir beyaz kağıda bakmaktır.
Her şey olmaya hazır
sana bakmak
suya bakmaktır..
...gördüğün suretten utanmak..
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır..
sana bakmak
Allah’a inanmaktır.

allahım seni nazarlardan saklasın... allahım sana sağlıklı mutlu hıuzurlu bir hayat nasip etsin...

demiştim canım

kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))

ne güzel demişsn cnm teşkr ederim.

nasıl gidiyor ?? hala rahatlayamadık derken ?? idil bebek iyi demi sorun yok?

süt odu olmadı derken idilin gazıyla uğraşıyoz şimdi sabaha kadar omuzumuzda.çok kıvranıyor yavrum.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.

ayyy bu şiiri pek severim..
yılmaz erdoğanın şiiirlerinide..
pek romantiğimdir...
iyi oldu walla şiir kendime geldim..

iyiyiz canım..esas sen nasılsın?
walla doğum yapınca paçamız paçamıza dolaşmazsa iyi...
şimdi forumda bool bol takılalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…