slm millett... yorgunum.. belim kopuyor.. sabah kahvaltıya arkadaşım geldi.. o gitti ev çok ama çok kötüydü.. evi temizledim.. halıları kaldırdım.. banyoyu temizledim.. sürekli eğil kalk ağır kaldır..ardından yemek yaptım..şimdi oturdum daha... kızıma da kendime de işkence yaptım :78:
merhabalar ben de perşembe günü kontrole gideceğim inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.sağlıklıdır umarım.bundan 1 ay önce bulaşık makinesinde elektrik kaçağı olmuş.lavaboya dokununca hafif elektrik çarptı.o nedenle çok endişelendim.eşim de boşa endşeleniyorum diye kızdı.doktora söylenecek kadar önemli değil dedi.o nedenle korkuyorum.eşim çok rahat.şimdi 16+1 deyiz.bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz.ben 2-3 gündür sanki hissediyorum.hamile kıyafetlerini nereden alabilirim.
cemre elektrik kazan eçmiş olsun sn ayda bir kontrole gitmiyormusun dr.una mutlaka sor cnm bebek hareketleri erken hissedende olabiliyor 20 haftalık hissedende belli olmuyor yani.hamile kıyafetleri ben kışlahanı biliyorum lcw de var birde orayı biliyorum bir bak istersenmerhabalar ben de perşembe günü kontrole gideceğim inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.sağlıklıdır umarım.bundan 1 ay önce bulaşık makinesinde elektrik kaçağı olmuş.lavaboya dokununca hafif elektrik çarptı.o nedenle çok endişelendim.eşim de boşa endşeleniyorum diye kızdı.doktora söylenecek kadar önemli değil dedi.o nedenle korkuyorum.eşim çok rahat.şimdi 16+1 deyiz.bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz.ben 2-3 gündür sanki hissediyorum.hamile kıyafetlerini nereden alabilirim.
ayşe kıyafetlerini alınca resim eklede bakalımCemre seninle hemen hemen aynı gidiyoruz :) Ben de 16+dayım.. Ben daha cinsiyet sormadım, 1 ay sonra sorcam :) Sağlıklı olsunlar da, gerisi alışveriş için
Elektrik işini bilmiyorum ama yine de yerinde olsam sorarım doktoruma, en azından için rahat eder..
Hamile kıyafeti konusunda bu Antalya Köyü'nden çok şikayetçiyim yaa.. O ne öyle yaşlı teyze desenleri modelleri falan, daha karnım pek çıkmadı ama yavaştan bakıyorum da, kıyafetler hiç göze hitap etmiyor.. En iyisi normal mağazalarda, robalı mı derler, oluyor ya şöyle göğsün hemen altından kemerli gibi modeller adını unuttum, öyle model elbiselere bakıyorum artık. Kışa denk geldiği için de triko elbiseler rahat olacak gibi geliyor bana. Bu ne be, hamileyiz diye şık olamicak mıyız? Bi de bana bi haller oldu, eskiden giyimimi pek önemsemezdim, makyaj falan bile yapmazdım, şimdi çok şık olmak istiyorum yaaa..
Pantolon rahatsız ediyor, elbise bakıyorum artık sadece.. Şimdiye kadar Kışlahan'ın oradaki hamile mağazalarına baktım, ı-ıhBi ara (bayramdan sonra artık) Bellamom ve Daisymom'a bakacağım-Şirinyalı'da ikisi de.. Sinirlendim Roman'a baktım bi de :) Dünya para ama bi tane beğendim, indirimde alırım artık
cemre elektrik kazan eçmiş olsun sn ayda bir kontrole gitmiyormusun dr.una mutlaka sor cnm bebek hareketleri erken hissedende olabiliyor 20 haftalık hissedende belli olmuyor yani.hamile kıyafetleri ben kışlahanı biliyorum lcw de var birde orayı biliyorum bir bak istersen
ayşe kıyafetlerini alınca resim eklede bakalım
gözün aydın canım benimde 100 mg normal çıktı diyete gerek yok dedi doktorum :92:
şuanda kan ve idrar testi ister zaten doktorun seni yönlendirir şeker yüklemesi için baya bir zamanın var
hayırlı olsun canım aldıkların
bizde dün ev temizledik bu hafta sonu da hayırlısıyla taşınacağız bebeğim yeni eve gelecek inşallah
ohh wallaaa.9 gün yatcam ne güzel...
okul yokkk..
tembel öğrenciler gibi oldum ama...
hergün bi yerimde sıkıntı var ya..
reflü,bel ağrısı,sesim kısık,grip,bide dün ağağım incindi..hızlı gideyim diye evde ters bi hareket yaptım sanırım..
okula topallaya topallaya geldim..
etkilemez canımm doğumu inşallah..
sen normal doğumu beklicekmisin..
yoksa planlı sezeryan mı:18:
saol canım ben rahatım biraz daha çünkü sırada guldrm var....Günaydın şekerler.
Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
slm millett... yorgunum.. belim kopuyor.. sabah kahvaltıya arkadaşım geldi.. o gitti ev çok ama çok kötüydü.. evi temizledim.. halıları kaldırdım.. banyoyu temizledim.. sürekli eğil kalk ağır kaldır..ardından yemek yaptım..şimdi oturdum daha... kızıma da kendime de işkence yaptım :78: maşallah muhabbet güzelmiş akşam.. ben ezel izledim.. oyüzden girmedim.. hepinizin iyi olmasına sevindim..
krokan aman canım yaa.. geçmiş olsun... buz koysaydın keşke hemen... şimdi nasıl iyi mi ayağın ???? sende benim gibi canının kıymetini bilmeyenlerdensin sanırım.. offffffff eşim çok kızıyor çookkk.. az sonra gelir kıyameti koparır sen ne yaptın diye... yataktan paldır küldür kalkarım ayağımı çarparım sağa sola... temizlik yaparım.. evin şeklini değiştiririm...laf aramızda hala hamile olduğumu algılayamadım :78: hala paldır küldürüm
canım çok sağol.. bende senin ve bebişinin iyi olamasına sevindim... aynen yaa.. yok 2 li yok 3 lü yok olmadı amniyosentez.. yok şeker.. sağlıklı mı?? iyi mi?? kilo aldı mı?? kordonu dolandı mı?? gerçektende dediğin gibi 9 ay 9 yıl gibi sıkıntı yaşıyoruz.. allah beterinden saklasın inşallahh.. neler neler yaşadık hamilelik başından beri... onları ultrasonda görünce hepsi geçiyor.. 1 ay bekliycem şimdi tekrar görebilmek içinevet canım allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :89:
merhabalar ben de perşembe günü kontrole gideceğim inşallah cinsiyetini öğreneceğiz.sağlıklıdır umarım.bundan 1 ay önce bulaşık makinesinde elektrik kaçağı olmuş.lavaboya dokununca hafif elektrik çarptı.o nedenle çok endişelendim.eşim de boşa endşeleniyorum diye kızdı.doktora söylenecek kadar önemli değil dedi.o nedenle korkuyorum.eşim çok rahat.şimdi 16+1 deyiz.bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz.ben 2-3 gündür sanki hissediyorum.hamile kıyafetlerini nereden alabilirim.
slm millett... yorgunum.. belim kopuyor.. sabah kahvaltıya arkadaşım geldi.. o gitti ev çok ama çok kötüydü.. evi temizledim.. halıları kaldırdım.. banyoyu temizledim.. sürekli eğil kalk ağır kaldır..ardından yemek yaptım..şimdi oturdum daha... kızıma da kendime de işkence yaptım :78: maşallah muhabbet güzelmiş akşam.. ben ezel izledim.. oyüzden girmedim.. hepinizin iyi olmasına sevindim..
krokan aman canım yaa.. geçmiş olsun... buz koysaydın keşke hemen... şimdi nasıl iyi mi ayağın ???? sende benim gibi canının kıymetini bilmeyenlerdensin sanırım.. offffffff eşim çok kızıyor çookkk.. az sonra gelir kıyameti koparır sen ne yaptın diye... yataktan paldır küldür kalkarım ayağımı çarparım sağa sola... temizlik yaparım.. evin şeklini değiştiririm...laf aramızda hala hamile olduğumu algılayamadım :78: hala paldır küldürüm
tam tahmin ettiğin gibiyim canım..
yürümüyor koşuyorum resmen..
kendimi parçalıyorum..
yorulsamda devam ediyorum.başım döner bayılacak gibi olurum,hala yemek hazırlamaya devam ederim..
çoook kötü bi huyy
biraz canımızın kıymetini bilmemiz lazım..
dün ayağımada çok canım sıkıldı..
oturdum ağladım sinirden..
çok yoruldum aylardır,dinlenemiyorum diye..
durup durup ağladım,hiç olmazdım böyle..
sende dikkat et kendine..
ağırda kaldırma...
allah korusun oluşacak bir sıkıntının telafisi çok zor..
ayağım düzelmedi..
okula geldim yine topal topal
günaydın kızlaaarr...
yasmin nasılsın bugün?
güzel birgün, yeni atraksiyonlar için :92:
bende şaka maka 36 haftalık oldum, koçiş yokken doğurmasam bari...
yasmin ne yaptın böyle eşin kızarsada haklı bence yazık sana da bebişede halı kaldırmak falan abartmışsın...bende titiz bi insanım içim gidiyo temizlik yapamadıkça ama halı malı kaldırmam bebeğimi de kendimi de yoramam sende bi daha yapma lütfen...bu arada kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünenler varmı ?
Yani izninle yuhhh demek istiyorum kızma lütfen.. Çıldırdın mı sen yaa naptın halı kaldırmalar falan. Bence de eşin kızsa da haksız değil yani şimdi... Anacım evi batsın bebeğinle senden kıymetli mi?!?
AFERİN TEBRİK EDERİM...NE GÜZEL HALI KALDIRMIŞŞSIN ...CAM KAPIDA SİLSEYDİN CANIM...
niye bukadar birden iş yaptın?? canınmı sıkkıındı??
ya kızlar bide resim ekleme işini imageshack ten yapıyodum hep ben..
sitede sıkıntı var herhalde..
başka nerden ve nasıl yapabilirim..?
doğum fotoğrafçısı hiiç düşünmedim nedense ben..
yasmin üzülme sende..
eskiler gibi olmasada yeni yeni dostlar edinirsin..
walla hafta sonu balkon demirlerini boyadı eşim..
bende öööyyyle eğilip yerleri sildim arkasından..saatlerce..3 balkon..kocaman bide..
bana kaldı sanki..
karnım kasıldı kaldı..
üstüne içi çay dolu demlenmiş çaydanlık kendi kendine ocağa devrildi ve 2 saate yakın bir süre eşimle temizledik..
sen git içeri dediii.
durmuyum..
fırın falan çekildi..
ya istediğim gibi silinmezse diye resmen yerlerde sürünerek sildim..ocağın yanan kısımlarının içi bile tane tane çay dolmuş sulu sulu..
eee
böyle yaparsam beter olayım dimi...
dün bacak topal..
nefes nefese eve geldim okuldan..
yemek falan yapma ne olsa yeriz dedi yine eşim..
daha üzerimi değiştirmeden elimi yıkadım..
doğru mutfağa..
ayağımın acısından üzerine basamazken..
yemek yaptım ev topladım..
kaşınıyorum ben kendim..
ama napiyim..
ben yapmasam kim yapıverecek bütün işimi..istediğim gibi..
ama bugün itibariyle aklımı başıma toplıcam..
dün sinirlerim iyice bozulunca anladım bunu..
temizliğe kadın geliyodu 15 te bir..
kaç haftadır fırsat bulamadım çağırmaya..
cumaya onu çağırdım..
ev temizlensin..
bayramdada hiiçbiyere gitmeden yatıcam..
canım isterse iş yapıcam..istemezse yapmıcam...
çünkü 3 gündür yorgunluğumun üzerine 3 gün oğlumun hareketlerini hiiiç hissetmedim..azıcıkta ona ağladım dün..
çok şükür bugün biraz başladı...
benden ve bebeğimden kıymetli mi?
yada ona vereceğim bir zararın telafisi var mı?
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..
öyle değil mi?
kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))
kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))
Bir beyaz kağıda bakmaktır.
Her şey olmaya hazır
sana bakmak
suya bakmaktır..
...gördüğün suretten utanmak..
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır..
sana bakmak
Allah’a inanmaktır.
allahım seni nazarlardan saklasın... allahım sana sağlıklı mutlu hıuzurlu bir hayat nasip etsin...
demiştim canım
nasıl gidiyor ?? hala rahatlayamadık derken ?? idil bebek iyi demi sorun yok?
Bir beyaz kağıda bakmaktır.
Her şey olmaya hazır
sana bakmak
suya bakmaktır..
...gördüğün suretten utanmak..
sana bakmak
bütün rastlantıları reddedip
bir mucizeyi anlamaktır..
sana bakmak
Allah’a inanmaktır.
allahım seni nazarlardan saklasın... allahım sana sağlıklı mutlu hıuzurlu bir hayat nasip etsin...
demiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?