- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
gözün aydın canım benimde 100 mg normal çıktı diyete gerek yok dedi doktorum :92:geldim kızlar.. herkese merhaba..
idarar tahlili, kan tahlili, şeker yüklemesi ee bunların sonuçları derken yeni geldim eve... çok şükür herşey yolunda.. kızımıda gördüm.. el salladı anneyeşekerim 120 çıktı.. sınır 140 mış.. doktorum harika dedi..
yalnız canım acayip sıkıldı.. ben geçen hafta cumartesi gittim kontrole.. tartıldım.. bugün gittim yine tartıldım.. 1 haftada 2 kilo kızlar... acayip canım sıkıldı.. doktorumda inanamadı.. vücudun ödem tutmuş olabilir bence bu kilo değil dedi.. 1 haftada mümkün değil dedi.. ama gözlerimle gördüm tartıyı...1 ay sonra yani 28. haftada gidicez tekrar...
bebek7 sevdim prensesi senin için... canım geçmişe bi bak istersen.. o kadar cevapsız kalan yazım var ki :82: neyse artık hamilelik alınganlığı işte.. hassasım bu ara... :80:
şuanda kan ve idrar testi ister zaten doktorun seni yönlendirir şeker yüklemesi için baya bir zamanın varben 5 haftadayım bu hafta dr a gidicem bakalım kese görnecek mi. dr hangi testleri ister şekerli sudan bahsetmişsiniz içiyomuyuz neymiş dertleri yabu arada ben sezeryen düşünüyorum epiduralle. çünkü bende çok korkuyorum tabi dr um neder ne önerir bilemem sevgiler...:97:
herkese merhaba..
bugün oğluşla gezdik gezdik yorulduk geldik..
eşimin kardeşine kendimi junior clube bıraktırdım,hoşuma gitti orası doğrusu..
fiyatları uygun hatta çok uygun.
kendin rahat rahat geziyorsun böyle tepende durmuyorlar ki ben bu konuya çok önem veriririm..
prense beşiktaşlı body aldım
peluş emzik tutacağı aldım ki sormayın çok tatlı.
digital termometre aldım ..ne olur neolmaz evde bulunsun diye.
ıslak medil ve elma yağı aldım..
sonrada kv geçtim malum buaralar burda kalıyorum koçiş diyarbakırda..
son bombada kayınpeder doğumdan sonra bizde kal kendini toplayıncaya kadar dedi ...hüüüüüüüüüü...gelen giden ,kalabalık hiç sevmem..
evde düzenim var benim tabi bunu anlayan yok o ayrı..
kötülüğünden demiyorlar biliyorum ama bende çok evcilim kimsede kalamıyorum,kendi çöplüğümde ötenlerdenim ....
herkese merhaba..
kendin rahat rahat geziyorsun böyle tepende durmuyorlar ki ben bu konuya çok önem veriririm..
son bombada kayınpeder doğumdan sonra bizde kal kendini toplayıncaya kadar dedi ...hüüüüüüüüüü...gelen giden ,kalabalık hiç sevmem..
kötülüğünden demiyorlar biliyorum ama bende çok evcilim kimsede kalamıyorum,kendi çöplüğümde ötenlerdenim ....
kızlar bişi sorucağım,
daha aranızada junior clubtan alışveriş yapan vardı ama şimdi hatırlayamadım kimdi geçmişi okumakta zor geldi..
lasinoh göğüs kremini sankı poradan aldım demişti biriside,bugün sordum bizde yok dediler...
canım sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim..
kız 2 kilo neki..haftada 3 kilo aldığım oluyor benim..
en son 22 kilo almıştım..
artık protesto ediyorum baskülü çıkmıyorum
seninki o haftalık bişeydir..
öyle devam etmez merak etme..
topiğimizi devam ettirmekte bizim elimizde..
walla ben her gün aynı merak ve heyecanla açıyorum..:92:
o kadar yazdım hepinize cevap ama görünmedi neden acaba :84:
gözün aydın canım benimde 100 mg normal çıktı diyete gerek yok dedi doktorum :92:
şuanda kan ve idrar testi ister zaten doktorun seni yönlendirir şeker yüklemesi için baya bir zamanın var
hayırlı olsun canım aldıkların
bizde dün ev temizledik bu hafta sonu da hayırlısıyla taşınacağız bebeğim yeni eve gelecek inşallah
göründü göründü
sayfayı yenilersen görünüyor.
kızlar bide hangi doğum şeklini düşünüyosunuz?
Ben dün Amniyosentez yaptırdım, iğne fobim dolayısıyla panikledim biraz. Bugün bile düşündükçe tüylerim ürperiyor, brrrrrrrrrrr
4 aralıkta sonucu almaya gidicez bakalım..
bende doktoruma sordum siz ne önerirsiniz diye.
siz karar verin dedi..
ben ikisinede giriyorum,hangisini istersen dedi..
normal doğum yapabilirim dersen olur çatım müsait dedii..
normal doğumda bebeğin başı büyük olursa zor olabilir,omuz tzkılması olabilir,bide solunum sıkıntısı görülebilir.riskleri bunlar dedii.
sezeryanın zorluğuda sonuçta bi ameliyat dedii.
cumaya kadar doğum şeklime karar vermem lazım..:18:
allah yardımcımız olsun ama ben çok korkuyorum..
sezeryan iyi gibi geliyo bana sanki bebek için..
bide dahamı kolay ne:18:
sizdede var mı doğum korkusu..
geldim kızlar.. herkese merhaba..
idarar tahlili, kan tahlili, şeker yüklemesi ee bunların sonuçları derken yeni geldim eve... çok şükür herşey yolunda.. kızımıda gördüm.. el salladı anneyeşekerim 120 çıktı.. sınır 140 mış.. doktorum harika dedi..
yalnız canım acayip sıkıldı.. ben geçen hafta cumartesi gittim kontrole.. tartıldım.. bugün gittim yine tartıldım.. 1 haftada 2 kilo kızlar... acayip canım sıkıldı.. doktorumda inanamadı.. vücudun ödem tutmuş olabilir bence bu kilo değil dedi.. 1 haftada mümkün değil dedi.. ama gözlerimle gördüm tartıyı...1 ay sonra yani 28. haftada gidicez tekrar...:
herkese merhaba..
ohh tatili yaptın bebişe alışveriş yaptın ne güzel güle güle kullansın prensin bu arada sende 35. haftaya girmişsin sanırım benim arkamdan sen geliceksin hatta belli olmaz belki sen önce doğurursun benim kız pek nazlı 28.haftadan beri kafası aşağıya dönük ama hala kanala giremedi hergün yalvarıyorum artık kızım lütfen bayramdan önce gel diye bakalım kısmet
canım senin çok erken değil mi neden hemen karar vermek zorunda kalıyorsun anlamadım 38.haftadan önce doğumla ilgili konuşmuyo drlar yada benimki öyle bilmiyorum :97:
canım şimdi farkettim çizelgeni son 9 gün diyor...aman allahım :18:
benimde 28 den beri kafası aşağa ..girmesin benimki daha,aralıkta olsun iyice palazlansın içerde.koçiş yokken doğuracam diye korkuyorum bide bayramdan sonra seminere gidecek ozaman bakalım neyapacağız.doktorum 3 veya 4 aralık alırım dedi eğer sezeryan istersem ki istiyorum...ben kim çoçuk doğurmak kim....
bide çoçuk 2 hafta önden gidiyor acaba bu doğumu etkilermi?yani tarih olarak...
canım benimde 2 hafta kadar önden gidiyor..
doktoruma sordum doğum zamanını etkilermi diye..
etkilemez dedi.
ay canım inş etkilemez...normal vaktinde gelsin yavrucuk...
buarada pazartesiyide tatil yapmışlar...ohhhh...
yasmin şekerin çıkmamasına çok sevindim zaten hamilelik boyunca yapılan bu testler ömür törpüsü 9 ayda 9yıllık sıkıntı yaşıyor insan nasıl çıkacak testlerin sonuçları diyekiloyuda sorun etme bebişler gelince onlara koşturmaktan zayıflar gideriz valla
bidaha ki kontrolde bebişin iyice büyümüş olacak artık senide daha fazla heyecan kaplar ben her hafta gidiyorum sabırsızlanıyorum artık doğsun diye rabbim hepimizi tek nefeste kurtaesın inşallah
slm millett... yorgunum.. belim kopuyor.. sabah kahvaltıya arkadaşım geldi.. o gitti ev çok ama çok kötüydü.. evi temizledim.. halıları kaldırdım.. banyoyu temizledim.. sürekli eğil kalk ağır kaldır..ardından yemek yaptım..şimdi oturdum daha... kızıma da kendime de işkence yaptım :78: maşallah muhabbet güzelmiş akşam.. ben ezel izledim.. oyüzden girmedim.. hepinizin iyi olmasına sevindim..
krokan aman canım yaa.. geçmiş olsun... buz koysaydın keşke hemen... şimdi nasıl iyi mi ayağın ???? sende benim gibi canının kıymetini bilmeyenlerdensin sanırım.. offffffff eşim çok kızıyor çookkk.. az sonra gelir kıyameti koparır sen ne yaptın diye... yataktan paldır küldür kalkarım ayağımı çarparım sağa sola... temizlik yaparım.. evin şeklini değiştiririm...laf aramızda hala hamile olduğumu algılayamadım :78: hala paldır küldürüm
canım çok sağol.. bende senin ve bebişinin iyi olamasına sevindim... aynen yaa.. yok 2 li yok 3 lü yok olmadı amniyosentez.. yok şeker.. sağlıklı mı?? iyi mi?? kilo aldı mı?? kordonu dolandı mı?? gerçektende dediğin gibi 9 ay 9 yıl gibi sıkıntı yaşıyoruz.. allah beterinden saklasın inşallahh.. neler neler yaşadık hamilelik başından beri... onları ultrasonda görünce hepsi geçiyor.. 1 ay bekliycem şimdi tekrar görebilmek içinevet canım allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?