Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam arkadaşlar ben bu topiği nedense hiç görmemiştim daha yeni kaşfettim.ben ikiz annesiyim 11 aylık bir oğlum ve bir kzıım var.yenice çalışmya başladım annem ve bir bakıcı birlikte bakıyor bende çalışıyorum benden böyle iştee.sizleri gördüğüme çok memnun oldum.burası doğuma hazırlık sayfasıymış galiba ama sizlere merhaba demeden geçmek istemedimm

Yasmincim doğum fotoğrafçısı kim cnm,internettekiler gibi farklı çekimler yapıyorsa fiyatı çok iiii .Ben de araştırıyordum senin söylediğin ii oldu.
Kaç adet fotoğraf verecek?

iyi yapmışsın canım..
ne güzel sen büyütmüşsün..
sende deneyimlerini paylaşırsın bizlerle..

yasmin doğum fotoğrafçısı sedef hülagüyle mi görüştün biz telde görüştük kendiyle değil eşiyle 300 tl lık ve 400 tl lık paketler varmış bizde ayrıntılı konuşmadık banada pahalı geldi de eşim istiyo benimde....

merhaba kızlar, ben de grubu yeni farkettim şöyle bir göz gezdirdim gerçekten güzel paylaşımlarınız olmuş. bende 19. haftama girdim. Allah hepimizi yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.

sağolun yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak.kıyafet için ben de aslında hamile kıyafeti sevmem.lcw debüyük beden alayım bari.şu an eskiler iyi geliyor da...idareci olduğum için okula giyecek şeyler önemli.bütün gün okuldayım.terziye pantolon diktiriyorum.artık üstüne de büyük beden alırım.kışlahana da bir bakayım.

merhaba kızlar, ben de grubu yeni farkettim şöyle bir göz gezdirdim gerçekten güzel paylaşımlarınız olmuş. bende 19. haftama girdim. Allah hepimizi yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.

hoşgeldin canım..
topiğimiz hareketleniyor iyice yeni katılımlarla..
paylaşımlarını bekliyoruz..

ya evet çalışınca kıyafet zor oluyor..
evde olsam hep tayt giyerim..
bide güllükte ptt hizasında ptt ye varmadan var bir hamile giyim adını unuttum şimdi..
çok klilo almadığın sürece her mağazada kendine uygun modelleri rahatlıkla bulabilirsin..
okulada bi süre tayt giydim ben..
ama artık giymiyorum..
herkesin gözü üzerimde gibi oldu son aylar gelince..
4 ay kadar tayt giydim..
müdürüm bana söyleyememişte..
arkadaşın kıyafetine bişey demiş sanırım..
oda beni öne sürmüş..
oda ben söyleyemem sen söyle demiş herhalde..
bende bıraktım taytı
sende idareciymişsin bak..
hamiş öğretmenlerin taytını görmeyiver

ne güzel demişsn cnm teşkr ederim.
süt odu olmadı derken idilin gazıyla uğraşıyoz şimdi sabaha kadar omuzumuzda.çok kıvranıyor yavrum.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.

böyle bir güzellik ancak mucize ile olur canım.. allahım neler yaratıyor... allah bağışlasın.. ama sen yinede fazla resim koyma... nazar olur kuzum..
allah yardımcın olsun canım...ne olsun idare ediyoruz canım ya.. duygusallık tavan yapmış durumda.. ağlak bişi oldum ki ben çok ketunumdur normalde... ama anormalleştik artık .. idil bebeği kokla benim için...

ayyy bu şiiri pek severim..
yılmaz erdoğanın şiiirlerinide..
pek romantiğimdir...
iyi oldu walla şiir kendime geldim..

evet canım bende çok severim.. face de idil bebenin resmini görünce yorum bölümüne yazmıştım..
senin burcun ne ???

canım hoşgeldin aramıza.. sende deneyimlerini paylaşırsan bizimle seviniriz.. biz daha çömeziz de :90:

Yasmincim doğum fotoğrafçısı kim cnm,internettekiler gibi farklı çekimler yapıyorsa fiyatı çok iiii .Ben de araştırıyordum senin söylediğin ii oldu.
Kaç adet fotoğraf verecek?

canım sedef hülagü..sedefdijital.com internet siteside.. sitesini incelersen canım çekimler süperrr... büyük sipralli albüm + dvd veriyor .. kaç foto var içinde hatırlamıyorum şuan.. 2 çocuğu var sedefinde.. ilk telde görüştüğümüzde 2 çocuklu orta yaşlı bir hatun bekliyordum.. pazar günü görüşmeye bir afet geldi :90: pembe saçlı zayıf çok hoş bir hatunla görüştük.. işinde iyi belli..ama ben fiyat yüksek dedim eşim olsun bir kere olacak hatıra olacak dedi.. eşim daha istekli.. ama bugün başka bi fotoğrafçı ile görüşünce sedefin fiyatlarının iyi olduğunu gördüm..

evet canım sedef hülagü.. banada pahalı gelirken bugün bir doğum fotocusu daha buldum.. bensan hanım.. hatta gittim görüştüm.. sedeften daha pahalı fiyatlar verdi.. sadece 1 gün hastane çekimine 450 tl.. hastane çekimi + hamileyken stüdyoda çekim = 550 tl hamileyken stüdyoda çekim + hastane çekimi + doğumdan sonra evde konsept çekim 650 tl dedi.. ki ben ortak bir arkadaşımın ismiyle gittiğim halde bu fiyat.. düşmüş hali yani.. öyle oluncada sedef iyi fiyat vermiş dedik eşimle.. 300 tl ve 400 tl fiyat verdi ama.. 300 tl nin içinde verdiği albüm çok kötü.. biz sedefte karar kıldık ve aradım.. benim göbek çok büyük değil henüz.. aralık sonunu bekliycez hamilelik çekimleri ile ilgili..

canım hoşgeldin aramıza... allah tamamına erdirsin.. kucağımıza almayı nasip etsin..

yasemincim arkadaşlar çok eleştiriyordu benim tüm çevrem uzakta çok direndim resim koymamk için ama herkes merak ediyordu.Allah korur inş.nazardan.hergün şükrediyorum gerçekten mucize.bebeklerin hepsi güzel.siz de kucağınıza alırsınız inş.bugün 40 günlük olduk:) darısı başınıza.

Arkadaşlar merhaba,
vitale hastanesine gidiyordum Sinan Kurşuna fakat değiştiriyorum şimdi medicalpark ertuğrul beye gidicem yarın tavsiyeleriniz varmı bu konuyla ilgili

ya kızlar bide resim ekleme işini imageshack ten yapıyodum hep ben..
sitede sıkıntı var herhalde..
başka nerden ve nasıl yapabilirim..?

canım ben bi türlü biliyorum oda yaseminin bahsettiği şekil.

kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))
canım bende ekli değilsin ...göremedim idil bebeği..:44:
yasemin sende ekliyse ordan bulabilirsin beni...

sanada merhabalar canım
çoçuklarını allah bağışlasın..

Amin inş..
hoşgeldin aramıza..
paylaşımlarını bekliyoruz..

nasıl geçti doktor kontrolün?
hamile kıyafeti ben hiç almadımhep büyük bedenlerle idare ettim.gerçi ben çalışmıyorum resmi olmama gerek olmadı...yinede şık giyinmeyi sevenlerdenim..

Arkadaşlar merhaba,
vitale hastanesine gidiyordum Sinan Kurşuna fakat değiştiriyorum şimdi medicalpark ertuğrul beye gidicem yarın tavsiyeleriniz varmı bu konuyla ilgili
inan her iki doktorun isminide hiç duymadım..
umarım gönlünce olur..

nerde bu anneler nerde bebişler...yine kimsecikler yok..
akşam çevirmişsiniz muhabbeti.
dün kız arkadaşlarımla gezdim heralde fazla güneşe maruz kaldım yanmışım.
bugünde malak gibi yatıyorum.oysa kız arkadaşımla perşembeyi turlaycaktık,maalasef hiç enerjim yok.
dün arkadaşlar kendine topuklu ayakkabı ve çizme aldılar, bende hayatımda ilk defa ayakkabıcıdan hiç bişi almadan çıktım,okadar özledimki topuklu ayakkabılarımı ,şimdi ayağım bile içine girmiyor,ancak spor ve babet giyiyorum.ay kendimi annem gibi hissetmeye başladım iyice.
zaten koçişte bana nenesi gibi davranıyor.iyice uyuz oluyorum..bir yerin ağrıyormu ,üşüdünmü,yoruldunmu,rahatmısın oooffff sıkıldım bu tarz sorulardan.
hele otelde afakanlar bastı iyice, millet dans eder içer ben bi köşede oturup ayağımla ritim tutar vaziyetteydim..hele bide yemekte, masadan kalkıp çorba almaya gidiyorum millet sen otur biz alırız diyo...ensonunda çok sinirlendim ve bakın ben hasta değilim sadece hamileyim kendi işimi kendim yaparım dedim..valla bozuldularmı ....evet bozuldular ...
bide geçen gün arkadaşın biri aklıma kurt düşürdü,sinirden 3 gündür balon gibiyim,
kocalar eşlerinin o göbekli hallerinden tiksine bilirlermiş....offf :95:

sevgili bebek 7 şimdi bu sıkıldığın durumları bebiş gelince çok özleyebilirsin çünkü o zaman sebin pabucun dama atılıcak doğal olarak o yüzden bence hiç sıkılma bu ilginin tadını çıkar ayrıca ben kocalarımızın göbekli hakkerimizden tiksinebileceğini pek sanmıyorum onlar bizden hevesli çünkü boşver takılma bu tür söylentilere sen keyfine bak ve her şeyin tadını çıkar

Selamlar herkese.. Ben de yeni fark ettim bu başlığı. Az zamanda çok işler başarmışsınız
Ben 21 haftalık hamileyim.
Medical Park'ta Sanem Hanım'a gidiyordum şimdiye kadar, odaya girer girmez ultrasona giriyordum ve kalkar kalkmaz da nerdeyse, çıkıyordum. Hiç soru soramıyordum, sormadan da zaten bilgi de vermiyordu. Bugün özel muayenehaneye gidersek de ödediğimiz ücretin bir kısmını alabileceğimizi öğrendim(sonunda) ve Ayşegül Tezcan Germen'den randevu aldım, hemen de gittim. 21 haftada diğeriyle toplam konuştuğumdan fazla Ayşegül Hanım'la kounuştuk herhalde, çok ilgilendi, ultrasonda detaylı baktı, ve plasentada kanama olmuş olduğunu söyledi. Sanem Hanım sağolsn hiç bakmamıştı buna. Sanem Hanım'la ilgili daha önceden de hoş olmayan şeyler duymuştum, bu defa tuzu biberi oldu. En popüler başlık burası zannımca, o yüzden buraya yazıyorum Bende retina dekolmanı da var, plasentada kanama erken doğuma sebep olabilirmiş, buna ya hiç bakmadı, ya beni bilgilendirmedi. Neyse ki gitmişim Ayşegül Hanım'a. Her bakımdan çok daha iyi bir doktor, tavsiye ediyorum, psikolog gibi =)
Bu arada Medical Park'ta Ertuğrul Bey'İn de Ünal Bey'in de çok iyi olduğunu duymuştum, sıkıştıraym onu da buraya :)
Hoşçakalıııın

arkadaşlar son dakika haberi geçiyorum....
aramızda seda soylunun hastası olan vardı heralde,
maalesaf yıldız andevedan ayrılmış.

canım büyük geçmiiş olsun...aramızıda hoşgeldin.paylaşımlarını bekliyoruz eğer soruların olursada seve seve cevaplarız..
doktor işi nekadar zor olduğunu bu topikte anladım...Allah hepimizi duygusuz doktorlardan uzak tutsun.
benimde senin gibiyken plesante previa teşhişi konuldu, gebelikte istenmeyen bir durum...
ama çok şükür geçti...senin durumda olan bir arkdaşım vardı plesantada kan öbekleri görmüştü doktor ama onuu 36.haftasında gördü...önemli olan o kan öbeklerinin çoğalmaması ve yakın takibe alınması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…