selam arkadaşlar ben bu topiği nedense hiç görmemiştim daha yeni kaşfettim.ben ikiz annesiyim 11 aylık bir oğlum ve bir kzıım var.yenice çalışmya başladım annem ve bir bakıcı birlikte bakıyor bende çalışıyorum benden böyle iştee.sizleri gördüğüme çok memnun oldum.burası doğuma hazırlık sayfasıymış galiba ama sizlere merhaba demeden geçmek istemedimm
günaydın kızlar ... valla ne deseniz haklısınızeşim kıyameti kopardı tabii haklı olarak tabiiki benden ve kızımdan kıymetli değilde.. dediğim gibi ben hala hamileliğe alışamadım... paldır küldürüm.. bende nefret ediyorum krokan gibi bu huyumdan ama.. can çıkıyor huy çıkmıyor kızlar..
canım mı sıkkındı ?? yok canım canım sıkkın değildide.. şuan sıkkın.. dün akşamdan beri ağlıyorum... çok sevdiğimiz yıllardır tanıdığım arkadaşlarım..dostlarım.. istanbula taşınıyoılar... sevdiğim insanlar teker teker gidiyor.. çok sevdiğim ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız karı koca 4 ay önce falan ayrıldılar.. boşandılar.. kız izmire, diğeri fethiyeye yerleşti.. şimdide bunlar istanbula taşınıyorlar.. allah haklarında hayırlısını versin inşallah..
sft canım doğum fotoğrafçısı düşünüyorum.. hatta pazar günü çağırdım eve geldi ön görüşme yaptık.. 400 tl tutuyor... özel yapım bir albüm veriyor.. 3 şarkılı resimli dvd veriyor.. 3 gün senle oluyor.. hamilelik fotolarını değişik konseptlerde çekiyor.. sonra doğuma geliyor.. sonrada doğumdan sonraki gün ister hastaneye geliyor bebeği çekiyor.. istersende 50 tl fazldan veriyorsun eve geliyor bebeği değişik konseptlerde çekiyor.. bana pahalı geldi ama.. eşim çok ısrarcı.. daha geri dönüş yapmadım bayana... araştırmak istiyorum herkesin fiyatı aynımı.. sen soruşturdun mu hiç???
cemre 18 aramıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallah.. bende 14-15 haftalıkken hissetmiştim.. seyirme şeklinde olmuştu ilk olarak... hamile kıyafeti ben almıyorum.. lcw den.. defactodan.. büyük bedenler alıp (xxl gibi) onları giyiyorum..
krokan aynıyız.... o kadar çok benziyoruz kii... o kadar yorgunluğun üzerine belim kopa kopa yemek yaptım... yapma artık bişi demi.. dışardan söyle.. dışarda ye.. annene git.. yok illa o yemek yapılacak..
umarım bu bayram tatili sana iyi gelir canım.. iyice dinlenirsin...
merhaba kızlar, ben de grubu yeni farkettim şöyle bir göz gezdirdim gerçekten güzel paylaşımlarınız olmuş. bende 19. haftama girdim. Allah hepimizi yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.
sağolun yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak.kıyafet için ben de aslında hamile kıyafeti sevmem.lcw debüyük beden alayım bari.şu an eskiler iyi geliyor da...idareci olduğum için okula giyecek şeyler önemli.bütün gün okuldayım.terziye pantolon diktiriyorum.artık üstüne de büyük beden alırım.kışlahana da bir bakayım.
ne güzel demişsn cnm teşkr ederim.
süt odu olmadı derken idilin gazıyla uğraşıyoz şimdi sabaha kadar omuzumuzda.çok kıvranıyor yavrum.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
ayyy bu şiiri pek severim..
yılmaz erdoğanın şiiirlerinide..
pek romantiğimdir...
iyi oldu walla şiir kendime geldim..
selam arkadaşlar ben bu topiği nedense hiç görmemiştim daha yeni kaşfettim.ben ikiz annesiyim 11 aylık bir oğlum ve bir kzıım var.yenice çalışmya başladım annem ve bir bakıcı birlikte bakıyor bende çalışıyorum benden böyle iştee.sizleri gördüğüme çok memnun oldum.burası doğuma hazırlık sayfasıymış galiba ama sizlere merhaba demeden geçmek istemedimm
Yasmincim doğum fotoğrafçısı kim cnm,internettekiler gibi farklı çekimler yapıyorsa fiyatı çok iiii .Ben de araştırıyordum senin söylediğin ii oldu.
Kaç adet fotoğraf verecek?
yasmin doğum fotoğrafçısı sedef hülagüyle mi görüştün biz telde görüştük kendiyle değil eşiyle 300 tl lık ve 400 tl lık paketler varmış bizde ayrıntılı konuşmadık banada pahalı geldi de eşim istiyo benimde....
merhaba kızlar, ben de grubu yeni farkettim şöyle bir göz gezdirdim gerçekten güzel paylaşımlarınız olmuş. bende 19. haftama girdim. Allah hepimizi yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.
yasmin benim burcum yengeç..
tahmin ettim canım su grubu olduğunu.. ben akrebim karddeşim yengeç.. iyi anlaşırım su grubuyla ve yengeçlerle..
ya kızlar bide resim ekleme işini imageshack ten yapıyodum hep ben..
sitede sıkıntı var herhalde..
başka nerden ve nasıl yapabilirim..?
canım bende ekli değilsin ...göremedim idil bebeği..:44:kızlar merhaba ne var ne yok herkes iyimi ben idil hanımla uğraşıyorum hala rahatlayamadık face resmini koydum kimler ekliydi bende :))
sanada merhabalar canımselam arkadaşlar ben bu topiği nedense hiç görmemiştim daha yeni kaşfettim.ben ikiz annesiyim 11 aylık bir oğlum ve bir kzıım var.yenice çalışmya başladım annem ve bir bakıcı birlikte bakıyor bende çalışıyorum benden böyle iştee.sizleri gördüğüme çok memnun oldum.burası doğuma hazırlık sayfasıymış galiba ama sizlere merhaba demeden geçmek istemedimm
Amin inş..merhaba kızlar, ben de grubu yeni farkettim şöyle bir göz gezdirdim gerçekten güzel paylaşımlarınız olmuş. bende 19. haftama girdim. Allah hepimizi yavrularımıza hayırlısıyla kavuştursun.
nasıl geçti doktor kontrolün?sağolun yarın doktora gidiyorum bakalım ne olacak.kıyafet için ben de aslında hamile kıyafeti sevmem.lcw debüyük beden alayım bari.şu an eskiler iyi geliyor da...idareci olduğum için okula giyecek şeyler önemli.bütün gün okuldayım.terziye pantolon diktiriyorum.artık üstüne de büyük beden alırım.kışlahana da bir bakayım.
inan her iki doktorun isminide hiç duymadım..Arkadaşlar merhaba,
vitale hastanesine gidiyordum Sinan Kurşuna fakat değiştiriyorum şimdi medicalpark ertuğrul beye gidicem yarın tavsiyeleriniz varmı bu konuyla ilgili
nerde bu anneler nerde bebişler...yine kimsecikler yok..
akşam çevirmişsiniz muhabbeti.
dün kız arkadaşlarımla gezdim heralde fazla güneşe maruz kaldım yanmışım.
bugünde malak gibi yatıyorum.oysa kız arkadaşımla perşembeyi turlaycaktık,maalasef hiç enerjim yok.
dün arkadaşlar kendine topuklu ayakkabı ve çizme aldılar, bende hayatımda ilk defa ayakkabıcıdan hiç bişi almadan çıktım,okadar özledimki topuklu ayakkabılarımı ,şimdi ayağım bile içine girmiyor,ancak spor ve babet giyiyorum.ay kendimi annem gibi hissetmeye başladım iyice.
zaten koçişte bana nenesi gibi davranıyor.iyice uyuz oluyorum..bir yerin ağrıyormu ,üşüdünmü,yoruldunmu,rahatmısın oooffff sıkıldım bu tarz sorulardan.
hele otelde afakanlar bastı iyice, millet dans eder içer ben bi köşede oturup ayağımla ritim tutar vaziyetteydim..hele bide yemekte, masadan kalkıp çorba almaya gidiyorum millet sen otur biz alırız diyo...ensonunda çok sinirlendim ve bakın ben hasta değilim sadece hamileyim kendi işimi kendim yaparım dedim..valla bozuldularmı ....evet bozuldular ...
bide geçen gün arkadaşın biri aklıma kurt düşürdü,sinirden 3 gündür balon gibiyim,
kocalar eşlerinin o göbekli hallerinden tiksine bilirlermiş....offf :95:
Selamlar herkese.. Ben de yeni fark ettim bu başlığı. Az zamanda çok işler başarmışsınız
Ben 21 haftalık hamileyim.
Medical Park'ta Sanem Hanım'a gidiyordum şimdiye kadar, odaya girer girmez ultrasona giriyordum ve kalkar kalkmaz da nerdeyse, çıkıyordum. Hiç soru soramıyordum, sormadan da zaten bilgi de vermiyordu. Bugün özel muayenehaneye gidersek de ödediğimiz ücretin bir kısmını alabileceğimizi öğrendim(sonunda) ve Ayşegül Tezcan Germen'den randevu aldım, hemen de gittim. 21 haftada diğeriyle toplam konuştuğumdan fazla Ayşegül Hanım'la kounuştuk herhalde, çok ilgilendi, ultrasonda detaylı baktı, ve plasentada kanama olmuş olduğunu söyledi. Sanem Hanım sağolsn hiç bakmamıştı buna. Sanem Hanım'la ilgili daha önceden de hoş olmayan şeyler duymuştum, bu defa tuzu biberi oldu. En popüler başlık burası zannımca, o yüzden buraya yazıyorumBende retina dekolmanı da var, plasentada kanama erken doğuma sebep olabilirmiş, buna ya hiç bakmadı, ya beni bilgilendirmedi. Neyse ki gitmişim Ayşegül Hanım'a. Her bakımdan çok daha iyi bir doktor, tavsiye ediyorum, psikolog gibi =)
Bu arada Medical Park'ta Ertuğrul Bey'İn de Ünal Bey'in de çok iyi olduğunu duymuştum, sıkıştıraym onu da buraya :)
Hoşçakalıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?