Doğuma Hazırlık Antalyalı hamişler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm bende aksam biraz yaktım klima ama ...odada yer olmadıgı için tam yatagın karsısında klima...tam ustumuze geliyor...korkuyorum çarpılıcaz die...açamıyorum o yuzden...allahım sabır versin hepimize...çok zorlanıcaz cnm ya..

KAtılıyorum sızlere hanımlar antaya da olmayanlar ne kadar gec gelırsenız o kadar ıyı kesınlıkeee..
durulacak gıbı degıl ozellıkle son -3 gun felaket
ben e bazen klıma bazen vantılatör ıle ıdare edıyorum
sabah sırılsılam yataktan kalkıyorum resmen yaa.

buarada bır soru sorucam antalya da olan arkadaşlar acaba bebek sekerı yaptınız mı veya kapı süsü?
malzemeyı nerden alacagımı bılemıyorum henuz...

cnm ben seker ve kapı susu yapmıcam...valla bizde çikolata ikram edilir...aama eger görürsem yazarım cnm...

Dogru diyon Dilekcim ben de ilk defa temmuz kızlarından duymustum ben de petekten guzel bi kutu yaptırırım çikolata dolu tamaam anam zaten seker falan yaptırsam suslu puslu coluk cocuk avuc avuc goturur yawCADIARZU

Klima evet cok sorun acsan bi turlu acmasan bi turlu elimde kumanda bi acıyorum bi kapatıyorum gece de mecbur accıyoruz durulaacak gibi değil yani ben kurtuluyorum Allah size kolaylıklar versin canlarım yaa:1hug:

gamzecim zaten sıcaklar son aylar derken..çok bunaldım valla..bide oturup seker hazırlayamam..aslında guzel olur arkadaslar yapıyor ama..inan onu yapıcak psikolojide deilim :)
ne guzel valla sen kurtulcaksın ben napıcam bilmiorum..hele bide kızım 40. haftayı beklerse tam agustos sonu oluyor..yandım valla..gamzecim allahıma buyuk konusmak istemiyorum ama kesinlikle ikinci bebei dusunmuyorum..çok zormuş hamilelik..hem bir çocuk olunca imkanlarını rahatlıkla sağlayabilirsin..eşim şimdiden bide erkek çocugumuz olur diyor ama..çok korktum hamilelikten ben ya...son aylar ve sıcak tam son noktamdayım valla...

Canım korkmak değil de hamileliği bidaha yaza denk getirmemek lazım soyle mart nisan annesi olmalı..1 cocuk ta kotu be Dilekciğim,ileride cok arar bi kardeşi olsun dusunsene anne baba olunce hayatta tek basına kalacak..Ben cok duygusal dusunuyorum bu konuda,benim 1 abim var ama cok isterdim kız kardeşim de olsun kalabalık olalım..Daha erken zaten canım dur bi azcık buyusunler bakalım dusunecek zaman cook bence zaten en az 3 yıl olması lazım arada..O zamana hersey gibi fikirler de değişebilir.
Bugun 43 derece biliyomusun Allahım yardım et..
Bu arada ceylanda gene %50 indirim varmıs haberin olsun canım

dogru söylüyosun cnm...kardes olmadan zor ama işte hamilelik sendromundayım :) patlıyorum sıcaktan patlıyorum....hiçbişey fayda etmiyor...sabır için dua ediyorum devamlı yapcak bişey yok baska..
ceylandan alısverişi kış sezon bitiminde yapmıstım..herseyi hazır sayılır...aklımda ileriki yazın alısverişini yaparım die dusunmustum indirimli iken....ama olmaz...kestiremeyiz nasıl olucak ..irimi uzunmu kısamı...ama bakarım uyku tulumuna ihtiyacım var..sen bişeyler aldıınmı cnm ..aldıysan resimleri koysana merak ettim..KENDİNE DİKKAT ET CNM ..GRSRZa.s.

cnmmmmmmmmm ya o kadına ben bir kere muayane oldum..hamile değildim....çok ters davrandı..çıktıgım gibi bu kadın deli dedim eşime....sen söledin ya ben memnunum deyince ..demekki iiymiş kadın ben yanlış anlamısım dedim...kadın tam ruh hali belli değil bence...ama işte ii cesaret hastaneyi terk etmissin cnm...ben olsam bi kere bu doktor die devam ederdim..ama en iyisini yapmıssın....
ben ertugrula tedavi oluyorum..çok relaks bir adam....beni rahatlatıyor tavırları...dogumumada o girecek...umarım sen memnun kalmıssındır cnm ondan...dogumda ertugrul nasıl...devamlı ilgileniyormu...epıdural için konustum ertugrulla..tamam dedi..sanırım bilgi hastanesinde olucam..orada yaparız dedi...
oglusun nasıl ...cnm ya..o da pis kadın yuzunden sıkıntıya girmiş...çocugun ne zaman gelecegi bellimi olur ya...neden böyle yapmıs bu kadın..uzuldum valla...bencede hastane ve doktor hakkında mutlaka bişeyler yap cnm..neseki saglıklısınız ikinizde...
bikaç sorum var cnm....akdeniz hastanesi ücreti ne kadar tuttu...birde neler gerekiyor çantada..hastaneden veriyorlarmı bişeyler..bu hasta bezi felan diyorlar....epıdural oldunmu ?ben epıdural dusunuyorum....tabi birde ertugrul nasıldı....anlatırsan çok sevinirim cnm..vaktin oldugunda
kendine dikkat et cnm..biliyorsun anı yerde manavgattayız..bir ihtiyacın istegin olursa söle cnm :) OGLUSUNU KOCAMAN ÖPUYORUM....aaa bide sutun geldimi..naptın...humana alıcam diyordun...

Gamzecim hayırlı olsun canım. Çok sevindim sağlıklı doğum yaptığına. Doktoruna çok şaşırdım, birde kadın olacak ne kadar ayıp. Kadınlar klübünün şikayet yerine de kadının adını soyadını yazki googledan bu kadını araşatıran olursa çıksın yaptıkları. Senin stresin var, acı çekiyosun doğum yapacaksın kadındaki kaprislere bak çok ayıp valla. Neyseki sen ve oğluşun iyiymişsiniz canım. Geçmiş olsun, darısı başımıza inşallah.

Aaa bak o aklıma gelmemisti iyi fikir zaten hastanenin asıl merkezine de sikayet edicem.Saol canım darısı hepinize iyi haberlerinizi bekliyorum

Ertugrul Bey superdi kesinlikle devam et cok sakinlestiriyor dogum sırasında ayrıca hiç kasmıyosun kendini ben bagrındıkca o da bagir bagir diyo:sm_cool:
Ben ilk gittigimde geldi bi baktı sonra dogum baslarken haber verdiler geldi zaten bi o bi de ebe vardı ikisi dunyaya getirdiler oglumu.,
Walla Akdenizdeki fiyatları gorunce ne kazık yediğimizi anlıyorum Anadoludan.Dun oglum sarılık diye fototerapiye girdi saat 2 kere kan tahlili yaptılar 25 tl odeyince sook olduk dogum cretini bizden galiba indirimli almıslar 300 ytl indirim vardı 600 odedik ama sanırım en ucuz akdeniz ozeller arasında cocuk doktoru Alp bey de iyi,ilgileniyo.
Ertugrul Bey epiduralden yana olmadı pek dogumu uzatıyormus onun için yapmadık ama bence sen yaptır:1rolleyes:
Hasta bezini onlar veriyo ama sen gene de al 1 paket.Normal dogum yaparsan 2 gecelik yetiyo 2 külot bebişe 2 zıbın takımı ıslak mendil prima fotograf makinası kamera sakın unutma ceksinler odadan cıkıncaa.s
Fırsat bulunca gene girip yazıcam canım simdilik gideyim cok optum

Gene geldim sutum 3 gun cok az geldi 15 dk bir emzirdim nerdeyse off cok acıyo oyle.Bu arada 3-4 bardak humana komposto lokum baklava bolca yedim 3.gunun aksamı bi şişti şişti hemen gittik pompa aldık:dance:
artık cok bol sutum Dilekcim Humanayı 1 bardaga dusurdum al derim ben zaten bitki içerikli çay hazırlaması da suya dokup içiyosun oralet gibi sıcak yada soguk farketmiyo emzirme sutyeni de cok lazım oluyo 2-3 al.
Bu arada iyi dileklerin icin saol canım sen de ne zaman kafana bişey takılırsa yaz yardımcı olmaya calısırım daha vaktin var ne de olsa

cnm cuma gunu ertugrul beye kontrolum vardı...senden bahsetttik..dedim internetten tanısyoruz....çok guzel gulumsedi senden bahsedince...aaa dedi..gamze arkdasımız biraz stres olmuş..ama güzel bir dogumu oldu dedi.....inan ben ilk gittigimden beri....drumun yanına gidince rahatlıyorum..ilk aylarım çok zor geciyordu...çok kusuyorum diyordum..ohh ohh kus kus iyi iyi diyordu :)bişey diyemiosunda..şirin söyluyor....dogal birşey oldugunu hissettiriyor....rahat ve kesin konusan bir adam....ve epıdural için gene konustuk bana dogum uzatır felan demedi...sanırım dogumun giidişine göre konusuyor..belkide sen stresli yanına gittigin için öyle konustu...ya bu arada akdenizde çalışan cem bey var...sizmi istediniz ertugrul beyi..hastane kendisimi çagırdı merak ettim...

çok ii fiyata dogum yapmıssın cnm...ben bilgide yapıcam..ssk ile anlasmalı oldugu için..anadolu hastanesinin fiyatlarındada problem vardı zaten..senin dogumdan öncede konusmustuk...her subesi aynı fiyat değil..çok fiyat farkı var....umarım burdaki arkadaslarda okuyordur...

hayırlısıyla bende bir kurtulsaydım...az kaldı banada..ama son aylar çok zor cnm ya....özellikle bu sıcaklarda dayanmak çok zor..nefes alamıyorum...

çocuk doktoru arastıracaktım bende..sen memnun kaldıysan bende alp beye giderim ...

hastane çantası için fazla abartmaya gerek yok o zaman..hasta bezleri sanırsam eczanelerde satılyor...bu hafta bir sorayım..çantamı hazırlamadım...ama fırsat buldugunda..tam ayrıntılı yazarsan çantayı sevinirim...

sütünün gelmesine sevindim...sütlaç ta çok iyi geliyor diyorlar...humana aklımda..mutlaka içerim bende..insallah benim bebeğimde emer...

cnmcım öpuyorum seni ..kendine iyi bak ..grsrz..oglusunuda kocaman öpuyorum..

kızlar merhaba,

Diloşum sana bir sorum olucak , mesajların başında bir radyoloji uzmanından bahsetmişsin , bu kişi nerdedir? kendi özel muayenesi mi var yoksa hastanede mi? kendisi doktor diil anladığım kadarıyla nasıl randevu alıcaz ve ücreti ne kadar bilgi verebilirsen sevinirim..
Ben Dr. Aslı Vural'a gidiyorum ve çok memnunum ama ikinci bir göz olsun diye bir radyologa gitmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…