Doğuma Hazırlık Antalyalı hamişler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gamzecim Oğluna Kavuşmuşsun çok Sevindim Inşallah Bizlerdekavusuruz Bebeklerimize Biran önce Stresli Bi Doğumla Başlamasi Kötü Olmuş Ama Iyki Başka Hastaneye Gitmişsin.
Akdeniz Hastanesinden Bahsetmişsin Bu Tip Mi Anlamadim Yoksa Başka Bi Yerde Akdeniz Hastanesi Varmi? Varsa Nerde? Fiyatlarida Baya Uygunmuş Bilgilendirdiğin Için Teşekkürler Canim.
Oğlunla Uzunnn Yillar Geçirmen Dileğiyle

cnm gamze biliyorsun bu aralar oglusuyla çok mesgul....ben yazayım cevabını..akdeniz hastanesi manavgatta....bende manavgatta oturuyorum...manavgatta gerçekten fiyatlar çok uygun...ben doktoruma aylık 30 ytl veriyorum..özel ....ama devlette çalışıyor...ve renkli ultrasonla bakıyor....ben antalyada bir kere muayane oldum..şok oldum fiyatlara....renkli ultrason için ayrı para..cd ye çekicez ayrı para...benim doktoruma sordum cd ye çekiyormusunuz...cd getir takalım makineye dedi....eger antalyada oturuyorsan cnm çok pahalıya muayane oluyorsunuz...mesela ben epıdural normal dusunuyorum..hastaneyse 300 ytl vericem..normalde 600 ytl imiş..ama sssk lı oldugum için 300....epıdural ignesi içine 250 ytl vericem..bunun içinde doktor parası oda parası hersey içinde..550 ytl ye dogum yapıcam insallah bir aksilik olmazsaa...bence burda tanıdıgınız varsa..burda yapın derim...ama tabi kendi doktorunuzla dogum yapmanızda önemli..

dilekcim çok teşekkürler manavgatta tanıdığım olsaydı keşke gerçekten fiyatları uygunmuş.burda ucuz olarak sadece yaşam hastanesini bulabildim bakalım onada tam emin değilim.valla bazen diyorum sigortaya yada devletemi gitsem diye.en azından para vermeyiz doktorumuza veririz ilk doğum olduğu içinde pek cesaret edemiyorum aslında.hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.

cnm eger kendi doktorun dogum yaptırmıcaksa...veya uraya gelirim diosan...emin ol doktorum yardımcı olur...devlette çalışıyo..özel muayanesinde de görüsebilirsin...sen bi dusun eger olursa..ben yardımcı olurum

dilekcim oraya gelmek bana kalsa gelirim ama orada tanıdığımız hiç kimse yok.doktorum özel çok iyi de bi doktor ama bi hastanede çalışmıyo.bakalım canım bugün randevum var doğum için indirim falan isticem.bebeğim iyi olsunda ne yapalım çalışırız artık

canım merhaba evet su anda kartını kaybettıgım ıcın detayveremıyorum ama orda yazmıstım telefonunu da. kendısı radyolojı uzmanı. ultrasyon ıle yaklasık 2 saate yakın detaylı tarama yapıyor. akadasım gıtmıs her detayına bakmıs olcmus bıcmıs.. bır de herseyı cd ye kaydetmıs. renklı resımlerını falan da vermıs..
hem detaylı tarama hem de ılerde bır hatıra olarak ıyı olur sanıırm
ben de gelecek hafta gıdıcem...

gamzecım hayırlı olsun sen kurtulmusşun darısı bıızm basımıza... allah saglık versın oglusunla sana guel gunler dılıyorum..
emzırme ısı nasıl gıdıyor dıye soracaktım cok acıyor dmesıtın benı d ekorkutan o zaten
krem falan kullanmadın mı?
bır de humana da bahsedıyorsunuz o nedır onu anlayamadım????

mehtapcım antalya maalesef cok pahallı dogum konuusnda haklısın.
anadolu dan aldım bır fıyt 2500 ytl......

jınefem den aldım 2250.ytl
gercı ben dogum ıcın ozel sıgorta yaptırmıstım o nedenle sıgortam odeyecegınden dolayı anadoluyu sececegım...

Meraba hemsolarım.. Walla giremez oldum kolay kolay Allahım bi turlu vakit yetmez oldufisfisfis
Hazır fırsat bulmusken yazayım..Emzirme işi ilk 3-4 gun cok acı verdi ama bisure sonra alısıyo vucudunuz krem ilk gunlerde avent bi de lansinoh kullandım bu aralar pek kullanmıyorum (bepanteni pek onermeyenler olduu..)Ha goguslerimin sişligi de gitti artık korktum kesiliyomu diye de alıstı heralde vucut ondan sismiyo ama sut var.Ha bu arada gogus pedi cook gerekli bişey ben chicconun 60ligını almıstım o bitti simdi 2.kutudayım.(Dilek için:Ceylanın ordaki kraftta 16 ya aldım).
Humanaya devam kutu bitmek uzere biraz pahalı 17 lira ama deger bebişlere içinde rezeneyle bisuru ot var.ama cok içince bagırsakları fazla gevsetiyo sırnaşık şey
Dilekcim Akdenizin kendi doktoru cem bey o izinliymiş.Huseyin Beyi aradık o da Gazipasadaymıs sonra ulastık Ertugrul Bey'e.Canta malzemelerini yazayım:
Pijamayı bosverin gecelik gerekiyo asıl.Oyle pahalı bişey de almayın cunku altınızda kocaman bi hasta bezi bi de kan falan bulasıyo Bide toka falan alın saclar uzunsa e o da gecelige uygun olsun bari:sm_cool:1 yada en fazla 2 gecelikyeter.2 kulot emzirme sutyeni.Hasta bezini 2 tane onlar verdi ben evde kendiminkini kullandım 2 tane.Sonra pede gectim hala kanamam var.Islak mendil bebişe 2 zıbın takım,1 penye battaniye,bebek bezi,pudra,(primayı begenmedim çişi dısarı kacırıyo bide uyu ve oynasını deniycem simdilik molfix kullanıyorum)dediğim gibi kamera ve fotograf makinası.Baska gelmiyo aklıma cok ta doldurmaya gerek yokmus yaa..
Oglana bakmam lazım opyuorum sonra gorusuruz

Merhaba kızlar bende Antalya'da yaşıyorum ben kasım annesiyim ama Antalya başlığını görünce atladım. Antalya da hamilelik yaşamak zor tabiki ama bizim için gerekli olan yüzme sporunu yapabileceğimiz için şanslıyız
Ben size bişey sormak istiyorum hamilelik eğitimi alabileceğimiz neresi var biliyormusunuz?

canım jinefemde hamile eğitim merkezi var , oraya gidebilirsin..

Sevgılı antalyalı hamişler ,nerdeyse dogum yapıcam benım halen hazırlıklarım bıtmedı valla
özellıkle beyaz alt açma arıyorum ama bulamadım
bana bır fıkır verebılecek mısıız arkadaşlarrrrrrrrrr..................................

kışlahanın alt katında ilke bebe var cnm ben coğu seyi ordan aldım , belki orda vardır bi bak istersen.. . a.s.

Sevılı Antalyalı hamıslerrr ne oldu nerelerdesınızz??
cok uzun suredır kımseden ses gelmıyor
Mehtapdna haber gelmıstı dogum yaptım dıye o kadar
herkes duruyor mu aynı sekılde acaba??????

Sevılı Antalyalı hamıslerrr ne oldu nerelerdesınızz??
cok uzun suredır kımseden ses gelmıyor
Mehtapdna haber gelmıstı dogum yaptım dıye o kadar
herkes duruyor mu aynı sekılde acaba??????

slm cnm... sıcaklardan bunalmıs bi halde yaşıyorum.. dün kontrolümüz vardı, ibrahim bey 10 gün sonra tekrar bi bakalım dedi, 38. haftadayım ama minik kızım henüz doğum kanalına inmemiş, hala yukarılarda geziyormus , ve halinden cok memnun gibi görünüyor :smiley-cool: sezaryan istemediğim için beklicez bakalım eger 10 gün sonra da inmemişse mecburen sezaryan olur sanırım. bende haberler böyle ...
sen nasılsın? karar verdin mi hastaneye falan? a.s.

öpüorumm...

cnm merhabalar
kesınlıkle bende scakalrdan bunalmıs ve eve kapanmıs durumdyım kafaı dısarı cıkartamıyorum gunduzlerıııı
nasıl gececk bugnler bılmıyorum valla
ben de 8.8 de gıdıcem ıbrahıam beye o zaman soyleyecek tarıhımızı
su anda 37 hafadayım
Hastahane olarak Anadolu ya karar verdım tarıhımız bellı olunca gıdp oda reservasyonunu yapıca ınsallahh,
cantamız da hazır artık ..bakalım hayırlısı
sen jınefem de mı karar vermıstın ?

bizim kontrol ayın 12sinde, heralde belli olur artık ne olacağı ( belli de olsun zaten , yoksa bizim kızın rahatı iyi içerde, ama benim rahatım yok dışarda :1rolleyes: )
biz de anadoluya karar verdik, ibrahim bey görüşmek için acele etmeyin dedi, ssklılarla anlaşmaları yok ya artık, yoğunluk yok zaten dedi.ama biz yine de bi odaları falan görelim diyoruz, gerci normal doğum alursa rezervasyon olayımız olmaz ama yine de fikrimiz olsun diye bi bakıcaz. normal doğum 1000 sezaryan 2000 diolar, ama oda detaylarını hiç bilmiorum, mesela sezaryanda oda dahil mi bu fiyata , ya da kaç gece? senin bi bilgin var mı bu konu hakkında cnm? a.s.

gunaydın cnm
evet ben de oda olayı ıcın acele etmıyorum gecen hafta yegenım orda amelıyat oldugund a odalarına bakmıstım normal guzel odaları (kendıleırnden kapı suslerı var buarada)
bana da 2 000 dedıler hersey dahıl dedıler ama ıbrahım beyın ayrıca odemesı varmıs o da 1500 ytl..
toplamı 3 500 e gelcek gıbı
ordan sadece hasta bezı verıyorlar baskada bırsey vermıyorlar haberın olsun
:1shok:

Kızlar ben Alanya'da yaşıyorum.Eylülde doğum yapıcam Allah izin verirse.Kızım olucak hatta adıda belli;Asya..Ben emekli sandığıyla anlaşmalı Alanya Özel Can Hastanesinde doğum yapıcam.Eşim polis memuru olduğu için,1 gece yatakla beraber herşey içinde 680 ytl ödiycez.Sezeryan olucak doğumum.Bebek odasını da kendimiz yaptırıyoruz.Rengini ebatlarını şeklini verdik marangoza..Allah bebişlerimizi o odalarda sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Öpüldünüz canlarım

evet canımm ibrahim beyin ücretini sen söylemiştin zaten, ben daha konuşmadım , ama konusuruz yakında. aslında diğer hastanelere göre pahalı ama, hayatımızın en önemli olayını iy7i bir hastanede yaptırmak lazım.napalım artık
oda süsüm hazır benim, kendim götürsem ücretten düşerler mi acaba? sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…