Gamzecim Oğluna Kavuşmuşsun çok Sevindim Inşallah Bizlerdekavusuruz Bebeklerimize Biran önce Stresli Bi Doğumla Başlamasi Kötü Olmuş Ama Iyki Başka Hastaneye Gitmişsin.
Akdeniz Hastanesinden Bahsetmişsin Bu Tip Mi Anlamadim Yoksa Başka Bi Yerde Akdeniz Hastanesi Varmi? Varsa Nerde? Fiyatlarida Baya Uygunmuş Bilgilendirdiğin Için Teşekkürler Canim.
Oğlunla Uzunnn Yillar Geçirmen Dileğiyle
dilekcim çok teşekkürler manavgatta tanıdığım olsaydı keşke gerçekten fiyatları uygunmuş.burda ucuz olarak sadece yaşam hastanesini bulabildim bakalım onada tam emin değilim.valla bazen diyorum sigortaya yada devletemi gitsem diye.en azından para vermeyiz doktorumuza veririz ilk doğum olduğu içinde pek cesaret edemiyorum aslında.hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
kızlar merhaba,
Diloşum sana bir sorum olucak , mesajların başında bir radyoloji uzmanından bahsetmişsin , bu kişi nerdedir? kendi özel muayenesi mi var yoksa hastanede mi? kendisi doktor diil anladığım kadarıyla nasıl randevu alıcaz ve ücreti ne kadar bilgi verebilirsen sevinirim..
Ben Dr. Aslı Vural'a gidiyorum ve çok memnunum ama ikinci bir göz olsun diye bir radyologa gitmeyi düşünüyorum..
Merhaba kızlar bende Antalya'da yaşıyorum ben kasım annesiyim ama Antalya başlığını görünce atladım. Antalya da hamilelik yaşamak zor tabiki ama bizim için gerekli olan yüzme sporunu yapabileceğimiz için şanslıyız
Ben size bişey sormak istiyorum hamilelik eğitimi alabileceğimiz neresi var biliyormusunuz?
canım jinefemde hamile eğitim merkezi var , oraya gidebilirsin..
Sevgılı antalyalı hamişler ,nerdeyse dogum yapıcam benım halen hazırlıklarım bıtmedı valla
özellıkle beyaz alt açma arıyorum ama bulamadım
bana bır fıkır verebılecek mısıız arkadaşlarrrrrrrrrr..................................
Sevılı Antalyalı hamıslerrr ne oldu nerelerdesınızz??
cok uzun suredır kımseden ses gelmıyor
Mehtapdna haber gelmıstı dogum yaptım dıye o kadar
herkes duruyor mu aynı sekılde acaba??????
cnm merhabalar
kesınlıkle bende scakalrdan bunalmıs ve eve kapanmıs durumdyım kafaı dısarı cıkartamıyorum gunduzlerıııı
nasıl gececk bugnler bılmıyorum valla
ben de 8.8 de gıdıcem ıbrahıam beye o zaman soyleyecek tarıhımızı
su anda 37 hafadayım
Hastahane olarak Anadolu ya karar verdım tarıhımız bellı olunca gıdp oda reservasyonunu yapıca ınsallahh,
cantamız da hazır artık ..bakalım hayırlısı
sen jınefem de mı karar vermıstın ?
bizim kontrol ayın 12sinde, heralde belli olur artık ne olacağı ( belli de olsun zaten , yoksa bizim kızın rahatı iyi içerde, ama benim rahatım yok dışarda :1rolleyes: )
biz de anadoluya karar verdik, ibrahim bey görüşmek için acele etmeyin dedi, ssklılarla anlaşmaları yok ya artık, yoğunluk yok zaten dedi.ama biz yine de bi odaları falan görelim diyoruz, gerci normal doğum alursa rezervasyon olayımız olmaz ama yine de fikrimiz olsun diye bi bakıcaz. normal doğum 1000 sezaryan 2000 diolar, ama oda detaylarını hiç bilmiorum, mesela sezaryanda oda dahil mi bu fiyata , ya da kaç gece? senin bi bilgin var mı bu konu hakkında cnm? a.s.
gunaydın cnm
evet ben de oda olayı ıcın acele etmıyorum gecen hafta yegenım orda amelıyat oldugund a odalarına bakmıstım normal guzel odaları (kendıleırnden kapı suslerı var buarada)
bana da 2 000 dedıler hersey dahıl dedıler ama ıbrahım beyın ayrıca odemesı varmıs o da 1500 ytl..
toplamı 3 500 e gelcek gıbı
ordan sadece hasta bezı verıyorlar baskada bırsey vermıyorlar haberın olsun
:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?