Yöresel Tarif Antep Mutfaği

Yöresel Yemekler
merhabalar bana da antepten acı biber salçası geldi çiğ köftesi dolması mükemmel oluyor biraz fazla yollamışlar isteyene gönderebilirm

canım şimdi aktarlarda gördüğüm kuru kabak haylan kabağımıdır bende almak istiyorumda birde sen bu kabakla nasıl yemekler yapıyorsun biraz tarif verebilirmisin bana sevgiler

bende bu yemeklerin çoğunu antepte yedim çok güzellerdi.helede dolması manyak güzeldisempatiksalakcinni.burdaki tariflerde yağlı ymurtalı köfteyi yarın yapmayı düşünüyorum.yanlız bulguru diğer malzemelerle susuz bir ekildemi yoğurucam.su ile ilgili birşey yazmıyorda o yüzden soruyım dedim.

yumurtalu yağlı köfteyi yaptım bugün.güzel oldu.ama ben içine baharat olarak 7 çeşit baharat diye bir baharatı ekledim.karışıktı yani.ayrıcada bu tarifte yazmıyordu ama içine yeşillikte ekledim yeşil soğan ve maydonoz.çok güzel oldu

Bunların hepsini öğrenmem gerekcek sanırım:1no2:
Erkek arkadaşım Antep'li ama ben et sevmiyorum. Etsiz de yemekleri yok ki ama yaa:çok üzgünüm:

Hepsi çok güzel görünüyoooo.. Boş bi zamanımda kesin yapmaya çalışıcam :)
Teşekkürler tarif ve içtah açıcı resimler için :)

antep mutfağına bayılıyorum. hele o kuru patlıcan dolmaları, acı biberler, salçalar:) geçen bir sitede takılı kaldım antep ile ilgili baharatlar,yemeklikler,salçalar,kurutmalar falan. ürünleride süperdi buarada tavsiye ederim.kuru patlıcan dolması yapmak istiyorum ama nasıl yapabilrim? ya da içine lezzet katacak özel ne olabilir püf noktaları lütfen:)

Bayılıyorum Antep Mutfağı na.Bir sorum olacaktı, şiveydiz tarifinde kimi yerlerde pırasa konur diyorlar soğan yerine, orijinali soğanlı mı pırasalı mı oluyor? Bu arada Antep ten biber salçası verdi sevdiğim Antepli bir ablam, o nasıl tat,nasıl güzel anlatamam.

aynen bende bayılıyorum sıcak olmasa gidip yaşarım bile ilerde sırf yemekleri için öyle güzel bir şehir

Son düzenleme:

arkadaşım bu ne yapasım geldi hepsini

biz kurutmanın etlisini yaparız süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…