Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antepli kızlarr & gelinlerrr antepişi hakkında yardım
Slm Antepliler:)
ben bu kültüre çok uzağım ama
atepişi denilen inanılmaz pahalı örtülerden almak gerekiyor mu?artık kullanılıyor masa örtüsü yada yatak örtüsü filan? sizce gerek var mı?
bence zevkine uymuyorsa kesinlikle alma bende antepliyim ve 5 ay sonra düğünüm var :) ama bunların hiiç birinden almadım kullanmayacağın şeye boşa para verme bence boş yere sandık bekleyecek
bence zevkine uymuyorsa kesinlikle alma bende antepliyim ve 5 ay sonra düğünüm var :) ama bunların hiiç birinden almadım kullanmayacağın şeye boşa para verme bence boş yere sandık bekleyecek
valla çalışıyorum ve gelin görme falan yapmayı düşünmüyorum gerek yok ya zaten ailen yakın akrabalarn evini dizerken her şeyi görüyor ekstra eşyaları sergilemeye gerek yok boşver gelin görme yapacakın diye hiç kullanmayacağın şeyler alma