• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antepli kızlarr & gelinlerrr antepişi hakkında yardım

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
Slm Antepliler:)
ben bu kültüre çok uzağım ama
atepişi denilen inanılmaz pahalı örtülerden almak gerekiyor mu?artık kullanılıyor masa örtüsü yada yatak örtüsü filan? sizce gerek var mı?

Antep-İşi-El-İşlemesi1.webp
hardangernak7.webp

bence zevkine uymuyorsa kesinlikle alma bende antepliyim ve 5 ay sonra düğünüm var :) ama bunların hiiç birinden almadım kullanmayacağın şeye boşa para verme bence boş yere sandık bekleyecek

bence zevkine uymuyorsa kesinlikle alma bende antepliyim ve 5 ay sonra düğünüm var :) ama bunların hiiç birinden almadım kullanmayacağın şeye boşa para verme bence boş yere sandık bekleyecek
hani gelin görmei filan olduğunda bunları kullanıyolarmış ya o zamanlar için siz normal örtüler mü tercih edeceksiniz?

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

hani gelin görmei filan olduğunda bunları kullanıyolarmış ya o zamanlar için siz normal örtüler mü tercih edeceksiniz?

valla çalışıyorum ve gelin görme falan yapmayı düşünmüyorum gerek yok ya zaten ailen yakın akrabalarn evini dizerken her şeyi görüyor ekstra eşyaları sergilemeye gerek yok boşver gelin görme yapacakın diye hiç kullanmayacağın şeyler alma :D

Back
X