Evde yapabileceğiniz tarifler:
El Kremi
4 yemek kaşığı vazelin
2 çay kaşığı susam yağı
2 çay kaşığı aloe-vera (Sarı sabır) yağı
Vazelini benmari yöntemi ile eritin. İçine susam ve aloe-vera yağını ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra saklayabileceğiniz kutuya alın. Güle güle kullanın..
El Maskesi
4 yemek kaşığı vazelin
2 tatlı kaşığı kakao yağı
2 çay kaşığı toz şeker (Esmer şeker tavsiye ederim)
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
Vazelini benmari yöntemi ile eritin. Önce şekeri, ardından da diğer malzemeleri ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra elerinizin üzerine sürün ve 20 dakika bekletin. Üzerine poşet geçirebilirsiniz. Bu maskeyi haftada bir gün uygulayabilirisiniz.
maskeyi değil ama kremi kullandım ve çok ciddi faydasını gördüm.bebeğim doğduktan sonra ellerimi çok yıkadığım için çok yıpranmıştı ama krem iki günde farketti.gerçi biraz geç emiliyor ama sürdükten sonra avucunuzun içini peçete ile alırsanız o da sorun olmuyo en yakın zamanda maskeyide deniyecem
teşekkürler eylül77
Bende neutrogena kullandım uzun zaman şimdi body shop kenevir özlü kremini kullanıyorum..Fakat benim aradığım yaşlanma ve lekelenmelere karşı şimdiden kullanacağım bir ürün :bbo:
ama bulamadım maalesef
slm lotus,benım bacaklarımda kıl donmesınden dolayı lekelr olustu dun eczacı bana bıo taches adında bır krem verdı ama uzerınde yuz ve el lekelerı ıcın dıye yzazıyor 12 gundede etkısını gosterıyor tr de varsa bır bak ıstersen.bırde fade out adında bır krem var buda aynı ıse yarıyor fıyetıda daha uygun.a.s.
Teşekkürler Eylül
Varmı burada ama bakmak da fayda var teşekkürler kaydirigubbakcemile5
slm lotus,benım bacaklarımda kıl donmesınden dolayı lekelr olustu dun eczacı bana bıo taches adında bır krem verdı ama uzerınde yuz ve el lekelerı ıcın dıye yzazıyor 12 gundede etkısını gosterıyor tr de varsa bır bak ıstersen.bırde fade out adında bır krem var buda aynı ıse yarıyor fıyetıda daha uygun.a.s.
Yalnız vazelınde parafın paraben turevlerı gıbı zararlı kımyasallar var..sonuçta derıde bı organ aslında ve sürülen-temas eden sey kana karısıyoEvde yapabileceğiniz tarifler:
El Kremi
4 yemek kaşığı vazelin
2 çay kaşığı susam yağı
2 çay kaşığı aloe-vera (Sarı sabır) yağı
Vazelini benmari yöntemi ile eritin. İçine susam ve aloe-vera yağını ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra saklayabileceğiniz kutuya alın. Güle güle kullanın..
El Maskesi
4 yemek kaşığı vazelin
2 tatlı kaşığı kakao yağı
2 çay kaşığı toz şeker (Esmer şeker tavsiye ederim)
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
Vazelini benmari yöntemi ile eritin. Önce şekeri, ardından da diğer malzemeleri ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra elerinizin üzerine sürün ve 20 dakika bekletin. Üzerine poşet geçirebilirsiniz. Bu maskeyi haftada bir gün uygulayabilirisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?