Çocuk Hastalıkları Antibiotik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

metallic

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
70
28
288
35
İstanbul
Merhaba kizlar 17 aylik bebegim hastalandi doktor antibiotik verdi ancak oglum ilac icmiyor ve bende devam sutune karistirarak veriyorum sabah sutune karistirip icirdim ilaci 20 25 dakika sonra kustu tekrar ilaci vermelimiyim yoksa tedaviye kaldigim yerden devammi etmeliyim? Sizinde basiniza geldimi boyle birsey muna muna konum tasinmasin lutfen baska bolumde cevap gelmiyor acil bir durum.

Bebeğinizin rahatsızlığı nedir? Ne tanı koyup verdi doktor hemen antibiyotiği?
Antibiyotik kullanımı bebeğininze faydadan çok zarar verir. Alternatif tedavi araştırsanız keşke hemen ilaç vermek yerine.

süte karıştırmanızı doktor mu önerdi?
ilaçlarda yapılan en basit bir hata bile kötü sonuçlara sebep olabilir.size masum gelen karışım aslında hiç masum olmayabilir.
bence önce doktorunuza danışın.
(tabi ki danışmadıysanız)

Antibiyotik kullanımı bebeğininze faydadan çok zarar verir. Alternatif tedavi araştırsanız keşke hemen ilaç vermek yerine.
Siz doktor musunuz? internetten muayene dönemi mi başladı?

Merhaba kizlar 17 aylik bebegim hastalandi doktor antibiotik verdi ancak oglum ilac icmiyor ve bende devam sutune karistirarak veriyorum sabah sutune karistirip icirdim ilaci 20 25 dakika sonra kustu tekrar ilaci vermelimiyim yoksa tedaviye kaldigim yerden devammi etmeliyim? Sizinde basiniza geldimi boyle birsey muna muna konum tasinmasin lutfen baska bolumde cevap gelmiyor acil bir durum.
Benimki de icmiyordu, ben tekrar goturmustum. Dr iğne vermisti

Anbiyotiğin alternatifi ne olabilir ? Hayır bu düiünceler yüzünden iki günde rahatlıcak hastalıklar cocuklar pnömoniyle geliyor.doktor muayene ettigine göre viral mi bakteriyel mi karar vermiştir

Fikir belirtmek için doktor olmak gerektiğini bilmiyordum. Minicik bedenlere kimyasal sokulmasını doğru bulmuyorum ve bu konuda yorum yaptım sakıncası mı var?
Kimyasal sokulması ne demek? Konu sahibi sizi dinleyip ilacı vermese, çocuğa birşey olsa ne yapacaksin? Başka Dr a gotur desen anlayacagimda antibiyotik yerine alternatif araştır demek ne kadar sacma.

Ateslendi acil olarak goturdum gribal enfeksiyon dedi doktor doktora sordum zaten sutune karistabilirmiyim diye yoksa o sekilde vermezdim. Dikkat ederim boyle seylere.

Ya ne olursunuz sağlık konuları çok çoook önemli
üstelik bahsi geçen bir bebek :((
tekrar götürün doktora, başka doktor da görsünnn :(

burda yazılanlar sizin referans noktanız olmasın rica ediyorum, fikir alış verişi yapılacak konu değil bence :(

Basina boyle birsey gelip doktoruna soran olmustur diye yazdim acikcasi. Yoksa sadece varsayimla bende vermem doktoruna ulasamadim bir turlu ne yazikki:(

Back
X