Antidepresan kullanan kardeşimin değişimi

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra kucak dolusu bir özlemle yeniden aranızdayım :KK3:
Kardeşim bir süredir antidepresan kullanmaya başladı fakat kullandıktan sonra çok değişti. Eskisinden daha da agresif biri oldu, hiçbir şeyi umursamıyor. Arkadaşlarıyla iletişimi kesti. Sık sık gidip geldiği yakın arkadaşıyla bile görüşmek istemiyor artık. Bu değişimin nedeni ne olabilir?

Yani bu konularda pek bilgim yok ama madem bu ilacı kullanıyor daha sakin olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Doktoru ile tekrar bir görüşse

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra kucak dolusu bir özlemle yeniden aranızdayım :KK3:
Kardeşim bir süredir antidepresan kullanmaya başladı fakat kullandıktan sonra çok değişti. Eskisinden daha da agresif biri oldu, hiçbir şeyi umursamıyor. Arkadaşlarıyla iletişimi kesti. Sık sık gidip geldiği yakın arkadaşıyla bile görüşmek istemiyor artık. Bu değişimin nedeni ne olabilir?
mrh. Yan etkileri olabilir ilaçların bende bir dönem kullanmıștım aynı ruh hallerini yașamıștım tabi ama kullanılan ilaç nedir bilmediğimden doktorunuzla görüșmenizde fayda var

İlacın yan etkilerini okuyun bence. Bazı ilaçların sinirlilik, uykusuzluk, huysuzluk gibi çok alakasız yan etkileri oluyor. Nadir de olsa bu yan etkilerden birini gösteriyor olabilir.

Yan etkileridir büyük ihtimal, ilk kullandığım zaman ben de aynı durumları yaşadım çünkü, saçma sapan sinirlenip, bağırıyordum, hatta daha sakinleşmeme gerekirken neden böyle diye düşünmüştüm, ama sonra o etkileri azaldı ben de kullandıkça, tabi yine de doktoruyla görüşse daha iyi olur.

Bir sure boyle oluyor yavas yavas geciyor
Banada mani yapmisti surekli gulup sarki soyleyip oynuyordum
Kendim bile sikilmistim artik 2 aykadar surunce dr ilaci biraktirmisti
Halbuki daha oncede kullandigim ilacti ve hic boyle yapmamisti
Dr a danisin doz arttirabilir yada ilaci değiştirebilir

Back
X