• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

ben bir dönem kullandım, bu akşam aylar sonra haberleri izlerken ağladığımı farkedince yine kullanacağım sanırım.. beden benim, psikoloji benim, ruh benim ister antidepresan içerim ister siyanür diye düşündüğüm için hiç eşim ne der diye düşünmedim :27: zaten bu ülkede antidepresansız hayatta kalabilenlere özenmemek de elde değil, dağ-taş anormal tip kaynıyor çünkü..

ben bir dönem kullandım, bu akşam aylar sonra haberleri izlerken ağladığımı farkedince yine kullanacağım sanırım.. beden benim, psikoloji benim, ruh benim ister antidepresan içerim ister siyanür diye düşündüğüm için hiç eşim ne der diye düşünmedim :KK53: zaten bu ülkede antidepresansız hayatta kalabilenlere özenmemek de elde değil, dağ-taş anormal tip kaynıyor çünkü..

Merhabalar size bir şey soracaktım mesaj gönderilmiyor da burdan yazayım dedim.. Hamileliğinizde auralı migren yaşamışsınız ben de şuan hamileyim daha önce olmazdı böyle acaba doğumdan sonra geçti mi tekrar yaşadınız mı? Cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim

iste acaba bunu antidepresanin etkisiyle mi istiyor cunku bu ilaclarin dunyanin anasini sattirma gibi bir durumlari oluyor ve kisiyi gerceklerden uzaklastiriyor bence antidepresani birakmadan kimseyle evlilik karari almayin
Yok ya o kadar da umursamaz olmuyorum.O konuda gerçek düşüncem.Hisler var.Bir de malum benim durum yaş.Kim çıkacak başka.Hisler olmasa mümkün degil.Isterse mantığım uysun.

gereginden fazla iyimser yapiyor
Yapmıyor ya.Oyuzden çok ise yaramıyor gibi geliyor.Tekrar başka dr gidip baska ilac deneyecem.K..da gitti gelsin canım kapsüllerim.:KK55:O yokken onlar vardi:dondurma:

Yapmıyor ya.Oyuzden çok ise yaramıyor gibi geliyor.Tekrar başka dr gidip baska ilac deneyecem.K..da gitti gelsin canım kapsüllerim.:KK55:O yokken onlar vardi:dondurma:
zaten yzun sure kullanimlarda bir ise yaramiyor kendini kandirmaktan baska

zaten yzun sure kullanimlarda bir ise yaramiyor kendini kandirmaktan baska
Sen böyle deyince o konuşuyormuş gibi hissettim.Ama kimbilir belki doğru bir tezdir.Ben de kullanmamak isterim ama yeterince iyi değilim.Baska bir ilaç deneyecem.Bu uzun vadede etkisi azalmış olabilir.Keske başka ve kesin bir tedavisi olsa.Bilim çaresiz.Gercekleri düşününce insanin ölesi geliyor.Aslinda cok kirginim ona .Bana iyi gelirdi muhtemelen guzel bir ask.Benden esirgedi güzel bir aşkın mutluluğunu.. Napalim kapsüllerimle aşk yaşamaya devam..

Keske hic icimi acmasaydim ona.Bir daha tövbe.Zaten başkalarının etkisinde de kalmıştır.Benle çok nöbeti olmuyordu ki tanıyacak kadar.Ekmeklerine yağ surmus oldum.Digerleri gibi sığ bir insanmış o da.Bir daha kimseye soyleyip hakkımda hukum vermesini izlemeyeceğim.

Diğer konuda gördüm burada yazıyorum. Ben olsam söylemezdim, ki keşke söylemeseymişsin. Antidepresan kullanmak çok çok normal bir durum ama bunu anlayamayacak kafada biri demek ki. İşin çok zor. Bende belli takıntılarım olduğu bir dönem kullandım ve beynimin o kısmını resetledi resmen, mucize bir etki yaptı. Hiç karşı değilim kimsede karşı olmasın zaten. Karnımız ağrıyınca, baska bir yerimizde sıkıntı olunca dr ilaç vermiyormu, bu da böyle birşey. Bunu anlamayan çok cahil olmalı. Asıl ihtiyacı olduğu halde kullanmamak o kişi için daha zararlı. Ayrıca birden bırakılmaz onun lafıyla bırakma sakın dr a danış.
Evlilik olduğu gibi kabul edilerek çıkılacak bir yoldur. Şart koşmalarla, değiştirmelerle olmaz. Hayatında hiçbirşeyi o istiyor diye yapma. Sen istiyorsan yap.

Back
X