• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Söylemişsiniz zaten. Güvenmiyorsa kendi bilir. Şimdiden böyle söyleyen evlenince her fırsatta deli der

Çocuklarını düşünüyor bence.Evi çekip çevirebilir mi diye düşünüyor bence.Ona benzer laflar etti.Ama ben de gerekli açıklamaları yaptim.Biraz da verdim veristirdim.Bana dağ gibi bir adam lazım dedim.Sonra ne o yazdı ne ben.Birkacgun oldu işte.
Sonuçta beni böyle kabul etmiyor.Cekip ceviremem diye çekiniyor.Bu konuda sözler istiyor.Ne bilim bukadar mantıklı düşünmek is antlasmasi gibi.Sevgiye gonule uymuyor..Ben mantikli düşünsem çocuklu birini düşünmem bile.O ne olacak.Benim isteklerim ne olacak.Benim güven altında olmam nazimin çekilmesi ne olacak ona kalirsa.Bunun haricinde çocuklu kabul etmem zaten.Bunu da deneyecektim hislerimin olmasi hatrına,çocuklara da yazık bana çocuğundan ayrılmaz zaten diye olgun dusunerek ama o garantilik istiyor. Sonradan vazgecmemden mi korkuyor nedir.Iki kez terkedilmiş o da benim gibi.

Allahım bendeki empatiye bakk.
Çok doğru söylüyorsun, sırf mantık olarak düşünsen çocuklu adam istemezsin. Bu gönül işi. Sen ne güzel gönlünü koymuşsun ortaya, çocukları da başım üstüne demişsin ama karşıda aynı cesaret yok. Gel senin derdin de benim başım üstüne diyemiyor.
İlacı bırakmazsan ilacın etkisiyle tuhaf davranacağını falan mı sanıyor nedir? Psikolojik rahatsızlığından korksa ya hiç istemez ya da git tedavi ol gel der. Bu tam tersi tedavi olma diyor. Çok ön yargılı bilgisiz bir adam. Bu konu dışında da sorunlar yaşarsın gibi.

Çok doğru söylüyorsun, sırf mantık olarak düşünsen çocuklu adam istemezsin. Bu gönül işi. Sen ne güzel gönlünü koymuşsun ortaya, çocukları da başım üstüne demişsin ama karşıda aynı cesaret yok. Gel senin derdin de benim başım üstüne diyemiyor.
İlacı bırakmazsan ilacın etkisiyle tuhaf davranacağını falan mı sanıyor nedir? Psikolojik rahatsızlığından korksa ya hiç istemez ya da git tedavi ol gel der. Bu tam tersi tedavi olma diyor. Çok ön yargılı bilgisiz bir adam. Bu konu dışında da sorunlar yaşarsın gibi.
+1
Tulipadaki yürek yok adamda.

iste acaba bunu antidepresanin etkisiyle mi istiyor cunku bu ilaclarin dunyanin anasini sattirma gibi bir durumlari oluyor ve kisiyi gerceklerden uzaklastiriyor bence antidepresani birakmadan kimseyle evlilik karari almayin

Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Benim bir arkadaş boşandığını 2. Eşinin babasından sakladı. Ya da hep birlikte sakladılar. Antidepresan içtiğini ikinci kocasından sakladı:) giZli gizli içmeye de devam etti. Hayatlarına devam ediyorlar:)
böyle gizemler üzerine evlilik kuranlar çok var. doğru değil tabii ama saklayanlar da var işte.

Ben de kullaniyorum. Hic utanmadan cekinmeden soylemistim ilac aldigimi o da tepki vermedi neden kullaniyorsun falan dedi en fazla. Dahasi kavgalarimizda vs hic konusu acilmaz deli gozuyle de bakilmadim daha :)
Soyle tabii ki bunu paylasmayip neyi paylasicaksiniz o zaman. Korkma

Benim bir arkadaş boşandığını 2. Eşinin babasından sakladı. Ya da hep birlikte sakladılar. Antidepresan içtiğini ikinci kocasından sakladı:) giZli gizli içmeye de devam etti. Hayatlarına devam ediyorlar:)
böyle gizemler üzerine evlilik kuranlar çok var. doğru değil tabii ama saklayanlar da var işte.
cok iyi yapmis akilli kadinlari severim

Antidepresan kullanımını büyütmeye gerek yok. Çerez gibi oldu artık yeşil reçetelilerden bile herkesin elinde var. Bunu dert eden adamı dert etmemek lazım. Bahane ermiş zaten bu durumu kendine.

ben de cahil turk toplumuna karsi tutum olarak :))))
Yaptığı şeylerin, tercihlerinin arkasında duran kadınları daha çok severim. Öyle olursa bakış açısı da değişir. Bizim hatunlar her şeyi hasıraltı etmeye, politik olmaya, enteikalara meyilli. Bam bam söyle meydan yiğit görsün:)

Yaptığı şeylerin, tercihlerinin arkasında duran kadınları daha çok severim. Öyle olursa bakış açısı da değişir. Bizim hatunlar her şeyi hasıraltı etmeye, politik olmaya, enteikalara meyilli. Bam bam söyle meydan yiğit görsün:)
ahhh canim yas kac? idealistlik bur yasa kadar oluyor da ondan sorduydum

sen gel ablani dinle vazgec bu sevdadan

ahhh canim yas kac? idealistlik bur yasa kadar oluyor da ondan sorduydum
34:) ben yiğit kısmındayım. İdealizm değil bu, hayat. Entrikacı kadınları sevmiyorum. Bir kere boşandım, ikinci evliliğimi yaptım, gayet mutluyum. Deneyimli bir ''alfa'' kadınıyım, kendimi ezdirmem. İnsanca, dürüst ve hür yaşama taraftarıyım. Tavsiye ederim:)

iste acaba bunu antidepresanin etkisiyle mi istiyor cunku bu ilaclarin dunyanin anasini sattirma gibi bir durumlari oluyor ve kisiyi gerceklerden uzaklastiriyor bence antidepresani birakmadan kimseyle evlilik karari almayin
Ama tulipa pek öyle insanı sebzeye çeviren ilaçlar içiyora benzemiyor. Öyle olsa elbette insan endişe duyar. Ben de bir dönem kullandım panik bozukluk için hiç gerçekten uzak falan olmadım hatta hala çok merak ediyorum bu ilaçlar nası dünyanın anasını sattırıyor

Ama tulipa pek öyle insanı sebzeye çeviren ilaçlar içiyora benzemiyor. Öyle olsa elbette insan endişe duyar. Ben de bir dönem kullandım panik bozukluk için hiç gerçekten uzak falan olmadım hatta hala çok merak ediyorum bu ilaçlar nası dünyanın anasını sattırıyor
gereginden fazla iyimser yapiyor

Günümüzde bunu delilik olarak gören kaldı mı ya? Ben yıllar evvel gitmiştim o zamanlar bu tarz endişeler daha normaldi ancak şimdi tabiri caizse "akıllı" insan mı kaldı da deli olarak görüyormuş? Yesinler onun beynini!

Back
X