• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.

Deli olmakla ne ilgisi var, bir yasima daha girdim. Ben soyleme geregi duymazdim ama nasil bir cevreniz var, cok sasirdim.
Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.

Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana bırak dedi ben de hemen olmaz dedim.Sonra yazmadı bir daha. Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Bos ver gitsin. Kafana takmana degmez, normal bir adam degil bence antidepresani bahane ediyorsa.

Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.

Hastanede çalışan bir adam bunu söyledi mi gercekten? Gercekten mi ya?

Yani bipolarlık kronik ciddi depresyon vb ciddi durum varsa kesinlikle söylenmeli

Lakin hafif depresyon gelip geçebilen bir durum söylemeye çok gerek de yok

Hem evlenince aşkito moduna geçince belki geçecek :KK200::KK200: büyüklerimiz evlen geçer der ya:bicak::bicak:benimki de o hesap:bicak:

Bunlardan bağımsız olarak ben bu herifi hiç beğenmedim hem çocuklu hem senin gibi çöpsüz üzüme kulp takıyor sen miktiret bunu. Daha iyisi yok mu?

Yani bipolarlık kronik ciddi depresyon vb ciddi durum varsa kesinlikle söylenmeli

Lakin hafif depresyon gelip geçebilen bir durum söylemeye çok gerek de yok

Hem evlenince aşkito moduna geçince belki geçecek :KK200::KK200: büyüklerimiz evlen geçer der ya:bicak::bicak:benimki de o hesap:bicak:

Bunlardan bağımsız olarak ben bu herifi hiç beğenmedim hem çocuklu hem senin gibi çöpsüz üzüme kulp takıyor sen miktiret bunu. Daha iyisi yok mu?
+1 Ciddi bir rahatsizlik varsa bence de soylenmeli, ama gelip gecici durumsa bahane etmesi cok sacma.

tulipa tulipa bence ayıp etmiş erkek arkadaşınız. Herkes hayatının bir döneminde antidepresan kullanabilir bu çok normal bir durum. Bunu sorun eden anormaldir bence. Tüm bunlar cahillikten kaynaklanan önyargılar başka birşey değil. Bu durum migreni olan birine ilaçlarını bırak demekten farksız. Kimse için ilaçlarınızı kullanmaktan vazgeçmeyin.

Back
X