İzzet güllüye bakıcam hemen çok teşekkür ederimCanım sabretmesen? Yani şöyle bu meretten korktukca üstüne gelir telkin kullan sürekli ....İzzet Güllü bu adamın makalelerini oku ! Bende çok işe yaradı!
Çok teşekkür ederim. Kitabı hemen alıcam . Biraz bile katkısı olsa ne mutlu. Çok sağolunYan etki bunlar ama rahatsizliginizdan dolayı da olabilir keşke azaltarak biraksaydiniz tabiki en önemlisi doktor kontrolünde . Üstelik terapiyle birlikte ilaca devam etseydiniz daha başarılı olurdu. Bir de " iyi hissetmek yeni duygu durum tedavisi" diye bir kitap var . Kişinin kendi kendisine bilişsel terapi yapmayı ogretiyo alıp bir yandan okumanızı tavsiye ederim çok başarılı sonuçlar elde edenler var
İyani evde sokakd yürürken ay başımmı donüyor bayılcam sanırım gozlerim donuyor gibiolutor bende dengemi kaybedecegim gibi gibiOlabilir . Saniyelik bir his ama her seferinde tedirgin ediyor . Artı
Dengesizlik hisside yaşıyor musunuz
Çok teşekkür ederim. Kitabı hemen alıcam . Biraz bile katkısı olsa ne mutlu. Çok sağolun
Aynı benİyani evde sokakd yürürken ay başımmı donüyor bayılcam sanırım gozlerim donuyor gibiolutor bende dengemi kaybedecegim gibi g
Kitabı aldırdım eşimeUluslararası olarak kendini bu alanda kanıtlamış bi kitap ben de aldım şuan okuyorum ama çok yavaş gidiyorum bebeğim çok küçük olduğu için
Hangi kitapKitabı aldırdım eşimeinşaallah faydasını görürüz. Bebeğinizide sağlıkla büyütün inşaallah
Dr.David Burns iyi hissetmekHangi kitap
Kitabı aldırdım eşimeinşaallah faydasını görürüz. Bebeğinizide sağlıkla büyütün inşaallah
A bildim tamm aldım ama gonderemediler iptal etttim. Bende onu. Sanırım panik atak kitabı varDr.David Burns iyi hissetmek
Evet panik atakta diye kitabı da varA bildim tamm aldım ama gonderemediler iptal etttim. Bende onu. Sanırım panik atak kitabı var
Merhaba arkadaşlar.
10 yıldır panik atak ve anksiyeteyle boğuşuyorum . Yıllarca lustral kullandım. Ne uzadım ne kısaldım. Mayıs ayında ilacı birden bıraktım. ( Hata ettim farkındayım) terapiye başladım ve hala devam ediyor. Epey ilerleme kaydettim ama beni çok tedirgin eden iki şey var . Birincisi; ara ara yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorum. Saniyelim bir şey ama çok tedirgin ediyor. İkincisi de yürüyerek bir yere giderken evden uzaklaştıkca dengesizlik hissim başlıyor,bacaklarım tutmayacakmış gibi hissediyorum. Çarpıntı,titreme,terleme vs gibi belirtilerim çok çok azaldı ama bu ikisi devam ediyor. Antidepresana bırakmanın yan etkileri olabilir mi? Bunu yaşayan varsa fikrine ihtiyacım var
Merhaba . Bütün yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Şu an psikologla görüşüyorum . Çok iyi geldi bana . Psikiyatıra ilk gittiğimde çok heyecanlı ve panik bir insanım hemem heyecanlanıyorum dedim. Direk anksiyete ve panik atak diye yapıştırdı etiketi. Şu anki doktorum diyor ki o zamam sana doktor senim bir şeyin yok . Olur öyle şeyler herkes aynı değildir diyip yollasaydı ilaç yazmasaydı şu an böyle olmazdın. Seni direk hasta olduğuna inandırmış dedi. Bende bir sürü ilaç kullandım. En son gittiğim psikiyatır özelde olmasına rağmen 10 dakika sürdü ve 4 tane ilaç yazdı bana . O kadad ilacı görünce zaten moralmen çöktüm..ilaçlar çok fazla yan etki yaptı. O sinirle aldım attım hepsni. İyileşsem 10 senede iyileşirdim onca ilaçla. Çok zorlandım ama terapi desteğiyle çok daha iyiyim. Dilerim sizde çol iyi olursunuz. İçtenlikle uzun uzun yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. Kısa zamanda iyi oluruz inşaallah.Panik atak ve anksiyete bende de var.Çok doktorlara gittim 4-5 senedir varmış aslında ama farkına vardığım ve ağır belirtiler yaşadığım zaman aralığı 2 sene falandır.Şuan antidepresanları bıraktım.30 mg Remeronun çeyreğini alıyordum.Uyuyabilmek ve iştah açması için.Bir de asıl tedavi için cymbalta verdi önce,sonra onu bıraktırıp cipralexe başlattı.Daha önceki senelerde herkes gibi prozacla başlayan çok farklı ilaçlarla devam eden bir ilaç geçmişim de var.Bunları hep doktorun dediği şekilde aldım.en az 6 ay en fazla 2 yıl şeklinde kullandım.Sana diyeceğim şu,belki bilimsel gelmeyecek bu söylediklerim ama ben çok şey yaşadım inan ki sen büyük bir beladan kurtuldun.Bir daha ben ağzıma ilaç sürmem ve bence sende öyle yap.Çok net bir şekilde bu ilaçların zararları ortada.Bak ben psikiyatriste de gittim psikoloğa da ve hayatımda ilk kez gittiğim zaman gitme sebebim şuydu:kan fobim var kan görünce fenalaşıyorum,çok duygusalım çok hassasım,filmlerde bile ağlıyorum,bir de mesela bir sınav olsun hayatımda yeni bir gelişme olsun çok heyecan yapıyorum midem bulanıyor elim titriyor.daha güçlü daha özgüvenli olmak istiyorum her şeyden böyle çabuk etkilenmek istemiyorum dedim.Bana senelerce çeşit çeşit ilacı dayadılar.İnanki şuan keşke diyorum tek sorunum o ilk gittiğim gün gibi olsa,şuan resmen her an panik atak geldi gelecek halde nabız sayıyorum,deli gibi hastalık ve ölümden korkuyorum,çarpıntım var halsizim.Resmen panik atak ve anksiyete hastasıyım yani.Şimdi iyice düşün ilaçlar tedavi mi ediyor hasta mı ediyor?Keşke diyorum o gün hiç gidip bulaşmasaydım bu doktorlara.Ilk panik atağımı da ilaca başladıktan 1-2ay sonra geçirdim bu arada.Şimdi ilaçsız daha iyiyim inşallah tamamen eski halime dönerim,bırakma süreci çok zordur ama atlatırsın eminim kademe kademe azalt bir daha da alma hiç ben yaşadıklarıma göre söylüuorum hiç güvenmiyorum artık antidepresanlara ilk başta iyi gelir gibi oluyor sonra ilk halinden bile beter ediyor
İyi bir psikologmuş öyle demesi şaşırttı beni.Maddi durumum bu aralar sıkışık yoksa bende isterim, terapi çok faydalı,iyi yapmışsınız.İnşallah,inanıyorum iyi olacağız.Merhaba . Bütün yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Şu an psikologla görüşüyorum . Çok iyi geldi bana . Psikiyatıra ilk gittiğimde çok heyecanlı ve panik bir insanım hemem heyecanlanıyorum dedim. Direk anksiyete ve panik atak diye yapıştırdı etiketi. Şu anki doktorum diyor ki o zamam sana doktor senim bir şeyin yok . Olur öyle şeyler herkes aynı değildir diyip yollasaydı ilaç yazmasaydı şu an böyle olmazdın. Seni direk hasta olduğuna inandırmış dedi. Bende bir sürü ilaç kullandım. En son gittiğim psikiyatır özelde olmasına rağmen 10 dakika sürdü ve 4 tane ilaç yazdı bana . O kadad ilacı görünce zaten moralmen çöktüm..ilaçlar çok fazla yan etki yaptı. O sinirle aldım attım hepsni. İyileşsem 10 senede iyileşirdim onca ilaçla. Çok zorlandım ama terapi desteğiyle çok daha iyiyim. Dilerim sizde çol iyi olursunuz. İçtenlikle uzun uzun yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. Kısa zamanda iyi oluruz inşaallah.
Maddi olarak biraz zorluyor evet. Size bir kitap önereceğim. Bana çok iyi geldi. Eminim sizede iyi gelir. Psikologumda çok beğendi kitabı .İyi bir psikologmuş öyle demesi şaşırttı beni.Maddi durumum bu aralar sıkışık yoksa bende isterim, terapi çok faydalı,iyi yapmışsınız.İnşallah,inanıyorum iyi olacağız.
Kitap okumayı da çok severim önümüzdeki ay siparişime ekleyeceğim,merak ettim,çok teşekkür ederimMaddi olarak biraz zorluyor evet. Size bir kitap önereceğim. Bana çok iyi geldi. Eminim sizede iyi gelir. Psikologumda çok beğendi kitabı .
Panik Ataklardan Kurtulmanın Yolları - Seymour Sheppard Jaffe
Shirley Swede
Hem anlaşılır güzel bir dilde yazılmış hemde akıcı .
O adam tam bir şarlatan. İnanmayın onlara işinde iyi bir psikiyatriste güvenin....Canım sabretmesen? Yani şöyle bu meretten korktukca üstüne gelir telkin kullan sürekli ....İzzet Güllü bu adamın makalelerini oku ! Bende çok işe yaradı!
İyi de adamın ne şarlatanlığını gördün? Yan etkisi yok ki söylediklerinin. İlaç kullandık bu kadar zaman iyi olanlar bile ilacı bırakınca tekrar hastalanıyor. Bugüne kadar güvendik psikiyatriste kime gittiysem diğerinin verdiği ilacı yanlış buldu. İzzet hoca dan Allah razı olsun. Onun söylediklerini yapınca bari işime gidebiliyorum.O adam tam bir şarlatan. İnanmayın onlara işinde iyi bir psikiyatriste güvenin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?