Antidepresanı bırakanlar yardımcı olabilir mi ?

Çok teşekkür ederim. Kitabı hemen alıcam . Biraz bile katkısı olsa ne mutlu. Çok sağolun

Olabilir . Saniyelik bir his ama her seferinde tedirgin ediyor . Artı

Dengesizlik hisside yaşıyor musunuz
İyani evde sokakd yürürken ay başımmı donüyor bayılcam sanırım gozlerim donuyor gibiolutor bende dengemi kaybedecegim gibi gibi

Uluslararası olarak kendini bu alanda kanıtlamış bi kitap ben de aldım şuan okuyorum ama çok yavaş gidiyorum bebeğim çok küçük olduğu için
Çok teşekkür ederim. Kitabı hemen alıcam . Biraz bile katkısı olsa ne mutlu. Çok sağolun

İyani evde sokakd yürürken ay başımmı donüyor bayılcam sanırım gozlerim donuyor gibiolutor bende dengemi kaybedecegim gibi g
Aynı ben sürekli başım mı dönüyor diye takip ediyorum. Dikkatimi ona verince de bir süre sonra kötü hissetmeye başlıyorum

Uluslararası olarak kendini bu alanda kanıtlamış bi kitap ben de aldım şuan okuyorum ama çok yavaş gidiyorum bebeğim çok küçük olduğu için
Kitabı aldırdım eşime inşaallah faydasını görürüz. Bebeğinizide sağlıkla büyütün inşaallah

Lustral basiit antidepresanlar sinifinda cok tatli bir ilactir 4 yil kullandim 25 ile baslayip 100 e ciktim ve 100 den 25 dogru duserek kademeli olarak alti ay icinde kestim 4 ay oluyor birakali 100 den 75 75 50 50 den 25 25 de ikien 2 gunde bir doz derken kestim antidepresanlar asla kafaniza gore kesilmez pat diye keserseniz basa doner o korkularinizii size birdenden yasatir ayaginizin bagida cozulur gozunuzde kararir vuccudunuzu elektiriklerde carpar nefesinizde daralir doktor kontrolunde verilen ilac dr kontolunde kademeli kesilir gecmis olsu n

Lütfen ilaçlarınızı kendiniz bırakmayın eskisinden kötü olursunuz. Ben dr kontrolunde bıraktım her seferinde ama depresyonum daha şiddetli geri geldi. İlaçlarınızı alın bunu şeker tansiyon gibi düşünün

Panik atak ve anksiyete bende de var.Çok doktorlara gittim 4-5 senedir varmış aslında ama farkına vardığım ve ağır belirtiler yaşadığım zaman aralığı 2 sene falandır.Şuan antidepresanları bıraktım.30 mg Remeronun çeyreğini alıyordum.Uyuyabilmek ve iştah açması için.Bir de asıl tedavi için cymbalta verdi önce,sonra onu bıraktırıp cipralexe başlattı.Daha önceki senelerde herkes gibi prozacla başlayan çok farklı ilaçlarla devam eden bir ilaç geçmişim de var.Bunları hep doktorun dediği şekilde aldım.en az 6 ay en fazla 2 yıl şeklinde kullandım.Sana diyeceğim şu,belki bilimsel gelmeyecek bu söylediklerim ama ben çok şey yaşadım inan ki sen büyük bir beladan kurtuldun.Bir daha ben ağzıma ilaç sürmem ve bence sende öyle yap.Çok net bir şekilde bu ilaçların zararları ortada.Bak ben psikiyatriste de gittim psikoloğa da ve hayatımda ilk kez gittiğim zaman gitme sebebim şuydu:kan fobim var kan görünce fenalaşıyorum,çok duygusalım çok hassasım,filmlerde bile ağlıyorum,bir de mesela bir sınav olsun hayatımda yeni bir gelişme olsun çok heyecan yapıyorum midem bulanıyor elim titriyor.daha güçlü daha özgüvenli olmak istiyorum her şeyden böyle çabuk etkilenmek istemiyorum dedim.Bana senelerce çeşit çeşit ilacı dayadılar.İnanki şuan keşke diyorum tek sorunum o ilk gittiğim gün gibi olsa,şuan resmen her an panik atak geldi gelecek halde nabız sayıyorum,deli gibi hastalık ve ölümden korkuyorum,çarpıntım var halsizim.Resmen panik atak ve anksiyete hastasıyım yani.Şimdi iyice düşün ilaçlar tedavi mi ediyor hasta mı ediyor?Keşke diyorum o gün hiç gidip bulaşmasaydım bu doktorlara.Ilk panik atağımı da ilaca başladıktan 1-2ay sonra geçirdim bu arada.Şimdi ilaçsız daha iyiyim inşallah tamamen eski halime dönerim,bırakma süreci çok zordur ama atlatırsın eminim kademe kademe azalt bir daha da alma hiç ben yaşadıklarıma göre söylüuorum hiç güvenmiyorum artık antidepresanlara ilk başta iyi gelir gibi oluyor sonra ilk halinden bile beter ediyor

Merhaba . Bütün yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Şu an psikologla görüşüyorum . Çok iyi geldi bana . Psikiyatıra ilk gittiğimde çok heyecanlı ve panik bir insanım hemem heyecanlanıyorum dedim. Direk anksiyete ve panik atak diye yapıştırdı etiketi. Şu anki doktorum diyor ki o zamam sana doktor senim bir şeyin yok . Olur öyle şeyler herkes aynı değildir diyip yollasaydı ilaç yazmasaydı şu an böyle olmazdın. Seni direk hasta olduğuna inandırmış dedi. Bende bir sürü ilaç kullandım. En son gittiğim psikiyatır özelde olmasına rağmen 10 dakika sürdü ve 4 tane ilaç yazdı bana . O kadad ilacı görünce zaten moralmen çöktüm..ilaçlar çok fazla yan etki yaptı. O sinirle aldım attım hepsni. İyileşsem 10 senede iyileşirdim onca ilaçla. Çok zorlandım ama terapi desteğiyle çok daha iyiyim. Dilerim sizde çol iyi olursunuz. İçtenlikle uzun uzun yazmışsınız. Çok teşekkür ederim. Kısa zamanda iyi oluruz inşaallah.

İyi bir psikologmuş öyle demesi şaşırttı beni.Maddi durumum bu aralar sıkışık yoksa bende isterim, terapi çok faydalı,iyi yapmışsınız.İnşallah,inanıyorum iyi olacağız.

İyi bir psikologmuş öyle demesi şaşırttı beni.Maddi durumum bu aralar sıkışık yoksa bende isterim, terapi çok faydalı,iyi yapmışsınız.İnşallah,inanıyorum iyi olacağız.
Maddi olarak biraz zorluyor evet. Size bir kitap önereceğim. Bana çok iyi geldi. Eminim sizede iyi gelir. Psikologumda çok beğendi kitabı .
Panik Ataklardan Kurtulmanın Yolları - Seymour Sheppard Jaffe
Shirley Swede
Hem anlaşılır güzel bir dilde yazılmış hemde akıcı .

Kitap okumayı da çok severim önümüzdeki ay siparişime ekleyeceğim,merak ettim,çok teşekkür ederim

O adam tam bir şarlatan. İnanmayın onlara işinde iyi bir psikiyatriste güvenin....
İyi de adamın ne şarlatanlığını gördün? Yan etkisi yok ki söylediklerinin. İlaç kullandık bu kadar zaman iyi olanlar bile ilacı bırakınca tekrar hastalanıyor. Bugüne kadar güvendik psikiyatriste kime gittiysem diğerinin verdiği ilacı yanlış buldu. İzzet hoca dan Allah razı olsun. Onun söylediklerini yapınca bari işime gidebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…