Antidepresanı bırakanlar yardımcı olabilir mi ?

Ben de maalesef İzzet Güllü’den fayda göremeyenlerdenim. YouTube da açıp dinlemeyi denedim birkaç kez ama video bitmeden kapatmak zorunda kaldım, içimi sıktı. Herkes memnun olacak diye bir kural yok, siz fayda görmüşsünüz ne güzel, bize etki etmemiş demek ki...

Herkese fayda edecek demedim. Şarlatan demesine şaşırdım. Adam ne para istiyor ne başka bir şey. O da denenebilir. Hem yan etkisi yok. Allah hepimize şifa versin.

Psikolojik rahatsızlıklarda herkese iyi gelen yöntemde doktor da farklı oluyor. Bildiğim tek şey bu işi başaracak olan yine biziz. İlaç da terapi de biz güçlü olmazsak anlamsız. Ama iyi olacağız,buna inanıyorum..

Bende onun söylediklerini yaptım şuan sürünüyorum. Çok pişmanım keşke dr ların sözünü dinleseydim. Şuan ağır bir depresyon geçiriyorum ve kendimi bir yerlerden atmam an meselesi. Tıp doktorlarına inanmak gerekiyor ben yandım siz yanmayın

Lütfen kendinizi bırakmayın. Geçecek deyin, iyi olacağım, her şey yoluna girecek.. Biraz kendinizi zorlayın, çocuğunuza ilgi vermeye çalışın kafanız dağılır ve ilaçlarınızı için. Siz de ilaç içerek iyi olacaksınız herkes kendine kendine halledecek diye bir şey yok değil mi?

İnşallah allahım ne olur dua edin zor durumdayım ağır depresyonum geri geldi...

Dualarımdasınız.. ben de pek iyi durumda değilim ama atlatacağız
Ben işe gidemiyorum uyuyamıyorum gün boyu yataktan çıkamıyorum yemek zaten yiyemiyorum çocuguma bakamıyorum çok kötü bir haldeyim. Rabbim şifa versin inş hepimize. Herkes elinde diyor ama kim ister bu hallere düşmeyi elimde olsa anında kalkar her işimi gücümü yaparım ama olmuyor...

Elinde falan değil işte. Böyle olmak çok mu güzel sanıyorlar? Elimizdeyse ben değişmesini istiyorum niye değişmiyor? Sadece biraz gayret lazım, hepten bırakmamak lazım ve Allahtan şifa isteyeceğiz. Allah tez zamanda şifa versin, bu halden kurtarsın sizi

O kimseye ilacı bırakın demiyor ki. Herkese aynı yöntem tabiki olmaz. İlaçlar ama baskılar bazı şeyleri. Yine kendi azmimiz bizi iyileştirecek olan. Allah acil şifalar versin. İnanıyorsanız bol bol dua okuyun. Kuran ı kerim okuyun. İnşallah şifa verir size.

Asla karamsarlığa kapılmayın . Bu geçecek buna inanın. Bende sizin gibiydim. Kendimi bi yerden atsam kurtulsam diyodum. Terapi almak size çok iyi gelir. Beni tekrar ayağa kaldırdı

Hastalığınız tekrar etmiş olabilir mi

Asla karamsarlığa kapılmayın . Bu geçecek buna inanın.Sesli bir şekilde ben iyim.Aslında sorun yok beynim öyle algılıyor deyin.Bir zaman sonra beyin buna inanacak ve artık büyük sorunları bile takmayacaksınız.

Amin evet yaşamayan anlamıyor dışardan bakınca neyin var sapasağlamsın elin mi yok ayağın mı diyorlar herkes bir yorum yapıyor oysa ben ne azaplar ne acılar çekiyorum bilen yok. Kolay mı evladına bi yemek bile yapamamak kaç gün oldu banyo bile yapamadım. Ölü gibi yataktan çıkamıyorum allahım şifa ver yarabbim

hayatının artılarını düşün şükret şöyle silkelen ve kalk eminim başarabilirsin.

Ben 3 ay kullanıp bıraktım doğrudur olur ama tek şey ibadet ve zikir eksikliği o depresyon bu ilaç hepsi boş ve zehir..

Böyle yan etkiler 6 ay sürmez
Anksiyete ve kaygı bozuklugun var

Allahın zikri ve namaz tek çare güzel kardeşim kalk silkelen dualarımdasın tek dost Allah..

Allahın zikri ve namaz tek çare güzel kardeşim kalk silkelen dualarımdasın tek dost Allah..
Allah razı olsun inançlı elhamdülillah müslüman bir insanım ancak hastalık dönemim çok ağır geçiyor kalkmak ne mümkün lavaboya zor gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…