Ünvanlara,statülere o kadar çok güvenmeyin,kimin şarlatan olduğu hiç belli olmaz.İzzet Güllü, ilaç yazmaktan başka hiçbir vasfı olmayan insanlara on basar bence.Ayrıca psikolog her zaman psikiyatristten daha faydalıdır.Ha eğer şöyle bir psikiyatrist olsaydı,antidepresanı basmak yerine,hormon testleri yapan,psikologla birlikte kordineli çalışıp,ilaç dışında bir metod uygulayan,o zaman düşünebilirdim.Hiç denk gelmedi,geleceğini de sanmam.Ben kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim.Mesleğini hakkıyla yapmayan herkese de yazıklar olsun.Ayrıca bu sistemi böyle eleştirmek de kolay değildir,İzzet Güllü buna cesaret edebilen biri.Her söylediğine yüzde yüz katılıyorum diyemem ama çok faydalı fikirleri var.Şarlatan asla değil.O adam tam bir şarlatan. İnanmayın onlara işinde iyi bir psikiyatriste güvenin....
Ünvanlara,statülere o kadar çok güvenmeyin,kimin şarlatan olduğu hiç belli olmaz.İzzet Güllü, ilaç yazmaktan başka hiçbir vasfı olmayan insanlara on basar bence.Ayrıca psikolog her zaman psikiyatristten daha faydalıdır.Ha eğer şöyle bir psikiyatrist olsaydı,antidepresanı basmak yerine,hormon testleri yapan,psikologla birlikte kordineli çalışıp,ilaç dışında bir metod uygulayan,o zaman düşünebilirdim.Hiç denk gelmedi,geleceğini de sanmam.Ben kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim.Mesleğini hakkıyla yapmayan herkese de yazıklar olsun.Ayrıca bu sistemi böyle eleştirmek de kolay değildir,İzzet Güllü buna cesaret edebilen biri.Her söylediğine yüzde yüz katılıyorum diyemem ama çok faydalı fikirleri var.Şarlatan asla değil.
Tabii isteyen dr yerine hastane yerine izlesin youtube dan bir iki video iyi olsun tüm depresyon anksiyete bozukluğu vs ne varsa iyileşsin.Ya arkadaşım bu kadar basit olsa bunca dr bunca psikiyatri hastanesi niye var. Belki hafif depresyon can sıkıntısı gündelik sıkıntılar vs gibi durumlarda işe yarar ama gerçek bir depresyon hastasına bunları tavsiye edip ilaç bıraktırırsanız intihar eder hasta o zaman bu vebali alabilecek misiniz?Ünvanlara,statülere o kadar çok güvenmeyin,kimin şarlatan olduğu hiç belli olmaz.İzzet Güllü, ilaç yazmaktan başka hiçbir vasfı olmayan insanlara on basar bence.Ayrıca psikolog her zaman psikiyatristten daha faydalıdır.Ha eğer şöyle bir psikiyatrist olsaydı,antidepresanı basmak yerine,hormon testleri yapan,psikologla birlikte kordineli çalışıp,ilaç dışında bir metod uygulayan,o zaman düşünebilirdim.Hiç denk gelmedi,geleceğini de sanmam.Ben kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim.Mesleğini hakkıyla yapmayan herkese de yazıklar olsun.Ayrıca bu sistemi böyle eleştirmek de kolay değildir,İzzet Güllü buna cesaret edebilen biri.Her söylediğine yüzde yüz katılıyorum diyemem ama çok faydalı fikirleri var.Şarlatan asla değil.
Ben sadece şarlatan kelimesini sert bulduğumu ve videolarının faydası olabileceğini söyledim.Izzet Güllü izleyen kurtulur,iyileşir demedim.Öncelikle okuduğunuzu anlayın sonra cevap verin.Yaşadıklarımı da bu başlık altında anlattım okusaydınız,öyle gündelik bir bunalım değil ciddi şeyler yaşadığımı anlardınız ve neden ilaçları,doktorları kötülediğimi de anlardınız.Elbette kahrolsun tıp,kahrolsun bilim demiyorum.Elbette iyi doktorlar var.Ama benim genelleme yapıp doktorlara güvenmeyin demem ne kadar saçma ise sizin doktorlara güvenin demeniz de bence o kadar saçma.Kısacası ikimiz de genelleme yapmamalıyız.Bir video ile iyileşilebileceğini düşünecek kadar sığ bir insan değilim ve ağzımdan öyle bir cümle de çıkmadı.Kullandığım ilaçların bana faydadan çok zararı oldu ve ben çarenin insanın kendisi olduğunu geç de olsa kavradım.Ömür boyu ilaçlara mahkum olan ve iyileşmek yerine daha beter hallere düşen bir çok insan tanıdım.Yaşadıklarımı anlatıyorum,siz bana vebal diyorsunuz,ya arkadaşım diyerek bozuk bir üslupla konuşuyorsunuz.Ben sanki kimse antidepresan içmesin,hemen bırakın,herkes benim dediğimi yapsın diye kampanya başlatmışım da insanlar da hiç akılları yokmuş gibi hemen beni dinleyip ilaç bırakmışlar.Neyin vebalinden bahsediyorsunuz Allah aşkına.Ayrıca tıp,bilim diyorsunuz ama çoğu antidepresanın yan etkisi intihara sürüklemektir ve ilaç firmaları bu uyarıyı prospektüslere yazarlar ki başlarına iş açılmasın.Buyrun size bilimsel bir bilgi.Tabii isteyen dr yerine hastane yerine izlesin youtube dan bir iki video iyi olsun tüm depresyon anksiyete bozukluğu vs ne varsa iyileşsin.Ya arkadaşım bu kadar basit olsa bunca dr bunca psikiyatri hastanesi niye var. Belki hafif depresyon can sıkıntısı gündelik sıkıntılar vs gibi durumlarda işe yarar ama gerçek bir depresyon hastasına bunları tavsiye edip ilaç bıraktırırsanız intihar eder hasta o zaman bu vebali alabilecek misiniz?
Ben diyorum ki isteyen istediğini yapsın ne iyi geleceğine inanıyorsanız onu yapın ama drları hekimleri ilaçları çok kötü korkunç gibi göstermek gerçek hastalar için çok vahim sonuçlar doğurabilir bu vebale girmeyin tıbba drlara güvenin.
İnanın bilmiyorum tek istediğim herkesin bu kötü hastalıktan kurtulması. Sizde bende başkakarı da herkes iyi olsun. Ben şuan kötü durumdayım depresyonum 3.kez tekrarladı ve her atak bir öncekinden daha ağır geçiyor rabbim yardımcımız olsun şifa versin hepimize. Şifa allahtan artık ne sebep olur bilemem ilaç mı video mu terapi mi hangisi olursa olsun yeterki iyi olalım. İnsanın elinde diyorlar elimde olsa bu hallere düşer miyim hiç bir işimi yapamaz oldum banyomu bile yapamıyorum bakıma muhtaç hale geldim nasıl iyileşirim bilmiyorum bu seferki hiç geçmeyecek gibi geliyor allah yardımcımız olsun çoluğumuz çocuğumuz hatrına şifa versin yarabbimBen sadece şarlatan kelimesini sert bulduğumu ve videolarının faydası olabileceğini söyledim.Izzet Güllü izleyen kurtulur,iyileşir demedim.Öncelikle okuduğunuzu anlayın sonra cevap verin.Yaşadıklarımı da bu başlık altında anlattım okusaydınız,öyle gündelik bir bunalım değil ciddi şeyler yaşadığımı anlardınız ve neden ilaçları,doktorları kötülediğimi de anlardınız.Elbette kahrolsun tıp,kahrolsun bilim demiyorum.Elbette iyi doktorlar var.Ama benim genelleme yapıp doktorlara güvenmeyin demem ne kadar saçma ise sizin doktorlara güvenin demeniz de bence o kadar saçma.Kısacası ikimiz de genelleme yapmamalıyız.Bir video ile iyileşilebileceğini düşünecek kadar sığ bir insan değilim ve ağzımdan öyle bir cümle de çıkmadı.Kullandığım ilaçların bana faydadan çok zararı oldu ve ben çarenin insanın kendisi olduğunu geç de olsa kavradım.Ömür boyu ilaçlara mahkum olan ve iyileşmek yerine daha beter hallere düşen bir çok insan tanıdım.Yaşadıklarımı anlatıyorum,siz bana vebal diyorsunuz,ya arkadaşım diyerek bozuk bir üslupla konuşuyorsunuz.Ben sanki kimse antidepresan içmesin,hemen bırakın,herkes benim dediğimi yapsın diye kampanya başlatmışım da insanlar da hiç akılları yokmuş gibi hemen beni dinleyip ilaç bırakmışlar.Neyin vebalinden bahsediyorsunuz Allah aşkına.Ayrıca tıp,bilim diyorsunuz ama çoğu antidepresanın yan etkisi intihara sürüklemektir ve ilaç firmaları bu uyarıyı prospektüslere yazarlar ki başlarına iş açılmasın.Buyrun size bilimsel bir bilgi.
Tansiyonu veya şekeri olan bir hastaya ilaç içerken kimse böyle video izle gez toz geçer demez ama psikiyatrik bir hastalığı olana her akıl verilir. Yapmayın bilime akıla tıbba inanın depresyon da bir beyin hastalığı üstelik tekrarlayan bir beyin hastalığı ilacı var çok şükür içince iyi oluyorsanız ne ala. Şükredip kullanın birde iyileşemeyen senelerce çeken hastanelerde yatan en sonunda canına kıyan bir sürü hastaları düşününce antidepresan kullanmak çok da zor olmasa gerek. Buradaki ayrım gerçekten hasta mısınız yoksa gündelik sıkıntılar hayatın zorluğundan dolayı mı bunalım sıkıntı var onu iyi tespit edebilmek. Eğer gündelik sıkıntılar ise antidepresana gerek yok tabii ama ciddi bir majör depresyon
Amin inşallah.Eminim düzeleceğiz.Daha çok araştırmalıyız,daha çok sorgulamalıyız.Íllaki bir yerlerde bir hata yapıyoruz.Ama ne? Bunu bir çözebilsek düzeliriz.Bu imtihanında bir sebebi var.Alnımızın akıyla çıkacağız.Umudunu kaybetme lütfen.Ben iki ilaç alıyordum.Bıraktım ve 5 ay oldu.Şükürler olsun atak gelmedi ama iyi de değilim.Bazen oluyor wcye zor gidiyorum dediğin gibi.Bazı günler oluyor iyi hissediyorum.Bazen öyle belirtiler oluyor ki emin olamıyorum bedensel mi ruhsal mı.Ama asla yaşamdan vazgeçemeyiz.Kişisel gelişim kitabı gibi konuşmak istemiyorum.Fakat bir yolunu bulacağız.Her dert geçici,şuan geçmeyecek gibi gelse de geçecek.Nefes egzersizi yapıyorum,dua okuyorum.bir şekilde ayaktayım Allah yardım ediyor.Her gecenin sabahı var.İnanın bilmiyorum tek istediğim herkesin bu kötü hastalıktan kurtulması. Sizde bende başkakarı da herkes iyi olsun. Ben şuan kötü durumdayım depresyonum 3.kez tekrarladı ve her atak bir öncekinden daha ağır geçiyor rabbim yardımcımız olsun şifa versin hepimize. Şifa allahtan artık ne sebep olur bilemem ilaç mı video mu terapi mi hangisi olursa olsun yeterki iyi olalım. İnsanın elinde diyorlar elimde olsa bu hallere düşer miyim hiç bir işimi yapamaz oldum banyomu bile yapamıyorum bakıma muhtaç hale geldim nasıl iyileşirim bilmiyorum bu seferki hiç geçmeyecek gibi geliyor allah yardımcımız olsun çoluğumuz çocuğumuz hatrına şifa versin yarabbim
Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten. Tüm hastalara allahtan şifalar dilerim birsey vesile olsun ve iyileşelim. Gerçekten çok zor günler geçiriyorum 24 saatin 20 si yatakta geçiyor hiç bir iş yapamıyorum evi çekip çevirmek dursun banyoya gidecek halim yok yiyemiyorum boğazıma diziliyor. 6-7 kilo zayıfladım şu son 15 günde. İçim kapkaranlık bugün kontrol vardı yol boyunca tek düşündüğüm bir kaza olsa ve sadece ben ecelimle ölsem. Artık bu şekilde acı içinde yaşayamıyorum...Amin inşallah.Eminim düzeleceğiz.Daha çok araştırmalıyız,daha çok sorgulamalıyız.Íllaki bir yerlerde bir hata yapıyoruz.Ama ne? Bunu bir çözebilsek düzeliriz.Bu imtihanında bir sebebi var.Alnımızın akıyla çıkacağız.Umudunu kaybetme lütfen.Ben iki ilaç alıyordum.Bıraktım ve 5 ay oldu.Şükürler olsun atak gelmedi ama iyi de değilim.Bazen oluyor wcye zor gidiyorum dediğin gibi.Bazı günler oluyor iyi hissediyorum.Bazen öyle belirtiler oluyor ki emin olamıyorum bedensel mi ruhsal mı.Ama asla yaşamdan vazgeçemeyiz.Kişisel gelişim kitabı gibi konuşmak istemiyorum.Fakat bir yolunu bulacağız.Her dert geçici,şuan geçmeyecek gibi gelse de geçecek.Nefes egzersizi yapıyorum,dua okuyorum.bir şekilde ayaktayım Allah yardım ediyor.Her gecenin sabahı var.
İnşallah iyi oluruz biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım benim için tedaviye başlayalı henüz 2 hafta oldu sanırım en az birkaç ay sürecek inş geçer yoksa böyle bu şekilde yaşanmaz...Yaşadığımız şeyler kolay değil ama umutsuzluğa yer yok. Bizim içimizde çok tanıdık bir düşmanımız var aslında. Direnmeliyiz. Hepiniz için dua edeceğim. Eminim ki daha iyi olacak her şey. Pandemi de çok etkiledi bizleri malesef. Herkesin kaygı seviyesi arttı . Bizim ki daha da çok arttı malesef
Aman nolur ölümü getirme aklına,yemin ederim ki çok zor ama ölümü hiç düşünmedim.Bir daha lafını bile etme.Canın sıkılınca yazabilirsin bbana çok ciddiyim.Bu bir süreç ve geçecek.Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten. Tüm hastalara allahtan şifalar dilerim birsey vesile olsun ve iyileşelim. Gerçekten çok zor günler geçiriyorum 24 saatin 20 si yatakta geçiyor hiç bir iş yapamıyorum evi çekip çevirmek dursun banyoya gidecek halim yok yiyemiyorum boğazıma diziliyor. 6-7 kilo zayıfladım şu son 15 günde. İçim kapkaranlık bugün kontrol vardı yol boyunca tek düşündüğüm bir kaza olsa ve sadece ben ecelimle ölsem. Artık bu şekilde acı içinde yaşayamıyorum...
İnşallah iyi oluruz biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım benim için tedaviye başlayalı henüz 2 hafta oldu sanırım en az birkaç ay sürecek inş geçer yoksa böyle bu şekilde yaşanmazYaşadığımız şeyler kolay değil ama umutsuzluğa yer yok. Bizim içimizde çok tanıdık bir düşmanımız var aslında. Direnmeliyiz. Hepiniz için dua edeceğim. Eminim ki daha iyi olacak her şey. Pandemi de çok etkiledi bizleri malesef. Herkesin kaygı seviyesi arttı . Bizim ki daha da çok arttı malesef
İnşallah geçsin geçecek daha önce de yakalandım ve atlattım hemde iki kez. Yine geçecek güneş yine doğacak benim için allah büyük. Böyle düşünmeye çalışıyorum geçsin istiyorum çok zor çokkAman nolur ölümü getirme aklına,yemin ederim ki çok zor ama ölümü hiç düşünmedim.Bir daha lafını bile etme.Canın sıkılınca yazabilirsin bbana çok ciddiyim.Bu bir süreç ve geçecek.
Hepsi beyindeki kimyasalların bozulmasıyla ilgili evet ve nasıl düzelecek bilmiyorum....Aslında tekrar eden ve başka şekillere bürünüp bizi rahatsız etmeye devam eden düşüncelerimiz, beynimizdeki nöronlar ve onlar arasındaki bağlantılar incelendiğinde rahatça görülebiliyor. Kendimize özgü zannettiğimiz ve uykularımızı kaçıran bu düşünceler aslında beynimizdeki kimyasalların seviyelerindeki değişimden başka hiçbir şey değil. İlginç geliyor değil mi? O korku ve üzüntülerin zihninizin dışında da var olduğunu düşünüyordunuz ancak onları yaratan yalnızca zihinlerimiz...
Kimyasallara kendin yön vereceksin canım.Olumlu olmayı öğreteceksin beynine.Hepsi beyindeki kimyasalların bozulmasıyla ilgili evet ve nasıl düzelecek bilmiyorum....
Keşke bu mümkün olsa. Kendi elimde olsa ama değil...Kimyasallara kendin yön vereceksin canım.Olumlu olmayı öğreteceksin beynine.
Bunu beynine söylediğin için düzelmen mümkün değil.Kalbin çarparken kendine telkin vereceksin diyeceksin ki bunlar gerçek değil.Keşke bu mümkün olsa. Kendi elimde olsa ama değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?