Evet aslında psikolog terapileri ile olabilir ama doktor gayet iyisin terapilik biseyin yok demişti ve ben ilaç ile birlikte yenmistimantidepresan sorunlari kökünden cözmez ..derdinin belirtilerini örter bir süreligine sadece.. agir seyler yasamadiktan sonra sirf ilac ile birseyleri örtmegi gecistirmeyi tavsiye etmiyorum. cözüme ulasmadiktan sonra ilaci biraktigin an zaten birgün yine patlak verir. ama bu belirtilerle yasamiyorum ve hayatimi cok etkiliyor dersen ozaman ilacin yaninda psikolog ile görüsürsün ve sorunu kökten cözersin .. ozaman ise yarar.
Tekrardan gideyim ozmn ben çünkü ise yariyorİhtiyacınız varsa tabi ki toparlanırsınız.doktor kontrolünde başlayın ve bırakın.
2 ay kullanılıp bırakılacak bir ilaç değildir antidepresanlar.en az 6 ay kullanılmalıdır ki 6 ay bile iyileşmek için az bir süreMrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
Bende öyle düşünmüştüm sagolun2 ay kullanılıp bırakılacak bir ilaç değildir antidepresanlar.en az 6 ay kullanılmalıdır ki 6 ay bile iyileşmek için az bir süre
Mrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
Mrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?