- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Ya herkesin yenme şekli farklıdır mesela ben takintiliyim günde en az 5 öğün yemeden olmuyo işte bu stres istahima vurunca cokuyorum resmen. Gitmeli miyim acaba?Psikolojik sorunlarınızın çözümü için buradakilerin lafıyla hareket etmeyin, genel olarak baktım da psikiyatristler önlerine bilimsel makale de koysa bildiklerinden (bildiklerini sandıklarından) çark etmezler...
Doktora/psikoloğa gidin, içinizi dökün, işin uzmanı karar versin. Ben bu bölümü okuyorum ama ilacı bırak, kendi kendine yen vs gibi şeyler söylemiyorum, belki de hiçbir şey okumamışlar aaa ilaç kullanma çok zararlı falan diyorlar ilginç.
İstahiniz nasildi peki?ah antideprasan ah.
hem uyku hem anksiyete hem de kas ağrıları için kompleks bir antidepresan kullandım .
çok yüksek dozla başladı dr ilk hafta düşündüğüm tek şey evdeki tavan oldu. 2. hafta uyku. 3. hafta evdeki bardakları ödül kazanmış gibi havaya kaldırmaya bide ağlanıcak şeylere gülmeye başlayonca 4. hafta bıraktım.
o tatlı konalarıda cabası oldu
Tabii ki gitmelisiniz. Belki de belirti değil bu dedikleriniz birer belirti. Sakın ama sakın doktordan habersiz ilaç bırakıp ilaca başlamayın.Ya herkesin yenme şekli farklıdır mesela ben takintiliyim günde en az 5 öğün yemeden olmuyo işte bu stres istahima vurunca cokuyorum resmen. Gitmeli miyim acaba?
Tabii ki gitmelisiniz. Belki de belirti değil bu dedikleriniz birer belirti. Sakın ama sakın doktordan habersiz ilaç bırakıp ilaca başlamayın.
Devlet psikiyatristleri dinlemiyor kimseyi. Özele gitmeniz daha iyi olur.ya ben işte doktora danışmadan 2 ay kullanıp biraktim
İstahiniz nasildi peki?
Doktorum kadındı ve iyiydiDevlet psikiyatristleri dinlemiyor kimseyi. Özele gitmeniz daha iyi olur.
normalde sadece akşam yemek yiyen gündüzde arada sırada tatlı yiyen birisiyim.
ama ozaman uykudan kalkıp yemek yiyip yatıyodum uyanınca mutfağa koşuyodum.
ekmeği yıllardır yemem akşam rahat 1 ekmek yiyodum ki 45 kilo insan sen düşün
Antidepresanların bitkiselleri var onlardan istediğini söylersen oda bağlıyo kendine ama çok iyi geliyor ben prozac kullanıyorum çok rahatım uyku hali yok hatta kötü şeyler düşünemiyorum canım gayt güzel bir ilaç .Mrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
Bitkiseli nasıl oluyor? Yani dr mu veriyor onu da?Antidepresanların bitkiselleri var onlardan istediğini söylersen oda bağlıyo kendine ama çok iyi geliyor ben prozac kullanıyorum çok rahatım uyku hali yok hatta kötü şeyler düşünemiyorum canım gayt güzel bir ilaç .
Evet tabiiki isteklerin mutlu olmak kötü şeyler düşünmemek sakin kalmak vs ise birde kilo almak istemiyorsan kesinlikle git ve iste prozac adı ama eğer başka sorunlar varsa tabi bunu kesinlikle doktoruna danış psikiyatriye gitBitkiseli nasıl oluyor? Yani dr mu veriyor onu da?
Canim gecmis olsun oncelikle. Antidepresanlarin hepsi uyku ve istahsizlik yapmiyor. Benim ilacim ornegin ozelden yazarim sana beni oyle rahatlatiyor ki. Hayata pembe gozluklerle bakiyorum o ilacin sayesinde:)Mrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
Canim gecmis olsun oncelikle. Antidepresanlarin hepsi uyku ve istahsizlik yapmiyor. Benim ilacim ornegin ozelden yazarim sana beni oyle rahatlatiyor ki. Hayata pembe gozluklerle bakiyorum o ilacin sayesinde:)
Dr um vermisti tabi yine dr kontrolunde kullanmak gerek ama tum kaygilari endiseleri ortadan kaldiran bir ilac inanabilirsin
Canim burdan yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama prozac ilacin ismi. Agir olmayan, mideyi yormayan, cillop gibi bir ilac. Her bunyede ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama bana cok iyi geldi.hangi ilacı kullandığınızı öğrenebilir miyim
Canim burdan yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama prozac ilacin ismi. Agir olmayan, mideyi yormayan, cillop gibi bir ilac. Her bunyede ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama bana cok iyi geldi.
Devlet psikiyatristleri dinlemiyor kimseyi. Özele gitmeniz daha iyi olur.
İlk kullandigim andan bu yana hicbir kotu yan etkisini gormedim. Ama dedigim gibi bunyeden bunyeye fark var tabi..teşekkür ederim, ben de ağır olduğunu duymuştum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?