Antidepresanlar ise yarar mi?

Psikolojik sorunlarınızın çözümü için buradakilerin lafıyla hareket etmeyin, genel olarak baktım da psikiyatristler önlerine bilimsel makale de koysa bildiklerinden (bildiklerini sandıklarından) çark etmezler...
Doktora/psikoloğa gidin, içinizi dökün, işin uzmanı karar versin. Ben bu bölümü okuyorum ama ilacı bırak, kendi kendine yen vs gibi şeyler söylemiyorum, belki de hiçbir şey okumamışlar aaa ilaç kullanma çok zararlı falan diyorlar ilginç.

Ya herkesin yenme şekli farklıdır mesela ben takintiliyim günde en az 5 öğün yemeden olmuyo işte bu stres istahima vurunca cokuyorum resmen. Gitmeli miyim acaba?

İstahiniz nasildi peki?

Ya herkesin yenme şekli farklıdır mesela ben takintiliyim günde en az 5 öğün yemeden olmuyo işte bu stres istahima vurunca cokuyorum resmen. Gitmeli miyim acaba?
Tabii ki gitmelisiniz. Belki de belirti değil bu dedikleriniz birer belirti. Sakın ama sakın doktordan habersiz ilaç bırakıp ilaca başlamayın.

İlaçtan önce mi boyleydiniz sonra mi? Ayy ne çok soru sordum demi valla karşımda olsaydınız soru yağmuruna tutardim

Antidepresanların bitkiselleri var onlardan istediğini söylersen oda bağlıyo kendine ama çok iyi geliyor ben prozac kullanıyorum çok rahatım uyku hali yok hatta kötü şeyler düşünemiyorum canım gayt güzel bir ilaç .

Bitkiseli nasıl oluyor? Yani dr mu veriyor onu da?

10 aydır anksiyete teşhisiyle antidepresan kullanıyorum ve bağımlılık oldu içmeyi unuttuğum zaman başım dönüyor

Bitkiseli nasıl oluyor? Yani dr mu veriyor onu da?
Evet tabiiki isteklerin mutlu olmak kötü şeyler düşünmemek sakin kalmak vs ise birde kilo almak istemiyorsan kesinlikle git ve iste prozac adı ama eğer başka sorunlar varsa tabi bunu kesinlikle doktoruna danış psikiyatriye git

Canim gecmis olsun oncelikle. Antidepresanlarin hepsi uyku ve istahsizlik yapmiyor. Benim ilacim ornegin ozelden yazarim sana beni oyle rahatlatiyor ki. Hayata pembe gozluklerle bakiyorum o ilacin sayesinde:)
Dr um vermisti tabi yine dr kontrolunde kullanmak gerek ama tum kaygilari endiseleri ortadan kaldiran bir ilac inanabilirsin

hangi ilacı kullandığınızı öğrenebilir miyim

Canim burdan yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama prozac ilacin ismi. Agir olmayan, mideyi yormayan, cillop gibi bir ilac. Her bunyede ayni etkiyi yaratir mi bilmem ama bana cok iyi geldi.

teşekkür ederim, ben de ağır olduğunu duymuştum sanki

Devlet psikiyatristleri dinlemiyor kimseyi. Özele gitmeniz daha iyi olur.

8 sene önce kadar bir tedavi gördüm ve hem ilaç hem terapi tedavisiy di. Devlete gittim ve gayet de başarılı oldu tedavim 7 ayda. Bazı illerde ve bazı doktorlar ilgileniyorlar çok on yargili olmamak lazım bence. ciddi bir durumda ilaç kullanmak daha mantikli. Evet kendinde yener sin ama tedaviyle daha kısa olur. Grip olsan evde yatsan bir hafta önce günde iyi olursan ilaç alınca bir kaç günde. Aynı şey.
Bir de böyle bir alıp bir bırakırsan doktora her gittiğinde tedavi geçmişini anlatacaksin ve daha yüksek dozlar verecek. Doktora gittim kere de tam tedavi ol, Allah şifa versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…