Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pohpo.hlanmak istiyor surekli. Butun ilgiler onda olsun istiyor. Konusma gorusme. Ona hizmet etmek zorunda degilsin ki, madem bu kadar cins biri.
Boşver ne yapmaya çalıştığını. Arada bir çaktırmadan sende bikaç laf giydiriver.
selam kızlar. benim bi görümcem var eşimden 1.5 yaş benden 4 yaş büyük ve bekar.(kim alır onu bilemem)
İlgi manyağı ondan yapıyor ,biriyle evlenmeden düzelmez böylesi.
Senin gibi terbiyesiz bir insanı bile alan çıktıysa ona da bir alıcı çıkar canikom sen dertlenme.
Sana sabır versin asıl canım benim bi şey derse he geç vallahı sen biliyorsun dealacak olana sabır diliyorum :)
tek temennim evlenmesi beni alan aldı zaten![]()
Görümcen saygılı değil, ama daha 8 aylık evli bir yeni gelin olarak sen de ondan aşağı sayılmazsın. Bu kadar fevri olma, yuvana karışmıyorsa kocan huzurunuzu kaçırmasına izin vermiyorsa bu kadar kinlenmenin alemi yok.
(Kimse sizi ağırlamak zorunda değil bu arada.)
Senin gibi terbiyesiz bir insanı bile alan çıktıysa ona da bir alıcı çıkar canikom sen dertlenme.
senin de altta kalır yanın yok hani..selam kızlar. benim bi görümcem var eşimden 1.5 yaş benden 4 yaş büyük ve bekar.(kim alır onu bilemem)
senin de altta kalır yanın yok hani..
için de gayet fesatmış.ne yapmışım acaba? ha bunları söylemem mi ben bunları burda söylüyorum eşime bile demiyorum. biraz içimide dökmek amaç