antika görümcem.

Bence sen haklısın ama az da değilsin. Onu da kim alır lafın herşeyden önce hemcinsini ezmektir. Evlenince ilahi bir güç olmuyorsunuz. Sürüye katılıyorsunuz sadece. Evliliğe bu kadar anlam yüklenmemeli.

kız kimseyi beğenmeyen bi tip. ve şöyle söylim arabası olmayan erkekler elendi bile listeden.

Bence sen haklısın ama az da değilsin. Onu da kim alır lafın herşeyden önce hemcinsini ezmektir. Evlenince ilahi bir güç olmuyorsunuz. Sürüye katılıyorsunuz sadece. Evliliğe bu kadar anlam yüklenmemeli.
yok canım onu biri almış ya, artık önünde kimse duramaz

yok canım onu biri almış ya, artık önünde kimse duramaz

Ya benim kızdığım nokta evlilik annelik kutsaldır. Bir kadın evlenmezse en yüksek konumda olsun vah vah ediyorlar. Yani bu bir seçim evlenince anne olunca ne oluyor. Sürüye uyum oluyor bence. Tek kocası olan sen değilsin tek anne olanda sen değilsin. Kafana uygun biri çıkmış evlenmişsin o evli değil diye aşagalamak niye. 26 yaşındayım bana bile baskı var ve hoşlanmıyorum bu durumdan. Ayy çok dolmuşum

Onu kim alır lafı ne kadar iyiniyetli! bir gelin olduğunuzu gösteriyor. Evlenmişsiniz prestijiniz! artmış haliyle ezik bekarlarla hiç muhattap olmayın.
Sizin ömür boyu evli,görümcenizin de ömür boyu bekar kalacağının garantisi var mı?
Kurtlu baklanın kör alıcısı olurmuş.kurtlu bakla görümce mi yoksa siz misiniz bilemiyorum.

inşallah görümcemdir :)

Altına imzamı atarım.. Geçenlerde teyzem geldi, kızım sen de 30 oldun hala evlenemedin, çok üzülüyorum senin için dedi annemle ben şok Herkes evlenmek zorunda mı, önce planlarımı gerçekleştireyim bakarım, hem sen evlendin de ne oldu iyi geçen bir tek günün var mı dedim tıssss

Kiyamammmm.. Kız kurusu psikolojisi arkadaşı ele geçirmiş

Benim gorumcem de 40 i geçkin ve bekar. Ve emin olun ki tam bi cadi, dolayısıyla sevmiyorum onu.
Ama ben her kandil vs olduğunda dua ederim Allah ona hayirli eş nasip etsin diye. Kul hakki diye birşey vardir ve benim annem derki evlenmemiş bir kız kac yasinda olursa olsun hakkinda konuşmak çok gunahmis. Kim alir onu lafiniz çok itici bir laf.

valla inan bende dua ediyorum. çünkü evlenince düzeleceğinden eminim psikolojik olarakda aynı şekilde. ama dediğim gibi çoz zor beğeniyo sıfır arabası olmayan adamlar elendi listesinden 300 bin nüfuzlu şehirde bilemiyorum ki kndi şehrinden istiyor birde.

Sen evlendin de ne oldu ablacım edepsizlikten kurtulabildin mi k? Elealem adına uçkur duası yapacağına dilimizdeki kelimelerin yazımlarını öğrenseydin keşke , o zaten ayrı bir mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…