Kiyamammmm.. Kız kurusu psikolojisi arkadaşı ele geçirmiş
Olabilir. Kız öyle tercih ediyor. Bu seni niye rahatsız ettikız kimseyi beğenmeyen bi tip. ve şöyle söylim arabası olmayan erkekler elendi bile listeden.
Olabilir. Kız öyle tercih ediyor. Bu seni niye rahatsız etti
valla inan bende dua ediyorum. çünkü evlenince düzeleceğinden eminim psikolojik olarakda aynı şekilde. ama dediğim gibi çoz zor beğeniyo sıfır arabası olmayan adamlar elendi listesinden 300 bin nüfuzlu şehirde bilemiyorum ki kndi şehrinden istiyor birde.
Kesinlikle uMursama. Bu onu daha çok deli eder.Boşver yokmuş gibi davran.
evliliğime bi etkisi yok. sadece durumu dile getirdim. ve hala çözemedim onu amaç çözüm.
Ilk okudugumda ayni seyi dusundumSenin gibi terbiyesiz bir insanı bile alan çıktıysa ona da bir alıcı çıkar canikom sen dertlenme.
valla inan bende dua ediyorum. çünkü evlenince düzeleceğinden eminim psikolojik olarakda aynı şekilde. ama dediğim gibi çoz zor beğeniyo sıfır arabası olmayan adamlar elendi listesinden 300 bin nüfuzlu şehirde bilemiyorum ki kndi şehrinden istiyor birde.
Altına imzamı atarım.. Geçenlerde teyzem geldi, kızım sen de 30 oldun hala evlenemedin, çok üzülüyorum senin için dedi annemle ben şokHerkes evlenmek zorunda mı, önce planlarımı gerçekleştireyim bakarım, hem sen evlendin de ne oldu iyi geçen bir tek günün var mı dedim tıssss
görümce hanımı kımın alıp almayacagı sızı ılgılendırmez , kımse sızı gezdırmek zorunda da degılselam kızlar. benim bi görümcem var eşimden 1.5 yaş benden 4 yaş büyük ve bekar.(kim alır onu bilemem) evlendiğimizden beri hatta öncesindede hep burnu havada hep beni aşağılama havasında.evlendik ben iki hafta kayınvalidemde kaldım evimizin inşaatı bitmediği için. farklı şehre gelmeme rağmen ne gel gezelim dedi ne başka bişey konuşmadı bile. bunun bi arabası var ama sadece arabası var varı yoğu iki lafından biri araba.neyse evimize geçtik kayınvalideme söylenmiş hiç konuşmuyor iltifat etmiyormuşum.konuşuyordum ama onla değil ortaya genel. bu durum 2. defa olunca artık cevabımı esirgemedim. benim ağırlanmam lazım feln fistan dedim. benim olduğum ortamlara gelmiyo. kaç kez yemek yedi bende bi kere eline sağlık demedi. bi kere kahvaltıya geldi yedi yedi sonunda patatesi beğenmedim dedi kalktı gitti. sofrayı kurmama toplamama hiç yardım etmez. konu ben olayım odadan kaçar. sadece kendi konuşulsun ister her konuşmada bi laf sokma çabası. kyvalideme gittimizde kapıda karşılamaz ama bize geldiğinde ilgi bekliyo. hatta bikere kapıyı ben açtım sen miydin diyerek surat astı kapıda ayakkabılarımı gördü lafını hazırladı açana kadar. en son geçen ay amelyt oldm brunumdan ameliyat sonrası odaya getirildiğimde deli oldum bu ağlıyo bundan üç ay önce dudak üstnden aldırdığı beninin izi kaldı diye. ben orda ameliyattan çıkmışım herkes onun ağlamamsı için bişeler diyo. hala çözemedim ne yapıyor olabilir sizce ?
Evlenmiş kızlar (ve dahi diğer insanlar) hakkında konuşmak günah değil mi?Benim gorumcem de 40 i geçkin ve bekar. Ve emin olun ki tam bi cadi, dolayısıyla sevmiyorum onu.
Ama ben her kandil vs olduğunda dua ederim Allah ona hayirli eş nasip etsin diye. Kul hakki diye birşey vardir ve benim annem derki evlenmemiş bir kız kac yasinda olursa olsun hakkinda konuşmak çok gunahmis. Kim alir onu lafiniz çok itici bir laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?