antika görümcem.

Ne kadar da 'nüfuZlu ' bi sehirmis o öyle :)

Neden boyle Dert edindiniz ki?
Birakin istedigi gibi davransin.Belki siz bir adi atarsiniz.Yokmus gibi davranmak yerine var oldugunun farkinda oldugunuzu hissettirecek birkac jest yapamaz misiniz?
Deneyin derim..Baktiniz kendisi hic yaklasmaya calismiyor o zaman normal davranin.
O kadar guzel duygular varken,kinlenmek, uzulmek gereksiz.Kalbimizi,aklim izin yoruyor inanin..

Birde almak nedir yaa:/
Gelin almak,onu kim alir falan agiz aliskanligi ama kadini direk asagiliyor sanko

İsterse arabası olan birini ister isterse şirketi yatları katları olan birini ister kime ne ki? Tek derdi evlenmek değilmiş demek ki kadının. İlgilendiği biri olmayan insan gayet bu tarz isteklerde bulunabilir kendi çapında. İlgi üzerinde olsun istiyosa uğraşsın dursun ben görümceye hak vermiyorum eğer dediğiniz gibi anlamsız hareketleri varsa ama sizin konuşma tarzınızı da hiç beğenmedim onun için kim haklı kim haksız kararsız kaldım açıkcası. Evlendiği zaman ilgi çekme huyundan vazgeçeceğini düşündüren ne size ben onu merak ettim ne demek istiyosunuz?

Kizin arabasi varsa bir isi de vardir herhalde? Talibi var ki seciciymis talibi olmasa vay haline!
Belki de o senin kurdugun hayalleri yasiyor ondan bu tavrin. Kim alir falan filan.
Yikilan egonu boyle tatmin ediyorsun. Zira koca bulmanin bir vasif olmadiginin sen de farkina varmissin canim. Uzgunum.

Ya şu evliliği almak olarak gören kadınlardan nefret ediyorum. Mal mısın sen de aldılar seni? Beni alan aldı ne? Boşansan ne olacak mesela? Hayatta neyin garantisi var da bu kadar tek övündüğün şey beni bir erkek "aldı" oluyor?
Ha o arabasıyla böbürlenmiş ha sen kocanla ve evlenmekle böbürlenmişsin aynı şey.
Çok itici geliyor bana onu kimse almaz ama beni alan oldu gibi kendini değersizleştiren, kadını değersizleştiren söylemler. Bir kadına da hiç yakışmıyor.
Görümcenize sürekli evde kaldın düşüncesini hissettiriyorsanız o da size böyle tepki veriyordur bana bile çok itici geldiniz yani.

evliliğime bi etkisi yok. sadece durumu dile getirdim. ve hala çözemedim onu amaç çözüm.

Amacı kıskanması diyecek herkes burada onun için açılmış bir konu. Ama talibi çok kız seçici diyorsun neyini kıskansın? O kendi arabasıyla gezerken siz kocanıza yemek yapıp, çamaşır yıkayıp ütü yapıyorsunuz, neyinizi kıskansın pardon?
Sizin beni "alan" oldu gibi sözlerinize gıcık olmuştur amacı da odur ben diyeyim size.

sizin gibi alınmak istemiyor demek ki görümce... almak istiyor..

İyi demişsin kız eferim

benimde görümcem var..
bekar
evdeydi çalışmıyo hiç bi yerde..
çeyiz almak için birikm yapıyor. abisine gösteriyo abi bana şunu alsana... benim yanimda..
içimden nah alir dedim eşimde çalış da kendin al diyo:
bişey demedi bana bakti bende tınlamadim.

sorunları var demekki sorunlu birinden de normal tepki beklemez. hic ustunde durmayin tavirda yapmayin he hee diyin gecin size kasti olduğunu düşünmüyorum.

görümce hanımı kımın alıp almayacagı sızı ılgılendırmez , kımse sızı gezdırmek zorunda da degıl
kendı calısmıs almıs arabasını ıstedıgı kadar da soyler buda sızı ılgılendırmez baskaları sıze ıltıfat etsın yemeklerınızı ovsun dıye yemege cagırıyorsanız hıc yapmayın daha ıyı neden arabası ve bekar olması sızı rahatsız edıyor ? cok ozendıysenız sızde calsııp yapabılırsınız

Evlenmiş kızlar (ve dahi diğer insanlar) hakkında konuşmak günah değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…