Antisosyal kişilik bozukluğu halk arasında psikopat

Ne kadar saçma yorumlarda bulunmuşsunuz kimse bu kadar kısa bebeği olan evliliğini bitirmez demekki gerçekten uç şeyler yaşamışım anlattırmayın bana burda isteyene özelden mesaj atabilirim

10 gun sonra bosanacaksaniz, cocugunuz yoksa zaten sizi ilgilendirmez eski es namzetinizin hastaligi. ancak belirtmeden gecemem ki klinik testler uygulanmadan hicbir uzman teshis koyamaz. D dertlibayan

Demekki diyorum ki adam gerçekten normal değil onu demek istiyorum adama toz kondurmuyorsunuz :))) anlatsam zorbalıklarını ağzınız açık kalır sizde hak verirsiniz
Yav kim adama toz kondurmamış ki? Psikolog teşhis koyamaz diyor herkes. Psikologun lafına inanarak ayrılmak istiyormuşsun gibi yazmışsın ayrıca.

Psikoloğa gittim anlattım psikolog eşime bu teşhisi koydu ciddi bir hastalık ve tedavisi Yok gibi bir şeymiş... 10 gün sonra boşanıcaz inşallah var mı çevrenizde bu kişilik bozukluğu olan ?
Psikolog teşhis koyamaz. Böyle bir selahiyeti yok. Ayrıca zaten hastanın kendisi olmadan teşhis konulmaz. Siz büyük ihtimal ya doğruyu söylemiyorsunuz ya da gittiğiniz kişi şarlatanın önde gideni. Öyle anlatmakla falan teşhis konulsaydı ohohooo...

Demekki diyorum ki adam gerçekten normal değil onu demek istiyorum adama toz kondurmuyorsunuz :))) anlatsam zorbalıklarını ağzınız açık kalır sizde hak verirsiniz

iyi de kimse size eşiniz normaldir neden boşanıyorsunuz demedi ki

adam piskopatsa da sosyopatsa da paranoyaksa da şizofrense de bunun teşhisi bir seri görüşme ve bazı testler uygulanmadan koyulamaz. hele de başkasından alınan bilgilerle asla koyulamaz.

ayrıca adamla ayrılmışsınız bitmiş, yakında da boşanacaksınız, adamın ruh sağlığını irdelemenin de bir anlamı yok artık. neyse ne, boşverin.

Back
X