ateş titreme oluyor mu canım sizdede ?? yoksa bende başka bişey daha mı var ondan sorayım dedımmAteş derken canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateş titreme oluyor mu canım sizdede ?? yoksa bende başka bişey daha mı var ondan sorayım dedımmAteş derken canım
Allah şifa versin baya kilo kaybetmişsinn ayyAteş oluyor bir anda sıcak basıyor ve titreme vücudum da oluyor birde ellerimde ben 39 kiloya düşmüştüm şimdi toparladım baya
berbat midemi bıçaklıyorlar sankı bulantı kusma ateş titreme hayattan nefret ettım yemek yemeye korkuyorumSenin nasıl peki![]()
korkuyorum, endoskopi kolonoskopi hepsini yapmakEndoskopi oldun mu
ay deme kusma olmadı mı anskiyetem var benım kalbim dururKorkma ben oldum canlı canlı birde
Ateş olmuyor da bulantı sırta ağrı felan oluyorçok abuk subuk zamanlarda bi başlıyo rezıl ediyor bende çok ateşte çıkıyor kızlar sizde de oluyor mu?
Antibiyotikler mide bulantısını artırmıyor mu bende artıyorlarValla o kadar fena oldum ki midem delindi falan sandım o derece , ama değilmiş sanırım ultrason da çıkardı , antibiyotik te verdi belki bakteri de var ama her ne olduysa çok fena, çok doğru söylüyorsun azıcık sinirlensem kalp gibi ağrıyıp batıyor midem , sağlık çok önemliymiş stres vücütta birikip saatli bomba gibi patlıyormuş bunu çok iyi öğrendim acı bir şekilde , ama artık çok geç insan hiç bir şeyi kendine dert etmemeli ama elinde olmuyor işte.
Maalesef stres en büyük etken benimde aynı gaz sorunu yaşıyorum anksiyete bir yandan panik atak bir yandanAntibiyotikler mide bulantısını artırmıyor mu bende artıyorlar