Aof sinavi ve dugun

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
Mrb arkaslr kuzenmn dugunu ile aof finaller ayni gun 1hazirn ve kznm baska sehrde napcmi blmyrm sinava mi gtsem dugunemi karr veremdm

Mrb arkaslr kuzenmn dugunu ile aof finaller ayni gun 1hazirn ve kznm baska sehrde napcmi blmyrm sinava mi gtsem dugunemi karr veremdm
Tabiki sınava gitmelisin çunku senin gelecegin onemli ben olsam sınava giderdim kuzenininde anlayışlı olması gerekir bunda darılacak kusecek birsey yok,zaten ailen gidecektir dügüne sen gitmezsen sorun olmaz çunku senin için önemli bir sınavın var,evlendikten sonra hediyenide alır evine gidersin.

Belki sınavdan sonra uçakla yetişebilirsin düğüne, sonuçta akşam düğün, belki bu olabilir..

Geçen dönem vizelerde aynı şeyi yaptım kuzenimin nişanına gittim, nasılsa büt var diyordum ama vizesine girmediğim derslerin hepsinden kaldım büt de olmadı. Kesinlikle sınavların diycem ama son yılın değilse seneye alttan alırsın ya da finallere cok calısıp halletmeye çalışırsın...

Ya guz donemimdn 3 dersm kaldi bahrdan da klir buyk ihtml yani 7dersin hpsini verrmm cnku ama cmt gnu oln dersleri brkp pzr gnlerinimi ksn gecsm

kesinlikle aöf ye girmelisin...kuzenim değil kardeşim olsa önce can sonra canan....öncelik kendimindir..sınavdan sonra yetişirsen yetişrsin, olmadı gitmezsin...seni seven bir kuzen bunu anlayışla karşılar..
mutlaka sınava gir..

Ya guz donemimdn 3 dersm kaldi bahrdan da klir buyk ihtml yani 7dersin hpsini verrmm cnku ama cmt gnu oln dersleri brkp pzr gnlerinimi ksn gecsm

Mesaj yazarken harfleri fazla yutmasan zor anladım bu yazdıgın mesaji senin önceligin derslerindir,bildigim kadarı ile bütünleme kalktı bu sınavda 3 tanesini versen,seneyede 4 tanesi versen olmaz mı? eger hepsini seneye bırakırsan zorlanırsın.

Telden yazinca boyle oldu k.bakma cmt gunu 3 dersn sinavi var pzr gunu 4 dgn cmt aksm otbuse bnp pzar gunuki sinava yetiseblirm bitek aklima bu geliyo acaba ortlmm yuksek olursa 3dersten muaf olurmym buunla ilgili hc bir bilgm yok yada o 3 dersn vizelrnden yuksek puan arsam can egriyle geceblrmym hersey muamma yani

Anck ayin 1 deki snava gtmeblrm konstk cok uzldu kiz kardes gbyz onu kirmkta istmyrm ama sinvda onmli zor bi durm

Öncelikle harfleri yutmazsan daha iyi olur :)
Konuya gelince "kız kardeş gibiyiz kırmak istemiyorum, gelemeyebilirim diyince çok üzüldü" demişsin.. Madem bu kadar yakınsınız tarih alırken sana da sormalıydı ha sormadı mı o zaman gitmezsen tek laf etmeye de hakkı yok.. Ve bencede sınavların daha önemli..

Sınavın önceliğin olmalı bana göre.
Mesafe çok mu uzak ? Sınavdan sonra yetişemez misin ?
Eğer yetişemezsen de kuzenin anlayışla karşılayabilir diye düşünüyorum .
Bu senin geleceğin için sonuçta.

Benim kuzeniminde düğünü uzaktı hiç çalışmadığım bütünleme sınavı için bile gitmedim düğüne.

Ama bu o kuzenim için geçerli.Bir tanesi var ki.Kardeşten öte iki elim kanda olsa giderim.

Mesafeler çok uzak mı? 3-5 saatlik bir şeyse sınavdan sonra yetişebilirsiniz.Sabah mı gireceksiniz öğlenmi sınava.Öğlense daha rahat olur.Ertesi güne rahatça yetişirsin.

Ist bursa ama cuma kina var cmt aksam dugun cmt hem sabh hem ogln sinvm var pazarda ayni sekilde cmt sabh 1 oglen 2 dersn sinvi var

Sinavlarina onceden calismaya basla

Ve otobus parasi biriktir :)

Madem kuzenin cok degerli, ee sinavlar da onemli

O zaman cuma kinaya gidersin, gece veya sabah ezan okunmadan otobuse binip sinava gidersin

Sinavdan cikinca dugune gelir gece veya sabah yine ezan okunmadan erkenden sinav icin geri donersin

Bursa - istanbul arasi cok uzak degil

Ben kendi düğünüm oldugundan giremedim gecen sene ( nikah tarihi alırken aklım havadaydi herelde hiç düşünmemişim) şimdi nasıl pişmanım anlatamam. Hele ki şimdi butler yok, isin cok zor olur. Aile de önemli tabi ama gelecegini duşun derim

trde sinavlar hakkinda pek bilgim yok ama sorduguna göre demekki yakin zamanda tekrari yapilmayacak o sinavin. o halde mutlaka sinava girmelisin oradanda bir arkadasin dedigi gibi ucala dügüne yetisirsin, hatta sehirlek cok uzak degilse otobüsle bile dügüne yetisirsin.
mutlaka sinava git, senin gelecegin bu.
madem kizkardes gibisiniz oda seni düsünseydi 1 haziranda yapmasaydi dügünü.
dügün onun icin ne kadar önemliyse, sinavda senin icin en az okadar önemli.

Back
X