Aof sinavi ve dugun

Yahu bizden biri mi yazıyor anlamadım.
Benimde kuzenimin 1inde düğünü var ve Bursada, cuma da kınaları.. Ben de İstanbulda yaşıyorum ve AÖF sınavlarım var..
Şok oldum şuan..
Neyse, ben gitmeyeceğim..
Sınavdan sonra yetişme ihtimalim var, fakat yolculuk ve düğünü kafam kaldırmaz, pazar günkü sınavım pert olur.. Hiç kasmaya gerek yok, kısmet tabi.. Pazar günü sınava girip kalacağıma, cumartesi gider düğünün tadını çıkartır öyle kalırım. Ama gerek yok..
Vize olsa her türlü çöpe atar giderdim ama finali yakamam..

elbette sınava gitmelisin.kuzeninle daha sonra kutlama yapabilirsin ama sınavın telafisi yok.pişman olursun bence düğün için sınavdan kalırsan.

Benimde kuzenimin 1inde düğünü var ve Bursada, cuma da kınaları.. Ben de İstanbulda yaşıyorum ve AÖF sınavlarım var..
Şok oldum şuan..
Sınavdan sonra yetişme ihtimalim var, fakat yolculuk ve düğünü kafam kaldırmaz, pazar günkü sınavım pert olur.. Hiç kasmaya gerek yok, kısmet tabi.. Pazar günü sınava girip kalacağıma, cumartesi gider düğünün tadını çıkartır öyle kalırım. Ama gerek yok..
Vize olsa her türlü çöpe atar giderdim ama finali yakamam..[/QUOT

:) sınava gitmeye karar verdim son dönem değil güz dönemimden 3 dersim var ama sınava gidicem inş doğru karar vermişimdir sonra başım ağrımaz:)

Şok oldum şuan..
Vize olsa her türlü çöpe atar giderdim ama finali yakamam..[/QUOT

:) sınava gitmeye karar verdim son dönem değil güz dönemimden 3 dersim var ama sınava gidicem inş doğru karar vermişimdir sonra başım ağrımaz:)

eğer şehirler yakınsa birbirine git gel de yapabilirsni hem sınavına girersin hemde düğüne

Back
X