- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Söylediklerin apendisiti düsündürüyor ,valla zaman kaybetmeden git acile patlamasi daha kötú olur
9 yaşındayken okulda aniden başlamıştı ağrım salı günüydü o gece kıvrandıracak boyuta döndü. ertesi sabah babam acile götürdü.. malesef aptal doktor üsütme dedi iğne ve ilaçla gönderdi ama ağrım geçmedi.. perşembe günü aynı yere annem götürdü başka doktor daha beni görür görmez anladı. uyumamı dahi istemiyordu ve beni uyku bastırıyordu. sonra apandistimin patladığı anlaşıldı acil ameliyat oldum bende. hiç unutmam yemyeşil kustum günlerce o çocuk halimle ölümden döndüm diye yıllarca psikolojim bozuk yaşadım
tek taraflı bir ağrı değil miiGece hiç aklıma gelmedi apandisit olabileceği üşütmüşümdur dedim ama sabahta kalktm devam edince korktum
benim ilk gittiğim doktor üşütmüş dediğinden bir gece boyunca annemler şişeye sıcak su koyup karnıma tuttular meğer apandisit sevmezmiş sıcağı benimki patlamıştı ve zehir kanıma karışmıştı
tek taraflı bir ağrı değil mii
Evet tek taraflı
dediğin gibi eşin gelince hemen gidin
ilaç v.s ile eve göndermek isteseler bile tahlil istediğini söyle mutlaka canım
Tamam cnm dua edin bana
Sağ kasık üstünde titreme sallanma gibi oluyor.Nasıl hissedicem?
Benimki de psikolojik demişti sinir bozucu pislik ağrı kesici ve serum verdi eve gönderdi, ertesi gün ağri geçmeyince poliklinikte önce dahiliye anladı sonra genel cerraha sevk etti.benim ilk gittiğim doktor üşütmüş dediğinden bir gece boyunca annemler şişeye sıcak su koyup karnıma tuttular meğer apandisit sevmezmiş sıcağı benimki patlamıştı ve zehir kanıma karışmıştı
Benimki de psikolojik demişti sinir bozucu pislik ağrı kesici ve serum verdi eve gönderdi, ertesi gün ağri geçmeyince poliklinikte önce dahiliye anladı sonra genel cerraha sevk etti.
ağrı devam ediyormuKizlar muayne oldum test istedi bekliyoruz şuan
Cok gecmis olsun. Banada olmustu apar topar ameliyata aliyorlardi annem boyle olmaz dedi ve anlasildi ki gaz sancisiymis sadece!! Yani sakinlikle bir baksinlar. Acil sifalar dilerimKizlar muayne oldum test istedi bekliyoruz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?