- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Bence acile gitmelisiniz. Apandisit öyle randevu saatini bekleyecek bir durum değil. Benim küçükken sancım başladığında annemin acile yetiştirmesi üzerine tam patlayacakken alınmış mesela.. İhmal etmeyin biran önce gidin.Kızlar apandisit ağrısı çeken var mı? Dün gece saat 01:30 gibi sağ tarafima bi ağrı girdi rahatsız edici şekildeydi daha çok ayağa kalktığımda kendini çok belli ediyordu bende geçer dedim uyudum. Şu saat oldu uyandım aynı ağrı tekrar devam ediyor. Dediğim gibi yatarken dayanilcek şekilde ayaktayken daha fena olan bi ağrı ? Bu apandisit olabilir mi? Yoksa ben abartiyormuyum.. doktordan randevu aldım ama o saate kadar birşey olur mu diye korkmuyor değilim. Yaşamış olan varsa yazabilir mi?...
Yemin ederim Allah'a emanet yasiyoruz su ulkede!
Saglik sektoru bitmis aglayani yok..
evet çoğu hastanede haftasonu tatilden dolayı radyolog olmadığı için usg yapılmaz.Ben durumunuzu acil görmedim.yoksa hastaneyi ayağa kaldırır eve dönemezdiniz.ne demek iptal ettirdim tahlilleri...hafta sonu ultrason olmaz diye bişey yok..nyse geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versin herkese
Sonuç ne çıktı peki?
benim apantist patlamak üzereydi inanilmaz bir agri oluyor özelikle yürürken, ayakta. Atesiniz varmi? Benim agrilarim artik omzuma kadar vurmustu. hemen bir acile gidin. Allah korusun patlarsa ciddi sorunlar yasarsiniz illeride
geçmiş olsun
Gittik cnm iltihaplanma olmuş apandisit değilmiş çok şükür
gecmis olsun sükür
Kizlar evde tekim eşimi bekliyorum gelmesini gelince gidicez hemen. Tek başıma gidebilecek durumda değilim şuan
canım ya geçmişl olsun benim durumu okumuştun sanırım ayağa kalkınca artan sağ tarflı şiddetrli ağrıu süründüm kaç gün apandistten şüphelenildi sonuç kürtaj sonrası olağan yumuşak doku enfeksiyonu rahimle ilgili, yani.. kan değerlerine bakıldı mı?sen de kürtaj oldun ben kürtaj olduğumu söyleyince beni jinokolojiye yönlendirdiler öyle çıktıGittik cnm iltihaplanma olmuş apandisit değilmiş çok şükür
Ben deBende dün yıllar sonra Devlet Hastanesine gittim acil. On yargı ile gittim sansima o kadar ilgili güler yüzlü bir doktor çıktı ki. Hem memnun oldum hem şaşırdım.
İyisi de var kötüsü de tabi ama ne yazık ki çoğu sizin rastladığıniz cinsten.
Geçmiş olsun
Ben deSvartbabe gibi şikayetle devlet acile gittim mükemmel bir dr çıktı karşıma bütün kanlara baktı apandist olabilir diye usg çekildi akciger filmi çektirdi zatüre de olabiliyormuş bu şikayetlerle 7 8 sayfa kan tetkiki vardı düşün en son enfeksiyon var dedi jinekolağa gönderdi oradaki raporla yatış yapman lazım değerlerin çok yüksek dedi.meğer kürtaj sonrası yumuşak doku enf.olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?