- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi hotcouture
-
Ya konu sahibi kusura bakma benimde benzer bi sorum var bilen varsa
Simdi arkadaslar oturdugum ev kendi evimiz,baska bir yere tasinicaz ve daire kiraya verilene kadar bir müddet bos kalacak ,bos kaldigi zaman yine aidat odemek zorunda miyim? Neticede asansörü,havuzu,otoparki,çöp alimini kullanmayacagim
Bu konuyu ev sahibinizle gorusup paylasmalisiniz parayi siz size dusen merdiven silme ve cop alinma ucretini odeyin binanin disiyla iciyle ilgili yapilacak seylerin tarafina dusen ucretide ev sahibiniz odemeli bnmde bildigim avukata verirlerse ve hakli bulunurlarsa abukatin parasi dahil butun parayi senden alirlar cnmKomşularla görüştüm. Fakat kiracılar memnun değil.
Çoğunlukla kiracı var zaten.
Ev sahipleri toplaşıp bu şekilde karar almışlar
Ben de diyorumki ben yarın öbür gün bu evden çıkcam gidicem,
apartmanın tadilat işlerini neden ben ödüyorum ki ? ev sahibi ödesin o zaman,
Komşular da şikayetçi yani bu durumdan, özellikle çöpler hiç alınmaması konusunda
Aylık 35 lira aidatı ev sahibi bolusmez.Bu konuyu ev sahibinizle gorusup paylasmalisiniz parayi siz size dusen merdiven silme ve cop alinma ucretini odeyin binanin disiyla iciyle ilgili yapilacak seylerin tarafina dusen ucretide ev sahibiniz odemeli bnmde bildigim avukata verirlerse ve hakli bulunurlarsa abukatin parasi dahil butun parayi senden alirlar cnm
Ev sahibi uyumluysa bolusir cunki binanin cevre duzenlemesiyle ilgili odenegi kiraci odemek zorunda diil cnm zamaninda bizimde basimizdan yoneticilik gectigi icin biliyorum hatta bos dairenin aidatini bike ev sahibi dolana kadar odemek durumunda bende ozamanlarda mecburiyetten ogrenmistim cnmAylık 35 lira aidatı ev sahibi bolusmez.
Kendi cebinden odeyip sonra tek tek toplamasi yoneticiye haksizlik olmaz mi
Şu gün vericem bugun vericem aybasi aysonu derken adam magdur olacak
Tamam onları oder ev sahibi ama 35 lira temizlik.çöp parası ve asansör bakımı evinde kiracı varsa bunları odemez.Ev sahibi uyumluysa bolusir cunki binanin cevre duzenlemesiyle ilgili odenegi kiraci odemek zorunda diil cnm zamaninda bizimde basimizdan yoneticilik gectigi icin biliyorum hatta bos dairenin aidatini bike ev sahibi dolana kadar odemek durumunda bende ozamanlarda mecburiyetten ogrenmistim cnm
Ama arkadasa cevre duzenlemesi falanda bu paranin icerisinde demisler sanirim yanlis anlamadiysamTamam onları oder ev sahibi ama 35 lira temizlik.çöp parası ve asansör bakımı evinde kiracı varsa bunları odemez.
Evet öyle demişler hatta ben de ilk mesajım çevre düzenlemesi de ait sana demiştim ama benim çevre düzenlemesinden kast ettiğim bitki dikme vs yeni çiçek alma falan hani onlar toplanan 35 liradan alınır ama diğer türlü çevre düzenlemesi ev sahibine ait Kamelya bahçe duvarı vs.Ama arkadasa cevre duzenlemesi falanda bu paranin icerisinde demisler sanirim yanlis anlamadiysam
Anladim cnm bnde cevre duzenlemesi derken duvar vs reden bahsetmistim amma zor bu isler hee yoneticisine zor kiracisina ayri bir zorr Allah hepimizin yardimcisi olsunEvet öyle demişler hatta ben de ilk mesajım çevre düzenlemesi de ait sana demiştim ama benim çevre düzenlemesinden kast ettiğim bitki dikme vs yeni çiçek alma falan hani onlar toplanan 35 liradan alınır ama diğer türlü çevre düzenlemesi ev sahibine ait Kamelya bahçe duvarı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?