- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi hotcouture
-
Tesekkur ederim yanlis mantik yürüttüm demek ki :)
Apartmandaki diğer daireler icralıkmış
Hey allahım o zaman ev sahipleri yok piyasada
35 lira aidat odemek zorundasın. Haftada 1 temizlik.bunun suyu. Temizlik malzemesi var.Apartman elektrik faturası var her ay düzenli asansör bakımı var çevre düzenlemesi var.Bunlari siz ödersiniz.Ozaman bizim apartmanda da boş dairelerdeki ev sahipleri de aidat ödesin, doğru olur dimi?
Çünkü maliyet bölününce azalmış olur
Emin misiniz?Apartmanın girişi, çevre düzenlemesi gibi kalıcı masraflarını evsahibiniz yapar. Ama temizlik ve apartman görevlisinin hizmeti, ücreti, sigortası gibi masrafları siz karşılarsınız. Karar defterine işlenmişse bu olay aidatı ödemek zorundasınız. Mahkemeye verilirse kaybedersiniz ve mahkeme masrafları, avukatlık ücretleri vs. gibi masraflarda şahsınızdan alınır.
Satın alan kişi önceki aidatlardan sorumlu degil. Tapuda tescil işleminden sonraki aidat borçlarından sorumluO durumda aidat işlemeye devam eder. Satın alan kişi önceki aidatları toplu bir şekilde öder.
Emin misiniz?
Kalıcı giderlerden bahsediyorum ben de . Ben neden ödüyorum ki diyorum.
Çöp alınmıyor apartman görevlisi yok. Sadece haftada 1 temizliik. Haftada bir temizlik için 35*20: 700 tl normal mi
Temizlik için ödeyeceğim o zaman3 yıl öncesine kadar yöneticilik yaptım. Eğer bu sırada kanun değiştiyse bilmem. Hizmetten faydalanan öder parayı. Yani kapıcı veya temizlikçi bayan farketmez. Apartman siliniyorsa ve bu silme sizin dairenizin önünüde kapsıyorsa vereceksiniz. Bunun için ben açtığım tüm davaları kazandım. Bir avukat tutmuştuk ve o avukat aidatlarını ödemeyenlere davayı açıyordu. Kalıcı giderler size ait değildir. Tekrar söylüyorum, site girişi yapılacaksa, çevre düzenlemesi olacaksa o evsahibinin görevi. Sizin para vermenizi kimse beklemesin. Ama temizlik vs. gibi masrafları sizin karşılamanız lazım. Eğer ev sahibi evi boş tutarsa o zaman bu giderleri ev sahibi öder ama siz varsınız ve siz ödeyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?