Apartman aidati odenmezse mahkemeye verilir miď

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apartmanda görevli varsa, görevli maaşı sigortasi bina giderleri vs derken 60 hiçte fazla değil.
60lıra o saydıklarınız ıcın az zaten. Ama mesela haftada 1gun merdıven temızlıgı ve otomat parası varsa o para da cok yanı

Birileri cevap yazsın da bende bilgileneyim bizde de oluyor ödemeyen biz mahkemeye verildiğini bilmiyoruz ama belediyede bir bölüm göstermişler anneme gelip buraya şikayet edebilirsin diye bilgim yok ama kendi fikrim veremez bizim apartmanda 20 yıldır ödemeyen var hepimiz alttan alıyoruz ilk defa bu yıl merdiven parası vermeye başladılar oda bizlerin verdiğinin yarısı bence korkma yani

Simdiye kadar aidatlari verse idiniz bu kadar zorlanmazdiniz. Eninde sonunda odemek zorundasiniz. Parca parca odeseniz sonraki aidatlar da uzerine birikecek. Tek seferde odemek en mantiklisi. Mahkeme masraflari kaybeden taraftan alinir genelde.
ödeyemiyoruz sorun orda zaten. bolsekte zor tabi bize ama ne bileyim işte.
zamanında veremedik çünkü ben bi süre maaş alamadım kredi ve kredi kartlarımızı o arada ödeyemedik bankayla icralık olduk derken işte birikti hiç ödeyemedik

Verebilir. Mahkeme masrafını kaybeden taraf öder. Yanlış anlamazsanız.. neden ödeyemiyorsunuz? Ayda 60tl. Çalışmıyormusunuz? Ailenizden borç alın.
yanlış anlamam yukardada dediğim gibi ben o zamanlar bi süre maaş alamadım kredi ve kredi kartımizi ödeyemedik bankayla icralık olduk derken işte birikti hiç ödeyemedik ailemden alma şansım olsa ilk onlara derdim ben sadece olayın ciddiyeti ne olur onu anlamak için sordum sizlere çok teşekkür ederim yorumunuz icin

esım bızım sıtede yonetıcı
evet verılıyor sızın odemedıgınız aıdat borcunu yonetıcı kendı cebınden odedı buyuk ıhtımal oyuzden kesın verır artık ınsıyatıf kullanamaz 7 ay olmus cunku
hatta benım esım eksık aıdatları odeyebılmek ıcın kredı cektı mecburen, apartmanın elektrıgımı kesılsın temızlıgı mı yapılmasın catısı mı tamır edılmesın bahce mı duzenlenmesın mecbur yapılacak bu ıslerın yuruyebılmesı ıcın odeyemeyen veya odemeyenlerın yerıne borc alıyoruz kredı cekıyoruz cebımızden oduyoruz... oyuzden yasal hak doguyor 7 ay 5 daıre odememıs olsa cıkan tutarı sız dusunun :)

O 420 lirayi 6-7 bin olarak odemek zorunda kalabilirsiniz. Avukatin parasi,mahkeme masraflari vs derken. Aman diyeyim aileden falan borc alip kapayin bir an once

uğraşır o zaman .. teşekkür ederim 😔 insiyatif dahilinde olduğu içinde bölmek istemiyor. yine aksayacak biliyor tabi
yonetıcınız kesın bırınden borc aldı veya apartmandakı bırıkmıs paradan eksıgı tamamladı yanı apartmana borclandı sızden dolayı, onu yerıne koyması gerek koymazsa kendısı kabahatlı olur 7 ay cok cıddı sure esım 3 ay sonra odemeyenlere ıhtar cekıyor cunku duzenlı odeyenlere haksızlık olur. 7 ay hıc odeme yapılmadıgı ıcın bolmek ıstememıstır bence en azından yarısını bır yerden borc bulun odeyın bır tarıh verın su tarıhte kapatacagız deyın bırde dosya masrafı odemeyın bellıkı durumunuz sıkısık cunku. bu sekılde halledersınız yarısını odersenız kabul eder bır sonrakı ay tum borcu gerı kalanı kapatıcaz dersınız

Birileri cevap yazsın da bende bilgileneyim bizde de oluyor ödemeyen biz mahkemeye verildiğini bilmiyoruz ama belediyede bir bölüm göstermişler anneme gelip buraya şikayet edebilirsin diye bilgim yok ama kendi fikrim veremez bizim apartmanda 20 yıldır ödemeyen var hepimiz alttan alıyoruz ilk defa bu yıl merdiven parası vermeye başladılar oda bizlerin verdiğinin yarısı bence korkma yani
valla bunu kabul edenlerın kendı sorunu sahsen 3 ay komsunu ıdare edersınde 20 yıl baska bırsey artık bu.

Evet verir. Çünkü aidat karşılıgında makbuz kesiyor. Kenarınızda hıc para yoksa kenarınızda gozden cıkarabılecegınız bır ziynet falan varsa bence borcunuzu kapatın sonra rutine bağlanır zaten bir şekilde. Mahkeme masrafını avukat ucretını de tahsil ederler. Ayrıca bır apartman ıcın 60lıra cok degıl mı. Merdıven temızlıgı cop atımı falan dahıl mı peki? Ben dublex bahçeli sitede 150veriyorum bana biraz fazla geldio_O:110:
maalesef 60 lira aidat bende çok buluyorum ama elden bise gelmiyor.merdiven temizliği çöp apartman çevresi işi dahil

valla bunu kabul edenlerın kendı sorunu sahsen 3 ay komsunu ıdare edersınde 20 yıl baska bırsey artık bu.
Hiç sorma bizimkiler böyle başta çok fakirlerdi izin verdik sonra koca hapise girdi bu sefer ondan izin verdik koca yok üç çocuk diye meğer atı alan Üsküdar’ı geçmiş kendilerine araba aldılar memlekette ev aldılar biz uyumuşuz anlayacağın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X