Apartman görevlisi işi

Kızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
Allah pişmanlık vermesin
İyi olur inşallah
Gayretli olursanız hersey yolunda gider. Ayrıca dedikleri gibi temizlik olmasa bile arada cocuk emanet edilse yada ütü yemek vs yapabilirseniz sizin de birgeliriniz olur.

:KK66:
Kızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
Rahat olun
İşinizi yapın yeter :KK66:

Evet değişmiş son ayda 3 kişi değişmiş ama taşınmaya mecburum çünkü evim sobalı rutubetli hadi bunlarida geçtim 780 lira kira veriyorum aidatları beraber ay başında zam yapacak ev sahibi odememizin imkanı yok eşim melek gibi adamdı ama bu konulardan dolayı çok el kaldırıyor bana sanırım oda.cok bunaldım evi tek başına gecindirmekten bende kendim bu işi buldum

Kapicilik işi erkek işi midir. Keşke kapıcı siz olsaydınız eşiniz de araba yıkama işine devam etseydi. Gerçi araba yıkama işi de tam kadın işi bence ama neyse.

Inşallah kabul edilirsiniz. Yakınımız apartman görevlisi durumu çok şükür iyi. Kendinizi toparlamanız için çok iyi fırsat. Apartmanlar özellikle erkek istiyorlar görevli olarak bayan kabul etmiyorlar aman kabul edilince eşim ek iş yapsın diyerek göndermeyin sonra başınız yanar. Birde siz eşinize yardım edin ama çok fazla değil bi zaman sonra melek esiniz butun yükü sırtınıza bırakabilir. Bu iş erkek işi bayan değil unutmayın. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Bizim apartman gorevlimizin esi gunduz mesai yapiyordu, apartmanla da kadin ilgileniyordu. Tabii siparis yoktu, günlük temizlik, çöp ve bahce bakimini yapiyordu. Cok da severdik sagolsun cok iyi biriydi. Zaten gorevli degil de komsu gibiydik, cocuklari da elimizde buyumuslerdi. Sonra evlerini arabalarini filan alip tasindilar hatta. Sonunda rahata ermisti kadincagiz.
Sizin de işleriniz rast gider umarim.

Sabah 7 de 11 de ve 4 tek servis var birde akşam saat 8 de çöp var ondan dolayı
3 servis de ekmek için mi?

Bizim de bu aralar görevli sıkıntımız var.
Biri geldi 6-7 ay kaldı.
Karısı tüm siteyi birbirine düşürdü.
Havuz başında otururken o senin hakkında şunu dedi, bu senin hakkında şunu dedi.
Kapımı çaldı bi defa yeni gelmişti hamileydi.
Misafirin mi var dedi, içeriden kek börek kokusu geliyordu.
Bir an evet kadınlar toplandık, sen de gel demiş bulundum.
Aman yarabbim, geldi tumm sülalesini kv kp anlatmadık şey kalmadı.
Bir daha da muhattap olmadım zaten bir süre sonra olaylar patlak verdi ve gittiler.

Yani bence seviyeli durursanız , kimseyle laubali olmazsaniz, ha bide en önemlisi temiz olursanız. Kimsenin sizi çıkaracağını sanmiyorum.

Günlük apartman silinip, katları 1-2 dolanırsanız ortalikta bir şey var mi diye.
Sabahları asansörleri ve bina girişini silersiniz 7 servisi gibi. Işe gidenler binayı temiz görürler.

Evinizde ütü yaparsınız ufaktan.
Milleti tanıyınca da yardıma gitmeye başlarsınız.

Inşaallah hayırlı olur sizin için.

Back
X