• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman görevlisi işi

Albayima soyle o birkac gunluk denemede sigortasiz calistirirken basiniza birsey gelse kim verecekmis hesabini? Islerine gelincw disiplin derler....

Allah yolunuzu açık etsin , iyi insanlarla karşılaştıraın inşallah.

Albay’ın iyi niyetli olduğunu düşündüm size de iş bulabileceğinden bahsettiğine görw

Onun dışında işinizi layığıyla yapıp yeterince temiz olduğunuz sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Siz de evlere temizliğe değil de çocuk bakma işini araştırmaya devam edin. Hele ki orası istanbulsa.

Bir yer çok eleman değişikliği yapıyorsa ortamsa bir sıkıntı oldugu nettir.. Umarım sizin için iyi bir iş kapısı olur, işini iyi yapan dürüst çalışan heryerde tutulur buda bir gerçek.. Kolay gelsin, hayırlı olsun canım..

Yeni işiniz hayırlı olsun, biraz yaşadığınız yere göre de değişebilir ama bu işi yapan insanların çoğu, zamanla ev sahibi olup gerektiğinden fazla birikimleri olduğunu biliyoruz.İşinizi iyi yaptıktan sonra da gerisi nasip.
Yönetici belki daha disiplinlidir ama disiplinden de zarar gelmez bence.

siz görevinizi yapın yeter böyle ya kovarlarsa beğenmezlerse diye kötü düşünceleri çekmeyin kendinize
güler yüzünüz eksik olmasın, birde sıkıntılı apartman sakinleriyse yüzüne bakmasalar bile sen denk geldiğinde gülünse.

Bizim binada da arıza olanlar vardı. Insanlari azarlamadan naif yaklasirsaniz bir süre sonra herkes kabuğuna çekiliyor. Bir de yapmanız gerekenleri saati saatine yapmanız iyi izlenim uyandırır.
Gorevlimiz çöpleri alıyor, bina temizliği, bahçe temizliği, ekmek servisi. Başka birsey yapmıyor. Yaptığını da güzel yapıyor. Evi olmayan herkes için çok güzel bi iş bence. Kira paranı kenara atıp ev pesinati bile yaparsın.

oturdugum binada bina görevlimiz var
iki çocuklu bir aile biz onları artık bina sakini olarak görüyoruz farkı yok

ilk zamanlar insanlar birbirini tanıyana kadar sorun olabilir
haksız davranılşara maruz kalabilirisniz, sizin tavırlarınız onların tavırları sert olabilir
ilk zmanlar daha makul olun
işinizi aksatmayın
özellikle çocuklu ailelere ve yaşlılara güven saglayın

bizim bina görevlimiz abla acil yardım ekibi gibidir
sagolsun , ne zman arasak sorsak yardıma koşa bizde onları çok severiz

işinizi düzgün yapın , saatlare uyun
keisnlikle çok ekonomikk oluyor
aile bütçesine katsıkısı oluyor kendinizi sevdirmeye bakın

geçen yıl 2 kişi çıkarmak istedi bizim görevliyi
0 daire red oyu verdik devam eidyor

Kızlar hepinize merhabalar bir iş bulduk apartman görevlisi olacağız eşim istifa etti bu iş için bugün gittik siparişe ciktik çöpleri topladık bir kaç gün deneme yapılacak ondan sonra da oranın verdiği eve tasinacagiz maaş ve sigorta var ama aklıma takılan şey şu yönetici bugün uzun uzun konuştu bizle binada ki imsanlara dikkatli olun içlerinde arıza olanları var filan dedi bu arada yönetici emekli albay disiplin istiyor bizde tamam dedik banada şey dedi sana temizlik işi buluruz temizliğe git sende evde boş oturma dedi tamam dedim bende ama çok korkuyorum ya bizi begenmezlerse cikarirlarsa eşim istende istifa etti nolur azıcık rahatlatin beni Allah icin
canım öncelikle Allah yardımcınız olsun insanlarla uğraşması çok zor...
sizi beğenmeyecekler de kimi beğenecekler sanki onlar kim ya kendini strese sokma.
o yöneticiyle de sen muhattap olma. eşin olsun. yoksa sana da emir vermeye kalkar işin önünü alamazsın.

işi ciddiye alıp düzgün yapın

sipariş alınıyormuş onlarda çok dikkatli olun

markalarına vs uyarak alın

paketleri benzer ama markası farklı ürün vs almayın

bir de göreviniz olmayan yani albayın yapın demediği hiçbir şeyi yapmayın

bazıları çok sever adam kullanmayı görevliye şunu bunu yap der yumuşak olup aman kızmasınlar deyip her şeyi yaparsanız asıl iş aksar ya da işte onun bunun özel işini yapıyorlar diye şikayet ederler

mesafeli olun

kendi aranızda da asla didişmeyin ortada

eve taşınınca da mümkünse sessiz sakin olun tv vs yüksek sesle açmayın

kolay gelsin hayırlı olsun

Merhaba öncelikle işiniz hayırlı olsun... Dürüst davrandıkça tutulursunuz emin olun.Bizim binadaki gibi olmayın da. Milleti birbirine düşürecek az kaldı. Laf taşınmazsa iyi niyet suiistimal edilmezse temiz olursanız düzenli tıkır tıkır gider.

Back
X