Biri beni boyle azarlasa karşılığını verirdim, cok yumuşak davranmışsın. İşi apartmanı temizlemek degilmi zaten ekstra çöp falan topluyordur en fazlaSelam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Uçacak halimiz yok ya. Neden bir de alıp paspas yapıyosunuz s*çsanıza ağzına. İşi ne yapacak tabi sanki elinle özellikle alıp sürüyosun. Sanki atomu parçalıyoSelam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Ay sanki görevlinin eline sayılıyor aidat. Asgari ücrete çalışıyordur o insancıklar. Konu sahibi haklı, kendini savunabilirmiş orası ayrı mesele ama apartman görevlisinin aldığı paraya kadar da düşmeyelim.Nasıl beş bin veriliyor ya çok şaşırdım, ne yapıyor bu görevliler beş bine baya iş yapmaları lazım
Selam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Eve dönüş yolunda yağmur yağıyordu annem yasli bi kadın bebeğin 3 tekerlekli arkadan ittirmeli bisikletini direk apartmana sokmuş çocuk üstünde aglıyo kaos çıkmış zaten ben arkadan geliyodum yetiştim Baktım apartman görevlisi anneme saydırıyor bi sürü isim var bi de bu çıktı neden kaldırıp içeri götürmüyosunuz diyor. Apartman kapısı ile asansör arası mesafe çok ve bi kat çıkman gerekiyo asansöre gidene kadar annem hem bunu kaldırıp hem ağlayan çocukla nasıl baş etsin neyse ben bunu duyunca baktım bizimkinin izi var ama içerler zaten her yer ıslak ve çamur. Çünkü hava yağmurlu haliyle tek giren biz değiliz. Abi dedim noldu. Niye böyle giriyosunuz kucaginizda taşıyın benim bir sürü isim var dedim o an bi paspas gördüm duvara yaslanmis bunla sileyim ben dedim bişey demedi gitti hızlıca. Bende başladım sildim her yeri 5500 tl (guncel zamsiz)apartman aidatı verdiğim yerde yağmurlu havada azar yiyip yerlere paspas attim. Ve üzüldüm de yani. Ne diyosunuz hanımlar sizce de ayıp mi etmemis mi bize
Adamın aldığı paraya kadar düşmedim sadece şaşırdım yazdım farkındaysanızAy sanki görevlinin eline sayılıyor aidat. Asgari ücrete çalışıyordur o insancıklar. Konu sahibi haklı, kendini savunabilirmiş orası ayrı mesele ama apartman görevlisinin aldığı paraya kadar da düşmeyelim.
Ben olay cıkardınız sanıyorumSelam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
Şaşırmanız da anlamsız. Apartman görevlisinin kazancıyla aidat arasında bir bağlantı kurulamayacağını kavrayacak zekada bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.Adamın aldığı paraya kadar düşmedim sadece şaşırdım yazdım farkındaysanız
Sizde haram önce bı ses tonunuzu düzeltin deyip akabinde de yoneticiye şikayet etmeliydinizSelam kızlar görüşlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?