- 23 Ocak 2016
- 34.956
- 50.981
- 598
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Yok ütopik değil fikriniz pandemi sürecinde ben de içeri toprak getirdim çarşafı yere yaydım her yer toprak oldu ama değdiÜtopik olacak ama dışarıdan toprak getirin çamur yapıp oynasın örtünün üstünde. Çiçek ekin saksılara. Eli ayağı toprağa değsin, negatif enerjiyi çeker
Benimkiler evdeki oyun hamuruyla oynamıyorlar, dışarda toprağa su döktüğümde oynuyorlar. Toprağın bir cazibesi varYok ütopik değil fikriniz pandemi sürecinde ben de içeri toprak getirdim çarşafı yere yaydım her yer toprak oldu ama değdibugünlerde de leğene su koyuyoruz arabalarımızı yıkıyoruz
İşte o pandemi sürecinde dışarıdan toprak getirdim azcık ıslattık da oynadı oynadı uyuyakaldı en son odayı gördüğümde parkelerde halılarda çarşaftan dışarı topraklar çıkmıştı üstelik 1 gün önce dipköşe temizlemiştimBenimkiler evdeki oyun hamuruyla oynamıyorlar, dışarda toprağa su döktüğümde oynuyorlar. Toprağın bir cazibesi varordan aklıma geldi çamuru herkes sever
Olsun yıllarca oynamayacak sonuçta, tadını çıkarsın mutlu olsunİşte o pandemi sürecinde dışarıdan toprak getirdim azcık ıslattık da oynadı oynadı uyuyakaldı en son odayı gördüğümde parkelerde halılarda çarşaftan dışarı topraklar çıkmıştı üstelik 1 gün önce dipköşe temizlemiştim
Yani eglenmek icin parkin illa dagda bayirda olmasi gerekmiyor . Parkta agacta var kumda. Siz cocuk eglensinden ziyade kendiniz apartman ve betondan sıkılmissiniz. Bende biktim amaPark var betonun ortasında. Koca koca apartmanların ortasına sıkışmış. Ev bizim evet ilerde satıp gideceğiz ama çocuk da çocukluğunu yaşayamayacak o güne kadar. Sadece bir iç dökmeydi.
Hay AllahYok ütopik değil fikriniz pandemi sürecinde ben de içeri toprak getirdim çarşafı yere yaydım her yer toprak oldu ama değdibugünlerde de leğene su koyuyoruz arabalarımızı yıkıyoruz
Siz eve arada bı uğruyor gibisinizHangi sehirde yaşıyorsunuz? Kiraci misiniz ev sahibi mi? Hic mi park bahce yok etrafta anlayamadim?
Ben istanbulun merkezinde ama bir sitede yaşıyorum. En az 3 saat disaridayiz. Bazen gunde 2 kere 3er saat.
Oglum da 3 yasinda. Gerçekten evde ikimiz de cok yipraniyoruz. Zaten yazin son gunleri. Ben kisin bile yagmur cizmesi ve yagmur botuyla çıkarıyorum.
Aynen oyleSi
Siz eve arada bı uğruyor gibisiniz
Kahkaha attım yaAynen oyleevdeyken de ya küvetin icinde, ya balkonda
Aynen oyleevdeyken de ya küvetin icinde, ya balkonda
Ben degil de benim oglanBihter sen misin
Seneye kreşe gidecek kesinlikle aslında bu sene gidecekti ama malum. Evet kreşler var çevremizde ama bahceleri yapay. Olsun en azından daha mutlu olur ama bu sene bizim için çok zorlu geçecek burası 9 ay kış.eviniz boyle ise cocugun okulunu/kresini en azindan buyuk bahceli veya doga icinde bir yer secme imkaniniz var mi?
ben apartmanda otururken oglum gittigi kreste en az bir iki saatini bahcede geciriyordu ve bahceleri mumkun oldugunca dogal tasarlanmisti, yetiyordu yetmese de iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?