Apartman hayatı

Ütopik olacak ama dışarıdan toprak getirin çamur yapıp oynasın örtünün üstünde. Çiçek ekin saksılara. Eli ayağı toprağa değsin, negatif enerjiyi çeker
Yok ütopik değil fikriniz pandemi sürecinde ben de içeri toprak getirdim çarşafı yere yaydım her yer toprak oldu ama değdibugünlerde de leğene su koyuyoruz arabalarımızı yıkıyoruz

Yok ütopik değil fikriniz pandemi sürecinde ben de içeri toprak getirdim çarşafı yere yaydım her yer toprak oldu ama değdibugünlerde de leğene su koyuyoruz arabalarımızı yıkıyoruz
Benimkiler evdeki oyun hamuruyla oynamıyorlar, dışarda toprağa su döktüğümde oynuyorlar. Toprağın bir cazibesi var ordan aklıma geldi çamuru herkes sever

Benimkiler evdeki oyun hamuruyla oynamıyorlar, dışarda toprağa su döktüğümde oynuyorlar. Toprağın bir cazibesi var ordan aklıma geldi çamuru herkes sever
İşte o pandemi sürecinde dışarıdan toprak getirdim azcık ıslattık da oynadı oynadı uyuyakaldı en son odayı gördüğümde parkelerde halılarda çarşaftan dışarı topraklar çıkmıştı üstelik 1 gün önce dipköşe temizlemiştim

Olsun yıllarca oynamayacak sonuçta, tadını çıkarsın mutlu olsun

Konu sahibi ben de sizin istediğiniz gibi bir hayat istiyorum bazen bağ bahçe falan ama şehirde yaşayan bir insan olarak alışmışız betonarme yapılı yerlere aslında bu bizim sorunumuz değil ülkemizde kötü yapılaşma var her yer bina olmaya başladı Yeşil Bursa artık sadece adı Yeşil Bursa hatta caddelerde kenarlara artık sahte çimen setleri çekmeye başladılar görseniz sinir olmamak elde değil hani şu plastik mi nedir maddesi çimen görüntüsü olan setlerden

Bahçeli evi olanlar ne şanslı ..çok üzülüyorum evde duran çocuklara
şişe tabsiyem aracinz varsa ve gündüz evdeyseniz calismiyorsaniz herhun yeşillik bı alana götürün araçla..mutlaka vardır feda edin vaktinizi ve götürü n ..çocukluk daha geri gelmeyecek

Park var betonun ortasında. Koca koca apartmanların ortasına sıkışmış. Ev bizim evet ilerde satıp gideceğiz ama çocuk da çocukluğunu yaşayamayacak o güne kadar. Sadece bir iç dökmeydi.
Yani eglenmek icin parkin illa dagda bayirda olmasi gerekmiyor . Parkta agacta var kumda. Siz cocuk eglensinden ziyade kendiniz apartman ve betondan sıkılmissiniz. Bende biktim ama

Hafta içi çocuğunuzla okul öncesi etkinlikler yapın oyunlar oynayın ilgilenin. Hafta sonları da imkânınız varsa parka yada yeşil alanlı dışarda koşup oynayabileceği ortamlara gidin☘

Si Siz eve arada bı uğruyor gibisiniz

Bende giris katta oturuyorum. Balkonum bile yok. Gelen geçeni izliyoruz ancak. Simdilik parka cikariyodum kışın da sokak sokak gezeriz kisitlama gelmezse

Çoçuklar da ağaç yeşillik görde muazzam olur ama çoçuğun ilacı akran görmek yaşıtıyla oynamak şu sırqlqr zor biliyorum ama çoçuğunuz oyun grubu ,anaokulu gibi yaşıtları ile olsa inanın ikinizde mutlu olursunuz .Bunu deneyimleyebilirsiniz yemyeşil ormana parka götürün biraz oynar arkadaş ister Benimde 4.5 ve 2.5 iki kızım var evimize yakın koru ağaçlık park var ikisi oldukları halde bi sarmıyor Arkadaş istiyorlar

eviniz boyle ise cocugun okulunu/kresini en azindan buyuk bahceli veya doga icinde bir yer secme imkaniniz var mi?

ben apartmanda otururken oglum gittigi kreste en az bir iki saatini bahcede geciriyordu ve bahceleri mumkun oldugunca dogal tasarlanmisti, yetiyordu yetmese de iste.

Çocuk haklı elbette belki balkona kum getirseniz odasına kaydırak vs koysanız mutlu olmaz mı? Veya haftasonu sabahtan akşama kadar ormana götürseniz tüm enerjisini atsa belki iyi gelir

Seneye kreşe gidecek kesinlikle aslında bu sene gidecekti ama malum. Evet kreşler var çevremizde ama bahceleri yapay. Olsun en azından daha mutlu olur ama bu sene bizim için çok zorlu geçecek burası 9 ay kış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…