- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Memuruz. Yakın gelecekte taşınmamız mümkün değil malesefIşiniz nedir? Küçük bir şehire taşınsanız bu sorunları halledersiniz.
Park var betonun ortasında. Koca koca apartmanların ortasına sıkışmış. Ev bizim evet ilerde satıp gideceğiz ama çocuk da çocukluğunu yaşayamayacak o güne kadar. Sadece bir iç dökmeydi.Hangi sehirde yaşıyorsunuz? Kiraci misiniz ev sahibi mi? Hic mi park bahce yok etrafta anlayamadim?
Ben istanbulun merkezinde ama bir sitede yaşıyorum. En az 3 saat disaridayiz. Bazen gunde 2 kere 3er saat.
Oglum da 3 yasinda. Gerçekten evde ikimiz de cok yipraniyoruz. Zaten yazin son gunleri. Ben kisin bile yagmur cizmesi ve yagmur botuyla çıkarıyorum.
Ankaradan hallice diyeyimHangi şehirde yaşıyorsunuz merak ettim. Biz de apartmandayız iki apartmanlı küçük bir site. Sitenin bahçesi baya büyük. Önüm zaten park. Her yer böyle olacak demiyorum ama ben de beton şehir denen bir yerde yaşıyorum da oralar neresi merak ettim işte:)
Parkta agac toprak yok mu? Yani ben istanbulun en gobegindeyim yine bi vasitayla gidilebilecek orman da var, piknik alani da var, apartman bahçesi de var.Park var betonun ortasında. Koca koca apartmanların ortasına sıkışmış. Ev bizim evet ilerde satıp gideceğiz ama çocuk da çocukluğunu yaşayamayacak o güne kadar. Sadece bir iç dökmeydi.
Ah ah inanırmısınız 1 tane bile ağaç yok yakınımızda. İstanbulda değiliz saydığınız imkanlar yok.Parkta agac toprak yok mu? Yani ben istanbulun en gobegindeyim yine bi vasitayla gidilebilecek orman da var, piknik alani da var, apartman bahçesi de var.
Beklentilerinizi cok buyutmeyin, cocuk onlar. Iki avuc camurla bile mutlu oluyorlar.
Haftalik bir program yapın oglunuzla. 2 kere ormana gidin mesela. Geri kalan gunlerde parka gidin. Haftasonu da babasıyla daha uzak yerlere gidersiniz hayvanat bahcesi falan
Haklısınız galiba bu açıdan bakmamıştımsiz agac yesillik gormek istiyor olabilirsiniz ama çocugunuzda dışarda hava almak istiyor.
yani siz beton goruyorsunuz diye cocugunuzda beton goruyor diye bir sey yok.
benim kizimda 3 yasinda sokaga cikinca bende beton goruyorum ama kesif zamani karincalari gorunce bile heyecanlaniyorlar mesela.
kedileri ucaklari başka cocuklari
Bence cok büyütüyorsunuz. 3 yasinda bir cocuk 2 tane tavugun pesinden saatlerce kosar. Bir karinca yuvasini izler, birkac cubukla onlara yardim eder. Hayvanat bahcesi deyince akliniza hemen vahsi doga falan gelmesin. Cocugunuzun gozuyle bakın, daha basit, daha az kompleks.Ah ah inanırmısınız 1 tane bile ağaç yok yakınımızda. İstanbulda değiliz saydığınız imkanlar yok.
onlarin dunyasi bizimkinden çok farklı.Haklısınız galiba bu açıdan bakmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?